Body De-Armouring

Body De-Armouring gaat over het liefdevol en zo zacht mogelijk verwijderen van de vastgezette pijn in het lichaam, voortkomend uit beangstigende en traumatische ervaringen in ons leven, uit dat van onze voorouders en uit mogelijke voorgaande levens. 

Het is het verwijderen van deze geblokkeerde stukken die ervoor zorgen dat we ons permanent kunnen bevrijden van de herinnering aan deze gebeurtenissen die in ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam liggen opgeslagen.

Met  Body De-Armouring kun je ingang vinden naar diepere lagen in jezelf. Body De-Armouring heeft er bij mezelf voor gezorgd dat hele oude opgeslagen pijn vrij kon komen met de herinneringen die daarbij hoorden. Gevoelens van onveiligheid, oordeel, boosheid en verdriet, manipulatie en afgescheidenheid kwamen in één sessie aan het licht. Hierdoor kwam er meer ruimte in mezelf en voor mezelf. Mijn buik waar eerder verhard weefsel voelbaar was, werd zacht. Seksuele energie mocht verder doorstromen, wat gekoppeld is aan de pure kracht in mezelf. Ik voel me meer vrouw dan ooit tevoren.

Body De-Armouring lig je op een zachte  mat en wordt er gewerkt op zogenaamde triggerpoints, dat zijn energie punten in het lichaam waar oude pijn opgeslagen ligt. Hier wordt de druk dmv mijn handen opgevoerd om zo deze pijn te bevrijden. Hierdoor kunnen emoties en oude herinneringen terug in het bewustzijn van NU komen en daarmee losgelaten worden.

Deze sessie duurt ongeveer twee uur, voorafgaande met een korte Mana sessie. De Body De-Armouring combineer ik altijd met een Ademsessie. Tijdens de De-Armouring ben je dan diep aan het ademen om nog meer te openen in jezelf, dat werkt geweldig. Tijdens de Body De-Armering komen vaak ook boodschappen door me heen om jou te helpen jezelf te ontwapenen en zachter te zijn in en voor jezelf.

Het kan zijn dat meerdere behandelingen nodig zijn.

Kosten € 150 ,-