Het nieuwe boek ‘De Stem van het Zelf’

Marieke Meulenberg De Helende Reis in de Praktijk De Stem van het Zelf

De Stem van het Zelf wijst ons de weg naar huis en moedigt eenieder aan om de waarheid over zichzelf te herinneren en onze ware grootsheid te zien.

Eind december 2020 voelde ik me hoogzwanger en kon niet anders dan gaan schrijven, schrijven en nog meer schrijven, het was niet tegen te houden… met als resultaat dat dit boek precies een jaar later, eind 2021 klaar was. Het was een moeiteloos proces, vele dagen en vaak ook ’s nachts bleven de woorden door me heen stromen. Regelmatig wist ik niet meer wat ik nu eigenlijk geschreven had. Eigenlijk was het al in twee maanden geschreven, maar toen volgde de verfijning. Mijn lieve zus Jacobien heeft een groot aandeel gehad in het met zoveel liefdevolle aandacht ‘aflakken’ van het boek, waar ik haar immens dankbaar voor ben. 

Korte beschrijving…

Dit boek gaat over het wakker worden uit de illusie van het ik, uit de collectieve droom, om erachter te komen dat we altijd al verlicht waren. Wanneer we het spel doorzien wat we als mensheid al zolang spelen, hebben we de keuze uit de matrix te stappen en worden wij Zelf de scheppers van onze realiteit.

Er wordt beschreven dat doodgaan en wedergeboorte kunnen plaatsvinden binnen één lichaam, waardoor je als het ware twee levens binnen hetzelfde lichaam ‘leeft’: Als het ik, en als het Zelf, het Zelf wat altijd al aanwezig was en nooit is weggeweest. Je hoeft niet dood te gaan om terug te blikken op je leven en ware vrijheid te ervaren. Dit kan hier en Nu, niet in het hiernamaals maar in het hierNUmaals als je uit het ‘toneelstuk’ van het ik stapt. Vanuit het ‘fixen’ van het ‘illusionaire ik’ met haar schijnhouvasten zal de persoonlijke- en wereldproblematiek nooit oplossen, dit kan alleen vanuit het ware Zelf.

In dit boek wordt aan de hand van persoonlijke gebeurtenissen, ervaringen uit de praktijk en vragen, iedere keer weer voorbij de driedimensionale wereld van het ik gekeken vanuit een multidimensionale waarneming. Hierbij spreekt de Stem van het Zelf en zullen we steeds meer de waarheid herinneren over het Zelf wat ons in onze ware kracht zet en ons Zelf-bewustzijn, Zelf-vertrouwen, Zelf-respect en Zelf- liefde zal geven.

Het boek bestaat uit 2 delen binnen één boek;

In deel 1: ‘Toneelstuk van het ik’, wordt de avontuurlijke ontdekkingsreis van mijn slapende ik beschreven die als het ware in een toneelstuk zit en dit als haar enige realiteit ervaart.

In deel 2: ‘Samen op weg als het Zelf’, wordt weergegeven hoe het leven ervaren wordt vanuit de grootsheid van het Zelf en wordt beschreven hoe we de shift van de 3e naar de 5e dimensie samen kunnen volbrengen als krachtige scheppers van een nieuwe, hartgedragen wereld. Het goddelijk wezen dat we allen zijn wil nu meer dan ooit belichaamd worden.

De uitgevers zijn Geert Kimpen en Michelle Shanti (Paris Books).
Michelle: ‘Ik vind jou en je boek zo’n enorme bron van inspiratie. Ik weet dat het zo belangrijk is dat vrouwen hun diepe wijsheid naar buiten brengen. Love it!’

‘De Stem van het Zelf’ is vanaf 16 januari 2022 overal verkrijgbaar in boekvorm en zal vóór het eind van deze maand ook als e-boek en als luisterboek te verkrijgen zijn, ingesproken door mezelf. Je kunt het boek ook rechtstreeks bij mij kopen, dan stuur ik het je toe en als je het leuk vindt schrijf ik er iets persoonlijks voor je in.

Het was een wonderlijk proces waarbij ik als een kluizenaar heb geleefd en vaak het gevoel had in een soort vacuüm te zitten, waarin ik steeds aangesloten was op een telefoonlijn met de Bron. Het voelde als iets wat ik in dit leven nog zou doen, en… nu is het volbracht. Op naar nieuwe avonturen!

Persbericht verschijning van het boek ‘De Stem van het Zelf’

In haar boek ‘De Stem van het Zelf’ beschrijft Marieke Meulenberg haar zoektocht naar verlichting, waarbij ze erachter komt dat we allen al lang verlicht Zijn.

Op haar avontuurlijke levensreis ontmoet ze vele mensen, waaronder een wereldberoemd medium in Brazilië en belandt hierbij in een spel van macht en manipulatie waarbij ze moet onderduiken om haar leven veilig te stellen. Ze ontdekt dat niets is wat het lijkt en dat alleen onvoorwaardelijke liefde en bewust-Zijn alles kan laten oplossen. Ze geeft hierbij de nodige handvatten om in deze turbulente tijd in ons centrum te blijven staan, waarbij de Stem van het Hart gehoord en gesproken wil worden en er een nieuwe wereld voor de mensheid opengaat. 

ISBN nummer: 978 94 93191 89 1
Prijs: 22,- euro
Genre: spiritualiteit, esoterie, persoonlijke groei en ontwikkeling
Aantal pagina’s: 366

Te bestellen bij alle boekhandels zoals bol.com en bruna.nl

Auteur is bereikbaar voor interviews op: 06-16359318 of via e-mail.
Klik eenvoudig op de knoppen: