Hey allemaal ik wil jullie mijn ervaring met telefonische mana met Marieke delen (Mana op Afstand)

Vanwege het Corona virus bij ons in de buurt, had ik deze keer gekozen om de Mana telefonisch te doen.

Deze Mana was wederom krachtig met heel veel licht, liefde en genezing. Ik ervoer dat ik oude stukken op de familielijn terug mocht geven. Marieke wist meteen de diepere lagen te verwoorden. Eigenlijk geen verschil, alleen dat ik het altijd fijn vindt om Marieke te zien en nu geen lekkere thee na de Mana had. Ik raad het wel aan, ook al is het energetisch niet nodig, om ff te kijken hoe het telefoon gesprek opgenomen kan worden. Persoonlijk vindt ik het altijd fijn om terug te luisteren. Maar aan de andere kant voor mij een leerschool om te vertrouwen en los te laten. Marieke dank aan jou. Je blijft je maar ontwikkelen, nu op afstand en in contact met de heilige familie die de Mana’s extra kracht geven.

Diepe buiging voor jou en ik ben bij dat je in mijn leven bent. Als een raster aan elkaar verbonden met zoveel andere lichtwerkers was een duidelijke boodschap voor iedereen. We doen het niet alleen, maar met ons alle samen als een groot lichtend energieveld.

JB