Het kristalbed, de waan van alledag weer in balans

Een tijdje terug deed ik geregeld een kristalbed sessie bij Marieke. Het is altijd al fijn om bij haar in haar energie te zijn en dan ook nog het kristalbed erbij!! Niet dat het altijd fijn is. Meestal gaat mijn hart tekeer, het werkt enorm op mijn hartchakra. Maar de voeling met de entiteiten wordt elke keer weer hersteld, ik voel dat ik onbewust toch weer in de waan van alledag beland en na een kristalbed is het weer in balans.
Nu was het een tijdje geleden en ik mistte het.
Ik ging liggen en gelijk hops een pijnscheut in mijn kuit. Ik maak me er niet druk meer om wat er allemaal gebeurt, maar mijn kuiten zijn nogal actueel omdat ik met Alp d’Huzes ga meedoen.  Ook mijn hart ging weer tekeer en mijn hoofd tolde om van alles wat ik nog moest en wilde doen. Na korte tijd kwam er rust, een hemelse rust waarbij ik niet in slaap viel, maar volkomen ontspannen in lijf en geest heb gelegen. Het was hemels en dat stukje neem ik mee in de hectiek van de dag.
Thea