Marieke’s nieuws in september 2022 

Illusion Samen ZIJN De helende Reis in de Praktijk

Lieve Jij,

Ik zag in een visioen, ongeveer twintig jaar geleden, de aarde met een raster eromheen. Dat raster vertegenwoordigde de matrix waar we allen deel van zijn. Ik zag dat ieder mens die ‘wakker’ zou worden en zich Zelf zou her-inneren, een helder licht straalde in de dof uitziende matrix. Ik weet nog dat ik toen moest huilen omdat dit zo mooi was. 

Al deze oplichtende lichtjes waarvan zich liet zien dat deze er in de loop van deze shift steeds meer zouden worden en waarbij ik toen des te meer besefte dat dit de reden was waarom we naar de aarde zijn gekomen. Ik zag ook heel veel licht rondom dit raster waarvan ik wist dat dit een ‘lichthulp’ was die er in groten getale voor ons zijn.

In de overgangsfase waarin we ons nu bevinden is het soms nog moeilijk ons volle licht te stralen omdat we nog te maken hebben met oude systemen en met veel onbewustheid op aarde. Hoe meer er aan het licht komt in het bijzondere 3D- wereldtoneel, kan dit nog van alles in ons oproepen wat dan eerst de aandacht dient te hebben in onszelf. Door onze innerlijke shift te volbrengen laten we ons niet meeslepen door lager getrilde energieën en blijven we stevig geankerd als wie we werkelijk Zijn. Zo vormen we een krachtig veld waarin verdichte energie, zowel buiten ons als in onszelf, niet kan blijven bestaan.

De nieuwe wereld ontstaat niet als wij wachten tot iemand ons komt redden of tot oude systemen veranderen.

Er is heel veel hulp om ons heen, maar ons eigen aandeel in deze is superbelangrijk. Juist in deze onzekere tijd waarin we niet precies weten wat er nog in de buitenwereld gaat gebeuren, is het zo waardevol om te verbinden met elkaar.

Wij samen kunnen de Nieuwe Wereld handen en voeten geven omdat we in wezen de Nieuwe Wereld ZIJN.   
                                       
Als we met gelijkgestemden samenkomen vormt dit een krachtig veld. Bezield-belichaamd op aarde zijn verbindt ons in eenheid. Van hieruit kunnen we samen mooie dingen manifesteren.  

Al veel langer voel ik de roep een lichtplek te creëren. Een plek waar mensen kunnen wonen en/of werken. Een plek waar mensen welkom zijn die Thuis willen komen in zichzelf en hier dan ook tijdelijk kunnen verblijven.

Samen op weg om de Nieuwe Wereld vorm te geven, daar zitten we met elkaar middenin. De nieuwe wereld waarvan wij Zelf de sleutels zijn. Hoe meer we belichamen wie we werkelijk Zijn, hoe meer we de nieuwe wereld manifesteren. Zo binnen, zo buiten. En dan kunnen er wonderen gebeuren…

Magic happens outside of the comfortzone…

Dit hebben we ook mogen ervaren in Terra Nova, het retreatcentrum van Robert en Monique Bridgeman in het prachtige Katharenland, waar ik afgelopen zomer voor het eerst een retreat mocht geven. Ik zou er een boek over kunnen schrijven wat daar allemaal heeft plaatsgevonden.

Om een paar voorbeelden te noemen;

Precies op het moment dat iemand tijdens Mana de diepere laag van paniek oploste die aangezet was door een brandalarm in een B&B, wat onderweg op haar reis naar Terra Nova was afgegaan, ging in Terra Nova het brandalarm af! Meteen kon zij testen of iets in haar nog reageerde, waardoor ze kon voelen dat ze echt vrij was.  
                      
Wij allen zijn megamanifesteerders, the sky is the limit!
                                                                                                
De natuur resoneerde volledig mee met alles wat er gebeurde. De dieren daar aanwezig (paarden, kikkers, vogels, een slang), lieten ons zo veel zien. De energie van Maria Magdalena was krachtig voelbaar met liefdevolle boodschappen voor ons allen. 

Dankbaar voor een magische week in eenheid met onszelf en elkaar.
En vandaar dat er volgend jaar weer een week naar Terra Nova gepland staat. 
Zie de AGENDA onderaan.


 GEDICHT geschreven door Marianne die er supermooie Tachyon behandelingen gaf:

TERRA NOVA
 
Zo verbonden zo 1
Zo samen we zijn nooit alleen
 
Iedereen een uniek geschenk
Volg jouw eigen harten-wenk
 
Iedereen is helemaal heel
we her-inneren ons bron deel
 
We hebben elkaar zeker nodig
Maar Afhankelijkheid is overbodig
 
Ieder is een stukje van de taart
En samen wordt de oerkracht vergaard
 
Samen op terra nova zijn we dieper gezakt
En oude overtuigingen uit gekakt
 
Het besef we zijn een prachtig deel
Van het goddelijk geheel
 
Ieder neemt zijn eigen plek
En verantwoording voor zijn eigen stek
 
Alles is zo mooi gearrangeerd
Leef in de flow en alles organiseert
 
Wat ben ik dankbaar voor deze week
Zoveel gebeurd en meer inzichten gekweekt
 
Ieder had een prachtige les
En bruist nu als een champagne fles
 
Voor ieder wens ik groot geluk
In mijn hart kan de liefde niet meer stuk
 
Weet dat als je jouw unieke licht laat schijnen
Zullen er nog veel meer demonen verdwijnen 
 
Wij hadden een prachtig samen spel
Dank dank dank dank jullie wel.

Marianne

Hierdoor besef ik altijd weer dat door met elkaar samen te komen en te verbinden in de liefde die we Zijn, er zoveel moois versneld kan gebeuren, zodat we dit steeds meer kunnen integreren in ons dagelijkse leven. 
Ik voel me een dankbaar mens om in deze tijd op aarde met jou hier te mogen zijn.

AGENDA:

Eerste bijeenkomst ‘Bouwen aan de Nieuwe Wereld’ 

Zondag 25 september, Gapinge, Zeeland

Wij samen kunnen de Nieuwe Wereld handen en voeten geven omdat we in wezen de Nieuwe Wereld ZIJN. 

Als we met gelijkgestemden samenkomen vormt dit een krachtig veld. Bezield-belichaamd op aarde zijn verbindt ons in eenheid. Van hieruit kunnen we samen mooie dingen manifesteren. 

Al veel langer voel ik de roep een lichtplek te creëren. Een plek waar mensen kunnen wonen en/of werken. Een plek waar mensen welkom zijn die Thuis willen komen in zichzelf en hier dan ook tijdelijk kunnen verblijven.

We zien een grootse toekomst voor ons. Een toekomst waarin het financiële systeem ondergeschikt is aan ons moreel besef. 

Waarin onze rijkdom even groot is als onze wijsheid. En onze macht is afgestemd op gelijke kansen voor iedereen. 

Wij hebben een wereld voor ogen waarin bezit wordt gedeeld en waar we in respect voor de natuur en voor elkaar samenleven. 

We willen leven in een wereld waarin geen oorlogen meer hoeven worden gevoerd. Omdat we begrijpen dat we alleen kunnen groeien door samen te werken. 

Maar bovenal willen we leven in een wereld waarin elk individu de kracht en het geluk van de vijfde dimensie kan ervaren.

Zodat we uiteindelijk het hoogste doel van de mensheid kunnen bereiken om uiteindelijk allemaal te worden wie we werkelijk Zijn.

(Uit boek ‘De vierde dimensie’ Peter Roel)

Dit is het doel van deze bijeenkomst en jij bent van harte uitgenodigd!

Initiators: ikzelf, in samenwerking met Desta Huisman, om samen met diegenen die hierop resoneren een krachtige lichtplek te manifesteren.  

LOCATIE: in het kerkje in de Dorpstraat 7 te Gapinge, Zeeland.

BIJDRAGE: Jouw waardevolle aanwezigheid!                                                  
En een ‘Blije bijdrage’ is altijd welkom, dit is totaal vrijblijvend.

NOTE: Zaterdag 24 september geven zij een ‘Concert Awake’ in de Maria Magdalena kerk te Goes. Zie MARIAM  en luister Willing to Change

Leef je ZIEL, één met de bron retreat

Kuuroord De Schouw, Zeeland

KUUROORD DE SCHOUW

Je bent van harte welkom bij de Één met de Bron-Retreats in kuuroord de Schouw.Kuuroord de Schouw geeft mij altijd een gevoel van Thuiskomen, ik hou zoveel van deze plek!We zitten in de overgang van de 3e naar de 5e dimensie. We hebben allen gekozen in deze hele bijzondere tijd hier op aarde te zijn en deze shift SAMEN te volbrengen. Door alle nog verdichte energie in onszelf te neutraliseren kunnen we belichamen wie we werkelijk zijn en doen waarvoor we gekomen zijn.

Met veel liefde help ik jou de weg terugvinden naar je Zelf. Vanuit hart en ziel geef ik me over aan datgene wat wil gebeuren en waar jij klaar voor bent. Ik ben er, in samenwerking met een geweldig team van aardse helpers en oneindig veel helpers uit het licht, zodat er zal ontstaan wat er mag ontstaan. Moeiteloos en vanzelf.Je bent welkom met ALLES in jou, met je lach en met je traan. Met al je ‘ikken’. We zullen samen genieten, ontvangen, loslaten, bevrijden, verdiepen, ontspannen, met heel veel liefde waarbij je opgetild en teruggebracht wordt in jouw zielstrilling, in volle verbinding als het multidimensionale wezen die jij bent. Je bent naar de Aarde gekomen om te stralen als jouw mooie, pure authentieke Zelf. Jij bent ik en ik ben jij, daar waar we verbinden in eenheid.Tijdens deze retreats zal ik vele Mana’s geven.                                                                                       
Je zult herbronnen in het Bronbad. Dit is een zeer krachtige inwijding, een éénwording met jeZelf. De hele retreat is als een bad van LIEFDE waarin je continu wordt ondergedompeld!Er zullen meerdere kristalbedden beschikbaar zijn waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Er zijn geweldige masseurs aanwezig, je kunt energetische behandelingen ontvangen, er is yoga, meditatie, en individuele sessies met diepwerkende TACHYON-energie.

Er zal ontstaan wat er wil ontstaan en je zult ALLES ontvangen waarvoor je komt.

Dit alles is inclusief zalig, vegetarisch eten en heerlijke sapjes en theetjes. Daarnaast staan alle faciliteiten, zoals sauna, infraroodcabine, zonnebank, verwarmd binnen- en buitenzwembad, grote tuin met zitjes, biowinkeltje, woonkamer met openhaard, de heerlijke ambiance in het hele kuuroord en alles wat deze prachtige, bijzondere plek biedt, het hele weekend tot jouw beschikking. Het is een zalige plek waar je met volle teugen kunt genieten van alles wat je aangereikt wordt.

DATA:
28 oktober – 4 november 2022

Het is mogelijk bij bovenstaande retreat een weekend, een midweek of een gehele week deel te nemen.

*Weekend: 28 t/m 30 oktober. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies): 495.- euro p.p. VOL

*Midweek: 31 oktober t/m 4 november. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies): 695.- euro p.p. nog 3 plekken beschikbaar

*Gehele week: 28 oktober t/m 4 november. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies): 950,- euro p.p. VOL

NOTE: De eerste RETREAT 2023 in Kuuroord de Schouw is het weekend van 10 t/m 12 maart. Hiervoor kun je al reserveren!

LOCATIE: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe, Zeeland.

NOTE: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn. De ervaring is dat het snel volgeboekt is.
We hebben er nu al zin in dit met jou te gaan beleven,met zoveel liefde, toewijding en plezier!

Marieke en team

SamenZIJN avonden

Je bent van harte welkom voor de SamenZIJN- avonden, waar we ten diepste verbinden met ons Zelf èn met elkaar in de Nieuwe Wereld-energie. Wanneer we onze authentieke, soevereine Zelf nog meer belichamen, is dit een feest van thuiskomen, wat bedoeld is om verder vorm te geven op Aarde. Dat is waarvoor we gekomen zijn…Tijdens deze avonden is er de mogelijkheid MANA te ontvangen. We helpen elkaar in deze grote shift in deze turbulente tijd, door in openheid samen te zijn waar vanzelf ontvouwt wat plaats wil vinden en waarbij je datgene zult ontvangen wat je op dat moment nodig hebt.

Samen delen is samen helen. In deze tijd is het zo belangrijk en zo fijn om samen te komen en onze frequentie hoog te houden.

DATA: Eén avond per maand. (Je bent niet verplicht om elke maand te komen, je zult er zijn wanneer het zo voelt voor jou en dan zul je merken dat het ook klopt dat je erbij bent.)
De resterende data voor 2022 zijn: maandag 10 oktober, dinsdag 8 november en maandag 12 december.

NOTE: Tijdens de bijeenkomst op DINSDAG 8 november zullen we ons verbinden met de wereldwijde Full Moon-gathering die dan plaatsvindt op de Mozesberg in de Sinai georganiseerd door Ton van de Kroon. 
A GREAT GATHERING ON MOUNT SINAI ON THE FULL MOON NIGHT OF NOVEMBER 8TH 2022 
TIJD: 19.30 – 21.30 
LOCATIE: In het kerkje in de Dorpstraat 7, Gapinge (Zeeland)KOSTEN: 25,- per keer

I.v.m. beperkte plekken graag even een berichtje tevoren als je komt.

Terra Nova, Frankrijk

19 t/m 25 juni 2023

Terra Nova Frankrijk retreat Marieke De Helende Reis in de Praktijk

De beweging en verschuiving van het ‘ik- bewustzijn’ naar het belichamen van ons ware Zelf, is in volle gangWe realiseren ons steeds meer dat ons ware Zelf de enige waarheid IS; de Zelfrealisatie ofwel verlichting is wie wij ZIJN en dit is onomkeerbaar.

Opvallend tijdens de Mana’s is dat er herhaaldelijk wordt doorgegeven dat we onszelf er méér aan mogen herinneren, ons mogen realiseren, dat we niets persoonlijk hoeven te nemen. En mocht dit, door uitdagingen en triggers in ons dagelijkse leven, tóch gebeuren dan hoeven we niet te oordelen.
En dat we de emoties die hierdoor mogelijk nog aangeraakt worden door ons heen laten stromen, zonder hier iets van te vinden. Terwijl we liefdevol naar oude ‘ikjes’, ofwel oude programmeringen en conditioneringen kijken die soms nog in ons ‘aangaan’, we onszelf eraan blijven herinneren dat we deze níet zijn! Zo blijven we uit het verhaal en daardoor gecenterd in onsZelf. Dat vraagt ons om hier heel bewust van te blijven.

Ons lichaam trilt door de steeds hogere frequenties verder ‘schoon’, om ons ware Zelf volledig te kunnen belichamen. Met ons ZELF is niets aan de hand, we zijn één met de Bron, daar kunnen we echt niets aan veranderen, dat is wie we werkelijk Zijn. Als we dit blijven beseffen kunnen we in overgave meebewegen met de soms intense fysieke en emotionele schommelingen in ons ‘voertuig’ op aarde.
Er is al zoveel losgetrild in het collectieve 3D-veld, omdat er al zoveel licht in ons verankerd is.

Het is het licht wat we ZIJN. Wij zijn the people of the New Earth, de voorlopers van een nieuwe tijd.

Afgelopen zomer kreeg ik de prachtige aanbieding via de uitgever van m’n pasgeboren boek ‘de Stem van het Zelf’, om een retreat te geven in de magische krachtplek Terra Nova van Robert Bridgeman en zijn vrouw Monique. Ik had meteen een volle JA.

Deze retreat was onvergetelijk mooi, en dus voor herhaling vatbaar!

Terra Nova vertegenwoordigt de Nieuwe Aarde en dat is precies waar deze retreat over gaat; 

Terra Nova ligt in de Franse Pyreneeën, in het mystieke Katharenland. De Katharen vormden in de Middeleeuwen een spirituele groepering waar hun interpretatie van de Bijbelverhalen ver afweek  op die van de katholieke tradities. Zij geloofden in naastenliefde, gelijkwaardigheid, leven vanuit het hart en het herkennen en tot uitdrukking brengen van onze Goddelijke vonk.

‘Terra Nova is een magische plek. De geschiedenis is voelbaar en de energie is immens krachtig’.

Robert Bridgeman

Tijdens deze transformerende retreat, begeleid door mezelf en in samenwerking met mijn zus Jacobien en met Marianne Polderman die o.a yoga en Tachyon behandelingen zal geven, zul je ervaren dat je een multidimensionaal wezen bent met een oneindig potentieel aan manifestatiekracht.

Dit betekent het einde van de zoektocht naar jezelf. Je zult jeZelf ontdekken en herinneren wie je in essentie Bent.

We zullen tijdens deze retreat de identificatie met oude ‘ikjes’, ofwel programmeringen en conditioneringen loslaten die gekoppeld zijn aan het collectieve 3D veld en er generatieslang voor hebben gezorgd dat we onszelf gingen onderdrukken. Vanuit het ware Zelf overstijgen we het beperkte perspectief van waaruit het ‘ik’ kijkt en handelt. We zullen ervaren dat we niets meer persoonlijk hoeven maken, dat we één zijn met de Bron.

Wij zijn de pioniers van de Nieuwe Aarde, die in deze cruciale tijd een groot verschil kunnen maken!

Hoe meer wij fysiek, mentaal en emotioneel ‘opschonen’ van collectieve, verdichte energieën, hoe meer lichaam en ziel één worden, zodat ons ware Zelf werkelijk belichaamd op aarde is. Zo brengen we de hoge frequentie die we ZIJN in het 3D veld.

De fijngetrilde energie van ons ware Zelf die onvoorwaardelijke liefde IS, trilt de lagergetrilde, nog verdichte energie in de matrix los waardoor deze steeds meer oplost. Als er voldoende mensen in deze hoge trilling zijn, kunnen lagere frequenties niet meer overleven. Zo kunnen we SAMEN deze collectieve shift volbrengen. De verandering begint in onszelf, de sleutel zijn wij Zelf.Wij Zélf zijn de krachtige scheppers van een nieuwe, hartgedragen wereld met een potentieel aan ongekende mogelijkheden!Wanneer we de rollen doorzien van waaruit we (over)leefden, ontwaken we uit de droom van het ik. Dan stoppen de verhalen en wordt het stil. Wanneer het ik ‘sterft’, kan het Zelf ‘geboren’ worden, dat volledig op de achtergrond was geraakt, maar nooit is weggeweest.

De illusie van afgescheidenheid verdwijnt en we verschuiven de energie van alleen naar Al Eén. Dit is waarom we naar de Aarde gekomen zijn, als één grote lichtfamilie.

Door tijdens deze retreat onze trilling te verhogen, trilt de verdichte energie in ons lichaam los die zich vastgezet heeft en emotionele en/of fysieke disbalans kan hebben veroorzaakt. We hoeven niet hard te werken om te transformeren. Door in pure, ongedwongen energie samen te Zijn en te doorzien wat we nog onbewust vasthouden, kunnen we dit in liefde loslaten.

Door op de mooie, krachtige lichtplek ‘Terra Nova’ samen te Zijn, krijgt de interne, en daarmee ook de externe shift een enorme boost.

De grote kracht van deze Retreat is… dat alles wordt geleid in het Nu-moment, zodat er in de flow op het juiste moment datgene mag voltrekken waar jij aan toe bent. Hierdoor is er geen vast programma.

Wat je kunt verwachten…

  • We verblijven in het mooie Terra Nova. Op deze magische krachtplek gelegen in de prachtige, groene franse natuur, waar het s’nachts stiller is dan stil, mogen we volop genieten van de Nieuwe Wereld energie.
  • Ieder zal tijdens deze retreat uitgebreid Mana via Marieke ontvangen. Mana betekent in het Polynesisch ‘Grote Kracht’,  de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen in ons dragen. Alle kracht komt van binnenuit. Een sterke, vrije stroom van deze levenskracht is een teken van  volledig ‘Alive’ zijn. Mana is ook als Manna, dat  ‘brood uit de hemel’ betekent in het oude testament. Mozes trok met het Joodse volk door de woestijn en werd door God gevoed met Manna dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de ziel. De Mana’s werken zeer diepgaand en zorgen voor een diepere verbinding met jeZelf waardoor Zelfliefde, vertrouwen en kracht groeien omdat het Zelf liefde, vertrouwen en kracht IS.
  • In de ochtend krijg je de mogelijkheid om je lichaam liefdevol te activeren  door begeleide Do-In Yoga van Marianne, wat het lichaamsbewustzijn vergroot. Hierna neem je wellicht een ochtendduik en plons je in het zwembad of in het natuurmeer.
  • Groepsbijeenkomsten waar we samenwerken aan collectieve thema’s, waar ieder zijn eigen unieke aandeel in heeft door persoonlijke stukken te neutraliseren.
  • Heling en balans door gebruik van een Kristalbed wat meegenomen zal worden naar Terra Nova. Hier mag je de hele week gebruik van maken. Het kristalbed werkt zeer ontspannend en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
  • Je zult van Marianne krachtige activaties met Tachyon energie ontvangen. Tachyon is de bron van alle frequenties en de eerste energie met een vorm die voortkomt uit het nulpunt energieveld, de oerbron van ons universum Deze lost blokkades op en herstelt energievelden zodat je cellen zich kunnen vernieuwen. Hier wordt je lichaam erg blij van!
  • Als het weer het toelaat zul je een krachtig Bronbad-ritueel ervaren, temidden in een vortex van Bronenergie.
  • Voor wie wil zal er een excursie zijn naar Rennes le Chateau, daar waar de energie van Maria Magdalena en Yeshua zo sterk voelbaar is. Hier eren we het heilige vrouwelijke in ons. Hier zullen we gezamenlijk met eigen auto’s heenrijden.
  • Dagelijks genieten we van de overvloed van een vers, heerlijk ontbijt, lunch en diner bereid door de superkok van Terra Nova.
  • Genieten van de prachtige natuur, de stilte, de rust, de warmte, de zon, wandelingen, spelen, het niets moeten, de verbinding met elkaar en vooral met je mooie pure Zelf.

Na de retreat:

We nemen hoge lichtfrequenties IN ons mee. In het dagelijkse leven wat volgt lopen we als het ware stage met onsZelf, waarbij alles verder kan integreren en in ons verankerd wordt. Hierdoor worden we steeds meer uitgelijnd en komen we in een moeiteloze flow…

Door ons belichaamde Zelf te zijn, ZIJN wij the people of the New Earth!
 
Dat is het geschenk wat wij brengen hier op Aarde. Door te Zijn wie we ZIJN.
 
Vanuit dit Zijn zoeken we niet naar een doel. Wij ZIJN het doel. Vanuit dit Zijn zullen we ook vanzelf Doen. Vanuit binnen naar buiten, waarbij we bewuste scheppers worden van een nieuwe werkelijkheid en de Nieuwe Wereld steeds meer vorm krijgt.

Praktisch:

PERIODE: 19 t/m 25 juni 2023

Op Terra Nova draait alles om jouw welzijn. De kok van Terra Nova zal met liefde dagelijks voor ons allen waanzinnig lekkere biologische, vegetarische maaltijden bereiden, mjammie!
Je kunt heerlijk wandelen in het magische Katharenland rondom Terra Nova. De wandelroute GR7 naar Santiago de Compostella loopt vlak langs Terra Nova.

Alle slaapkamers (één-, twee- en driepersoonskamers) zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet en douche. Er is een woonkamer, een eetzaal en een sauna. Daarnaast kun je sporten in de gym, is er een buitenzwembad en een natuurmeer om in te zwemmen. Er zijn diverse relaxplekken. In de groepsruimte waar we regelmatig zullen samenkomen staat een koperen pyramide en zijn er grote kristallen aanwezig waardoor de energie hoog wordt gehouden.
Maak kennis met Terra Nova

PRIJS: voor de gehele retreat, inclusief alle overnachtingen en faciliteiten van Terra Nova, maaltijden en drankjes: 1195,- euro.

NOTE: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (voor max 18 personen), wacht dus niet te lang met aanmelden. De ervaring is dat de Retreats die ik tot nu toe heb gegeven zeer snel vol zijn. 
Aanmelden kun je via  manamarieke@gmail.com

Reismogelijkheden naar Terra NovaDomaine Denis, 11270 Saint Gauderic, France


Auto: Jacobien, Marianne en ik; Marieke reizen per auto. Mocht je het fijn vinden om met anderen samen te rijden dan breng ik jullie graag met elkaar in contact.
Trein: Met de trein is Terra Nova goed te bereiken. Er zijn nachttreinen zodat je ’s nachts lekker kunt slapen. In de buurt van Terra Nova zijn er diverse treinstations aanwezig.
Vliegtuig: Vanaf Amsterdam wordt er dagelijks gevlogen op Toulouse. Vanaf Brussel zijn er vluchten op Carcassonne. Het vliegveld van Toulouse ligt op ongeveer een uur van Terra Nova. Het vliegveld van Carcassonne op een half uur. Vanaf hier kun je met een huurauto of taxi naar Terra Nova.

Your own Self-realization is the greatest service you can render the world. Then all this earth shines like one house.’

Ramana Maharshi

Leuk om te vermelden:

Ik ben gevraagd om samen te gaan werken met Pure Child-Magazine, wat uitgegeven wordt in Nederland en België, en om bij elke editie een stukje te schrijven over verschillende thema’s die ondersteunend kunnen zijn voor de ouders, leerkrachten enz. van alle prachtige nieuwetijdskinderen die in volle getale op de aarde zijn.
Zie Pure Child 

Wie ook prachtige dingen voor kinderen én moeders in nood doet en ik graag hierbij in het licht wil zetten, is Barbara Muller. Zij is spreekster en ook schrijfster van diverse prachtige boeken.  
Ook is zij oprichtster van De Beschermde Wieg en het Babyhuis.
Dankjewel Barbara voor alles wat jij brengt in deze wereld!

Marieke Meulenberg Ge Helende Reis in de Praktijk Mana

Met liefde,

Marieke

AGENDA met alle activiteiten voor 2022 /23 vind je op mijn website De Helende Reis in de Praktijk:

De Schouw retreats De helende reis Marieke Mana

*NOTE:

De eerste RETREAT 2023 in Kuuroord de Schouw is het weekend van 10 t/m 12 maart. Hiervoor kun je al reserveren!