Nieuws van Marieke in februari 2022

Als kind was ik altijd al een soort Pippi

Ik had maling aan regels en deed mijn eigen zin, wat eigenlijk een enorme kracht in mij was, maar me door de ‘3D-wereld’vaak niet in dank werd afgenomen en er een hoop ‘tegenstand’ was. Het wereldtoneel zorgde ervoor dat dit, richting mijn volwassenheid, steeds meer de kop in werd gedrukt. Ik moest me gaan aanpassen; het was blijkbaar niet mogelijk om hier als je vrije Zelf te leven. De wereld om me heen toonde me dat als je later ‘groot’ bent, je je rol toch wel heel serieus moest nemen. Voor ik het wist werd ik een strijder van vrijheid. Niemand zou de regels voor mij bepalen.

Dit uitte zich in rebels gedrag. Door dit opstandige gedrag nam ik dus het hele toneelstuk waarin ik me op aarde bevond, bloedserieus. Vanuit het perspectief waaruit ik keek was ik onbewust in de illusie van afgescheidenheid beland. Ik was compleet vergeten dat mijn ware Zelf eeuwig vrij IS. Want als je moet strijden binnen een toneelstuk, waar strijd je dan tegen? Tegen rollenspelers die in feite onbewust in dezelfde illusie gevangen zitten? In wezen streed ik tegen mezelf. Mijn ikje richtte zich als strijdster naar de buitenwereld, om maar te strijden voor haar vrijheid terwijl mijn ware Zelf als het ware naast haar stond en vol liefde wachtte tot de tijd rijp was dat dit ikje het op zou geven, wat ongeveer het ergste was om te doen voor dit ik. Opgeven in haar beleving was zwak en betekende dat ze dan niet meer kon bestaan. Het tegendeel bleek waar. Zodra dit ik opgaf begon ik pas echt te bestaan, als meZELF! De dynamiek van wijzen naar het wereldtoneel die de dader zou zijn van haar gevangenschap waardoor ze had moeten strijden verdween compleet, waardoor er een andere realiteit ontstond.

Dit bracht rust, stilte, helderheid, authentieke kracht, compassie en oordeelloosheid. Vanuit het beperkte perspectief van het ik zijn er altijd daders en slachtoffers. Vanuit het perspectief van het Zelf bestaan deze niet. Hierdoor sta je als belichaamde spirit op aarde, wat de grootste kracht is die er is. Zo lost de meer verdichte frequentie van het 3D veld op, omdat jouw spirit één met de Bron is en daardoor van een hoog getrilde frequentie is. Door te ZIJN ben je krachtig aan het lichtwerken, ofwel aan het lichtZijn, wat zorgt voor het volbrengen van deze tijdperkverschuiving waarin we ons met z’n allen bevinden.

Door door de illusionaire rollen heen te kijken, zijn wij in staat het tij te keren en het hele wereldtoneel te transformeren. Wij zijn megamanifesteerders, wat begint bij onszelf.
Nog veel meer hierover kun je lezen in mijn pas verschenen boek ‘De Stem van het Zelf.

Vandaag mocht ik Mana geven aan een prachtige vrouw die in HongKong woont. Daar zijn op dit moment de regels extreem streng i.v.m corona. Haar dochtertje Lulu vroeg haar laatst: ‘Mammy, what is corona?’ Hoe heerlijk Lulu, dat jij in jouw realiteit leeft waar corona niet eens bestaat, en jij heerlijk speelt op de aarde, als een puur, stralend licht! Lulu helpt door haar Zijns-energie krachtig mee in deze shift zonder dat het haar iets kost. Hoe simpel is het, kinderen helpen ons her-inneren aan de waarheid van wie we allen in essentie zijn.

Als de slaafmens waarmee we ons onbewust hebben geïdentificeerd met liefde en begrip wordt doorzien, lost hij/zij op tot niets. Deze had in wezen nooit echt bestaan. Toen ik 53 jaar geleden geboren werd, gaven mijn ouders me keurig aan, als aardling, als minimensje, waardoor ik officieel een burger-nummertje kreeg en daarmee onderdeel ofwel eigendom werd van het systeem.

Nu ik als het ware opnieuw geboren ben, is het voor mij een logische stap om me af te melden bij het systeem. Ik ben van meZelf en van niemand anders. Met deze reden geef ik mezelf niet alleen in de energie maar ook in de stof, als mens, officieel bestaansrecht hier op aarde en word ik autonoom. ‘Hallo wereld, Marieke bestaat! Als zichZelf! Zonder dat ze er iets speciaals voor hoeft te doen of te laten. Ze kiest haar leven te leven door trouw te zijn aan zichzelf waarbij haar hart haar kompas is en waarbij ze met vallen en opstaan opnieuw leert lopen als zichZelf. Zo mag ze de Nieuwe Wereld ervaren en inrichten naar haar eigen zin, step by step, door te Zijn wie ze IS.’

Willen we een nieuwe wereld creëren, dan dienen we onszelf terug in eigendom te nemen, wat begint bij de bewustwording van datgene wat je niet bent en hier zelf verantwoordelijkheid voor te nemen. Degene die altijd over zal blijven, nooit weg, dood of kapot kan, is jouw enige echte ware Zelf.
Wil je meer weten en ondersteuning hebben bij het officieel autonoom worden kun je terecht bij Erik Versteeg, info@eveon.nl  

Tijdens Mana gaat het steeds over de misidentificatie van allerlei rollen te doorzien (programmeringen en conditioneringen) die nog in ons lichaam opgeslagen zijn, welke allerlei chronische emoties activeerden en fysieke disbalans veroorzaken. Ons lichaam als ons voertuig op aarde, is generaties lang geautomatiseerd geweest. Sinds de conceptie kregen we een hoop ‘oude grijsgedraaide CD’s kado. Gaandeweg op onze aardse reis werd ons voertuig een automaatje. Daardoor heb soms ik het idee een soort garagebedrijf te zijn geworden, waar autootjes in- en uitrijden voor een A.P.K. De wijze liefdevolle garagemonteurs zijn vaak de overleden voorouders, die me wegwijs maken als aardse automonteur!

Alle verroeste, antieke auto-onderdelen mogen losgelaten worden, zodat jouw spirit, je Ware Zelf de enige bestuurder wordt van je lichaam, jouw voertuig hier op aarde. Dat zorgt voor een hele andere beleving. Er is, in plaats van te overleven, nog zoveel te Leven…
Let’s  enjoy the ride!!!

AGENDA 2022

NIEUW: Podcast Zin in ZIJN

NU te beluisteren en 1x per twee weken te volgen via Youtube: en Buzzsprout.com met Olette Luitwieler

Wat als ZIJN (met thee en chocola!) genoeg is, en in wezen alles is? Samen met Olette Luitwieler, delen we online in samen-Zijn wat spontaan opkomt. Zonder plan en zonder doel, wetende dat het Zijn van zichzelf al vol en volledig is.

Vanuit het ZIJN ontvouwt de rest vanzelf. Precies zoals de Mana-sessies, de samenZijn avonden en de Retreats in de Schouw zich altijd vanzelf ontvouwen. Alles gebeurt dan vanzelf op het juiste moment, waar de woorden vanzelf stromen of het gewoon stil is.

We zullen 1x per twee weken samen online aan de thee en chocola zitten. Wil jij ‘mee-Zoomen’ in het moment? Welkom! Vragen stellen mag, maar hoeft niet… gewoon lekker Zijn, waar alles zich vanzelf ontvouwt.

Op 5 maart komt aflevering 2 online en vanaf 13 maart kun je kosteloos elke aflevering joinen via Zoom met onderstaande link. (Dit is de link voor alle toekomstige data!)

Zoomlink:
https://us02web.zoom.us/j/6777870813?pwd=SVhMSitsaVpkdHJhNUtKMkFrMTJTQT09

Inloggegevens: Meeting ID: 677 787 0813
Passcode: y76rYm

Data eerste Zoommeeting:  Zondag 10 april 19.00-19.45 uur.
Vervolgdata: Zondag 24 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli, 31 juli,14 aug, 28 aug enzovoort… 
Steeds van 19.00-19.45 uur.

Als je er niet bij kunt zijn, kun je de opname altijd terugkijken via bovenstaande kanalen.
Zin in Zijn? Zorg dat je thee en chocola klaar staat…wij  zullen er Zijn!

LEEF JE ZIEL, ÉÉN MET DE BRON-RETREAT

Kuuroord De Schouw, Zeeland

Je bent van harte welkom bij de Eén met de Bron-Retreat in kuuroord de Schouw, één van de mooiere plekken die ik ken in Nederland, welke je meteen een warm-welkom-Thuis gevoel geeft.

We zitten in de overgang van de 3e naar de 5e dimensie. We hebben allen gekozen in deze hele bijzondere tijd hier op aarde te zijn en deze shift SAMEN te volbrengen. Door alle nog verdichte energie in onszelf te neutraliseren kunnen we belichamen wie we werkelijk zijn en doen waarvoor we gekomen zijn.
Met veel liefde help ik jou de weg terugvinden naar je ware Zelf. Vanuit hart en ziel geef ik me over aan datgene wat wil gebeuren en waar jij klaar voor bent. Ik ben er, in samenwerking met een geweldig team van aardse helpers en oneindig veel helpers uit het licht die altijd voelbaar en soms zelfs zichtbaar aanwezig zijn, zodat er zal ontstaan wat er mag ontstaan. Moeiteloos en vanzelf.

Je bent welkom met ALLES in jou, met je lach en met je traan. Met al je ‘ikken’. We zullen samen genieten, ontvangen, loslaten, bevrijden, verdiepen, ontspannen, in een veld van liefde waarbij je opgetild en teruggebracht wordt in jouw zielstrilling, in volle verbinding als het multidimensionale wezen die jij bent. Je bent naar de Aarde gekomen om te stralen als je mooie, pure authentieke Zelf. Jij bent ik en ik ben jij, daar waar we verbinden in eenheid.

Tijdens deze retreats zal ik Mana geven en zul je ten diepst herbronnen in het Bronbad. 

Er zullen meerdere kristalbedden beschikbaar zijn waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Er is de mogelijkheid om Tachyon-energie en een ‘hoge-frequentie behandeling’ in de krachtige Multiwave Oscillator van Marianne Polderman te ervaren. Er zijn geweldige masseurs aanwezig, je kunt energetische behandelingen ontvangen, yoga, meditatie, enzovoort. Het hele weekend, midweek en/of week is als een bad van LIEFDE waarin je continu wordt ondergedompeld!

Dit alles is inclusief zalig, vegetarisch eten en heerlijke sapjes en theetjes. Daarnaast staan alle faciliteiten, zoals sauna, infraroodcabine, zonnebank, verwarmd binnen- en buitenzwembad, grote tuin met zitjes, biowinkeltje, woonkamer met openhaard, de heerlijke ambiance in het hele kuuroord en alles wat deze prachtige, bijzondere plek biedt, het hele weekend tot jouw beschikking.

Er zal ontstaan wat er wil ontstaan en je zult ALLES ontvangen waarvoor je komt. Je wordt met zoveel vreugde thuis verwacht!

DATA:

11 – 18 september 2022
28 oktober – 4 november 2022

Het is mogelijk bij bovenstaande retreats een weekend, een midweek of een gehele week deel te nemen.

*Weekend-totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies):  495.- euro p.p.

*Midweek-totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies):  695.- euro p.p.

*Volle-week-totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies):  950,- euro p.p.

Locatie: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe, Zeeland.

Note: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn. De ervaring is dat het snel volgeboekt is.

We hebben er nu al zin in dit met jou te gaan beleven, met veel liefde, toewijding en plezier!

Marieke en team

SamenZIJN- avonden

Je bent van harte welkom voor de SamenZIJN – avonden, waar we ten diepste verbinden met ons Zelf èn daardoor met elkaar. Wanneer we onze authentieke, soevereine Zelf belichamen, is dit een feest van thuiskomen. Dat is waarvoor we gekomen zijn!

Tijdens deze avonden is er mogelijkheid MANA te ontvangen. We helpen elkaar in deze grote shift, deze turbulente tijd, door in openheid samen te zijn waar vanzelf ontvouwt wat wil plaatsvinden en waarbij je datgene zult ontvangen wat je op dat moment nodig hebt.

Samen delen is samen helen. In deze tijd is het zo belangrijk om regelmatig samen te komen wat helpt om onze frequentie hoog te houden. Dit zijn altijd zeer waardevolle, verbindende avonden, waar ieders aandeel even belangrijk is. Gewoon omdat jij er Bent!

DATA:
Eén maandagavond per maand. (Je bent niet verplicht om elke maand te komen, het zijn inloopavonden en je zult er zijn wanneer het zo voelt voor jou. Dan zul je merken dat het ook klopt dat je er op dat moment bij bent.)
De data voor 2022 zijn: 4 april, 9 mei, 13 juni, 11 juli, 8 augustus, 5 september, 10 oktober, 14 november en 12 december.

TIJD: 19.30- 21.30 

NOTE: NIEUWE LOCATIE, In een schattig kerkje in de Dorpstraat 7,Gapinge (Zeeland)

KOSTEN: 25,- per keer
Ivm beperkte plekken graag even een berichtje tevoren als je komt.

BRON-DAG 11 juni, Zeeland

Een dag her-bronnen met Marieke en Jacobien (mijn lieve zus). Heerlijk opladen in de Bron-energie! Er is geen programma, deze dag ontvouwt zich vanuit de Bron van ZIJN. Je zult precies datgene ontvangen wat je nodig hebt.          

Je bent zo welkom! LET THE UNIVERSE ‘WOW’ YOU!


LOCATIE: In een schattig kerkje in de Dorpstraat 7,Gapinge (Zeeland)

TIJD: zaterdag 11 juni,  10.00 – 17.00 uur

KOSTEN: 95,- Inclusief heerlijke lunch!
Ivm beperkte plekken graag even een berichtje tevoren als je komt.

PASGEBOREN ‘BOEKEN-BABY’S’ FEBRUARI 2022:

De Stem van het Zelf(van mezelf, Marieke Meulenberg), is sinds NU ook verkrijgbaar als E-BOOK en als LUISTERBOEK,ingesproken door mezelf.  

Stukje van het Audioboek beluisteren?

Het boek wordt vertaald!

Een heel leuk en voor mij onverwacht nieuwtje is dat m’n boek ‘De Stem van het Zelf’ ook vertaald zal worden in het Duits, Engels en Spaans!
Ik heb al vele mooie reacties van lezers mogen ontvangen….hieronder enkele ervan….Dank jullie wel hiervoor!
 
‘Ik voel echt letterlijk de licht energie! Door jouw boek herinner ik me weer beter wie ik in werkelijkheid ben!’
 
‘Kan niet stoppen met lezen!!!! Zo mooi hoe je steeds stukje over jezelf schrijft en dan reflectie geeft vanuit de stem van het Zelf en zooooo mooi en krachtig dat je jezelf met alle ikjes zo open geeft en zo kwetsbaar durft op te stellen. Zo krachtig.’
 
‘Ben in je boek begonnen en tranen stromen over mn wangen…’
 
“ Ik ben heel dankbaar voor dit helende boek. Het kwam op mijn weg op de juiste moment, het heeft mij verder doen ontwaken en diepe liefde doen voelen naar mijzelf en naar de hele wereld. Alles werd zo helder en zo simpel.”
 
‘Als ik aan het lezen ben merk ik regelmatig dat er aan mij ‘gewerkt’ wordt, dan krijg ik het warm of koud en vaak voel ik energie rond mijn hoofd.’
 
‘Moet zeggen dat je me na lange tijd weer aan het lezen hebt gekregen. Heb al 20 jaar geen boek meer gelezen behalve het voorlezen  aan Isa dan. Maar jouw boek is verslavend. Complimenten daarvoor. Jouw avontuur  in Brazilië zou nog een mooi film script kunnen  zijn. Echt heel bijzonder.’
 
‘Wat heb je een prachtig, liefdevol, moedig, open en puur boek geschreven!
Ik heb er van genoten en elk hapje was een Lichthapje!
Ik Ben, die ik Ben. Jij Bent, die je Bent. Ik ben jou en jij bent mij!’
 
‘Ik heb net je boek uitgelezen. Zo mooi en duidelijk beschreven. Sinds ik in het boek begonnen ben voel ik me nog meer zakken in mezelf en voel liefde stromen,nu  bij het uitlezen lijkt mijn hart zo groot.’
 
‘Ik vind het prachtig en dat je je zo open en kwetsbaar hebt opgesteld, daardoor zal het heel veel mensen op allerlei gebieden raken.’
 
 ‘Ik heb zopas je boek….Het Heilige schrift….. uitgelezen….Er zijn geen gepaste woorden om je te bedanken, je moed, je kracht, je licht, je Liefde, je puurheid.’
 
‘Ik krijg echt zo’n kippenvel over mijn hele lichaam alleen al van de eerste paar bladzijdes. En ik voel jouw hart en liefde er gewoon in, en hoe alles klopt wat je schrijft. Dit gaat zoveel moois brengen voor mensen, echt wauw.’

Marieke Meulenberg De Helende Reis in de Praktijk De Stem van het Zelf

In haar boek ‘De Stem van het Zelf’ beschrijft Marieke Meulenberg haar zoektocht naar verlichting, waarbij ze erachter komt dat we allen al lang verlicht Zijn.

Op haar avontuurlijke levensreis ontmoet ze vele mensen, waaronder een wereldberoemd medium in Brazilië en belandt hierbij in een spel van macht en manipulatie waarbij ze moet onderduiken om haar leven veilig te stellen. Ze ontdekt dat niets is wat het lijkt en dat alleen onvoorwaardelijke liefde en bewust-Zijn alles kan laten oplossen. Ze geeft hierbij de nodige handvatten om in deze turbulente tijd in ons centrum te blijven staan, waarbij de Stem van het Hart gehoord en gesproken wil worden en er een nieuwe wereld voor de mensheid opengaat. 
 
ISBN nummer: 978 94 93191 89 1
Prijs: 22,- euro
Genre: spiritualiteit, esoterie, persoonlijke groei en ontwikkeling
Aantal pagina’s: 366
 
Te bestellen bij alle boekhandels zoals bol.com en bruna.nl

Auteur is bereikbaar voor interviews op: 06-16359318 of via e-mail.
Klik eenvoudig op de knoppen:

Laten we Dansen

Laten we Dansen van Lilian Ferru, is geen doorsnee verhaal, maar een verslag over het genezen van oude patronen en versleten overtuigingen die ons niet meer dienen. We nemen onszelf weer in eigendom. Eindelijk kunnen we gaan leven, zoals het leven voor ons bedoeld is. Daarnaast vertelt Lilian ook over haar bijzondere leven, met Paul. Na zijn bijna dood ervaring heeft hij kennis van het universum. ‘Eén met de Bron en niets anders!’ is de kern van zijn boodschap. Paul heeft contact met Lichtwezens en geeft healings. Juist als Lilian denkt dat het stof begint te dalen, maakt Paul kenbaar dat het voor hem tijd is om terug te keren naar zijn galactische woningwereld. Er breekt een intense wonderlijke periode aan, waarbij hij ons de ultieme les leert. Laten we onze tijd niet verspillen door onszelf te verloochenen en klein te maken. Laten we dansen in de grootse waarheid dat we één zijn met de Bron. Laten we dansen op het ritme van ons bestaan, ómdat we bestaan. Het leven zelf is een dans, een vrije expressie van het licht dat jij bent!                                                                                             
Lilian Ferru heeft zeven boeken geschreven, met allen een vijf sterrenwaardering op bol.com. Behalve auteur is zij oprichtster van degoednieuwskrant.nl, stichting: jijbenteenwonder.nl, en het Angelfonds.

Man die uit zijn verhaal valt

Man die uit zijn verhaal valt van Olette Luitwieler is een roman waarin psychologie, filosofie en intermenselijke relaties samenkomen in fictie waarin de lezer zichzelf kan herkennen. Olette Luitwieler is schrijver, spreker en ze begeleidt mensen in transformatietrajecten voor innerlijke bevrijding. 
Man die uit zijn verhaal valt is haar 5e boek. Ze heeft zowel fictie, non-fictie als een dichtbundel op haar naam staan. 
Haar passie voor non-dualiteit is groot en ze deelt haar inzichten over bewustzijn graag.
Hier een filmpje over het inspirerende boek van Olette Luitwieler.

*NOTE:

De retreats naar het buitenland staan in de wacht, wanneer de wereldsituatie weer reisvriendelijker is, zullen deze weer geactiveerd worden.

Met liefde zet ik hieronder in het zonnetje: 

         SASKIA!

Hoi lieve allemaal!
Sinds kort is mijn website www.jezelf-in-zicht.nl de lucht in gegaan en ik mag hierover iets vertellen in deze nieuwsbrief van Marieke. Dank je wel Marieke!
Jezelf-In-Zicht kwam tot stand door de aankoop van mini-ezeltje Hope. Met Hope kun je in de toekomst wandel-coaching komen ervaren, maar eerst moet ze nog wat volwassener worden.
Al jarenlang ben ik creatief in het tekenen van mandala’s en het schrijven van gedichten. Ik ben een nuchter persoon die doordrenkt is met spiritualiteit (het leven dus). Mijn wens is om kinderen en jongeren wat stabiliteit te geven in deze verwarrende, wiebelige en onzekere tijd. Het is de tijd van verandering, de wereld veranderd maar de kinderen en jongeren zijn allang wie ze horen te zijn. Ik wil ze helpen om te blijven staan zodat ze hun lichtjes kunnen en durven te verspreiden wat zo nodig is in de wereld.
Hiervoor organiseer ik teken- cursussen en knutselmiddagen. Voor alle leeftijden wil ik iets bieden. Zo ben ik op dit moment een chakra-teken-cursus aan het schrijven voor jongeren, die op een duidelijke en nuchtere manier uitlegt hoe chakra’s werken en hoe we ze gezond kunnen houden. Deze cursus zal na de zomervakantie op de website komen.
In alle activiteiten die ik geef zal mijn rode draad van het aardse en het spirituele lopen, gewoon omdat ik zo ben. Ik wil iedereen meegeven dat spiritualiteit niks verhevens is of iets speciaals, dat is het namelijk niet. Spiritualiteit is het leven. En het leven Is. Het IS gewoon, net als jij en ik. Ben je nieuwsgierig geworden? Op de website vind je alle nodige informatie. Tevens kun je daar mijn kindergedichtenboekje “Als ik in mijn hartje kijk” bekijken en bestellen. Met dit boekje haal je een beetje van mijn energie in huis, een lieflijk boekje met tekeningen die tot de verbeelding spreken. Bij aanschaf van dit boekje steun je ook nog eens de financiële verzorging van Hope ( maak kennis met Hope op de website).
Ik Hope je een keer te zien in mijn praktijkruimte in Koudekerke!
Lieve groet,
Saskia
Xxx(x)

                                                                                 Boodschap van een ezeltje
 
Rust
Wees stil
En voel
Er zijn geen problemen
NU…
Is er helemaal niks
Nu ben je
Je bent
In dit moment
En in iedere volgende seconde
Buiten jou is niets
Laat je zoektocht hier eindigen
Want alles wat er is
Was altijd al….
In jou!
                                      (SASKIA)

Warme omhelzing,egroetjes, Marieke