Nieuws van Marieke in januari 2022

Als eerste wil ik je een mooi nieuw jaar toewensen, met een blij nieuwtje: Mijn tweede boek is geboren!
Het ligt net kersvers in de wieg, en het heet…

Marieke Meulenberg De Helende Reis in de Praktijk De Stem van het Zelf

‘De Stem van het Zelf’

Eind december 2020 voelde ik me hoogzwanger en kon niet anders dan gaan schrijven, schrijven en nog meer schrijven, het was niet tegen te houden… met als resultaat dat dit boek precies een jaar later, eind 2021 klaar was. Het was een moeiteloos proces, vele dagen en vaak ook ’s nachts bleven de woorden door me heen stromen. Regelmatig wist ik niet meer wat ik nu eigenlijk geschreven had. Eigenlijk was het al in twee maanden geschreven, maar toen volgde de verfijning. Mijn lieve zus Jacobien heeft een groot aandeel gehad in het met zoveel liefdevolle aandacht ‘aflakken’ van het boek, waar ik haar immens dankbaar voor ben. 

 Korte beschrijving…

Dit boek gaat over het wakker worden uit de illusie van het ik, uit de collectieve droom, om erachter te komen dat we altijd al verlicht waren. Wanneer we het spel doorzien wat we als mensheid al zolang spelen, hebben we de keuze uit de matrix te stappen en worden wij Zelf de scheppers van onze realiteit.

Er wordt beschreven dat doodgaan en wedergeboorte kunnen plaatsvinden binnen één lichaam, waardoor je als het ware twee levens binnen hetzelfde lichaam ‘leeft’: Als het ik, en als het Zelf, het Zelf wat altijd al aanwezig was en nooit is weggeweest. Je hoeft niet dood te gaan om terug te blikken op je leven en ware vrijheid te ervaren. Dit kan hier en Nu, niet in het hiernamaals maar in het hierNUmaals als je uit het ‘toneelstuk’ van het ik stapt. Vanuit het ‘fixen’ van het ‘illusionaire ik’ met haar schijnhouvasten zal de persoonlijke- en wereldproblematiek nooit oplossen, dit kan alleen vanuit het ware Zelf.

In dit boek wordt aan de hand van persoonlijke gebeurtenissen, ervaringen uit de praktijk en vragen, iedere keer weer voorbij de driedimensionale wereld van het ik gekeken vanuit een multidimensionale waarneming. Hierbij spreekt de Stem van het Zelf en zullen we steeds meer de waarheid herinneren over het Zelf wat ons in onze ware kracht zet en ons Zelf-bewustzijn, Zelf-vertrouwen, Zelf-respect en Zelf- liefde zal geven.

Het boek bestaat uit 2 delen binnen één boek;

In deel 1: ‘Toneelstuk van het ik’, wordt de avontuurlijke ontdekkingsreis van mijn slapende ik beschreven die als het ware in een toneelstuk zit en dit als haar enige realiteit ervaart.

In deel 2: ‘Samen op weg als het Zelf’, wordt weergegeven hoe het leven ervaren wordt vanuit de grootsheid van het Zelf en wordt beschreven hoe we de shift van de 3e naar de 5e dimensie samen kunnen volbrengen als krachtige scheppers van een nieuwe, hartgedragen wereld. Het goddelijk wezen dat we allen zijn wil nu meer dan ooit belichaamd worden.

De uitgevers zijn Geert Kimpen en Michelle Shanti (Paris Books).
Michelle: ‘Ik vind jou en je boek zo’n enorme bron van inspiratie. Ik weet dat het zo belangrijk is dat vrouwen hun diepe wijsheid naar buiten brengen. Love it!’

‘De Stem van het Zelf’ is vanaf 16 januari 2022 overal verkrijgbaar in boekvorm en zal vóór het eind van deze maand ook als e-boek en als luisterboek te verkrijgen zijn, ingesproken door mezelf. Je kunt het boek ook rechtstreeks bij mij kopen, dan stuur ik het je toe en als je het leuk vindt schrijf ik er iets persoonlijks voor je in.

Het was een wonderlijk proces waarbij ik als een kluizenaar heb geleefd en vaak het gevoel had in een soort vacuüm te zitten, waarin ik steeds aangesloten was op een telefoonlijn met de Bron. Het voelde als iets wat ik in dit leven nog zou doen, en… nu is het volbracht. Op naar nieuwe avonturen!

Hartegroet van Marieke Meulenberg

Met liefde, Marieke

Persbericht verschijning van het boek 
‘De Stem van het Zelf’

In haar boek ‘De Stem van het Zelf’ beschrijft Marieke Meulenberg haar zoektocht naar verlichting, waarbij ze erachter komt dat we allen al lang verlicht Zijn.

Op haar avontuurlijke levensreis ontmoet ze vele mensen, waaronder een wereldberoemd medium in Brazilië en belandt hierbij in een spel van macht en manipulatie waarbij ze moet onderduiken om haar leven veilig te stellen. Ze ontdekt dat niets is wat het lijkt en dat alleen onvoorwaardelijke liefde en bewust-Zijn alles kan laten oplossen. Ze geeft hierbij de nodige handvatten om in deze turbulente tijd in ons centrum te blijven staan, waarbij de Stem van het Hart gehoord en gesproken wil worden en er een nieuwe wereld voor de mensheid opengaat. 

ISBN nummer: 978 94 93191 89 1
Prijs: 22,- euro
Genre: spiritualiteit, esoterie, persoonlijke groei en ontwikkeling
Aantal pagina’s: 366

Te bestellen bij alle boekhandels zoals bol.com en bruna.nl

Auteur is bereikbaar voor interviews op: 06-16359318 of via e-mail.
Klik eenvoudig op de knoppen:

Één met de Bron Retreat
Kuuroord De Schouw, Zeeland

KUUROORD DE SCHOUW

Je bent van harte welkom bij de Één met de Bron-Retreats in kuuroord de Schouw!
We zitten in de overgang van de 3e naar de 5e dimensie. We hebben allen gekozen in deze hele bijzondere tijd hier op aarde te zijn en deze shift SAMEN te volbrengen. Door alle nog verdichte energie in onszelf te neutraliseren kunnen we belichamen wie we werkelijk zijn en doen waarvoor we gekomen zijn.
Met veel liefde help ik jou de weg terugvinden naar je Zelf. Vanuit hart en ziel geef ik me over aan datgene wat wil gebeuren en waar jij klaar voor bent. Ik ben er, in samenwerking met een geweldig team van aardse helpers en oneindig veel helpers uit het licht, zodat er zal ontstaan wat er mag ontstaan. Moeiteloos en vanzelf.

Je bent welkom met ALLES in jou, met je lach en met je traan. Met al je ‘ikken’. We zullen samen genieten, ontvangen, loslaten, bevrijden, verdiepen, ontspannen, met heel veel liefde waarbij je opgetild en teruggebracht wordt in jouw zielstrilling, in volle verbinding als het multidimensionale wezen die jij bent. Je bent naar de Aarde gekomen om te stralen als je mooie, pure authentieke Zelf. Jij bent ik en ik ben jij, daar waar we verbinden in eenheid.

Tijdens deze Retreats zal ik vele Mana’s geven. Je zult ten diepst herbronnen in het Bronbad. Er zullen meerdere kristalbedden beschikbaar zijn waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Er zijn geweldige masseurs aanwezig, je kunt energetische behandelingen ontvangen, yoga, meditatie, enzovoort. Het hele weekend, midweek en/of week is als een bad van LIEFDE waarin je continu wordt ondergedompeld!

Dit alles is inclusief zalig, vegetarisch eten en heerlijke sapjes en theetjes. Daarnaast staan alle faciliteiten, zoals sauna, infraroodcabine, zonnebank, verwarmd binnen- en buitenzwembad, grote tuin met zitjes, biowinkeltje, woonkamer met openhaard, de heerlijke ambiance in het hele kuuroord en alles wat deze prachtige, bijzondere plek biedt, het hele weekend tot jouw beschikking.

Er zal ontstaan wat er wil ontstaan en je zult ALLES ontvangen waarvoor je komt. Je wordt met zoveel vreugde thuis verwacht!

DATA:
De retreat van 18 t/m 20 maart 2022 is volgeboekt.
11 – 18 september 2022
28 oktober – 4 november 2022
25 november – 2 december 2022

Het is mogelijk bij bovenstaande retreats een weekend, een midweek of een gehele week deel te nemen.

*Weekend-totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies):  495.- euro p.p.

*Midweek-totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies):  695.- euro p.p.

*Volle-week-totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies):  950,- euro p.p.

Locatie: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe, Zeeland.

Note: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn. De ervaring is dat het snel volgeboekt is.

We hebben er nu al zin in dit met jou te gaan beleven, met veel liefde, toewijding en plezier!

Marieke en team

SamenZIJN- avonden

Je bent van harte welkom voor de SamenZIJN- avonden, waar we ten diepste verbinden met ons Zelf èn met elkaar in de Nieuwe Wereld-energie. Wanneer we onze authentieke, soevereine Zelf nog meer belichamen, is dit een feest van thuiskomen, wat bedoeld is verder vorm te geven op Aarde. Dat is waarvoor we gekomen zijn!

Tijdens deze avonden is er mogelijkheid MANA te ontvangen. We helpen elkaar in deze grote shift, deze turbulente tijd, door in openheid samen te zijn waar vanzelf ontvouwt wat plaats wil vinden en waarbij je datgene zult ontvangen wat je op dat moment nodig hebt.

Samen delen is samen helen. In deze tijd is het zo belangrijk en fijn om samen te komen en onze frequentie hoog te houden.

DATA:

Eén maandagavond per maand. (Je bent niet verplicht om elke maand te komen, je zult er zijn wanneer het zo voelt voor jou en dan zul je merken dat het ook klopt dat je erbij bent!)

De data voor 2022 zijn: 4 april, 9 mei, 13 juni, 11 juli, 8 augustus, 5 september, 10 oktober, 14 november en 12 december.

TIJD: 19.30- 21.30 

LOCATIE: In een schattig kerkje in de Dorpstraat 7, Gapinge (Zeeland)

KOSTEN: 25,- per keer

Ivm beperkte plekken graag even een berichtje tevoren als je komt.

Met liefde, Marieke