Nieuws van Marieke in juni

Nieuws van Marieke in juni

Nieuwsbrief bekijken


LIEVE JIJ,

In deze, voor ieder van ons zeer intense tijd, gebeurt er zo veel, wat eigenlijk niet in woorden te vatten is. 2019…het grote afrondjaar voor velen. Op de drempel van de oude naar de nieuwe wereld. Het oude past niet meer en het nieuwe heeft nog geen vorm.. niet wetende wat er komt… alsof we ergens in een kosmische wachtkamer uithangen.. niemandsland. Voor mij betekent het veel behoefte aan rust, aan stilte, met mezelf zijn.

Soms zijn er ineens restanten van oude opgeslagen emoties die er onverwacht uit komen, dan weer een gevoel van het allemaal niet meer weten, mijn hoofd die compleet niet meer werkt, oude fysieke klachtjes die zich nog even laten zien en dan spontaan ook weer verdwijnen. Hierin rust vinden, overgave en vertrouwen..het er allemaal laten zijn..en geen idee waar dit alles heen leidt..herkenbaar?

Er is veel gebeurd, de Lighthouse is verkocht, mijn vliegjob definitief opgezegd, de bed en breakfast met liefde overgedragen. Dit moest allemaal losgelaten worden om te laten gebeuren wat er wil gebeuren en nu nog vormloos is. Ik vond dat een periode heel lastig, zoveel loslaten en niet weten wat er dan komt, geen houvast.. Heel af en toe in van die noodmomentjes lieten de helpers glimpen van datgene zien wat zich in de toekomst zal ontvouwen. Maar dat was minimaal. Want als ik alles al zou weten zou dat mijn proces in overgave en vertrouwen verstoren. En ik zou het ook nog niet kunnen bevatten.
In het NU zijn, dicht bij jezelf was dan de boodschap. Dat gaf en geeft me dan de nodige rust. Ik heb een hele fijne andere plek gevonden waar ik me thuis voel. Ik ben gezegend nog steeds de zee te kunnen zien, vanuit mn nieuwe huis hier in Vlissingen. Ook al weet ik dat dit een tijdelijke plek gaat zijn en dit bij deze overgangsfase hoort. De Curacao Retreat in maart was wonderbaarlijk. Ook dit is niet te beschrijven, dit gaat far beyond woorden. Ik vond het fantastisch. Zo diep, zo veel, zo mooi. Zonder enig programma vloeide alles moeiteloos in elkaar over, waar de ene opende in zichzelf kon de ander volgen, het was alsof we één waren met zijn allen.

Zo ging het maar door, iedereen kwam vanzelf aan de beurt. Ieder ontving ten diepst heling, inclusief interventies. De spirits waren voelbaar en zichtbaar aanwezig om ons te begeleiden en ondersteunen. Er was door iemand gezien dat er een koepel rond de villa gevormd werd waar alles kon gebeuren zonder verstoringen. Dat was voelbaar.

Een prachtgroep, een superteam

De oudvertrouwde samenwerking met Stephan die zo vanzelf als één energie stroomt. Zijn grote liefde voor de waarheid. Dat wat vaak zo nodig is om tot inzicht en diepe heling te komen. Zijn motto: BE the Change. En zo is het. Ik heb veel respect voor hem, in zijn mens zijn en voor zijn ziel. Tijdens deze reis werd hij sterk verbonden met Gandhi, deze sprak glashelder en krachtig door hem heen met een duidelijke boodschap van waarheid en liefde voor ons allen.

Gandhi was zichtbaar in Stephan, dat zal ik nooit vergeten. Paul, als zo waardevolle, wijze en ook hele gezellige liefdes- engel die tegelijk heel veel transformeert in de groep. Dankbaar voor jou Paul, voor de dierbare vriendschap in mijn leven.
Mijn lieve zus Jacobien die van 1 iemand uit de groep voor de grap een briefje op haar slaapkamerraam geplakt had gekregen waarop stond Nacht-Medium, geopend van 2.00 tot 4.00 s’nachts.’ De helpers uit het licht hadden haar een nieuwe job gegeven.
En hoe krachtig werkte dat…Want elke nacht kreeg zij belangrijke boodschappen door voor mensen uit de groep, zij begon haar dag met deze door te geven wat dan weer heel bepalend was voor die persoon op die dag. De heling voor die persoon was via haar s’nachts al begonnen. Een oude zielskwaliteit in Jacobien werd wakker, en dat is het nog steeds! Zo had ieder zijn eigen unieke aandeel in de groep.

Bijna elke dag verschenen dolfijnen in de baai voor onze Villa die vrolijk mee golfden op de energie.

Ook hadden we het geluk grote seaturtles te zien in de baai waar we s’middags vaak te vinden waren. Tegen het eind van de reis vonden de Spirits dat het mijn beurt was en kwam ik zelf in een diep proces, waar nog delen van afhankelijkheid en pijn van afgescheidenheid vrij kwamen, heel diep, rauw, oud verdriet. Het was even heel intens maar ik kon het helemaal toelaten. Die middag liep ik met mn duikbrilletje op de zee in, en vroeg in stilte om een turtle te zien, als boodschapper dat ik het goed deed in dit proces en ook om me de weg te wijzen, omdat ik me hierin onzeker en stuurloos voelde. Ik zwom een paar meter en ineens recht onder me zag ik een hele grote, prachtige seaturtle. Ik kon hem zelfs aanraken en heb dat ook gedaan. Wauw wat was ik dankbaar, blij als een kind. De mooie turtle zwom rustig voor me uit zodat ik met gemak kon volgen, en zo heb ik een hele ronde door de baai achter hem aan kunnen zwemmen. Af en toe keek hij zelfs achterom of ik er nog was. Hij wees me de weg, precies waar ik om gevraagd had, zweefde zo soepel voor me uit door het helderblauwe water.

Nu ik dit intyp zie ik het nog voor me en voel ik me weer in de zee. En hoe wonderbaarlijk, na een hele ronde voor me uit gezwommen te hebben bracht hij me precies naar het punt waar we elkaar ontmoet hadden, waar onze tocht begon bij de rotsjes. Toen was hij ineens weg. Ik begreep de boodschap. Ik was wel op hetzelfde punt , maar ík was niet meer dezelfde. Dit hele proces stond hier symbool voor. Ik heb een hele reis gemaakt waarin ik zoveel heb losgelaten. Ogenschijnlijk leek het alsof er niets was veranderd, maar alles was veranderd, want ik ben veranderd! Het laatste stuk afhankelijkheid was ten einde. Dit was een loskoppeling van een mechanisme uit vele vorige levens. Soms is het dan zo dat bepaalde mensen op zulke grote keerpunten uit je leven verdwijnen. In mijn geval is dit ook gebeurt. Dat is dan oké, want de zielsliefde blijft, maar de paden in dit leven scheiden zich. Soms is het zo dat door zulke keerpunten bepaalde mensen juist dichterbij kunnen komen omdat daar eerder de oude mechanismen tussen zaten.
Doordat de afhankelijkheid los is, krijg je een hele nieuwe dynamiek. Ieder wordt terug op eigen benen gezet. Er ontstaat verbinding in vrijheid. Je hebt niets meer van elkaar nodig. Ik ervaar dat afgescheidenheid in wezen helemaal niet bestaat. Wanneer je pijn van afgescheidenheid ervaart is dat puur de pijn van geblokte delen binnen jezelf. De verwijdering tussen de grote jij en je innerlijk kind.. de verwijdering van zielsstukken van de jij nu en uit vorige levens. Daar waar je stukken van jezelf hebt achtergelaten en in de overleefstand ging. Dan ga je op zoek hiernaar BUITEN jezelf..niemand had je toch uitgelegd hoe je dit moest doen. Zij wisten het ook niet! En daar buiten je vind je het nooit. Uiteindelijk keer je dan na allerlei dwalingen en vele teleurstellingen terug naar jezelf, dan ga je naar binnen, dieper en dieper, stap voor stap. Dat vraagt om moed, om kwetsbaar te mogen zijn, blootgeven, doorzetting, overgave. En dan kom je door alle pijnlagen heen…. Thuis. Je kunt niet afgescheiden zijn van de Bron. Dan zou je niet bestaan. Dat is de grote illusie.

Dit diepe afrondingsproces wat nog steeds aan het doorbubbelen is, heeft grote gevolgen in mijn leven, wat ook doorwerkt in de sessies die ik geef. Wat opvalt tijdens sessies is dat soms een tijd heel stil wordt. Dan kan ik niet meer praten, dan begint alles in en om me heen te vibreren wat dan ook gebeurt met degene waar ik mee werk.. alsof we vloeibaar worden. Een gevoel van 1 met alles te zijn. In deze stilte komt er dan zoveel input van energie die zo krachtig binnen stroomt, die vanzelf, in die stilte, alles nog verder doortrilt wat er weg mag.
Wanneer dit gebeurt voelt het dat je helemaal opzwelt van de energie. Jouw ziel is zo groot, jij bent in wezen zo groot, dat past niet in het fysieke lichaam .. Dit is zo’n intens gebeuren dat ik alleen maar diep kan zuchten om het door te laten stromen. Men wordt dan gevuld met zijn/haar eigen essentie-energie. Soms zien mensen tijdens de sessie dan ook heel bewust hun zielsdelen terugkomen uit vorige levens die ze daar door omstandigheden kwijt zijn geraakt en omdat daar nu ruimte in hen voor is gemaakt. Ze worden weer helemaal gevuld en compleet gemaakt met zichzelf.
Dit gaat in fases, omdat het zo intens is, gaat het in golven met even een rustpauze er tussen om het toe te kunnen laten. Het is superfijn dit te voelen. En fijn is niet het goede woord, ik weet alleen geen beter woord hiervoor.

Sinds de Curacao reis gebeurt dit regelmatig in sessies.

Dan zijn er geen lichamelijke grenzen meer. Het voelt verbonden met alles, met jezelf in het centrum van alles. Je wordt als het ware geheel opnieuw uitgelijnd. Je komt vanzelf ook helemaal rechtop te zitten, je hele fysieke gaat hierin mee. Ik merk dan dat zowel ik als degene die Mana ontvangt, niet meer kan praten, dat wil gewoonweg niet. De mond kan niet meer goed bewegen.

Dit gaat volledig voorbij de persoonlijkheid en dus voorbij woorden. Dan valt het hele verhaal weg. Er is geen enkel verhaal. De 3- D realiteit wordt totaal ontstegen. De rollen verdwijnen, en zelfs je gegeven naam, Marieke, voelt dan gek. Dat hoort allemaal bij de persoonlijkheid. Het decor waar dit leven zich afspeelt, verdwijnt.
Ook de tijd verdwijnt, er is geen verleden en geen toekomst. In deze stilte zijn er ook geen emoties. Er hoeft hier ook niets opgelost. Alles IS. Het voelt als onze natuurlijke staat van zijn. Het IS en jij BENT. En jij bent ik en ik ben jij.

Als ik en ook degene waar ik op dat moment mee werk , in deze staat van Zijn komen, dan is er het gevoel uren, dagen zo te kunnen zitten, dan kom je in een tijdloosheid, en vormloosheid. Alles tintelt en vibreert, je kunt dan voelen dat je puur energie bent, alsof je vloeibaar wordt. En terwijl je gewoon op een stoel zit met je ogen dicht is het zeker niet saai! Dit voelt zo helend, want alles wat er niet toe doet, en dat is eigenlijk bijna alles, valt dan weg, het is puur Essentie wat overblijft. Hierin zijn de helpers uit het licht, de Spirits, zo dichtbij ons. Ik zag in een sessie ineens twee werelden.

De oude en de nieuwe wereld. Ik zag bruggen die van de ene naar de andere wereld gevormd waren. Vele mensen willen over deze bruggen, maar zijn bang. Bang om het oude los te laten, bepaalde houvasten die hen een identiteit gaven. Het gevoel van niet meer te weten wie ze zijn. Angst de controle te verliezen. De brug over van het oude naar het nieuwe, daar is geen houvast nodig, want de houvast ben je zelf. Vrij van alles wat je daar juist van weg heeft gehouden. Jij draagt jezelf! Dan ervaar je dat de oude wereld illusie is.
De rollen die je moest gaan spelen om te overleven is niet wie jij bent. Daar kom je dan volledig los van. Ook ontstijg je hier de emoties. Niet dat die er niet mogen zijn, maar ze zijn niet meer nodig, het is stil. Dat voelt even alsof er dan niets is, want wie ben je dan, zonder verhaal, zonder rol, zonder emoties, zonder tijd, zonder datgene waarvan jij dacht dat dat is wie jij bent?Dan stopt de zoektocht naar je zelf. Dan BEN je.

Ik kwam kort geleden met mijn dierbare vriend Paul van de Vijver in deze staat van Zijn. We zaten samen met de ogen gesloten en hadden elkaars handen vast.  Toen zag ik ineens heel dicht voor me een paar heldere ogen. Ik herkende deze ogen. De ogen van een grote Indiase verlichte meester, Bhagawan Sri Ramana Maharshi.Hij verscheen ineens met zijn hele gezicht voor me zonder dat ik dit tevoren bedacht had of aangeroepen had. Hij liet me weten dat het over die staat van Zijn gaat. Hij was in zijn leven een groot voorbeeld voor velen, o.a de Indiase Sri Poonja Papaji ,welke weer de spiritueel leraar was voor Mooji, en voor Gangaji en ook voor Brandon Bays, mijn teacher van de Helende Reis. Sri Ramana Maharshi was ook één met de natuur, de dieren, hij was één met alles.

Ik vond dit prachtige filmpje over hem na de ervaring met Paul:

Ik vind het bijzonder dit alles gebeurt, en heb het gevoel dat dit nog maar het begin is van iets wat vorm aan het krijgen is voor de toekomst, en ik heb geen idee wat er allemaal nog in het verschiet ligt. Laatst dacht ik zou het zo voelen als je dood gaat? Geen idee. Sri Ramana Maharshi had op zijn 16e een bijna doodervaring. Als we hier met zijn allen naar toe bewegen ben ik benieuwd wat dit gaat brengen in de wereld. Er is in ieder geval in het NU een hele grote verschuiving aan de gang.

Voor mij blijft de boodschap rust en stilte voor de komende tijd zodat dit verder in kan dalen, zich een weg kan vinden. Vandaar ook voorlopig geen nieuwsbrieven.

Hier wel de agenda met de activiteiten tot volgend jaar, met een mooie reis naar Bali zomer 2020 waar ik nu al zin in heb!

Ik wens je een heerlijke zomer toe,
Marieke


Lieve Thea,
Op de valreep dat deze nieuwsbrief uitgezonden wordt hoor ik net dat na een intense ziekteperiode Thea Schutz overleden is.

Thea was een enorme kracht in alles wat ik naar buiten bracht. Zij verzorgde altijd mijn nieuwsbrieven en was degene die veel regelwerk op zich nam met de groepsreizen in het verleden. Daarnaast hadden we fijne vriendschap.
De afscheidsdienst wordt  gehouden op dinsdag 11 juni om 9:30 uur in de aula van Het Zeeuwse Land, Kandtweg 2 te Goes, waarna we met elkaar nog napraten en herinneringen ophalen.
Thea haar kinderen, haar broer en zussen begeleiden haar naar haar laatste rustplaats op de natuurbegraafplaats De Hoevens.
Omdat Thea graag op een natuurbegraafplaats begraven wil worden, zou je als je naar de afscheidsdienst wilt komen een losse bloem mee kunnen nemen. Op deze plek mag namelijk geen plastic of elastiek meegebracht worden. Dit is een verzoek namens haar kinderen.
Lieve Thea,
wat hebben we veel meegemaakt samen, je bent terug thuis, je hebt rust nu, ik dank je voor ALLES en ik hou van jou.  Zoals ik je laatst zei, ik knuffel je eeuwig. Ik wens de familie van Thea heel veel troost en liefde toe. Deze draag ik aan je op Thea, Lieve Thea, lieve vrouw en prachtige, dappere ziel..Jouw geloof in God droeg je door zoveel dalen heen.. nu mag je thuiskomen, daar waar je rust hebt. En namens Rienke die jou ook zo liefheeft dit prachtige gedicht…

 Lied van de Troost….

Je hoeft niet bang meer te zijn als het leven je klem zet en belaagt. Ik ben bij je Je hoeft niet bang meer te zijn voor wat de dag van morgen je aan zorgen, verdriet en pijn zal brengen. Ik draag je door het donker heen. Je hoeft niet meer in de beklemmende duister van je angst en zorg te leven: Ik houd je vast en maak het donker licht.  Voel maar, hoe ik het ben die naast jou gaat. Voel de warmte die vanuit Mijn hart naar jou uitgaat en je omhult .Voel de kracht van Mijn liefde maar, vervul jezelf met die liefde en laat, gesterkt door die liefde, alles wat je zwaar valt los. Jouw geliefden draag Ik in mijn handen, zoals Ik jou draag. Ik zorg voor hen, behoed hen op hun wegen en ben hen altijd nabij. Leg je zorg voor hen in Mijn handen neer en weet: Ik laat hen nooit alleen.

(Hans Stolp)

LEVEN IS EEUWIG, LIEFDE ONSTERFELIJK, EN DE DOOD SLECHTS EEN HORIZON, EN EEN HORIZON NIETS ANDERS DAN EEN GRENS AAN ONS GEZICHTSVERMOGEN.
 Lieve Thea, ik zal je nooit vergeten, het is nog zo onwerkelijk,  dank voor alles, verder even geen woorden…


Jouw lievelingslied hoorde ik onverwacht gisteren , en even waren we samen , vrij en blij. Wat was dat een mooi moment.


Agenda voor de komende tijd

SUPER INTENSIVE WEEKEND-RETREAT in KUUROORD DE SCHOUW
17,18 en 19 januari 2020


Blij te vertellen dat ik weer een bijzondere Weekend Retreat organiseer in Kuuroord de Schouw te Zeeland, begeleidt door mezelf in samenwerking met Stephan Winters. Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen hierbij ook assisteren.Tijdens dit weekend zul je opgetild worden door deze krachtige energie. Er zal oude bagage ten diepst opgeruimd worden , uit dit leven en vorige levens. Verloren delen door de levens heen, kunnen opgehaald worden naar het Nu waneer er ruimte gemaakt wordt door uitzuivering van wat jou niet langer dient. Hierdoor kan jouw essentie indalen. Je lichaam die één wordt met de ziel. Dit zorgt dit voor doorstroom op alle lagen van je Zijn, wat zeer helend en verjongend werkt. Fysieke klachten kunnen sterk verbeteren en zelfs totaal verdwijnen. Emotioneel kom je terug in balans. Je zult je vrijer en lichter voelen. Dan belichaam jij wie je werkelijk bent hier op aarde, en dat voelt als thuiskomen in jezelf, compleet! Van overleven naar leven. Het is tijd de rollen die ons zo lang gediend hebben los te laten. De illusie voorbij.

We hebben ons dermate ontwikkeld dat we die rollen die als houvast, als controlemechanismen dienden en zorgden voor (schijn)veiligheid, niet meer nodig hebben. Diegene waarvan je dacht die je was blijkt een surrogaat te zijn van je ware zelf. Dat kan soms subtiel maar soms ook met een donderslag naar je toe komen, wat betekent dat je er klaar voor bent om een doorstroom te maken.Je zult van mij MANA ontvangen wat een belangrijk onderdeel van dit weekend vormt. Dit zorgt voor heling op alle lagen van je Zijn.
Zie dehelendereisindepraktijk.nl/mana/

Er wordt tijdens deze Retreat een krachtig energetisch veld gecreëerd, waar intense samenwerking met de Spirits plaatsvindt. Het is vaak zo ontroerend wat er mag plaatsvinden, ieder ontvangt maximaal, je zult er nooit zomaar bij zijn! Wat er tijdens deze Retreat gebeurt is bijna niet uit te leggen, omdat er zoveel wonderlijks en moois plaatsvindt doen woorden te kort. Sommige dingen zijn ook echt niet te snappen met de mind. Het is één groot georkestreerd geheel wat van het begin tot het eind volledig geleid wordt. Er is dan ook geen vast programma, alles is in samenwerking met de Spirits die precies weten wat jij nodig hebt, waar jij klaar voor bent. Je hebt dit weekend de mogelijkheid meerdere Kristalbedsessies ondergaan, die je ondersteunen in jouw innerlijke processen.
Zie dehelendereisindepraktijk.nl/kristalbed-entitiesoflight/

Omdat we in zulke hoge trilling zijn is het belangrijk goed verbonden te blijven met je lichaam. Dat is juist de bedoeling, dat we ons ware zelf belichamen! Daarom zal het lichaam tijdens dit weekend ook de nodige aandacht krijgen . Stephan is hier geweldig in . Je zult tijdens dit weekend een Bronbad ritueel ontvangen, als een inwijding van jouw hereniging met de Bron Kuuroord de Schouw is een plek waar al vele wonderlijke processen en healingen plaats mochten vinden, en waar de Spirits altijd sterk voelbaar en zichtbaar bij aanwezig zijn.

Ik voel me altijd heel blij als ik hier weer binnenstap en de eer heb er met een prachtige groep mensen een Healing weekend Retreat door te brengen.

Kuuroord de Schouw is een helende plek op zich. Er hangt hier een zalige rustgevende sfeer. De inrichting van Schouw is met leem, kristallen en natuurlijke elementen, met veel liefde ingericht.Met de kapel als heilige groepsruimte, vele stijlvolle slaapkamers, mooie grote tuin met zitjes en buiten zwembad, verwarmd energetisch Bronbad, Sauna, Infrarood, een relax- en eetkamerruimte met heerlijke plofbanken, fijne zitjes en open haard, een winkel met spirituele hebbedingetjes en natuurvoeding, diverse massagecabines en zonnebank is het een weldaad hier te zijn. 

Datum: vrijdag 17 januari vanaf 18.00 uur tm zondag 19 januari 16.00 uur. Locatie: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe Note: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn.Totaalprijs inclusief ALLES (alle sessies, je eigen slaapkamer, alle eten en drinken , gebruik van kristalbedden en gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord): 495.- euro pp

Voor info en reserveren, mail  manamarieke@gmail.com
 www.dehelendereisindepraktijk.nl

en via Stephan info@seva-healing.nl
www.seva-healing.nl

 * BALI *11 daagse Retreat Bali, 21 juni-1 juli 2020

Ga jij mee? 

Tijdens deze Retreat draait het om jou! Ten diepst thuiskomen in je zelf.

Wie jij werkelijk bent belichamen hier op aarde. Baden in de liefde van ons als team omdat we dit met zoveel toewijding vanuit hart en ziel doen, in samenwerking met elkaar en met de Spirits.Tijdens deze Retreat draait het om jou! Ten diepst thuiskomen in je zelf. Wie jij werkelijk bent belichamen hier op aarde. Baden in de liefde van ons als team omdat we dit met zoveel toewijding vanuit hart en ziel doen, in samenwerking met elkaar en met de Spirits.

Elke dag groeps- en individueel werk. We laten ons in volle overgave leiden in wat er mag gebeuren zodat er geen vast programma is. Dit zorgt er voor dat juist datgene kan ontstaan wat werkelijk wil gebeuren. We zullen de diepte in gaan met ons zelf, je zult Mana ontvangen en nog heel veel meer….

We logeren in Abasan Mountain Resort, welke met zorg uitgekozen is voor deze krachtige Retreat. Dit Resort is privé gelegen in de heuvels van het rustige, stille en wonderschone, noord Bali. Een unieke plek die uit het hart is gecreëerd. Je logeert hier in 1 van de luxueuze ingerichte Balinese bungalows, die verspreid liggen over het terrein, met puur de natuur om je heen. Je badkamer is dan ook buiten gesitueerd! Deze hele Resort is privé en dus alléén door ons bezet, waardoor we de energie van onze groep kunnen waarborgen en datgene kunnen laten gebeuren waar we klaar voor zijn.

De enigen die naast ons aanwezig zijn, zijn naast misschien wat apen in de jungle rondom ons, de lieve staff van deze bijzondere plek, die ons met liefde zal verzorgen, met onder andere gezond en zalig Indonesisch eten. Er is de hele dag naast mineral water, herbal tea, ook traditionele Balinese coffee beschikbaar. Ook maakt de Staff heerlijke verse sapjes voor je klaar. Zij zijn daar om ons op en top te verwennen!

Er is hier volop de kans om te zonnebaden, te zwemmen of weg te dromen in het natuurlijke zoutwater zwembad op de Resort of te relaxen op het natuurlijke open terras beschut door bomen en bamboe met geweldig uitzicht over de vallei en de oceaan. De oceaan is op een paar kilometer afstand, er is een shuttle die je er heen brengt, gratis service van de Resort.

Zie gaia-oasis.com/abasan-mountain-retreat

In de Mountain Lotus room in Abasan Mountain Resort, met de groene jungle om ons heen zullen we groepswerk en individuele sessies doen. Deze plek wordt niet voor niets het hart van moeder Aarde genoemd. Te midden van de ongerepte natuur zal dit zeker effect hebben op ons energiewerk.

Je krijgt de kans een Reinigingsritueel te ontvangen in de eeuwenoude mystieke Pura Tirta Empul tempel, wat betekent ‘tempel van het heilige water met kristalheldere stroom’. Hier vind je een bron met onafgebroken zuiverend, geneeskrachtig water uit de aarde. Een heilige bron met, zoals de Balinezen zeggen, magische krachten.

Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om Bali te verkennen…. dit kent vele mooie stranden met prachtige snorkelplekken waar je zeeschildpadden kunt tegenkomen, indrukwekkende manta-roggen, en bij Lovina zelfs ook dolfijnen.

Bali heeft vele wondermooie tempeltjes, zeer de moeite waard is het kunstenaars en hippie-dorp Ubud wat we zullen bezoeken, de rijstevelden, de jungle, de vele speelse apen, de Mount Agung vulkaan, allerlei traditionele kleine dorpjes, de kleurrijke stoffen en hebbedingetjes, en de droom om in een 25 meter hoge waterval plek te zwemmen.

Er is ook de mogelijkheid om per boot het rustige, oh zo mooie Nusa Lembongan eiland te bezoeken, wat het paradijsje onder Bali wordt genoemd en maar een half uurtje varen is.

En mét onze mooie zelven de schoonheid van dit wonderlijke eiland in de Indische Oceaan. 

Inbegrepen: Alle overnachtingen, alle vervoer over het eiland, alle hapjes en drankjes binnen Abasan Mountain Resort, alle groeps -en individuele sessies, het ritueel in de holy tempel. Prijs: 1495,- euro.
Je dient zelf je vliegreis te regelen, als je het fijn vindt kun je boeken op dezelfde vlucht waar wij op vliegen. Dat is met KLM vaak gunstig, rond de 750 euro retour. We zullen zodra wij op de meest geschikte vlucht gereserveerd zijn de precieze gegevens hierover doorgeven.
Let wel:
deze Retreat begint 21 juni in Bali en eindigt 1 juli in Bali, hier is de reistijd niet bij geteld, dus houdt rekening met 2 dagen reistijd die er bij komen! NB. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen je reis te verlengen en nog langer te genieten van het mooie Bali!

De plekken voor deze bijzondere Retreat zijn beperkt, vol is vol, dus als je graag mee wilt laat het dan zo snel mogelijk weten. De laatste Curacao Retreat was in 2 dagen volgeboekt.

Bali filmpje


Met heel veel liefs van ons en we kijken er naar uit met jou op reis te gaan! * Marieke , Stephan, Paul en Jacobien

Voor info en aanmelden: manamarieke@gmail.com

Boekentips

TANJA HUISSOON
uit Zeeland schreef onlangs het prachtige boek ‘Het zal nooit voorbij zijn.’
25 mei 2019 is dit uitgekomen…

Ik heb de eer haar te kennen en vind het geweldig dat zij dit de wereld inbrengt. Het verhaal vertelt over een vorig leven welke geheeld wordt in dit leven…2 levens vallen samen in 1 ziel.. Het oorlogstrauma speelt hier een grote rol, vele zielen zijn, net als in dit verhaal, in deze tijd weer geïncarneerd . Ik heb diverse sessies mogen begeleiden waar mensen met immens en onverklaarbaar trauma terug konden connecten met hun vorige leven in oorlogstijd. Dit boek is een enorme ondersteuning hierin, een openbaring. Dank en zoveel respect naar jou Tanja!Via haar website kun je het boek eenvoudig en gesigneerd bestellen: https://www.hetzalnooitvoorbijzijn.com/

En zie ook de indrukwekkende trailer hierover die haar man Frans maakte.. net als de prachtige cover van haar boek

LILIAN FERRU
Ik wil ook graag het onlangs verschenen boek van Lilian Ferru aanbevelen, waar zij je mee neemt ‘Voorbij de Horizon’, de drempel over van de oude naar de nieuwe wereld…

Wat een geweldig boek met zoveel herkenning, een krachtige ondersteuning in deze turbulente tijd. Echt een aanrader, vanuit de heerlijke pure openheid en wijsheid die Lilian zo eigen is. Lilian is een prachtige ziel die de wereld de weg wijst, samen met haar man Paul, door de brug van het oude naar het nieuwe , zodat velen kunnen volgen. Thanks lieve, dank voor JIJ en Paul!
bol.com/nl/p/voorbij-de-horizon/ 
Paul en Lilian geven regelmatig krachtige en prachtige Healingbijeenkomsten….
zie jijbenteenwonder.nl/

In het het zonnetje…EGBERT PLADDET
Mooi Egbert, dat je jezelf zichtbaar maakt nu met al het wonderlijke wat je doet. Dankbaar dat ik je ken en voor al jouw hulp tijdens m’n vele weekend- Retreats als krachtige transformator en als mens met jouw geweldige dosis humor! “Sinds een jaar geef ik afstandsbehandelingen. Hierbij connect ik met je energie en stuur ik hoge energie door je heen waardoor blokkades worden getransformeerd. Het is een prachtig proces van de Entities of Light dat ik mag sturen.

De resultaten zijn altijd positief : er gebeurt veel. Ontvangers kunnen zich na jaren weer echt ontspannen. Anderen merken dat lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen en een enkeling krijgt een spirituele interventie waarbij een heel groot stuk wordt getransformeerd. Ik vraag €22,22 per behandeling.”Egbert Pladdet werkt en woont in Brazilië. Na zelf veel innerlijk werk gedaan te hebben, heeft hij vaak geassisteerd bij de weekends van Marieke Meulenberg. Ook heeft hij een achtergrond met Reiki en het lezen van de Akashakronieken. De afstandsbehandelingen zijn echter dankzij de Entities of Light op zijn pad gekomen.

Geïnteresseerd? Stuur hem een app: +31653921987.

En last but not least, Gouden TIP…

ZALIG ETEN en BEAUTY bij MOOY in ANTWERPEN!

Lieve Larysa , wat mag jij, samen met je dochter, trots op jezelf zijn dat je dit hebt neergezet. Na al je innerlijk werk, zie waar je staat! Ik heb zelden zo lekker en gezond gesmikkeld, het leek wel een kunstwerk wat ik op mocht eten en wat een gave plek hebben jullie er van gemaakt. Wauw. Ik kan het iedereen aanraden jezelf te trakteren op een bezoekje aan Larysa en Yana bij MOOY, écht doen, het is een roze paradijsje met een stralende engel die je verwelkomt genaamd Larysa, die de meest bijzondere biologische gerechten voor je klaar maakt, midden in het centrum van Antwerpen. Haar mooie dochter Yana straalt op de Vegan Beauty afdeling in MOOY.

Antwerpen is weer verrijkt met een prachtige hotspot.. MOOY in Antwerpen is twee in één: je kan er namelijk gezond en lekker lunchen, én vegan schoonheidsproducten kopen van over de hele wereld. Mooy is een ware tempel voor innerlijke én uiterlijke schoonheid. De slagzin van MOOY is: “Stralen, vanbinnen en vanbuiten”.

Dankzij Larysa en dochter Yana’s passie voor beauty en gezond eten kunnen de klanten van MOOY dat stralen op een originele manier ervaren. Verwacht je aan uitzonderlijke theetjes, huisgemaakte lekkere limonades, healthy verwen gerechten. De ingrediënten zijn biologisch en super vers en alles is huisgemaakt.
Ook zoetigheden bij MOOY zijn goud waard. En dat mag je letterlijk nemen: bestel eens de chocolademousse met gezouten karamel en goudparels of de pink 24K gold latte.
Je zou alleen al voor het unieke assortiment skincare producten een bezoekje aan de winkel brengen. De meeste zijn vegan, de anderen zijn cruelty free en biologisch.
Zalige parfums van ‘Sana Jardin’ die wél een lekker geurtje maar geen schadelijke ingrediënten hebben en heerlijke bodycare producten. Tot de favorieten behoren de lippenstiften van ‘La Bouche Rouge’, het Parijse merk dat voor elke verkochte lippenstift 100 liter drinkwater aan Eau Vive Internationale-project in Afrika schenkt.

Mooy Lombardenvest 19 2000 Antwerpen België
mooyantwerp.be/
Instagram : mooy.antwerp


Met liefde, 

 Marieke

Sorry, comments are closed for this post.