Nieuwsbrief april

Hier schijnt vandaag de zon, in Vlissingen en in mijn hart. Net terug van een exotische cruise reis  Anita Moorjani en Joe Dispenza die daar elke dag seminars gaven. Anita Moorjani is de auteur van het indrukwekkende boek ‘Ik moest doodgaan om mezelf te genezen”.   Het was heel fijn.  De naam die ze dit gegeven hadden was ‘ Bridging de Mind and the Heart’ en dat was het. De brug slaan van het hoofd naar het hart. Waar Joe Dispenza  met zijn meesterbrein de Mind vormde en de brug sloeg naar de Heart met zijn enorme kennis en wijsheid … IS  Anita Moorjani  de Heart.  Pure liefde in al haar eenvoud.  Ook was er de aanwezigheid van overleden Wayne Dyer. Terwijl Anita ons vertelde hoe Wayne Dyer haar heeft geholpen bekend te worden omdat  zoals hij zei, haar boodschap zo helend  voor velen door haar immense verhaal de wereld in mocht,  kwam zijn aanwezigheid er heel sterk bij.  Anita benoemde dit als ‘Hi Wayne,  It may sound spooky, but I feel  You are here right  now!”  Voor mij zo fijn, deze energie en deze openheid, omdat ik dat zelf ook zo ervaar. Omdat dat ook is wie ik ben.   Ik heb genoten!

Het mooiste voor mij was de Sunrise meditation, lees hier Anita’s woorden hierover..

One of the highlights for me was conducting a sunrise meditation out in the middle of the ocean. When we started the meditation out on the deck just before 6:00 am, it was still dark. We closed our eyes, and then 30 minutes later, after a guided meditation with visualization, when we opened our eyes, the sun was just coming up over the horizon. The theme of the meditation was to heal ourselves, in order to heal the world. The significance of doing it at sunrise was to symbolize leaving the dark night behind, and entering into the light. Being out in the ocean under open skies seemed to magnify the intensity we felt within, and also, seemed to amplify the connection with each other, and the planet.      “Anita Moorjani’

Deze meditatie was heel bijzonder en enorm krachtig om te ervaren. Anita is als een enorme Vortex waar zoveel liefde doorheen stroomt, zodat er een krachtveld van liefde werd gevormd, waar we allen diep connecten met jezelf, met elkaar, en met moeder Aarde .Dit connecten met jezelf gaat veel verder dan met je persoonlijkheid. Dit is connecten met je Wezenskern. Met wie jij werkelijk bent, onder alle beschermlagen en maskers. Jouw wezenskern is enorm, en zo vol licht en liefde!

Het was tijdens deze meditatie waar ik sterk in contact kwam met mijn overleden omaatje waar ik zoveel van houd,  waar ik danste en knuffelde met mn dierbare vriendin Margit die overleden is,  de overleden Oma van mijn kinderen was er  (dit is de moeder van Daan, de papa van mn jongens) met zulke liefdevolle boodschappen voor haar geliefde kleinzonen die ik moest beloven over te brengen, Daans lieve mooie overleden zus was er in haar volle licht bij, en een overleden hele lieve klant van me die me nog kwam bedanken.  Ze stonden allen klaar met hun heldere boodschappen en vooral met hun liefde. Het was prachtig.

En… ik heb samen met dierbare vriend Paul van de Vijver Anita Moorjani  persoonlijk uitgenodigd om naar Nederland te komen , ons landje waar ze nog niet eerder geweest is, en… ze komt!  Ook hebben Paul en ik haar beloofd mee te nemen naar een chocolade workshop waar je je eigen bonbonnetjes maakt, want Anita is dol op chocola. Ik had dan ook voor haar een hele grote reep chocola uit Nederland mee , voor haar verjaardag wat tijdens deze Cruise plaatsvond  en we allen voor haar gezongen en gedanst hebben.

In de loop 2019 zal ze een meerdaagse seminar komen geven.  Ik zal dat gaan organiseren met Paul vd Vijver,  met Lilian Ferru  en  haar man Healing Paul. Hoe mooi dat Anita Moorjani en Paul elkaar gaan ontmoeten , beiden met hun eigen bijna- doodervaringen. Zij brengen een stukje hemel op aarde.

De precieze data en locatie van deze grote, Europa gerichte seminar ,  wordt later bekend gemaakt. Want Anita krijgt steeds meer bekendheid wat geweldig is. De grootste filmproducer van Amerika heeft haar gecontracteerd om een bioscoopfilm te gaan maken van haar verhaal. Haar boodschap van liefde mag verspreid worden.

Wat deze cruise met mij heeft gedaan…

Nog meer het besef dat het vooral zo gaat om GENIETEN….. van jezelf, van het leven, van je dierbaren.  Dat het gaat om LIEFDE. Om echt jezelf te mogen zijn, authentiek mogen zijn. Wees niet bang om jezelf te laten zien, precies zoals je nu bent! Hou van jezelf precies zoals je nu bent. Stop met jezelf veroordelen en stop met het idee dat jij niet goed genoeg zou zijn of wat voor neer-sabelende ideeën je ook over jezelf hebt.  EN dat als je dat nog niet kunt , of moeilijk vindt,  zoek hier hulp voor, die hulp is er absoluut! Het gaat om de expansion van je TRUE Self!  Hier kun je allerlei ideeën bij hebben, dat je op zijn minst verlicht moet zijn.. en wat is dan verlicht zijn? Hier kun je je hele leven mee bezig zijn, want het is misschien nooit goed genoeg, en wanneer ben je er dan? De waarheid is:  Je bent er al! Door van jezelf te houden precies zoals je nu bent!  Inclusief al je imperfectie!! Want…. dan dan is er acceptatie.. dan is er liefde naar álles in jou.. en dan ontspant het in jou. Zo kan het zich oplossen, zo  stroom je.  ZO zit je weer in jouw flow die je precies zal brengen waar je moet zijn. Zo kun je je stralende Zelf zijn.

Ik voel me blij en zacht, en mijn innerlijke jonge, speelse ikje maakt een sprongetje…
Het is het meest wat je kunt zijn..doodgewoon jezelf met alles er op en er aan.  jij bent zo mooi! Precies zoals je bent!

Hulpmiddelen hierin:

Vraag jezelf af…
Wat is niet goed voor mij , wat ik toch nog steeds doe? Delete deze apps in jezelf!
Leer ook om  te ontvangen!
Waar word ik Echt blij van?
Wat heeft mijn fysieke lichaam nodig?

En dan zijn soms kleine of grote veranderingen nodig in het leven zoals je het nu leeft.

Ik heb door deze reis mijn leven weer eens goed onder de loep genomen. En daaruit besloten dat ik minder wil werken en meer wil genieten. Ook al is wat ik doe mijn zielswerk, ook dát dient in balans te zijn. Ik kom net terug van het strand hier achter m’n huis, met mn enthousiaste lieve hond, en heb daar in het zonnetje schelpen gezocht, met m’n hond gespeeld, naar het heerlijke geluid van de zee geluisterd , wat houd ik toch van de zee! Hier meer tijd voor in plannen, voor die o zo waardevolle genietmomentjes.  Ik heb ook besloten dat wat er ook voor nodig is om dit te creëren dat ik daar Ja op zeg. Dit heb ik als een diepe wens voor mezelf de lucht in gestuurd.  Vanuit liefde voor mezelf. En wat voelt dat goed. Alleen al dit , is wat ik weet en voel, zal voor verschuivingen gaan zorgen.  Nog meer genieten van al het moois wat het leven ons bied.  En nu ik dit schrijf,  besef ik me weer dat dit ook is wat ik ontzettend graag doe,   mn tweede boek  roept me,  wat al een hele tijd geduldig ligt te wachten …

Deze week was ik bij Lilian Ferru en haar man Healing Paul op bezoek, wat een fijn samenzijn.  Lilian heeft me geïnterviewd wat voelde als een fijn vriendinnengesprek met een lekker kopje thee.  Een oude vertrouwde bekende al van vóór dit leven. Dank Lilian en Paul, voor jullie liefde en gezelligheid.

Met het nieuws van Lilian…

https://jij-bent-een-wonder.email-provider.nl/web/ivtlr4llno/iw97z9scvh/7iz5ehtvgy/gqzxftowubI

k wil je graag uitnodigen voor onderstaande activiteiten welke ik met veel liefde begeleid in de Lighthouse, hier aan zee.

Ik stuur jou een hele dikke knuffel uit zonnig Zeeland!

Marieke

Nieuw traject bij de School voor Lichtwerkers,
start 9 april.
JIJ BENT HET LICHT VAN DE WERELD

Ik wil je uitnodigen jouw unieke Licht te herinneren, te laten stralen, te ZIJN wie jij werkelijk bent in deze wereld, waardoor je vanzelf aan het Lichtwerken bent!
Locatie : Lighthouse Vlissingen
10 bijeenkomsten
Begeleider: Marieke
Data: 9 april, 16 april, 23 april, 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni
Tijd 19:00-21:30 uur
Prijs:  € 325.-
Lees meer… https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/school-voor-lichtwerkers/

In het najaar zal er een vervolg traject School voor Lichtwerkers komen, voor wie al minimaal 1 traject bij de School voor Lichtwerkers heeft gevolgd. Start in september. Precieze Data volgen nog. Hier kun je je al wel voor aanmelden door een mail te sturen naar Marieke, manamarieke@gmail.com

Soulhealing 21 april 2018 in The Lighthouse in Vlissingen.

VOL!

Volgende datum Soulhealing is 23 juni in de Lighthouse in Vlissingen.

 

21 april Soulhealing in The Lighthouse, Emmastraat 60 in Vlissingen
Tijd: 14.00 -17.00  Toegang vanaf 13.30 uur.

Deze hele bijzondere middag staat in het teken van de goddelijkheid in jezelf ervaren, thuiskomen in jezelf. Éen zijn met de Bron!

Door al mijn bezoeken aan de Casa de Dom Ignacio in Brazilië  voel ik me intens verbonden met de energie van pure liefde, wat mijn essentie is. Dat wil ik tijdens deze Soulhealing bijeenkomst graag met jou delen. Dit in samenwerking met de Entities of Light waar ik me zo verbonden mee voel. Zij zijn aanwezig vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jou, waardoor er healing op alle lagen van je Zijn zal plaatsvinden. Ik verbind me tijdens deze Soulhealing diepgaand met hen zodat er een krachtig veld van liefde zal ontstaan.

Deze middag zal ook Healing Paul weer aanwezig zijn, samen met zijn lieve vrouw Lilian.

Hij zal in samenwerking met zijn helpers uit het licht ook pure healing energy brengen, zodat je gedurende de hele bijeenkomst diepe healing zult ontvangen. Dit was zo fijn vorige keer dat we besloten hebben dit weer te doen zo. Het is heel bijzonder beide dagen te ervaren, zondag werkt het dan verder door bij de healing met Paul.
Wat een feest van herkenning, Lilian en Paul. Dankbaar voor deze twee engelen op mijn pad.

Opgeven voor deze middag per mail: manamarieke@gmail.com
Kosten € 50,00, te betalen bij de ingang.
Meer informatie over Healing Paul

http://jijbenteenwonder.nl/

lees verder

HEALING MET PAUL
in de Lighthouse

Zondag 22 april: HEALING-SESSIE met PAUL

Vol!
Volgende datum is 24 juni in de Lighthouse in Vlissingen.

 

Paul is als een aarde-engel, één met de Bron.


Op deze dag zijn ook de inspirerende boeken te koop die zijn vrouw Lilian Ferru geschreven heeft. Deze kun je laten signeren als je wilt nu zij aanwezig is!

Dit is uitsluitend een healing van Paul, in verbinding met zijn galactische vrienden.  Zeer krachtige healing met zoveel liefde voelbaar aanwezig.
Zaal open vanaf 10:30 uur. Aanvang om 11:00 tot ongeveer 13:00 uur in de Lighthouse.
TIP: Het is ook geweldig om je voor beide bijeenkomsten dit weekend aan te melden, zodat je zondag de verdieping krijgt die zaterdag al is ingezet. Ik kan het je aanraden.  Dit is een unieke ervaring die zeer diep doorwerkt.

Hier een prachtig heel recent intervieuw met Paul
https://www.youtube.com/watch?v=hDwkL_llm8A

https://jij-bent-een-wonder.email-provider.nl/web/ivtlr4llno/z5pyr0crk6/7iz5ehtvgy/gqzxftowub

Vergoeding voor de healing met Paul op zondag € 25,-.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee.

Reserveren, Lilian: info@jijbenteenwonder.nl
Meer info:  http://jijbenteenwonder.nl/index.php/agenda/17-agenda/30-healing-paul-7-januari-in-vlissingen-lighthouse

 

HEALING-DAY

In onvoorwaardelijke Liefde Samenzijn

Unconditional  Love …. ALIVE!

Datum: 28 April
Tijd: 10.00- 17.00 uur
Locatie: de Lighthouse

‘Life is a dance, in which you play the engaged actor, and your partner plays the inspired scenarist.
The partner you’re looking for is you soul, its hand is given.’

(Florian Mantés)

Het mooiste wat je kunt zijn is JEZELF.

Belichamen wie jij werkelijk bent…

To be your pure self, and give  body to your essence…

In deze verbinding zijn we allen één!

Wanneer je  je authentieke zelf kunt zijn, voel je je thuis.  Perfect in je imperfectie, waar geen oordeel is, alleen maar zelfliefde waardoor je volledig kunt Zijn wie jij bent.

Dan valt man/vrouw weg, jong/oud, groot/klein enz,  geen dualiteit, geen afgescheidenheid, EENHEID.

Ik laat me hierin leiden door de energie van het moment, in verbinding met de energie van Onvoorwaardelijke liefde.  Dit is een force die diephelend werkt op alle lagen van je Zijn.

Op deze speciale dag is ook Florian Mantés uit Frankrijk aanwezig, (Frans en Engelstalig), samen met Paul van de Vijver. Zij ‘Zijn’  Zoveel liefde en Joy . Alleen al met hen samen zijn is helend.

Florian, verbonden met de Pleiaden , sterrendimensie van onvoorwaardelijke liefde.

Florian:  “I am so excited. the life purpose- bell is ringing and I’m lovingly answering to it.. Let’s enjoy together the pure beings that we are.

The point of this day is to enter a functional relationship with who you truly are, an eternal and unlimited consciousness.

The purpose is to reach a magnificent but true in-between reality where both divine and phisical energies can meet into the deliciousness of life, as ONE.

We’ve been told that the divine is far from sight, is something we should look for in the sky, and far beyond the stars.

Your true self, your soul, only wants to be alive, threw you.

Engaging a high connection between the divine you that lies INTO you, and the physical you  you got used to , is the key to get everything you truly desire.

As physical beings, we might say “I want this” when in truth, our soul is looking at something else.

Having a fusional relationship between your eternal self and you,  makes your life much easier.  This is what you came here for in this world.

Any kind of vibration you could experiment into life and what feels the best, is a reflection of the vibration of your soul.
 

So BE-coming your soul, an alive soul!

The key to Oneness.. this  is not only something we can read into books , but something real that we can experiment together, as equal humans.

Together, we can transform the dissociation between the divine and the human . To bring them together as one”

In this day of Unconditional Love Alive, we will engage different practices to make that dream a true and touchable reality.

Prijs  voor de hele dag,  inclusief heerlijke Lunch :€ 50  pp
Aanmelden via manamarieke@gmail.com

 

Uniek in Nederland:
RETREAT met de ENTITIES OF LIGHT
 8, 9 en 10 juni in de Lighthouse

Portret van Entity Dom Ignacio, geschilderd en gedoneerd door Hanna Stemerding met de boodschap: ‘Voor het nederlandse Casa-huis’.

Het eerste weekend met de Entities of Light in de Lighthouse! Ik kijk er nu al naar uit, want deze samenwerking met hen is zo krachtig en vol liefde, ik vind dit geweldig om te doen.

Na alle keren naar Brazilië te zijn gereisd en vele spirituele operaties te hebben ontvangen, zijn deze unieke weekenden ontstaan. In verbinding met de Entities of Light wordt dit weekend volledig geleid in samenwerking met de Entities en met Dom Ignacio altijd zeer krachtig aanwezig waar hij veelal door me heen werkt en spreekt.

Over het weekend

Het weekend start vrijdag 8 juni 19.30 en eindigt zondag 10 juni 17.00 uur en vindt plaats in de Lighthouse, Emmastraat 60, Vlissingen
Het weekend is inclusief twee overnachtingen, (je overnacht in de Lighthouse of in 1 van de supersfeervolle pandjes op loopafstand van de Ligthouse waar ik me mee verbonden heb) Inclusief maaltijden en inclusief Kristalbedsessies en alle actviteiten tijdens deze Retreat die Marieke in samenwerking met de Entities of Light begeleidt.  Dit alles vindt plaats in de Lighthouse. Ook zul je tijdens deze Retreat Mana  ontvangen.
Beperkte aantal plekken!

Kosten: € 495,-
Aanmelden via : manamarieke@gmail.com

Een aantal reacties

Ik ben in de Casa geweest en besef me dat ik niet naar de Casa hoef om de helende energie van de Entities te ontvangen daar, want hetzelfde gebeurt hier, wat een voelbare aanwezigheid! Zo helend en ik ben heel dankbaar.

Na deze healing was ik zo rustig in body en mind..

De eerste dagen zijn voorbij en ik voel die kalmte die blijft..

The Entities hebben gewerkt op mijn keelchakra..heel voelbaar bij terugkeer 

Thanks voor je fantastische energetische begeleiding.

Ik moet zeggen dat het nog aardig doorwerkt in m’n lijf. M’n nek schouders en rug deden erg veel pijn. En ben nog veel moe. Ik heb een interventie (operatie) gekregen. Al bij binnenkomst was Entiteit dokter Augusto flink met me aan de slag gegaan. Zo dankbaar hiervoor”

Ik kijk met grote dankbaarheid terug op de liefde die in grote getale aanwezig was.

EN, die ik heb mogen ontvangen.

Wie zijn de Entities of Light?

Kristalbedden worden ingezet, je zult healing op alle lagen van je Zijn ontvangen, en het is mogelijk dat je een spirituele operatie ondergaat tijdens dit weekend.

Lees één van de ervaringen van Marieke met de Entitites of Light in Brazilie

Aanmelden via manamarieke@gmail.com:

BEPERKT AANTAL DEELNEMERS…vol=vol

 

MANA-FEELINGINTENSIVE RETREAT

7,8 en 9 september.
begeleid door Marieke
Hierin laat ik me helemaal leiden door de BRON energie.

Uit je hoofd …. Naar je hart….

Het hoofd is een prachtig en krachtig instrument wat we dagelijks nodig hebben. Het hoofd kan ons ook een hoop (schijn)veiligheid bieden door alles onder controle te houden. Als hoofd en hart  niet meer in ballans is kan het een hoop kosten…

Als je als kind gekwetst bent geweest kun je gaandeweg meer in je hoofd gaan zitten en overtuigingen en mechanismen ontwikkelen die je belemmeren ten volle te leven.  Dit kan ook vanuit overdracht van familie karma ontstaan zonder dat je je hier bewust van bent.

Dit alles kan ook zorgen voor allerlei fysieke ongemakken. De levens energie kan niet goed doorstromen, waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Als er niet geluisterd word naar de roep van het lichaam, kunnen deze klachten verergeren. Het lichaam weet zoveel meer dan het hoofd. Hier ligt alles opgeslagen.

Zelfs al heb je een hoop innerlijk werk gedaan is dit aan te raden af en toe eens de diepte in te gaan als een APK voor je innerlijke ik!

Wat tijdens deze Retreat ingezet wordt is Mana die je van mij zult ontvangen. Ik kan communiceren met o.a je lichaam  en doorgeven wat het jou wil vertellen. Wat het echt nodig heeft. Welke emoties onderdrukt zijn geraakt. De Mana gaat precies aangeven wat er in de diepte is weggestopt waardoor je  hoofd jouw is gaan beschermen.

We gaan aan de slag met  wat de energie aangeeft tijdens deze Retreat, alles wordt altijd prachtig geleid door alle hulp die er voor ons allen is. Dit kan zijn Lichaamswerk, zoals Body dearmouring, Ademwerk, familie opstelling, Innerlijk kind werk,  Kristalbed enz..  Ook zullen we gebruik maken van de energie van de ZEE die op loopafstand is.

Hierin laat ik me leiden in het moment. Alles gericht om dieper te verbinden met je hartsenergie, waardoor je je dieper verbonden zult voelen met jezelf en de wereld om je heen. Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je ten diepst te verbinden met je lichaam,  om thuis te komen in jezelf.

Het programma wordt volledig geleid door de Bronenergie wat deze Retreat juist uniek maakt.
In deze driedaagse Retreat ontvang je Mana en word je herenigd met je oorsprongs energie.
Je zult  Mana ontvangen over verschillende thema’s. Dit is de basis van deze driedaagse.

Hiervoor ga ik in samenwerking met jouw hogere zelf, in volle verbinding met de oorsprongs-energie, de bron. Hier vind samenwerking plaats met jouw helpers uit het licht. Ook kan er contact gemaakt worden met overledenen. Vanuit deze verbinding laat ik me verder volledig leiden door de energie van het moment .  Zijn met alles wat is.   Datgene waar jouw ziel klaar voor is zal zich openbaren. Dat zal de Mana duidelijk aangeven. Dit zal tevens de invulling voor jouw weekend bepalen. Je zult door dit weekend terug in je eigen unieke essentie-trilling komen, die door omstandigheden uit dit leven en vorige levens belast is geraakt.  Je zult jouw doel in dit leven hier op aarde herinneren. Thuiskomen in jezelf.

Mana is het doorgeven van Bron energie.  Mana is als manna, dat “brood uit de hemel”, voeding voor de ziel betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna  dat uit de hemel viel.  In het Polynesisch betekent Mana ‘Beyond belief’. In Hawaïi betekent Mana “Grote kracht” of “Almachtig” . Mana voelt als een bekend en heel vertrouwd deel van mijzelf.
De tijd is rijp is voor de taal van het licht…de taal die iedereen door Mana kan verstaan…
Tijdens een MANA sessie worden symbolische coderingen en energetische lichtfrequenties door middel van ‘de taal van het licht’ doorgegeven. Deze mag ik in begrijpelijke taal overbrengen zodat de ziels boodschap helder wordt.  Deze codes en lichtfrequenties ondersteunen het menselijk evolutie pad . Je innerlijk weten wordt helderder en hierdoor zal  er meer bewustzijn integreren. Je krijgt duidelijkheid in je levenstaak en wat je daar eventueel nog vandaan houdt. Blokkades verlagen de frequentie van je ziel en vertragen je pad. In deze roerige maar juist speciale periode waarin we nu leven hebben we de keus en mogelijkheid veel uit te zuiveren. Door de ‘nieuwe energie’ die nu op aarde is, heeft er al veel zuivering bij iedereen plaats kunnen vinden en tijdens de MANA sessie mogen de laatste hardnekkige blokkades ook aan het licht komen en daardoor transmuteren.
Mana werkt van binnen naar buiten. Jouw essentie, je ziel, ontvangt heling. Dit gaat doortrillen in het emotionele en fysieke lichaam, waarop deze gaan resoneren. Heling op alle niveaus vindt plaats.
Mijn werkwijze verschilt per persoon en sessie, alles draait om wederzijdse overgave en vertrouwen. Ik hou tijdens de sessie je handen vast, en vanaf dat moment gaat de energie stromen. Dit komt door in o.a woorden, gevoelens, beelden en emoties. Alles wat er door mij heen stroomt bevat pure Bron energie. Er worden soms vorige levens benoemd waar je jezelf zult herkennen in patronen of onderdrukte delen van jezelf die op dat moment vrij mogen komen. Mana zorgt voor bevrijding! Er zijn altijd ‘helpers uit het licht’ nauw betrokken bij de Mana sessies. Hierdoor is de onvoorwaardelijke liefde uit de Bron sterk voelbaar tijdens de sessies, wat een zeer helende werking heeft.  Mana is een bijzondere en unieke ervaring, rijke voeding voor je ziel. Regelmatig gebeurt het dat er tijdens de Mana doorgegeven wordt dat een proces op de Bronstoel plaats mag vinden om direct iets los te laten ofwel te transformeren. Ditzelfde geld voor het Kristalbed als aanvulling om iets wat in de sessie helder wordt gemaakt en waar het licht verder op mag stralen via de lichtbehandeling  door de Entities of Light van dit bijzondere instrument uit Brazilie, van de Casa Dom Ignacio .

Het kan ook  gebeuren tijdens deze weekenden dat je een spirituele operatie ontvangt.
Wanneer je de roep voelt deel te nemen aan deze MANA-FEELINGIntensive Retreat betekent het dat jouw ziel klaar is voor een grote volgende stap op jouw reis.
Iedereen is welkom voor deze Retreat, ongeacht wat je voorgeschiedenis is op je spirituele reis.

Het weekend start vrijdag  7 september 19.30 en eindigt zondag 9 september 17.00 uur en vindt plaats in de Lighthouse, Emmastraat 60, Vlissingen.
Prijs € 495,-  per persoon, all inclusive, heerlijk  eten , drinken , slapen en onbeperkt Kristalbedsessies. Je slaapt ofwel in de Lighthouse of in 1 van de superleuke monumentale pandjes vlakbij de Lighthouse waar ik me mee verbonden heb.

Voor vragen en aanmelden mail manamarieke@gmail.com

NIEUW PROJECT;
THROUGH TRANSPARENCY , WE CONNECT IN ONENESS

Er is een ingeving bij me binnen gekomen waar ik blij van wordt.  Ik zou heel graag filmpjes gaan maken waar ik inhoudelijk vertel over Mana sessies, eventueel gecombineerd met Bronstoelervaringen.  Deze wil ik dan  toegankelijk maken op internet via  YouTube.   Transparantie, zoals in m’n boek ‘de Helende reis in de Praktijk’ waar 21 mensen hun verhaal bloot gaven om zo hun steentje bij te dragen , als voorbeeld voor de ander die zich daarin kan herkennen.  Zo wordt de ander zich meer  bewust over zichzelf en kan  zelfs instant healing ervaren doordat jouw verhaal openbaar mag zijn.  Er wordt door Mana hoger bewustzijn naar de aarde gebracht door de verbinding met jouw hogere zelf en de Bron.

Hoe ik dit zie is dat ik over bepaalde sessies openlijk vertel via YouTube. Hierbij hoeft niet jouw naam en toenaam benoemd als je dit niet wilt. Daar gaat het ook niet om. Het gaat erom dat jouw bewustwordingsproeces, jouw healing verhaal gedeeld mag worden.  Dit is geheel vrijblijvend!  Dus als je dit niet wilt alle respect naar jou. Wat bij mij tussen vier muren gebeurt mag de wereld in, alleen als jij hieraan mee wilt werken. Het houdt in dat er gesproken wordt over het gesprek voorafgaande aan de Mana (het doel van jouw sessie), de Manasessie met eventueel aangevuld een Bronstoel proces als dit nodig is.  Het thema waarmee gewerkt wordt kan ook stof geven om over uit te wijden in een filmpje.  Ik ervaar zoveel mooie sessies waar ik vaak to tranen geroerd ben van wat er plaats mag vinden door Mana.  Mana raakt jouw en ook mijn ziel aan. Mana kan vele zielen tegelijk aanraken.  Jouw bewustwordingsproces wordt zo collectief verspreid. Hoe mooi is dat!

En tot slot…ALS JE EEN KEER HET MOOIE ZEELAND KOMT BEZOEKEN EN JE ZOEKT EEN FIJNE SLAAPPLEK, kun je  overnachten in de Lighthouse…

https://www.airbnb.nl/rooms/22715046?location=Vlissingen&s=uoiO6wxZ

https://www.viamari.nl/accommodaties/zoek_hier_uw_mooiste_vakantiehuis_uit/vlissingen_vakantiehuis_the_light_house#verblijf

Je bent van HARTE welkom!

Marieke

Sorry, comments are closed for this post.