Nieuwsbrief en agenda mei juni 2018

Lieve lezer,

Er waaien winden van verandering…  de overgangsfase van oud naar nieuw, van laatste resten  opruimen in onszelf wat nog hoort bij onze oude ikken, de oude manier van doen, waarbij ik zelf  voel zoveel mogelijk in de rust en stilte te moeten zijn, heel dicht bij mezelf, zodat datgene wat binnen in mij nog aandacht vraagt , dat ook voldoende krijgt. Er zijn veel afleidingen in de wereld die op de loer liggen die er  voor kunnen zorgen dit zo belangrijke proces te vertragen, dus het vraagt steeds weer alert te zijn wat wel  en wat niet, vaak nee zeggen met steeds weer de Ja, de focus,  op ons zelf.  En dan zijn er momenten dat oude patronen en mechanismen even zo sterk terugkomt dat het bijna terug bij af lijkt en dan weer voel je hoe juist het tegenovergestelde,  in je pure kracht, je essentie.  Het schiet soms zo snel heen en weer.  Dat zijn die restanten die er nog uit komen. We zitten in een  tussenfase… met 1 been nog in de oude wereld en de andere al in de nieuwe…best verwarrend soms.  Herkenbaar?

Ik besef me meer dan ooit wat een bijzondere tijd waarin wij leven en waar we ontdekken dat alles IN ons aanwezig is en we niets meer buiten onszelf hoeven te halen. Alle kracht zit in jezelf.  Daar heb je niets en niemand voor nodig.  Maar dan bedoel ik wel de kwetsbare kracht, en dat is heel wat anders dan overleef/spierballen kracht. Hoe ik vroeger als stoere boerendochter me altijd groot en sterk hield , het allemaal wel alleen kon,  een rots in de branding was voor iedereen en maar door bikkelde,  dat is niet wat ik hier bedoel.

Toen ik me jaren geleden bewust werd van dit overleef- mechanisme heb ik diepe tranen gehuild. Tranen die er heel lang niet mochten zijn.  De tranen van de kleine ik, die ik jarenlang weggestopt had , verwaarloosd heb, en maar door ben gegaan.

Dat zijn pittige jaren van stevige, diepe processen geweest, waar het leven me bij hielp door de perfecte omstandigheden om m’n pad  te zetten(die dus niet altijd leuk waren) om deze dikke olifantenhuid af te leggen en de kleine kwetsbare ik  voorzichtig tevoorschijn te laten komen. … Zo kwetsbaar dat ze was, bang om weer gekwetst te worden vanuit pijn uit het verleden, bang om niet goed genoeg te zijn, niet te voldoen aan de verwachtingen van..zij was zo haar best gaan doen.  Ze was zich zo groot en sterk gaan maken, waardoor ze zich zelfs hiermee was gaan identificeren en vergat wie ze werkelijk was.  Ze was niet die bikkel, maar ook niet het gekwetste kind…Maar zoveel meer dan dat.

Eerst mocht de bikkel in mij uit mijn systeem, die had en heeft hard genoeg gewerkt, die begon scheuren te vertonen.  Het overleef mechanisme begon op allerlei vlak  te kosten in plaats van op te leveren.  Ik begon steeds bewuster te ervaren wat het me kostte als de stoere tante door het leven te gaan. Het kostte me mezelf.!  Deze belaste ik mocht uit mijn systeem. Eerst met de harde hand,  want dat was ik gewend, op de bikkel manier. Maar gelukkig kwam hier ook verandering in, en mocht het met zachtheid. Met liefde en dankbaarheid naar de bikkel in mij,  Nee , zij verdiende geen rotschop en een ‘ flikker maar op nu’,  maar juist heel  veel respect. Want hoe had ik al die tijd kunnen overleven zonder haar?  Ik had het toen echt niet  geweten!

Toen was het eindelijk weer tijd voor de kleine lieve zachte kwetsbare ikke. Maar omdat ze zolang weg gestopt was geweest waren er  eerst boosheid en tranen. Boos om alles wat haar overkomen was. Boos dat ze zichzelf niet kon zijn. Boos dat er niet genoeg van haar gehouden was.  Boos  dat haar kinderlijke onschuld haar afgenomen was.  Boos op  het deel  ‘de bikkel ik’ , die haar ook weer in de steek had gelaten. EN daarna dikke tranen van diep verdriet.  Uithuilen.  Eerst zoekend naar troostende liefdevolle  armen buiten haar, die er gelukkig  waren wanneer nodig was.  Met de volgende beweging naar zichzelf. Zichzelf troostend, de krachtige liefdevolle hereniging met zichzelf.  Terug naar samen, naar eenheid in mezelf.

Wat een reis.

Ik ben 50 geworden en voel dat ik zachtjes aan echt aan het aankomen ben in mezelf.  Dat ik op de laatste bladzijden zit van het eerste deel  van mijn levensboek. Het voelt bijna als doodgaan en een nieuw leven beginnen.

ZO ontzettend dankbaar naar al diegenen op m’n pad die me hierbij geholpen hebben. Mijn ouders, die me precies datgene aanreikten wat mijn ziel wilde ervaren.  Ik houd van jullie!

De intense reis om mezelf als compleet te gaan voelen, door van mezelf te gaan houden precies zoals ik ben, in al mijn eenvoud.  In mijn kwetsbare kracht te zijn.  Nu ik dit intyp rolt er nog een traan.  Want in  mijn geestesoog zie ik nu vele anderen voorbij komen in deze reis, mensen die ik zo liefheb, maar ook mensen die ik gehaat heb, omdat ze me niet de liefde gaven die ik nodig had toen ik dit mezelf nog niet kon geven.  Tegelijk zijn het  allen mensen waar ik nog steeds zielsveel van houd. Stuk voor stuk. Hoe hadden ze me ooit datgene kunnen geven, wat  ik alleen maar mezelf kon geven. Hoe konden zij me ooit laten voelen dat ik waardevol ben als ik dit binnen in mij niet kon voelen en er een stemmetje riep dat ik waardeloos was..

Ik hoef niet meer te zoeken. Ik hoef ook niet meer hard te werken op wat voor vlak ook.   Ik ben klaar met dat deel van mijn reis.  Tijd van rust. Uitrusten van het eerste deel van mijn levensreis. Ik heb het gevoel dat ik op de helft zit. Tijd van stilte. Tijd van genieten met m’n kleine ik. We hebben wat tijd in te halen saampjes, zij en ik.  Ik voel me stil en nederig.

Dankbaar naar al die vele, vele mensen die ik mee mocht nemen in deze reis, ook jij dit leest, dank je wel, en al die mensen die me het vertrouwen gaven en mee zwommen in dezelfde stroom om zich ook te herenigen met hun kleine ik. Die ook mochten  ontdekken dat de kracht en liefde in jezelf zit en dat je die nooit kunt vinden buiten je.

De buitenwereld helpt je vooral , door je terug te sturen naar jezelf.  Door jou niet steeds vol te tanken met hun kracht en liefde, want dan krijg je ongezonde wisselwerkingen.  Dan ontstaan afhankelijkheden. En dan gebeurt het tegenovergestelde… dan ontkracht je ! Dit is in mijn optiek een belangrijk punt voor de mensen die therapeutisch /healings werk doen of mensen die op die manier proberen de ander te helpen. Help vooral jezelf. Dat zijn de ware teachers in mijn  optiek.

Hereniging met je innerlijk kind is de poort naar j ziel. Als jij jezelf opschoont van oude ballast die is ontstaan in je roots,  dan kan je ziel verder indalen. Dan maak je ruimte in jezelf om je ziel te belichamen.  Dan kom je thuis… dan voel je je zo enorm GROOT en KRACHTIG, en dat is authentiek! Dat is het gevoel van Ik BEN……….. IK!

Dit alles zorgt in mijn leven  voor winden van verandering.  Een hele grote is:  De Lighthouse, wat echt een geweldige plek is,  gaat in de verkoop. Want ondanks dat ik hier met hart en ziel een paradijsje van heb gemaakt,  mag ook dit losgelaten worden.  Want ondanks dat het heel succesvol is,  blijkt door omstandigheden  dat er toch een andere bedoeling is. En de Lighthouse zoals het op deze manier gaat,  hoort  ook nog een stukje bij mijn oude ik. Hard werken en veel  druktes.  Dit was best even een proces van totale onthechting.  Wat er op diepere lagen wilde gebeuren,  is in de energie al gebeurt.  Ik heb ondertussen al losgelaten door dit hele proces.  Maar hoe dit er in de vorm uit gaat zien en of ik dan definitief hier ook weg ga,  weet ik nog niet.  Niets is nog zeker op dit moment.  Een open toekomst wacht op mij.  Ik sta er, klaar voor de sprong.  Een nieuwe start maken met mezelf.  Mn grote en m’n kleine ik. Hand in hand. Niet wetende waar m’n pad me heen gaat leiden. Maar ik voel er blijdschap bij,  heel veel zelfs.  En een diep geworteld gevoel van vrijheid.

Wat ik laatst als zielsboodschap voor mezelf mocht ontvangen is :  “Nu ga je echt doen waarvoor je gekomen bent. Nu ga je pas echt beginnen.  Op een nieuwe plek. En daarvoor dien je nu alles los te laten.  Totale onthechting.   Eerst een periode van rust en stilte met jezelf.  Terug naar de eenvoud. Even echt bijkomen en laatste resten opruimen. En in deze belangrijke fase maak je je klaar voor het  mooiste deel van je reis hier op aarde…”

Toen ik dit hoorde dacht ik even ontsteld: ‘ Nu  pas ga ik echt beginnen?  Ik heb zo hard gewerkt, zoveel gedaan, dit kan niet waar zijn! ‘  “Nee’ ,luidde de bodschap, “ dit was allemaal voorbereiding op datgene wat je hier werkelijk komt doen. Zorg dat je er klaar voor bent. De tijd is bijna rijp.”

Ik zeg JA . Ja tegen het  onbekende.  IK SPRING VOL VERTOUWEN EN OVERGAVE,  IN onwetendheid waar ik zal landen… INNOCENCE.. en ik voel mijn kracht en liefde stromen.

Het zal vast best leuk zijn want mijn ziel maakt een sprongetje.

Dit lied draag ik op aan ons allen in deze fase ..  INNOCENCE …

 

 

Hier nog aan toegevoegd heb ik onlangs een intens moment ervaren in het zero-point,  zoals deze benaming doorgegeven werd tijdens een Mana sessie. Op dat moment  viel werkelijk alles weg, en voelde ik me tegelijk één met alles.  Dan is er alles en niets tegelijk. Dan valt alle verhaal weg en is het werkelijk totaal stil .  Dan maakt het echt niet meer uit wat wel en wat niet, dan is er alleen maar  Zijn. En eigenlijk is dit wat ik toen ervaarde , niet in woorden te beschrijven.  We zijn allen echt 1 , en alles wat ik er over zou schrijven ontkracht dit en zorgt eigenlijk weer voor afgescheidenheid.  Ik kon toen voelen dat er werkelijk niets maar dan ook niets is om me zorgen over te maken.  Heb maar meteen meer van deze ‘zero-point’momentjes besteld!

Je bent van HARTE welkom voor de volgende activiteiten voor wat er tot 1 oktober nog op de agenda staat. Daarna is het nog onbekend.

 LET”S  CELEBRATE LIFE  !

Tot ziens bij een individuele sessie of groepsactiviteit,
geniet van de komende zomer, en wie weet ontmoeten we elkaar heerlijk  on the beach!

Met liefde,

Marieke

Note: Tijdens  de laatste Mana-WeekendRetreat hier in de Lighthouse,  kwam er door 1 van de deelnemers een  vloeiende , prachtige en krachtige boodschap door. Dit was een bijzonder moment waar hoge energie door Kim heen sprak…deze wil verspreid worden.

We are living in a Unique time on Planet Earth! A time of many changes and dangers. But between those changes and dangers lies GREAT opportunity
for Humanity! The Guardians (The Assembly) are here. In GREAT Force! Different Beings from different worlds with different past experiences Co-Operating 
for the GREATER GOOD! They are levelling the playing field. Being saved as many people believe and expect will not happen! We are already saved! 
It is up to us now... There are others from different worlds with different agenda's. Influence , Manipulation , Deception... Many interested in our resources.
They are presenting themselves as Benevolent. Please do not understand me wrong , They are not evil and do not want to destroy us. They think "What can we do? What can
we gain? Before Humanity destroys everything"...

For those who are new to this please get used to the idea that we are not alone and that we never were alone... This is not some scary alien movie. 
Sooner ore later Contact will happen. It is inevitable and natural EVOLUTION. We need to become strong , centered and grounded. Taking our responsibility and 
be discreet. Interact lovingly with other life forms , each other and ourselves. They will use The Power Of Persuasion. Amplifying our needs. They can give us what we want.
But is that what we really need? To become FREE we can not make agreements with them. We have everything what we need! We have the technologies for to 
heal our Mother Earth , to heal each other and bring it home. All these technologies will be released in the near future ensuring a smoother transition and preventing
any food shortcomings. We will have the opportunity to not only secure our planet but also our solar system.

We do have Allies from other worlds. But they consider it a violation coming here and directly interacting with us... They would do us more harm then good because 
we are not ready... It will take a few generations after the changes before we can act on an equal level...

Please take another deep breath and visualise , expect and FEEL the New Earth...
See the beautiful mountains and landscapes and sea's... All the beautiful birds with different colours... The Whales and Dolphins swimming and jumping from happiness!
The animal kingdom no longer seeing us as enemy's. 

                                                    A FREE INDEPENDENT UNIFIED HUMANITY!

 I AM YOU AND YOU ARE ME , EVERYTHING IS ONE AND ONE OF EVERYTHING IS INSIDE OF ME, AND OUR TRUE STATE OF BEING IS TO BE FREE!

Please Share...

 

De Agenda

 

NIEUW: Mana voor zwangeren.

Mana is iets wat ik met zoveel liefde geef. Mana is wat ik vanuit hart en ziel doe,  in verbinding met de Bron.  Ik heb ontdekt dat ik Mana ook kan geven aan het nog ongeboren kind in de buik, waar ik werk via de moeder. Laatst zei een zwangere vrouw die dit ontving, dit is nog leuker dan een pretecho, waarop ik spontaan zei, dit is een ‘praat-echo!’
Hier spreekt het ongeboren kind , vanuit het kindje,  en vanuit de ziel. Ontroerend mooi.
Met dank aan Chantal! En haar lieve collega’s die dit haar kado gaven.

https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/

Ik kan contact maken met de baby in de buik, met de ziel die gekozen heeft bij deze ouders geboren te worden. Ik vind dit prachtig om te mogen doen.
Ik werk hetzelfde als dat ik anders Mana geef, maar dan gericht op het kindje in de buik. Ik houd dan de handen van de moeder vast . Tot nu toe zijn de baby’s in de buik heel blij dat ze een stem krijgen om  zo al een prachtige verbinding te leggen met de ouders,  wat een verrijking is met hun komende geboorte hier op aarde. Ook de wijsheid van hun ziel spreekt dan door me heen. Zij laten weten hoe goed ze hun aanstaande ouders al kennen en dat ze al zo verbonden zijn met het gezin waar ze geboren gaan worden.

Aanstaande vaders ook meer dan welkom!

De prijs is hetzelfde als ieder andere Mana, € 75,00. Ook deze sessie wordt opgenomen en je na gemaild.

Soulhealing 23 juni 2018 in The Lighthouse in Vlissingen. (nog enkele plaatsen vrij)

23 juni Soulhealing in The Lighthouse, Emmastraat 60 in Vlissingen
Tijd: 14.00 -17.00  Toegang vanaf 13.30 uur.

Deze hele bijzondere middag staat in het teken van de goddelijkheid in jezelf ervaren, thuiskomen in jezelf. Éen zijn met de Bron!

Door al mijn bezoeken aan de Casa de Dom Ignacio in Brazilië  voel ik me intens verbonden met de energie van pure liefde, wat mijn essentie is. Dat wil ik tijdens deze Soulhealing bijeenkomst graag met jou delen. Dit in samenwerking met de Entities of Light waar ik me zo verbonden mee voel. Zij zijn aanwezig vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jou, waardoor er healing op alle lagen van je Zijn zal plaatsvinden. Ik verbind me tijdens deze Soulhealing diepgaand met hen zodat er een krachtig veld van liefde zal ontstaan.

Deze middag zal ook Healing Paul weer aanwezig zijn, samen met zijn lieve vrouw Lilian.

Hij zal in samenwerking met zijn helpers uit het licht ook pure healing energy brengen, zodat je gedurende de hele bijeenkomst diepe healing zult ontvangen. Dit was zo fijn vorige keer dat we besloten hebben dit weer te doen zo. Het is heel bijzonder beide dagen te ervaren, zondag werkt het dan verder door bij de healing met Paul.
Wat een feest van herkenning, Lilian en Paul. Dankbaar voor deze twee engelen op mijn pad.

Opgeven voor deze middag per mail: manamarieke@gmail.com
Kosten € 50,00, te betalen bij de ingang.
Meer informatie over Healing Paul

http://jijbenteenwonder.nl/

lees verder

HEALING MET PAUL
in de Lighthouse

Zondag 24 juni: HEALING-SESSIE met PAUL
Paul is als een aarde-engel, één met de Bron.

NA 24 juni komt er nog 1 healingdag met Paul en Lilian op zondag 23 september.

 

Op deze dag zijn ook de inspirerende boeken te koop die zijn vrouw Lilian Ferru geschreven heeft. Deze kun je laten signeren als je wilt nu zij aanwezig is!

Dit is uitsluitend een healing van Paul, in verbinding met zijn galactische vrienden.  Zeer krachtige healing met zoveel liefde voelbaar aanwezig.
Zaal open vanaf 10:30 uur. Aanvang om 11:00 tot ongeveer 13:00 uur in de Lighthouse.

TIP: Het is ook geweldig om je voor beide bijeenkomsten dit weekend aan te melden, zodat je zondag de verdieping krijgt die zaterdag al is ingezet. Ik kan het je aanraden.  Dit is een unieke ervaring die zeer diep doorwerkt.
Hier een prachtig heel recent intervieuw met Paul
https://www.youtube.com/watch?v=hDwkL_llm8A
http://www.degoednieuwskrant.nl/index.php/nieuws/aanbevolen/4368-een-wonder-30-000-unieke-bezoekers-online
Vergoeding voor de healing met Paul op zondag € 25,00 . Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee.

Reserveren, Lilian: info@jijbenteenwonder.nl
Meer info:  http://jijbenteenwonder.nl/index.php/agenda/17-agenda/30-healing-paul-7-januari-in-vlissingen-lighthouse

Uniek in Nederland:
RETREAT met de ENTITIES OF LIGHT
 8, 9 en 10 juni in de Lighthouse (vol)

Portret van Entity Dom Ignacio, geschilderd en gedoneerd door Hanna Stemerding met de boodschap: ‘Voor het Nederlandse Casa-huis’.

Het eerste weekend met de Entities of Light in de Lighthouse! Ik kijk er nu al naar uit, want deze samenwerking met hen is zo krachtig en vol liefde, ik vind dit geweldig om te doen.

Na alle keren naar Brazilië te zijn gereisd en vele spirituele operaties te hebben ontvangen, zijn deze unieke weekenden ontstaan. In verbinding met de Entities of Light wordt dit weekend volledig geleid in samenwerking met de Entities en met Dom Ignacio altijd zeer krachtig aanwezig waar hij veelal door me heen werkt en spreekt.

Over het weekend

Het weekend start vrijdag 8 juni 19.30 en eindigt zondag 10 juni 17.00 uur en vindt plaats in de Lighthouse, Emmastraat 60, Vlissingen
Het weekend is inclusief twee overnachtingen, (je overnacht in de Lighthouse of in 1 van de supersfeervolle pandjes op loopafstand van de Ligthouse waar ik me mee verbonden heb) Inclusief maaltijden en inclusief Kristalbedsessies en alle actviteiten tijdens deze Retreat die Marieke in samenwerking met de Entities of Light begeleidt.  Dit alles vindt plaats in de Lighthouse. Ook zul je tijdens deze Retreat Mana  ontvangen.
Beperkte aantal plekken!

Kosten: € 495,-
Aanmelden via : manamarieke@gmail.com

Een aantal reacties

Ik ben in de Casa geweest en besef me dat ik niet naar de Casa hoef om de helende energie van de Entities te ontvangen daar, want hetzelfde gebeurt hier, wat een voelbare aanwezigheid! Zo helend en ik ben heel dankbaar.
Na deze healing was ik zo rustig in body en mind..
De eerste dagen zijn voorbij en ik voel die kalmte die blijft..
The Entities hebben gewerkt op mijn keelchakra..heel voelbaar bij terugkeer 
Thanks voor je fantastische energetische begeleiding.
Ik moet zeggen dat het nog aardig doorwerkt in m’n lijf. M’n nek schouders en rug deden erg veel pijn. En ben nog veel moe. Ik heb een interventie (operatie) gekregen. Al bij binnenkomst was Entiteit dokter Augusto flink met me aan de slag gegaan. Zo dankbaar hiervoor”

Ik kijk met grote dankbaarheid terug op de liefde die in grote getale aanwezig was.
EN, die ik heb mogen ontvangen.

Wie zijn de Entities of Light?
Kristalbedden worden ingezet, je zult healing op alle lagen van je Zijn ontvangen, en het is mogelijk dat je een spirituele operatie ondergaat tijdens dit weekend.
Lees één van de ervaringen van Marieke met de Entitites of Light in Brazilie

MANA-FEELINGINTENSIVE RETREAT

7,8 en 9 september.
begeleid door Marieke. (nog 2 plekken vrij)
De diepste stukken kunnen hier worden getransformeerd. Dit is een zeer diepwerkende Retreat.

Uit je hoofd …. Naar je hart….

Het hoofd is een prachtig en krachtig instrument wat we dagelijks nodig hebben. Het hoofd kan ons ook een hoop (schijn)veiligheid bieden door alles onder controle te houden. Als hoofd en hart  niet meer in ballans is kan het een hoop kosten…Als je als kind gekwetst bent geweest kun je gaandeweg meer in je hoofd gaan zitten en overtuigingen en mechanismen ontwikkelen die je belemmeren ten volle te leven.  Dit kan ook vanuit overdracht van familie karma ontstaan zonder dat je je hier bewust van bent.

Dit alles kan ook zorgen voor allerlei fysieke ongemakken. De levens energie kan niet goed doorstromen, waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Als er niet geluisterd word naar de roep van het lichaam, kunnen deze klachten verergeren. Het lichaam weet zoveel meer dan het hoofd. Hier ligt alles opgeslagen.

Zelfs al heb je een hoop innerlijk werk gedaan is dit aan te raden af en toe eens de diepte in te gaan als een APK voor je innerlijke ik!

Wat tijdens deze Retreat ingezet wordt is Mana die je van mij zult ontvangen. Ik kan communiceren met o.a je lichaam  en doorgeven wat het jou wil vertellen. Wat het echt nodig heeft. Welke emoties onderdrukt zijn geraakt. De Mana gaat precies aangeven wat er in de diepte is weggestopt waardoor je  hoofd jouw is gaan beschermen.
We gaan aan de slag met  wat de energie aangeeeft tijdens deze Retreat, alles wordt altijd prachtig geleid door alle hulp die er voor ons allen is. Dit kan zijn Lichaamswerk, zoals Body dearmouring, Ademwerk, familie opstelling, Innerlijk kind werk,  Kristalbed enz..  Ook zullen we gebruik maken van de energie van de ZEE die op loopafstand is.

Hierin laat ik me leiden in het moment. Alles gericht om dieper te verbinden met je hartsenergie, waardoor je je dieper verbonden zult voelen met jezelf en de wereld om je heen. Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je ten diepst te verbinden met je lichaam,  om thuis te komen in jezelf.

Het programma wordt volledig geleid door de Bronenergie wat deze Retreat juist uniek maakt.
In deze driedaagse Retreat ontvang je Mana en word je herenigd met je oorsprongs energie.
Je zult  Mana ontvangen over verschillende thema’s. Dit is de basis van deze driedaagse.

Hiervoor ga ik in samenwerking met jouw hogere zelf, in volle verbinding met de oorsprongs-energie, de bron. Hier vind samenwerking plaats met jouw helpers uit het licht. Ook kan er contact gemaakt worden met overledenen. Vanuit deze verbinding laat ik me verder volledig leiden door de energie van het moment .  Zijn met alles wat is.   Datgene waar jouw ziel klaar voor is zal zich openbaren. Dat zal de Mana duidelijk aangeven. Dit zal tevens de invulling voor jouw weekend bepalen. Je zult door dit weekend terug in je eigen unieke essentie-trilling komen, die door omstandigheden uit dit leven en vorige levens belast is geraakt.  Je zult jouw doel in dit leven hier op aarde herinneren. Thuiskomen in jezelf.

Mana is het doorgeven van Bron energie.  Mana is als manna, dat “brood uit de hemel”, voeding voor de ziel betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna  dat uit de hemel viel.  In het Polynesisch betekent Mana ‘Beyond belief’. In Hawaïi betekent Mana “Grote kracht” of “Almachtig” . Mana voelt als een bekend en heel vertrouwd deel van mijzelf.
De tijd is rijp is voor de taal van het licht…de taal die iedereen door Mana kan verstaan…
Tijdens een MANA sessie worden symbolische coderingen en energetische lichtfrequenties door middel van ‘de taal van het licht’ doorgegeven. Deze mag ik in begrijpelijke taal overbrengen zodat de ziels boodschap helder wordt.  Deze codes en lichtfrequenties ondersteunen het menselijk evolutie pad . Je innerlijk weten wordt helderder en hierdoor zal  er meer bewustzijn integreren. Je krijgt duidelijkheid in je levenstaak en wat je daar eventueel nog vandaan houdt. Blokkades verlagen de frequentie van je ziel en vertragen je pad. In deze roerige maar juist speciale periode waarin we nu leven hebben we de keus en mogelijkheid veel uit te zuiveren. Door de ‘nieuwe energie’ die nu op aarde is, heeft er al veel zuivering bij iedereen plaats kunnen vinden en tijdens de MANA sessie mogen de laatste hardnekkige blokkades ook aan het licht komen en daardoor transmuteren.
Mana werkt van binnen naar buiten. Jouw essentie, je ziel, ontvangt heling. Dit gaat doortrillen in het emotionele en fysieke lichaam, waarop deze gaan resoneren. Heling op alle niveaus vindt plaats.
Mijn werkwijze verschilt per persoon en sessie, alles draait om wederzijdse overgave en vertrouwen. Ik hou tijdens de sessie je handen vast, en vanaf dat moment gaat de energie stromen. Dit komt door in o.a woorden, gevoelens, beelden en emoties. Alles wat er door mij heen stroomt bevat pure Bron energie. Er worden soms vorige levens benoemd waar je jezelf zult herkennen in patronen of onderdrukte delen van jezelf die op dat moment vrij mogen komen. Mana zorgt voor bevrijding! Er zijn altijd ‘helpers uit het licht’ nauw betrokken bij de Mana sessies. Hierdoor is de onvoorwaardelijke liefde uit de Bron sterk voelbaar tijdens de sessies, wat een zeer helende werking heeft.  Mana is een bijzondere en unieke ervaring, rijke voeding voor je ziel. Regelmatig gebeurt het dat er tijdens de Mana doorgegeven wordt dat een proces op de Bronstoel plaats mag vinden om direct iets los te laten ofwel te transformeren. Ditzelfde geld voor het Kristalbed als aanvulling om iets wat in de sessie helder wordt gemaakt en waar het licht verder op mag stralen via de lichtbehandeling  door de Entities of Light van dit bijzondere instrument uit Brazilie, van de Casa Dom Ignacio .

Het kan ook  gebeuren tijdens deze weekenden dat je een spirituele operatie ontvangt.
Wanneer je de roep voelt deel te nemen aan deze MANA-FEELINGIntensive Retreat betekent het dat jouw ziel klaar is voor een grote volgende stap op jouw reis.
Iedereen is welkom voor deze Retreat, ongeacht wat je voorgeschiedenis is op je spirituele reis.

Het weekend start vrijdag  7 september 19.30 en eindigt zondag 9 september 17.00 uur en vindt plaats in de Lighthouse, Emmastraat 60, Vlissingen.
Prijs € 495,-  per persoon, all inclusive, heerlijk  eten , drinken , slapen en onbeperkt Kristalbedsessies. Je slaapt ofwel in de Lighthouse of in 1 van de superleuke monumentale pandjes vlakbij de Lighthouse waar ik me mee verbonden heb.

Voor vragen en aanmelden mail manamarieke@gmail.com

LEES De openhartige ERVARING VAN BRANDON , zijn proces  door deelname aan de vorige Mana /Feeling Intensive Retreat.. Dank Brandon dat je dit deelt, heb veel respect voor jou.

Dan tot slot deze maand in het zonnetje…

Deze twee lieve stralende mensen, Emmy en Robert van centrum ‘ Mooi Figuur’ doen zoveel meer dan het werken met geavanceerde apparatuur om je lichaam in vorm te houden en in balans te brengen.. Hun helende energie, hun liefde , voel je meteen als je in hun centrum binnenstapt. Liefde voor jou, liefde voor je lichaam, zo binnen zo buiten, alles is verbonden met elkaar. Het is zo fijn jouw lichaam, de tempel van jou ziel , met liefde te verzorgen.

Emmy en Robert waren ook mee naar Brazilie, de laatste reis naar de Casa de Dom Ignacio. Zij verspreiden op hun unieke manier heling door jouw lichaam de benodigde aandacht te geven die het verdient. Ook beschikken zij over het Kristalbed uit de Casa de Dom Ignacio, waar de Entities doorheen werken.
Emmy en Robert, dank voor jullie Zijn, dank voor jullie licht!

Mooi Figuur

Uiterlijke schoonheid komt van binnenuit.
Je huid weerspiegelt hoe je lichaam zich voelt. Het lichaam voelt zich beter naarmate het meer in balans is. Is het lichaam volkomen in balans en in harmonie dan voel je jezelf ook veel beter, tover je vaker een glimlach op je gezicht, en zegt iedereen wat zie jij er goed uit.Dit alles geeft je weer meer zelfvertrouwen en mag je staan voor wie jij bent.
Nou dat is even makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat nu, je lichaam en geest in balans brengen?
Hoe zit het met je innerlijke gezondheid en hoe kun je die stimuleren en activeren?
Uiterlijke schoonheid komt van binnenuit en dat geldt ook voor de vele behandelingen die Mooi Figuur te bieden heeft,bijvoorbeeld de Endermologie behandelingen.
LPG endermologie® voor een stevige huid,vetverbranding en cellulite vermindering. Dit staat bij velen hoog op het verlanglijstje. Gezond eten en regelmatig bewegen zijn de meest gehoorde manieren om het gewenste resultaat te bereiken. Maar wist je dat lichaamsbehandelingen met LPG endermologie® ervoor kunnen zorgen dat resultaten sneller worden bereikt, en dat zelfs de meest hardnekkige ‘problemen’ (zoals brandwonden en striae) kunnen worden aangepakt? LPG endermologie® staat al jaren voor een natuurlijke celstimulatie en regeneratie en biedt daarmee doeltreffende en 100% natuurlijke, pijnvrije alternatieven om te strijden tegen onesthetische tekenen zoals een verslapte huid, rimpels en cellulite.De behandelingen zijn pijnloos, 100% natuurlijk en hebben bewezen indrukwekkende resultaten tot gevolg. Hierdoor werk je met liefde aan je lichaam, waardoor je je innerlijk en uiterlijk beter voelt.
De huidkwaliteit verbetert zichtbaar
LPG endermologie® biedt behandelingen die de huidkwaliteit zichtbaar verbeteren. Daarbij wordt een totaalaanpak gehanteerd, waarin zowel op afslanking als versteviging wordt gewerkt. Bovendien kunnen behandelingen op een specifiek doel worden afgestemd, zoals:
De huid verstevigen
Gewichtsschommelingen, zwangerschap, ouder worden: de huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. De hoogwaardige technologie van LPG endermologie® stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.
Afslanken, vetten afbreken
Dankzij een nieuwe gepatenteerde behandeling met een zogenaamde Alliance kop, maakt LPG endermologie® het mogelijk om vetten af te breken door vet blokkades op te heffen op specifieke zones van het lichaam (armen, buik, taille etc.) die niet slanker worden door te sporten en gezond te eten. Dit werkt natuurlijk ook door op jouw innerlijke gesteldheid!

De behandelingen zijn heel ontspannend en rustgevend. Zijn lichaam en geest in balans, staan je chakra’s open en staan ze in één lijn, dan krijg je meer energie,gaan er dimensies voor je open en ervaar je het werkelijke Zijn. Uiterlijke schoonheid komt van binnenuit en Mooi Figuur kan je daar bij helpen. Want als je niet lekker in je vel zit, straal je dat ook niet uit. Mooi Figuur is meer dan alleen afvallen.
Kijk voor de diverse behandelingen op www.mooifiguur.com
Van harte welkom in ons centrum!
Met liefde,
Emmy en Robert

En dan deze x een extra zonnetje….

Jeffrey Evers, die ik ken als deelnemer van de School voor Lichtwerkers, hier met zijn passie..

Jeffrey heeft voor mij een prachtige sjamanendrum gemaakt waar ik me erg verbonden mee voel. Dank Jeffrey!

Lieve mensen,

mag ik me even voor stellen.....ik ben Jeffrey Evers en mijn grote passie is percussie, dans, drums en sjamanisme.

Als ik me met de drums verbind word mijn hart blij en begint het leven in mij nog meer te stromen.

Door het bespelen of het maken van drums en met name de djembee en de sjamanendrum kom ik weer in verbinding met m'n hart en mijn passie.

En dat is wat ik over wil brengen, mensen weer in contact komen met hun hart d.m.v.de drums en sjamanisme.

Al ruim 25 jaar repareer en maak ik drums.

Met name de sjamanendrum spreekt me erg aan, het verbinden met mezelf, het instrument en het moment waarin gespeeld word vind ik magisch.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen als je een drum hoort, heb je altijd al de wens gehad om je eigen sjamanendrum te maken maar wist je niet goed hoe?

Dan zou ik je uit willen nodigen om samen met mij of eventueel in groepsverband (maximaal 4 personen) je eigen drum te maken.

Door middel van een kennismaking gesprek  gaan we eerst kijken wat voor drum het beste bij je past kwa diameter, hout soort en vel.

We beginnen met een klein ritueel waarbij we ons verbinden met onze begeleiders, de windrichtingen, elementen, enz....en waarbij we ook danken en onze intentie uitspreken waarom we onze drum gaan maken.

Het bouwen van een drum duurt ongeveer 11 uur en word op gesplitst in twee delen.

Het eerste deel is het inrijgen van het vel op de ring en duurt ongeveer 6 uur, dit is zonder de pauzes mee gerekend.

Het tweede deel is de bespanning aan brengen en gaat ongeveer 5 uur duren, afhankelijk hoe mensen het op pikken.
De drum die ik maak vraagt om aandacht, er mag zeker wel gepraat worden, humor is onmisbaar maar het is geen thee kransje.

Ben je nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd neem gerust contact met me op via mail okello999@gmail.com of tel 06-15381210 of kijk op mijn Facebook pagina voor de drums die ik gemaakt heb. https://www.facebook.com/profile.php?id=100008440533102

Naast deze mooie workshop wil ik nog iets aanbieden.
Ik heb een Urim stoel (energetische stoel) te koop. Zie hier info over deze stoel
https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/energetische-stoelen/
Prijs 400 euro en voor 350,-  breng ik hem naar je toe.
Mocht je hiervoor interesse hebben, mail me dan!
Hartelijke groeten, Jeffrey Evers.

Hartelijke groeten, Jeffrey Evers.

Sorry, comments are closed for this post.