Nieuwsbrief februari 2018

Vroeger als meisje, wilde ik toneelspeelster of actrice worden. Het grappige is  dat ik steeds meer naar het leven kijk als één groot toneelstuk. Waar ieder zijn unieke rol speelt. Ieder zijn waardevolle aandeel heeft.  Het drama van het leven. Soms is het geweldig en dan weer verschrikkelijk. Een komische film of soms bijna horror , en dan weer hemels dat je wilt dat het altijd zo blijft.  En dan lijkt het weer zo rustig of bijna saai en lijkt er niets te gebeuren. Tja….

Ik zie het zo. Je komt naar de aarde vanuit de grote lichtwereld, vanuit het grote bewustzijn. Daar duiken we de verdichting in. We trekken een aards jasje aan, ons lichaam, en we wórden de rol die we dienen te spelen om bepaalde stukken uit te werken en te leren. Met de perfecte ouders die deze rol ondersteunen. Daarvoor moeten we ons totaal identificeren met deze rol. We worden volledig die rol. Dat moet ook want anders kunnen we niet echt de stukken uitwerken waarvoor we gekozen hebben.  Zo krijgen we vele mogelijkheden, kansen op onze aardse reis om stukken versneld uit te werken, want dat bied deze verdichte realiteit ons. Dat lukt niet als we in het grote bewustzijn zijn.
Dan zijn we allen één en is er niets uit te werken. Dan ZIJN we. Uiteindelijk komen we terug in verbinding met dit bewustzijn terwijl we in deze incarnatie zijn. We hebben de reis op aarde gemaakt door bergen en dalen, soms dwalen we zo ver weg dat we bijna de weg terug niet meer kunnen vinden. Gelukkig zijn er dan op het juiste moment de juiste personen op ons pad. En als we dan weer terug komen bij ons zelf na alle geleerde lessen waar we meerdere levens over kunnen doen, , zijn we echt thuis.   Dan belichamen we onze ziel en zijn we de hemel op aarde. EN door onze aanwezigheid in deze hoedanigheid verhogen we de trilling van moeder Aarde. Daarvoor hoeven we niets meer te doen dan ZIJN.  En in dat ZIJN DOE je vanzelf wat klopt, in de flow, niet omdat het moet maar omdat het vanzelf ontstaat, moeiteloos. .   Ik ben … IK..

Éen met de Bron, zegt Healing Paul die 21 en 22 april weer naar de Lighthouse komt, één met de Bron en niets anders. Dan verdwijnt alle Blah blah zoals hij dat zegt. 
Ik heb daar onlangs prachtige testen op gehad, het leven daagt je uit als je diepe stukken aan het transformeren bent. Dan mag je nog even voelen waar je staat en of er  nog meer is in die pijndelen die om aandacht vragen. Dat was best pittig en dan beland je weer even helemaal in die rol. Bij mij een stukje pijn van zelfoordeel, ik doe het niet goed genoeg. Alles toelaten is wat ik de ander zeg, dus ook voor mezelf, verdriet, schuld, spijt. Alles laten komen.  Maar dan komt al snel het gevoel van zelfliefde, van ik ben goed zoals ik ben,  op een nog diepere laag tevoorschijn. Ook al doe ik het allemaal nog niet prefect, dat is helemaal niet erg. In al mijn imperfectie ben ik perfect. Wat een blij gevoel geeft dat. Al mijn delen mogen er gewoon zijn. Wat een bevrijding.

In mijn Mana sessies merk ik dat ik , Sinds het zelfoordeel weg is en er plaats gemaakt is voor zelfliefde, vaak in de delen wordt “geduwd” van de persoon waar ik mee werk. Dan word ik bijvoorbeeld het onderdrukte deel, het overleefdeel, een geblokt emotiedeel, en ga zo maar door, want we bestaan uit zoveel delen. Ook komt dan de ZIEL tevoorschijn, ofwel je hogere Zelf. Deze brengt met al haar liefde en wijsheid alle delen in jou samen. Dan is de cirkel rond. Dan BEN jij. Dat is een euforisch gevoel, in volle verbinding met de Bron. Dan ervaar je: IK BEN DE BRON!

De vraag is .. Wie staat er bij jou aan het stuur? Want dat bepaald alles. Als je overleef-deel aan het stuur staat, dan zul je het gevoel hebben niet echt te leven, wat natuurlijk allerlei klachten kan veroorzaken, fysiek, emotioneel niet in balans, problemen in relatie, op het werk, financieel, enz. Dan ontstaat er tijdens de Mana een dialoog tussen delen in jou. Die delen spreken dan door me heen. Die delen maken zoveel duidelijk.

Ik had laatst een dialoog met het brave meisje-deel  in een volwassen vrouw. Ze vertelde dat ze nog steeds een kuisheidsgordel droeg en hoe ze daar onder leed. Mijn lichaam is m’n instrument in de Mana sessies die ik geef en hier, hoe gek het ook klinkt,  voelde het alsof er een ijsklont in m’n onderbroek zat toen ik me met dit brave deel van haar verbond. Bevroren. Totaal geen doorstroom in de onderste chakra’s. Deze lieve vrouw wilde écht van deze kuisheidsgordel af,  en alles mogen doen wat ze zélf wilde. Ze was het kotsbeu,  al die onderdrukking uit de generaties terug en ook vanuit de kerk,  ze moest er zowat van overgeven.. en…. de gordel ging voorgoed af. Wat een bevrijding! Diezelfde dag kwam haar man voor Mana en bevrijde zich van zijn keurslijf. Ze gaan binnenkort op een mooie reis, wat voor mij voelt als hun tweede Honeymoon.  Verjonging, spelen, genieten….Ik wens ze nog een lang en heel gelukkig leven samen toe.

Zo word het licht gezet op onze schaduwkanten. Deze delen hebben vaak heel lang onderdrukt gezeten en krijgen hier een stem. Soms fluisterend, soms schreeuwend, ze willen er helemaal mogen zijn. Ze willen gezien worden. Ik mag ze zichtbaar maken. Ze willen zich zo graag geliefd voelen door jou, erbij horen, ze zijn een deel van jou en maken jou compleet. Zo ontstaat er eenheid in jou en kom je in balans, met zelfliefde als resultaat.

Zo ben ik toch een beetje toneelspeelster geworden, en ik hoef er niet eens iets voor in te studeren..!

Over LICHTKINDEREN

Steeds meer ouders staan op en doen wat hun bijzondere lichtkind nodig heeft.  Dit is een prachtige ontwikkeling. Kinderen die niet in het reguliere schoolsysteem passen, die hun eigen visie hebben op deze wereld en ergens weten dat ze hier met een ander doel zijn.

Zij zijn zielen die uit hogere dimensies naar de aarde zijn gekomen om hun energie van pure liefde die zij ZIJN, hier te brengen. Zij helpen, puur door hun aanwezigheid, mee aan de grote transformatie die plaatsvindt. Voor hen is het heel pittig om hier te zijn.  Ruwe energie, hardheid, hun trilling is zo verfijnd , soms bijna transparant . Om dan hier te leven in deze verdichte materie levert altijd problemen op, waardoor deze prachtige zielen kunnen gaan twijfelen aan zichzelf. Ze kunnen gaan denken dat er iets mis is met hen, en zich gaan proberen aan te passen aan de 3D trilling, waardoor ze serieuze fysieke en/of emotionele problemen kunnen krijgen. Kinderen die aan de Ritalin worden gezet, er zou iets mis met ze zijn. Ik moet ze altijd vertellen dat er  NIETS mis met ze is. Zij zijn GOUD, engelen op aarde. “Er is niets mis met jou, er is iet mis met de wereld.”

Doordat ze zich niet thuis voelen hier, en vaak niet mee kunnen op school en zich onbegrepen voelen, kunnen zij serieuze angsten ontwikkelen. Deze ontstaan omdat ze niet hun plek in kunnen nemen in wie ze werkelijk zijn.
Blijkbaar moeten ze iets wórden,  en is wie ze zijn niet goed genoeg. Dit is voor een Lichtkind onbegrijpelijk.
Ze worden door deze wereld gedwongen in een keurslijf te gaan, zich te gaan vormen door de druk van het reguliere onderwijs, en te voldoen aan alle verwachtingen van deze wereld hoe je als mens zou moeten zijn. Door zich aan te móeten passen gaan ze als het ware boven hun authentieke zelf hangen. Ze gaan hun best doen, in de aanpassingsmodus, op hun tenen lopen. Ze gaan hoog in hun energie zitten. Hierdoor krijgen ze problemen met hun aarding.  Chaotisch,   kwetsbaar en onzeker, angstig, waardoor onhandelbaar gefrustreerd gedrag kan ontstaan, geneigd in hun hoofd te gaan zitten, depressief, hier niet meer willen zijn.  Heel treurig is dit.

Vaak zijn deze kinderen net oude wijzen in een kind lichaam . Ze kunnen moeite hebben met het lekker onbevangen kind zijn omdat ze te vroeg gaan nadenken over het leven en hoe dit nu allemaal moet met deze wereld die zoveel van ze verwacht. Ze krijgen steeds sterker het idee “ Ik ben blijkbaar niet goed genoeg zoals ik ben”. En dat is de wereld op zijn kop.  In deze transformatie zijn we juist aan het herinneren dat het gaat om wie we ZIJN, niet om wat we DOEN! En vanuit dat Zijn, als we daar aangekomen zijn door alle pijnlagen af te pellen die daar op zitten, gaan we DOEN, maar dan doen vanuit onze hart en ziel, dat is heel anders dan doen vanuit het hoofd en omdat het zo hoort en van je verwacht wordt.

Als je in het leven staat met deze overtuiging dat je toch echt iets moet worden om in deze wereld te kunnen overleven zullen deze kinderen je laten zien dat ze hier niet aan mee gaan werken. Juist door de problemen die ze krijgen fysiek/emotioneel geven ze dit aan! Dan is het mogelijk dat je als ouder geneigd bent jouw angsten en vastgezette ideeën van hoe het hoort, op hen te projecteren waar je ze enorm mee te kort doet. Deze kinderen zijn zulke dappere zielen, die in deze tijd naar de aarde zijn gekomen niet om perfect in dit systeem te passen, maar om juist de systemen te helpen omvormen. Ze ontvangen allerlei labels en rugzakjes, maar de waarheid is dat deze kinderen onze grote leermeesters zijn. Dus juist door naar hen te luisteren kunnen wij leren!

Hier is het zo belangrijk om als ouders er voor je kind te zijn,  erkenning dat jouw kind anders is, een ziel waar je heel veel van kunt leren.  Begrip en erkenning zijn sleutelwoorden, de basis die ze zo nodig hebben, veiligheid en vertrouwen dat je als ouder achter hen staat. Hierdoor wordt je als ouder enorm uitgedaagd om stevig in je schoenen te staan , en daarmee bedoel ik, goed gecenterd te zijn in jezelf. Vanuit zelfliefde. Dan kun je er echt zijn voor je kind.  Verantwoording nemen voor je eigen angsten en stukken en die niet bij dit kind wegleggen. Deze kinderen ZIJN zoveel licht dat daardoor juist jou stukken in het licht worden gezet. Met de bedoeling daar verantwoording voor e nemen. Alles wat er nog aan pijnstukken in jou zitten die jou uit je centrum halen, betekent dat je geen gewortelde steun bent voor je kind en daar zal dit kind op reageren en resoneren. JIJ bent het ANKER wat ze in hun jonge jaren nodig hebben. Dus door deze kinderen ben je eigenlijk verplicht jouw verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en te zorgen dat je in balans bent. Een must om jouw stukken volledig uit te werken. Een uitnodiging van liefde om thuis te komen.  Wat een geschenk deze kinderen.

Deze basis is hierin noodzakelijk.. deze kinderen hebben dermate opvang nodig van jou als vader en als moeder. Ouders die dusdanig bewust zijn, waar in deze tijd de mogelijkheid tot hulp  hierbij volop voorradig is om met zichzelf in het reine te komen en schoon schip te maken, zodat deze kinderen niet meer zo beschadigd  hoeven te raken. Dat ze in vertrouwen en in veiligheid kunnen blijven , waardoor zij veel makkelijker zichzelf leren trouw blijven en zo toegang houden tot hun potentieel. Hun potentieel echt  léven, als hun prachtige pure zelf en daarmee zijn ze een stralend voorbeeld voor ons allen.

Ervaring met een Lichtkind…

Jurre komt met zijn ouders voor Mana. Jurre is 5 jaar en is kwakkelig met zijn gezondheid.  Zij hopen doordat Jurre Mana gaat ontvangen bij de oorzaak te komen van zijn klachten. Ik zie meteen de oude ziel in dit prachtige kind en zeg hem ; Jij bent heel wijs he, jij weet echt heel veel. ‘ Jurre kijkt me stralend aan en zegt overtuigd:  Ja, dat ben ik.’

Zijn ouders kijken toe terwijl ik Jurre Mana geef. Ik houd zijn voetjes vast omdat hij dat fijner vind dan zijn handjes.  Ik krijg vrijwel meteen de boodschap dat Jurre diep weggestopte stukken van zijn vader aan het uitwerken is. Daar is hij ziekjes van geworden.  Hij wil zijn vader helpen weer in verbinding te komen met zijn gevoel. Ik moest Jurre op een gegeven moment vragen, wil je dat ik nu met mijn naarbinnenkijkogen naar papa ga kijken? Daar kwam meteen een overtuigde Ja.

Dus al snel wisselen papa en Jurre van plek. Papa komt voor hem onverwacht in de stoel en ontvangt zijn Mana. Hier zitten diep weggestopteonderdrukte emoties van het innerlijk kind in papa. Papa was vooral in zijn hoofd gaan leven, houd  controle,  en heeft moeite echt te genieten en emotioneel te verbinden.  Daar had hij zich al zodanig mee geïdentificeerd dat hij dacht dat dat is wij hij is. “Zo ben ik gewoon, ik weet niet beter dan dat.” Doordat de onderdrukte delen na al die jaren nu een stem krijgen vinden er meteen verschuivingen plaats in hem. Als de verdrietige kleine jongen in hem aan het licht komt, opent papa zich en komt bij oud verdriet waarvan hij niet wist dat dit er zat. Jurre valt tijdens dit proces al snel in slaap bij mama op schoot. Jurre kan weer ontspannen. Dappere papa herenigt zich met zijn innerlijk kind voor de neus van Jurre en mama door zijn gekwetste innerlijk kind te laten spreken. Tranen van gemis naar zijn papa (opa van Jurre), van alleen voelen en in de overleefstand geraakt met alle gevolgen vandien.  Jurre hoeft het niet meer te dragen, hij kan weer lekker kind zijn en papa is weer beschikbaar voor zichzelf doordat hij zich herenigt met zijn innerlijk kind. Als je innerlijk kind onderdrukt is, dan ga je hoger zitten in je energie, en beland je vaak in je hoofd, wat voelen, spelen en genieten kost…Dat wilde Jurre niet, hij wil zijn papa helemaal, en die heeft hij nu weer! Hij kan weer kind zijn, in zijn geestesoog ziet papa Jurre trots naar hem opkijken. Dat is wel terecht, wat een papa .Twee dagen later mag mama een stukje opruimen in haarzelf. Door de verschuiving in papa komt er een stukje los in mama vanuit haar innerlijk kind. Jurre heeft er hier voor gezorgd dat papa en mama bevrijd mogen raken van oude ballast en geblokkeerde energie. Dat doen deze prachtige Lichtkinderen. Respect naar jullie alledrie!

Lichtkinderen…Zij zijn de lichtwerkers, de pioniers van de nieuwe wereld.


Tekening van Jip.

Hier het lied van mijn nichtje Jip, een klein meisje , een groot licht. Zij zong dit spontaan en recht uit haar hart tijdens de laatste Soulhealing bijeenkomst met tientallen volwassen mensen om haar heen, ik was in tranen door de puurheid van haar ziel.. Dat brengen de lichtkinderen ons…zij helpen ons herinneren…dank je wel Jip.

Liedje van Jip

Wat kun jij doen?

Mana sessie om via jezelf naar je kind te kijken, het kind spreekt door mij heen met zijn of haar boodschappen, ik kan contact met hun ziel en persoonlijkheid maken zonder dat ze er life bij hoeven zijn, ongeacht hoe oud ze zijn. Er wordt dan ook duidelijk aangegeven wat je zelf nog meer kunt doen als ouder om je kind te ondersteunen.
Lees verder over Mana
En lees de reacties over mana

Mana sessie rechtstreeks met je kind als hij of zij wilt en waar je als ouder bij kunt zijn, zo krijgt dit kind een stem in wat hij/zij werkelijk te zeggen heeft, wat begrip geeft en erkenning geeft in wie ze werkelijk zijn.  Zeer waarschijnlijk kom je uiteindelijk ook zelf in de stoel net als bij Jurre.
Een Helende reis voor kinderen behoort ook tot de mogelijkheden.
https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/helende-reis/

Welkom voor onderstaande bijeenkomst voor ouders van deze LICHTKINDEREN

 

Nieuw traject bij de School voor Lichtwerkers,
start 9 april.
JIJ BENT HET LICHT VAN DE WERELD

Ik wil je uitnodigen je Lichtwerker-ZIJN neer te gaan zetten.
Locatie : Lighthouse Vlissingen
10 bijeenkomsten
Begeleider: Marieke
Data: 9 april, 16 april, 23 april, 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni
Tijd 19:00-21:30 uur
Prijs:  € 325.-
Lees meer… https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/school-voor-lichtwerkers/

 

In het najaar zal er een vervolg traject School voor Lichtwerkers komen, voor wie al minimaal 1 traject bij de School voor Lichtwerkers heeft gevolgd. Start in september. Precieze Data volgen nog. Hier kun je je al wel voor aanmelden door een mail te sturen naar Marieke, manamarieke@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Soulhealing 21 april 2018 in The Lighthouse in Vlissingen

21 april Soulhealing in The Lighthouse, Emmastraat 60 in Vlissingen
Tijd: 14.00 -17.00  Toegang vanaf 13.30 uur.

Deze hele bijzondere middag staat in het teken van de goddelijkheid in jezelf ervaren, thuiskomen in jezelf. Éen zijn met de Bron!

Door al mijn bezoeken aan de Casa de Dom Ignacio in Brazilië  voel ik me intens verbonden met de energie van pure liefde, wat mijn essentie is. Dat wil ik tijdens deze Soulhealing bijeenkomst graag met jou delen. Dit in samenwerking met de Entities of Light waar ik me zo verbonden mee voel. Zij zijn aanwezig vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jou, waardoor er healing op alle lagen van je Zijn zal plaatsvinden. Ik verbind me tijdens deze Soulhealing diepgaand met hen zodat er een krachtig veld van liefde zal ontstaan.

Deze middag zal ook Healing Paul weer aanwezig zijn, samen met zijn lieve vrouw Lilian.

Hij zal in samenwerking met zijn helpers uit het licht ook pure healing energy brengen, zodat je gedurende de hele bijeenkomst diepe healing zult ontvangen. Dit was zo fijn vorige keer dat we besloten hebben dit weer te doen zo. Het is heel bijzonder beide dagen te ervaren, zondag werkt het dan verder door bij de healing met Paul.

Wat een feest van herkenning, Lilian en Paul. Dankbaar voor deze twee engelen op mijn pad.

Opgeven voor deze middag per mail: manamarieke@gmail.com
Kosten € 50,00, te betalen bij de ingang.
Meer informatie over Healing Paul

http://jijbenteenwonder.nl/

lees verder

HEALING MET PAUL
in de Lighthouse

Zondag 22 april: HEALING-SESSIE met PAUL
Paul is als een aarde-engel, één met de Bron.


Op deze dag zijn ook de inspirerende boeken te koop die zijn vrouw Lilian Ferru geschreven heeft. Deze kun je laten signeren als je wilt nu zij aanwezig is!

Dit is uitsluitend een healing van Paul, in verbinding met zijn galactische vrienden.  Zeer krachtige healing met zoveel liefde voelbaar aanwezig.

Zaal open vanaf 10:30 uur. Aanvang om 11:00 tot ongeveer 13:00 uur in de Lighthouse.

TIP: Het is ook geweldig om je voor beide bijeenkomsten dit weekend aan te melden, zodat je zondag de verdieping krijgt die zaterdag al is ingezet. Ik kan het je aanraden.  Dit is een unieke ervaring die zeer diep doorwerkt.

Hier een prachtig heel recent intervieuw met Paul
https://www.youtube.com/watch?v=hDwkL_llm8A

https://jij-bent-een-wonder.email-provider.nl/web/ivtlr4llno/z5pyr0crk6/7iz5ehtvgy/gqzxftowub

Vergoeding voor de healing met Paul op zondag 25 euro. Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee.

Reserveren, Lilian: info@jijbenteenwonder.nl
Meer info:  http://jijbenteenwonder.nl/index.php/agenda/17-agenda/30-healing-paul-7-januari-in-vlissingen-lighthouse

 

HEALING-DAY

In onvoorwaardelijke Liefde Samenzijn

Unconditional  Love …. ALIVE!

Datum: 28 April
Tijd: 10.00- 17.00 uur
Locatie: de Lighthouse

‘Life is a dance, in which you play the engaged actor, and your partner plays the inspired scenarist.
The partner you’re looking for is you soul, its hand is given.’

(Florian Mantés)

Het mooiste wat je kunt zijn is JEZELF.

Belichamen wie jij werkelijk bent…

To be your pure self, and give  body to your essence…

In deze verbinding zijn we allen één!

Wanneer je  je authentieke zelf kunt zijn, voel je je thuis.  Perfect in je imperfectie, waar geen oordeel is, alleen maar zelfliefde waardoor je volledig kunt Zijn wie jij bent.

Dan valt man/vrouw weg, jong/oud, groot/klein enz,  geen dualiteit, geen afgescheidenheid, EENHEID.

Ik laat me hierin leiden door de energie van het moment, in verbinding met de energie van Onvoorwaardelijke liefde.  Dit is een force die diephelend werkt op alle lagen van je Zijn.

Op deze speciale dag is ook Florian Mantés uit Frankrijk aanwezig, (Frans en Engelstalig), samen met Paul van de Vijver. Zij ‘zijn’ onvoorwaardelijke liefde. Alleen al met hen samen zijn is helend.

Florian, verbonden met de Pleiaden , sterrendimensie van onvoorwaardelijke liefde.

De Pleiadiers staan bekend om hun kunstzinnige kwaliteiten.  Creativiteit gaat verder dan kunstzinnigheid, zoals de mensheid die doorgaans opvat: "it is a way of life” . De dans met het leven zorgt ervoor, dat je makkelijk die dingen in je leven creëert die je graag wilt. De mensheid zoekt, werkt hard, moeizaam, terwijl creatie juist vanzelf uit je vloeit.  De Pleiadiërs zijn ver gevorderd als het gaat over muziek en dans. De nieuwe vormen van muziek die zij aan de aarde presenteren zal helpen om de trilling te verhogen van iedereen die er naar luistert. Deze muziek van de sferen zal helpen om de hogere chakra's te openen, en dit zal de mensheid openen voor grotere creativiteit en kennis.  De Pleiadiërs zijn hier om dienstbaar te zijn. Ze zien zichzelf niet als perfect en beter als ons, maar meer als broeders en zusters in een grotere spirituele familie. De Pleiaden behoren tot de Galactische Federatie van Planeten.

 

 

 

 

Florian:  “I am so excited. the life purpose- bell is ringing and I’m lovingly answering to it.. Let’s enjoy together the pure beings that we are.

The point of this day is to enter a functional relationship with who you truly are, an eternal and unlimited consciousness.

The purpose is to reach a magnificent but true in-between reality where both divine and phisical energies can meet into the deliciousness of life, as ONE.

We’ve been told that the divine is far from sight, is something we should look for in the sky, and far beyond the stars.

Your true self, your soul, only wants to be alive, threw you.

Engaging a high connection between the divine you that lies INTO you, and the physical you  you got used to , is the key to get everything you truly desire.

As physical beings, we might say “I want this” when in truth, our soul is looking at something else.

Having a fusional relationship between your eternal self and you,  makes your life much easier.  This is what you came here for in this world.

Any kind of vibration you could experiment into life and what feels the best, is a reflection of the vibration of your soul.
 

So BE-coming your soul, an alive soul!

The key to Oneness.. this  is not only something we can read into books , but something real that we can experiment together, as equal humans.

Together, we can transform the dissociation between the divine and the human . To bring them together as one”

In this day of Unconditional Love Alive, we will engage different practices to make that dream a true and touchable reality.

Prijs  voor de hele dag,  inclusief heerlijke Lunch :€ 50  pp
Aanmelden via manamarieke@gmail.com

Uniek in Nederland:
RETREAT met de ENTITIES OF LIGHT
 8, 9 en 10 juni in de Lighthouse

Portret van Entity Dom Ignacio, geschilderd en gedoneerd door Hanna Stemerding met de boodschap: ‘Voor het nederlandse Casa-huis’.

Het eerste weekend met de Entities of Light in de Lighthouse! Ik kijk er nu al naar uit, want deze samenwerking met hen is zo krachtig en vol liefde, ik vind dit geweldig om te doen.

Na alle keren naar Brazilië te zijn gereisd en vele spirituele operaties te hebben ontvangen, zijn deze unieke weekenden ontstaan. In verbinding met de Entities of Light wordt dit weekend volledig geleid in samenwerking met de Entities en met Dom Ignacio altijd zeer krachtig aanwezig waar hij veelal door me heen werkt en spreekt.

Over het weekend

Het weekend start vrijdag 8 juni 19.30 en eindigt zondag 10 juni 17.00 uur en vindt plaats in de Lighthouse, Emmastraat 60, Vlissingen
Het weekend is inclusief twee overnachtingen, (je overnacht in de Lighthouse of in 1 van de supersfeervolle pandjes op loopafstand van de Ligthouse waar ik me mee verbonden heb) Inclusief maaltijden en inclusief Kristalbedsessies en alle actviteiten tijdens deze Retreat die Marieke in samenwerking met de Entities of Light begeleidt.  Dit alles vindt plaats in de Lighthouse. Ook zul je tijdens deze Retreat Mana  ontvangen.
Beperkte plekken!

Kosten: € 495,-
Aanmelden via : manamarieke@gmail.com

Een aantal reacties

Ik ben in de Casa geweest en besef me dat ik niet naar de Casa hoef om de helende energie van de Entities te ontvangen daar, want hetzelfde gebeurt hier, wat een voelbare aanwezigheid! Zo helend en ik ben heel dankbaar.

Na deze healing was ik zo rustig in body en mind..

De eerste dagen zijn voorbij en ik voel die kalmte die blijft..

The Entities hebben gewerkt op mijn keelchakra..heel voelbaar bij terugkeer 

Thanks voor je fantastische energetische begeleiding.

Ik moet zeggen dat het nog aardig doorwerkt in m’n lijf. M’n nek schouders en rug deden erg veel pijn. En ben nog veel moe. Ik heb een interventie (operatie) gekregen. Al bij binnenkomst was Entiteit dokter Augusto flink met me aan de slag gegaan. Zo dankbaar hiervoor”

Ik kijk met grote dankbaarheid terug op de liefde die in grote getale aanwezig was.

EN, die ik heb mogen ontvangen.

Wie zijn de Entities of Light?

Kristalbedden worden ingezet, je zult healing op alle lagen van je Zijn ontvangen, en het is mogelijk dat je een spirituele operatie ondergaat tijdens dit weekend.

Lees één van de ervaringen van Marieke met de Entitites of Light in Brazilie

Aanmelden via manamarieke@gmail.com:

BEPERKTE PLEKKEN...vol=vol

 

En tot slot…ALS JE EEN KEER HET MOOIE ZEELAND KOMT BEZOEKEN EN JE ZOEKT EEN FIJNE SLAAPPLEK, kun je  overnachten in de Lighthouse…

https://www.airbnb.nl/rooms/22715046?location=Vlissingen&s=uoiO6wxZ

https://www.viamari.nl/accommodaties/zoek_hier_uw_mooiste_vakantiehuis_uit/vlissingen_vakantiehuis_the_light_house#verblijf

Je bent van HARTE welkom!

Marieke

In het zonnetje

Deze keer in het zonnetje….Miranda van Tillo!

Miranda zit in m’n hart, mijn kinderen kozen haar zelf uit toen er een aantal dames kwamen solliciteren. Na een tijd oppassen kwam ze bij ons inwonen. Wat een fijne tijd. Wat een gezelligheid en lol. Door Miranda werd ik zelf weer beetje kind. Humor… wat een gekkigheid hebben we uitgehaald. Miranda heeft een hart van goud en kinderen zijn dol op haar. Waarom? Omdat ze zo authentiek is, zo puur zichzelf. Dank je wel Miran. En gefeliciteerd met je Kruumels Kidswear, een lijn waar zó jouw en jullie liefde in zit!

Mijn naam is Miranda van Tillo, 27 jaar. Geboren en getogen in Vlissingen, waarvan ik mijn laatste jaren in Vlissingen bij Marieke in huis heb gewoond. Dit is voort gekomen uit het jarenlange oppassen op haar twee zoons. Wat nu een beetje gek klinkt, gezien het feit dat haar jongens intussen 18 en bijna 13 jaar zijn. Van avondjes oppassen, (voor)lezen en spelletjes spelen naar samen TV series kijken, paardrijden en op vakantie gaan. Nu woon ik alweer ruim 2 jaar in mijn eigen huisje in Nieuw- en Sint Joosland.


Intussen ben ik alweer ruim 6 jaar aan het werk bij Indoor-speeltuin Zwierelantijn in Aagtekerke. Hele dagen tussen de kinderen die zich naar hartenlust aan het uitleven zijn.
Naast deze job doe ik iets waarvan ik hoop dat het mag uitgroeien tot iets heel moois en groots. Samen met mijn beste vriendin heb ik “Kruumels Kidswear” opgericht. Een (met name) online bedrijf waarin we nu ruim een jaar nieuwe kinderkleding (maat 50 t/m 176) verkopen van diverse A-merken voor outlet prijzen. Sinds december 2017 hebben we hier iets geheel eigens aan toe kunnen voegen waar we mega trots op zijn: onze Kruumels Blankiezzz lijn!

Deze handmade producten zijn gemaakt van wafelstof en teddy van 100% katoen, waardoor het helemaal veilig is voor het kindje. We personaliseren de producten volledig naar wens met schitterende zilveren glitters die geweldig in het oog springen. Alle producten zijn verkrijgbaar in roze, blauw en antraciet: maxicosi-, wieg- en ledikantdekens, tutteldoekjes, luieretuis, badcapes en speenslabbers. Een lakentje met geboortedatum maakt het setje helemaal compleet. Deze lakentjes hebben een veertjesprint en een zwarte omslagrand.

Daarnaast houden we ons ook bezig met het personaliseren  en bedrukken van andere kinder- en cadeauartikelen, zoals bijvoorbeeld: kleding, nachtlampjes, kerstballen- en mutsen, juffen- en meester cadeautjes etc. Sommigen artikelen zitten slechts tijdelijk in ons assortiment, maar het personaliseren en bedrukken kan natuurlijk ook geheel naar eigen wens ingevuld worden. Op aanvraag is (bijna) alles mogelijk.

Op onze Facebook pagina is ons gehele assortiment aan baby- en kinderkleding en gepersonaliseerde- en bedrukte artikelen te vinden: www.facebook.com/kruumelskidswear, daarnaast kun je ons volgen op Instagram (kruumelskidswear). Een website / webshop zit nog in de planning later dit jaar. Bij vragen over of interesse in onze producten mag je altijd even een privé bericht sturen. Geen Facebook? Mailen mag natuurlijk ook: miranda.van.tillo@hotmail.com

Heb je iets leuks kunnen vinden? Wanneer je bij je bestelling de code “nieuwsbriefmarieke” vermeld, krijg je 10% korting op het gehele assortiment (geldig t/m 31 maart 2018)

Sorry, comments are closed for this post.