Nieuwsbrief Marieke Meulenberg.SAMEN OP WEG NAAR DE NIEUWE WERELD.

Nieuwsbrief Marieke Meulenberg.SAMEN OP WEG NAAR DE NIEUWE WERELD.

Foto gemaakt door Thea, meteen na de Souhealing bijeenkomst op Hodenpijl zaterdag 23 september.

Wat een tijd waarin wij leven, ik ervaar het als intens, en voel het grote belang om heel dicht bij ons zelf te blijven. Ik merk in mezelf veel behoefte aan rust, stilte, alleen zijn.

Volledig in onze eigen lichtkracht  te staan, op niemand leunen, onder geen enkele paraplu dan die van ons zelf. En hierin jezelf helemaal durven ontmoeten, met wat alles wat leeft en beweegt in jou. Ook het Alleen voelen als dat er is, en de onzekerheid over waar we ons heen bewegen, en ALLES wat jou tot jou maakt.  Over dit thema heb ik tijdens mijn laatste bezoeken aan de Casa twee operaties voor mogen ontvangen. Onze eigen grootsheid erkennen. En grootsheid kan vertaald worden als “Ik moet dus groot en krachtig zijn.. ik mag me dan niet klein voelen.. maar NEE,  het houdt eigenlijk alleen maar simpelweg  in:  onze doodgewone ik te zijn, met alles er op en aan. In al onze kwetsbaarheid. Hoe meer open, authentiek we zijn, hoe meer licht we zijn, omdat alles er mag zijn,  helemaal open jezelf zijn. Dat kan zijn dat pijnlijke kindstukken waarvan je dacht dat ze allang weg waren, in deze tijd nog weer aan het licht komen uit de diepste lagen van je zijn. Ik noem dat de kelderlagen. Waar soms nog kelders onder de kelders blijken te zitten. Dan lijkt het soms of we terug zijn bij af, maar dat is zeker niet zo. Juist omdat we al zo’n intens pad hebben afgelegd, al zóveel innerlijk werk hebben gedaan, zijn we zo draagkrachtig geworden om juist deze aller diepste lagen in onszelf te transformeren. Waardoor we ons echt helemaal neer kunnen gaan zetten vanuit onze onderste chakra’s, vanuit een heel stevig fundament.

Het is van groot belang dat ieder zijn / haar plek inneemt. Ik kom vers uit een heel intens Soulhealing weekend met de Entities of Light in kuuroord de Schouw, waar ik vrijdagavond toen we nog maar net begonnen waren ,  huilend voor het portret van Dom Ignacio kwam te staan, (de prachtige schildering die Hanna Stemerding in verbinding heeft gemaakt) en hem diep in de ogen keek. Ik sprak hardop huilend..’Ik kan het niet allemaal alleen’.. wat voortkwam uit het gevoel van dat alles zo immens snel groeit wat ik neerzet , en het zo groot word dat het me soms overstijgt. . De boodschap van hem was… Marieke, je hoeft alleen maar jezelf te zijn…. En dat is een boodschap voor ons allen.

En natuurlijk is er wel alle hulp en werk ik met een prachtig team mensen samen, maar deze diepere emotie kwam  op en die had aandacht nodig, wilde niet gebagatalliseerd.

Deze kleine kwetsbare ik , vroeg dit hele weekend de aandacht.  Veel gehuild,  ontladen, ze mocht er helemaal zijn en dat was nodig, op een diepere laag dan ooit. En juist omdat ik haar steeds weer verwelkomde met haar verdriet, al haar kwetsbaarheid en al haar puurheid, was dat de kracht die me droeg en die doorwerkte op de deelnemers. Diep dankbaar voor alle heling en transformatie die mocht plaatsvinden.

De liefde voor onszelf groeit hierdoor, we verbinden dieper met onszelf en daardoor met elkaar. Samen met m’n zus Jacobien en lieve Tamara zongen we zondagochtend dit lied, om alle deelnemers wakker te zingen… https://gallery.mailchimp.com/fad1ad6eb3e344df7f1a43b0c/files/f4d86f64-86f9-4e5f-9f61-abd96349cc4a/L4.m4a

Als alle delen van ons er mogen zijn, worden we immens krachtig. We gaan steeds meer onze ziel belichamen. Hierdoor brengen we de hemel op aarde, als we werkelijk indalen in onze diepste zelf, ankeren we onszelf en verbinden we hemel en aarde door ons heen, met onszelf in het middelpunt.

Dit gaat gepaard met pijn en fijn. Daarmee wil ik zeggen, het gaat gelijk op.. je zakt dieper in jezelf doordat je diepere pijnen toelaat die je door al je innerlijk werk wat je al gedaan hebt aankunt. En doordat je dieper in jezelf zakt kom je steeds meer thuis in jezelf! En dét voelt natuurlijk heel fijn. Dus pijn en fijn liggen hier dicht bij elkaar en kunnen elkaar, soms in alle hevigheid , afwisselen.

Juist helemaal jezelf mogen zijn, is vrijheid. Dat is het meest wat we te geven hebben. Door puur helemaal jezelf te zijn, zonder dat je iets in verwachtingen moet zien te passen voor wie dan ook.  Je kunt alleen maar zijn wie je op dat moment ben. En dan vanzelf,  in deze authenticiteit,  ontstaat wat er mag ontstaan. Want ons pure zelf zijn is de grootste kracht die er is. Dat kunnen we niet buiten onszelf halen. Wat ik hiervan ook heb mogen leren is nog meer het oordeel op mezelf los te laten. Niets is perfect, en daardoor is het juist perfect.

Doordat we van onszelf houden met alles wat nu in ons is, nemen we ons plek in! En wanneer we onze plek innemen door onze authentieke ik te zijn  stroomt alles in ons en zakken we dieper in onszelf. Zie het als stutpalen die wanneer een huis gebouwd word, de grond in gedrild worden. Dat is vergelijkbaar met ons zelf. Wij zakken steeds dieper in onszelf, door alles toe te laten in onszelf, waardoor we steeds meer onze essentie, onze ziel belichamen. Ons lichaam ruimt oude energie op en vult zich met onze zielelicht, het zakt naar beneden , al het oude mag weg. En doordat we steeds dieper indalen in onszelf, ieder als een unieke eigen stutpaal, leggen we een nieuw fundament in onszelf en daarmee in onze samenleving hier op moeder Aarde. Iedere ziel die dieper zijn of haar plek inneemt vanuit deze authentieke verbinding, creëert een ankerpunt op aarde. Deze zielen zullen op hun manier weer mensen meenemen in de nieuwe energie. Hoe meer zielen hun plek innemen hoe meer ankerpunten en die verbinden zich weer met elkaar. Ik heb dat jaren geleden eens mogen zien in een visioen. De samenwerking met de delen in jezelf, met elkaar, met hemel en aarde en met alle goddelijke helpers, één grote samenwerking. Het was prachtig om te zien. SAMEN OP WEG NAAR DE NIEUWE WERELD.

Natuurlijk is bij alles wat we doen alle hulp altijd aanwezig. We worden zo geholpen, er wordt zoveel van ons gehouden. Om wie we zijn.  Niet om wat we doen en om wie we denken te moeten worden. Die liefde voor ons allen is onvoorwaardelijk. Zij willen dat we net zoveel van onszelf gaan houden zoals zij dat doen van ons. De sluiers tussen daar en hier worden steeds dunner. Wij zijn allen een deel God.  De focus ligt op het goddelijke in ons zelf erkennen.  Dat is wat ik vooral heb mogen leren, transformeren en ontvangen van de Entities of Light. Wat een immens geschenk.

Jij bent de creatie van jouw manifestatie.

In deze energie, gebeurde laatst iets heel moois wat ik met toestemming van James, iemand die onlangs kwam voor Mana, graag wil delen. De kracht van Liefde. De kracht van een ziel die zich opent. Met heel veel respect naar James, want het vraagt altijd om heel veel moed om je zo open te stellen.

“Het is vier uur s’nachts en ik word met een schok wakker . Oh mijn God, Ik krijg ineens de boodschap dat de Entities gisteren door me heen een spirituele operatie hebben uitgevoerd op James,  een  jonge man met lever kanker .. ik lig hierdoor ineens klaarwakker in bed .

Deze sessie  was  zo intens , en ik realiseer me nu wat er eigelijk is gebeurt , zoals bij mij vaak later het besef komt van dingen en echt het kwartje valt ..Er  is  door mijn handen heen geopereerd
.
James is een jonge man die op deze wereld kwam door een ongelukje van veel te jonge ouders , zij waren nog maar 15 en  16 jaar.. hij is hierdoor opgegroeid bij zijn grootouders en heeft nooit een hechte band met zijn ouders kunnen opbouwen

Tijdens de Mana die hij kreeg,  kwam duidelijk naar voren dat hij zich zijn hele leven al aan het aanpassen was om er te mogen zijn . Daar haalde hij zijn bestaansrecht uit . Daardoor is er misbruik van hen gemaakt . Een prachtige ziel die hierdoor nooit zijn plek heeft kunnen innemen . Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een nare scheiding met het pijnlijke gevolg van zijn twee dochters minder te zien die door alle narigheid ook belast zijn geraakt .
Heel verdrietig allemaal .
James heeft alleen maar gegeven in zijn leven , zichzelf compleet weggegeven .
Zover ging dit , dat zijn lichaam deze kanker ontwikkelde . Eigenlijk om James wakerr te schudden met de schreeuwende boodschap .  . James je vergeet jezelf ..!
. Je geeft alles weg aan de ander …waar is de liefde voor jezelf ?

Die liefde voor zichzelf had James nooit echt kunnen ontwikkelen vanwege het verleden met zijn ouders .
En doordat hij zich daardoor al zo klein zo groot moest houden was hij veel te jong al belast met veel te veel verantwoordelijkheid . Zijn innerlijk kind was weggedrukt . Wat als gevolg had dat alle kwetsbaarheid , alle emoties weg waren gedrukt ..
Zijn levens energie was hierdoor  geblokt geraakt , want in het systeem van hem zat vanaf in de baarmoeder onbewust  al de overtuiging  ‘Ik moet me aanpassen om er te mogen zijn .’

Wat er gebeurde was dat James, gisteren  tijdens deze individuele ademsessie hier in m’n praktijk , tegen het eind van de sessie toen er al een hoop was gebeurd , oa emoties van boosheid , en vooral van  diep verdriet vrij gekomen waren  na een stevige  innerlijke strijd van groot houden ,. Zijn lichaam was zo gespannen het eerste deel van de intense ademsessie die ongeveer een uur duurt , maar James gooide zich er dapper en ten volle in.
Er kwam een moment dat ik voelde hem liefdevol vast te moeten houden en James pakte mijn hand en legde die op zijn hart . Hij hield een tijdje mijn arm vast zo dat hij er zelf voor zorgde dat hij omhelst werd .
Ik voelde dat dit zo moest gaan . Ergens tussendoor brabbelde hij iets van sorry ik bedoel hier niks mee , en ik begreep meteen dat hij bedoelde dat dit niets te maken had met man-vrouw intiemiteits energie,  maar vanuit zuivere liefde . De woorden spraken door me heen ‘ James het is helemaal goed , jij mag deze liefde helemaal ontvangen . Dit is pure bronliefde die hier  stroomt via wie deze ook komt , het is voor jou ! Je hebt zoveel gegeven en je mag dit ontvangen !’
Ik mocht James helemaal vasthouden en ik voelde tegelijk de  kleine James in hem , zijn innerlijk kind die dit zo enorm nodig had , en ook srroomden er de volgende woorden naar de kleine hij , rechtsreeks uit de bron van die pure liefde :
‘ er wordt zoveel van jou gehouden James en jij bent zo welkom in deze wereld .’
Het was zo puur , en hij liet het toe, de kleine Jamesin hem opende zich om te ontvangen wat hij zo nodig had .

Helemaal  tegen het  eind  van deze ademsessie pakte James mijn hand  die hij op  zijn lever legde . Intuïtief werd mijn andere hand geleid onder zijn rug , zodat precies zijn lever ertussen zat .
Toen ging er ineens zo immens veel energie door mij beide handen heen stromen wat ik ervaarde als de meest pure zuivere liefde . Alles tintelde , alsof mijn handen heel groot en transparant werden en het was zo sterk deze energie , zoveel intense pure liefdeskracht door me heen die rechtstreeks naar en in  zijn lever stroomde ,  dat ik de hele tijd moest diep zuchten om het toe te laten ..
Ik zag toen in mijn geestesoog dat ik echt  de lever van James vast had .
En dat ik deze heel zachtjes aan het strelen was met de meest hoge zuivere liefde die door mijn handen stroomde.
Het was zo intens krachtig deze liefde dat ik steeds diep moest blijven zuchten om het door me heen te kunnen laten stromen naar deze plek in James. Terwijl mijn handen uiterlijk gezien  stil lagen rond zijn lever waren ze toch zijn lever aan het masseren . Heel gek .
Af en toe gaf ik ook een snik van de intensiteit .
En steeds werd zijn lever als het ware heel zachtjes en liefdevol gemasseerd  en toegediend van deze pure liefde die door me heen kwam .
Ik wist op  dat moment dat er diepe heling plaatsvond .
Ik wist ook dat dit alleen kom gebeuren omdat James het toe liet.
Omdat hij Zelf  ten diepst gekozen had om te genezen .
Ik wist ook dat Ik hem niet aan het genezen was,  maar dat de Entities door me heen werkten .
Af en toe gaf de lever ook boodschappen door aan James die ik hardop moest uitspreken . Oa dat hij zichzelf mocht vergeven dat hij zijn lever ziek had gemaakt door vergeten was van zichzelf te houden .

Op het eind viel James even in slaap . Vanuit mijn persoonlijkheid Marieke dacht ik laat hem maar even liggen , maar een stem sprak luid en duidelijk Hij moet Nu onder het kristalbed . Daar zou verder op hem worden gewerkt . Dus hem wakker gemaakt en dat gedaan waar hij nog zeker 45 minuten heeft gelegen .

James vertelde dat hij zoveel liefde en verbinding had ervaren, het was zo bijzonder en intens geweest dat hij het niet in woorden uit kon drukken .

James vertrekt binnenkort naar de Casa in Brazilië  om  daar zijn heling verder voort te zetten bij John of God naast reguliere behandeling die hij ontvangt .

Dit alles begon met een Mana sessie twee weken hiervoor waar tijdens deze Mana door werd gegeven een individuele ademsessie te doen en daarna naar de Casa te gaan voor verdere spirituele operaties
.
Ik kreeg s avonds een berichtje van James dat hij het gevoel had een operatie te hebben gehad en net uit  de narcose kwam .””Marieke dank nogmaals voor de enorm bijzondere ervaring van vandaag wowww.. Ff bijkomen nu voelt als een operatie en daarna uit narcose gekomen te zijn “ (James)
.Ik besefte me toen niet dat dit echt had plaatsgevonden .. nou dat was dus  echt zo . Hij had na de sessie  steeds gelegen en zoveel rust nodig .
We hadden beiden niet beseft dat dit gebeurt is . James heeft gekozen voor zichzelf .  En daarmee  voor LIEFDE. En daardoor gekozen te leven. De pijn op dit alles is vrij aan het komen. “

Onderstaande de activiteiten voor de komende periode, waar je van harte welkom bent.

Jaren geleden tekende ik mijn droom… een eigen spiritueel centrum aan zee waar mensen zouden kunnen blijven overnachten , healing konden ontvangen en waar ik heel gelukkig zou zijn. Het is een sprong in het diepe, en ik spring… MIJN DROOM IS ECHT, en het is NU!

NIEUWTHE LIGHTHOUSE

Bed &Breakfast & Healing

vanaf 1 december geopend!
Een lichtbaken hier aan zee en in deze wereld , Een vuurtoren blijft altijd op zijn plek. Alleen op deze manier kan  hij van betekenis zijn voor  de schepen die richting zoeken. Dit staat symbool voor de Lighthouse. 
The Lighthouse is ook je innerlijk huis waar je lichter word en je herinnert dat jij  het licht  bent .Vanaf 1 december kun je komen logeren in the Lighthouse , in mijn eigen huis! Heerlijk een paar dagen vertoeven aan de Zeeuwse kust, (nog geen vijf minuten loopafstand naar zee). Ik open een B & B met de mogelijkheid dit te combineren met healingsessies. Zoals Mana, Bronstoel, Kristalbed,  energie behandeling van de Sjamaan, Ademsessie, Lomi Lomi  massages, Helende Reis.

Je kunt alleen komen of met zijn tweetjes.
Later worden er meer slaapplekken gecreëerd.

Alleen al verblijven in de Lighthouse is balsem voor je ziel. Een plek die ik op dit moment met zoveel liefde aan het creeren ben. Een plek waar zoveel liefde in zit. Een spirituele B&B, een plek waar ik alles in wil creëren wat zo fijn voelt dat ik er zelf zou willen verblijven. Een droomhuisje binnen mijn huis.
Je slaapt in het achterhuis hier in mn pand, in een heerlijk waterbed,  tv met mooie films, gebruik van verdiepende boeken, met zalig tweepersoonsligbad en stortdouche, grote luxe leefkeuken, energetische tuin met krachtplekken waar je fijn privé kunt zitten, 5 minuten lopen naar centrum en zee, kortom een heerlijke plek, waar je zo welkom bent. Je word uitgenodigd thuis te komen.

Mail manamarieke@gmail.com om te reserveren.

Op dit moment is de verbouwing gaande in het benedenhuis en achterhuis,  de B& B en de groepsruimte worden gecreëerd.  Een centrum aan huis waar ook groepswerk kan plaatsvinden.

Vanaf 1 december zullen er ook meerdaagse trainingen (MINI RETREAT) in de Lighthouse gegeven gaan worden. Hier verblijf je meerdere dagen en nachten in de Lighthouse, waar je  heel individueel en diep word begeleid.

Er bestaat ook de mogelijkheid  gedurende langere tijd in retraite te gaan. Een langere periode weg uit je vaste leefomgeving kan wonderen doen.  (MAXI RETREAT) Hier kun je echt tot rust komen met alle ondersteuning die je nodig hebt en zolang je het nodig hebt. DIt doen we in overleg en met inzet van meerdere Mana sessies.  Ik ben er voor jou.

Voor mogelijkheden en prijsopgave mail manamarieke@gmail.com

Verder zullen er in de nieuwe groepsruimte diverse activiteiten gaan plaatsvinden, zoals de School voor Lichtwerkers, Oneness bijeekomsten waarvan de eerstvolgende 25 november is nog in de Zandput te Serooskerke, en Chi trainingen met Stephan.

Verder zullen er in de nieuwe groepsruimte diverse activiteiten gaan plaatsvinden, zoals de School voor Lichtwerkers, Oneness bijeekomsten

Soulhealingdag op Hodenpijl

op 2 december 2017 met de Entities of Light , samen zijn in de energie van pure liefde. Ook hier vinden spirituele operaties plaats, werken we samen met de Entities , worden kristalbedden ingezet, een boost voor jouw ziel.
Met LIFE muziek

SOULHEALING met de Entities of Light, met Life muziek
Tijd: 13.30 -16.30
Toegang vanaf 13.30 uur

We zijn dan net terug uit de Casa de Dom Ignacio , Brazilie en delen graag deze energie met jou!  Begeleiding Marieke en Stephan
Lees meer…

Lees meer…

Ga je mee met ons naar Brazilië

Een Life changing Experience naar de  Casa de Dom IgnacioEen krachtplek op aarde, waar een portal is naar andere dimensies, een plek waar pure liefde ons heelt, waar je spirituele operatie kunt ontvangen en mag thuiskomen.

Op dit moment zijn we de reis die we in november gaan maken aan het boeken, ga jij ook mee?

Lees meer..

BEHANDELING OP AFSTAND, aanvragen vóór 1 november

Lees meer..

Soulhealing retreat in kuuroord de Schouw

8 tm 10 december, nog enkele plekken vrij
Enkele reacties van het laatste weekend…

Het gaat echt super goed.
Heb zo een rust in me mensen hoor zelfs aan de telefoon dat ik anders klink
Dit was echt wat ik nodig had
Ben jou en de mensen daar heel dankbaar dat jullie me geholpen hebben.

Op het einde van de ademhalingsessie heb ik kleine ik omhelst en letterlijk in mij binnen gelaten.
Samen hebben wij een rondje gedanst. Vanaf dat moment zijn wij één. Wow, wow wow.
Ik werd emotioneel bij onze afsluiting. Dat was om deze ervaring.

Sinds twee maanden ontstekingspijn bij de wortels van mijn kiezen, sinds het Bronbad tijdens dit weekend in de Schouw HELEMAAL weg! Ook de bindweefsel problemen in mijn schouder zijn helemaal verdwenen. Ik voel kracht , vertrouwen, zelfverzekerdheid. Ik voel me twee keer zo sterk!

Lees meer…

Met liefde,

Marieke

Deze maand in het zonnetje….


Een hele bijzondere vrouw, waar ik veel respect voor heb…ALICE KELDER!’

Het was 11 jaar geleden toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het Sjamanisme. Ik volgde de NLP opleiding bij Paul Liekens (Practitioner en Master). Paul is ook Westers Sjamaan en hij integreerde Sjamanistische technieken in de NLP opleiding middels het maken van Sandpaintings en het ceremoniële vuur. Onder de indruk van de impact hiervan heb ik random ingeschreven op een Despacho Ceremonie gegeven door Don Sebastian en Donna Maria, Quero Sjamanen (oftewel paqo’s – priesters geners) uit Peru. Deze sjamanen zijn de rechtstreekse afstammelingen van de Inca Sjamanen.

Tijdens deze ceremonie werd ik zo getroffen door de hoge energie van deze mensen, die vanuit licht, liefde en waarheid leven, dat ik wekenlang van slag ben geweest. Ik was diep geraakt en wilde daar meer van leren. Vanaf dat moment is mijn leven volledig in verandering. Kort daarna schreef ik mijzelf in om twee jaar in de leer te gaan bij een Westers Sjamaan Avani van Leeuwe, waarbij Don Sebastian en Donna Maria nauw betrokken waren. Ik heb het pad van de Sjamaan van moeder Aarde doorlopen en doorleefd. Door Avani, Don Sebastiaan en Donna Maria ben ik volledig ingewijd in de heilige bergen van Peru, de Apu’s en de Nustas (Nustas zijn vrouwelijke bergen die verbonden zijn met de Godinnen energie). Ik werd Mesadrager en energie transmitter.

Een kleine tien jaar had ik nodig om mijn proces en integratie verder te doorleven. Ik gebruikte het Sjamanisme vooral voor mijzelf, hield het voor mijzelf, maar weinig mensen wisten dat ik daarmee bezig was, immers, ik was er al een aantal keer op afgerekend en veroordeeld. Voor mij werd het een “Way of Living”, achter de gesloten deuren. Maar wel diep verbonden met Pacha Mama (moeder aarde), de vier winden, zon, maan en sterren en mijn Spirit Beer.

De roep bleef! Diverse keren verscheen een oud pijp rokend gerimpeld vrouwtje, zittend op de stoep van haar huis. Zwijgend en doordringend keek ze mij aan en riep me met haar vinger. Ik werd echt geroepen, ze had een boodschap. Diverse keren lagen er na een onrustige nacht plukken haar naast mijn bed. Eerst dacht ik nog dat ik een vitamine tekort had, maar later bleek dat ik echt letterlijk aan mijn haren werd getrokken. Iets moest mij duidelijk gemaakt worden. Het maakte me bang, wist niet of ik die weg aankon, ik raakte verward.

Anderhalf jaar geleden kwam ik in contact met Marieke Meulenberg op aanraden van mijn vriendin. Erica Davidse. Ik ging met haar naar een informatie avond Entities of Light en schreef in op een Lichtwerkersdag. Wederom werd ik een keer in mijn leven diep geraakt door de hoge energie, de vibraties en het mooie grote liefdevolle licht. Vanaf dat moment heeft mijn leven weer een rigoureuze wending gekregen. Ik schreef me in bij de School voor Lichtwerkers (basiscursus en vervolg) en volgde vanaf dat moment alle Soulhealing middagen. Diepe transformaties, interventies, grote energetische verschuivingen hebben plaatsgevonden. Wow, wat ben ik tot op het bot gegaan! Dankbaar en diep onder de indruk nog steeds. Het werd mij langzamerhand duidelijk. Er moest een roer om. Of ik het nu wilde of niet. Het buitenste binnen leven diende mij niet langer meer, ik deed er mijzelf en dus ook de wereld om mij heen zwaar tekort mee. Ik werd er letterlijk ziek van. Het werd tijd om naar buiten te komen, met mijzelf, binnenste buiten leven, noem ik het maar. Samen met mijn gids Jeshua ben ik op reis gegaan, en heb het grote diepgewortelde angststuk overwonnen en alles overboord gegooid, getransformeerd wat mij niet langer diende om verder tot volle bloei te komen. Lef, zelfliefde en vertrouwen is er voor in de plaats gekomen.  Ik ben uit de kast gekomen, zal ik maar zeggen, en laat mij in pure volledigheid aan de wereld zien. Dus ook mijn sjamanistische kant!

En dan gebeuren er ineens mooie dingen!

Ik ontmoet de zielenliefde van mijn leven, Martin Adolfsen, ook Sjamaan. Mijn leven komt in een stroomversnelling. Samen leven we het pad van liefde, licht en waarheid en vanuit volledige verbinding met al wat is! Twee stromingen die elkaar vinden in de bron. En de bron, in alles en iedereen, is hetgeen waar het om draait. Dit gevoel gun ik iedereen.

Het is zo’n gevoel van innerlijke vrijheid om het leven te leiden vanuit bezieling! Vanuit de bron. Los van alle materie! Los van alles wat de maatschappij ons probeert op te leggen.

Ik kan niet meer terug. Wil niet meer terug. Dit is waar ik voor op aarde ben. Dit wil ik verder gaan uitdragen.

Gestart ben ik nu om vanuit mijn huis in Roosendaal Sjamanistische helende klankmeditaties te geven, individueel of in groepen. Ook organiseer ik klankmeditaties in de natuur of op locatie. De geuren van Salie, Palo Santo en Ponderosa samen met klanken van de Sjamaandrum, ratel, belletjes, klankschaal en windorgel brengen je op een diep niveau van heling. Van bewustwording. Je krijgt dat wat je nodig hebt op dat moment! En ik ben de portal, door wie gewerkt wordt. Gesteund door Jeshua en Spirit Beer, mijn krachtdier. Hoe mooi is dat?

Mijn werkwijze is heel down to earth, vanuit een krachtige verbinding, toewijding en liefde voor al wat is.
Voel je je geroepen, wees welkom!

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten, meer informatie ontvangen of een afspraak maken: Alice Kelder, a.kelder@ziggo.nl, 06 – 23388761

Be blessed in love! Oh Abbah!

Sorry, comments are closed for this post.