Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober

NIEUW!

 

MANA/FEELING INTENSIVE -SUPER RETREAT IN CURACAO

Van 10 tot en met 24 maart 2019 zal ik samen met Stephan Winters een groepsreis begeleiden naar dit prachtige, exotische, Caraïbische eiland.

Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen ook mee gaan met deze reis  met hun enorme liefdevolle betrokkenheid om te assisteren en samen te genieten. Twee stralende engeltjes op aarde.

Wij willen je uitnodigen met ons samen te Zijn  op het prachtige eiland Curaçao. Dit eiland is sterk verbonden met Atlantis en Lemurië. En Curaçao is ook verbonden met de Spirit van de Indianen.

Alle reizen naar Brazilië, alle spirituele operaties en diepgaande innerlijke processen, alle weekend-Retreats, de healingen met Paul en Lilian, de groepen met de School voor Lichtwerkers die ik begeleid heb, de vrouwengroep,  de Oneness groep samen met Stephan,  alles is samengekomen in mezelf. Door dit alles voel ik me 1 met mezelf,  krachtiger dan ooit. De reizen naar Brazilië zijn tot een eind gekomen en de boodschap is deze energie in samenwerking met de Entities of Light,  juist verder de wereld in te verspreiden.  Dit is een droom die werkelijkheid wordt!

Wanneer krachten gebundeld worden, door ten diepst te verbinden met je essentie creëren wij een veld van zoveel kracht en liefde, dat diepe healingen kunnen plaatsvinden.

In dit veld kunnen de Entities spirituele operaties uitvoeren en ons inzetten als instrument.

In deze eenheid, deze Zijns-energie, is alles mogelijk. Zo kun jij je leven creëren hoe jij het wilt. Jij bent een deel God en alles zit in jou. Je kunt je helende kwaliteiten vanzelf laten stromen omdat jij thuis bent in jezelf. Jij als instrument van het goddelijke, jij brengt de hemel op aarde door volledig in eenheid te zijn met jezelf. Daar heb je niets of niemand voor nodig dan jezelf.
De bereidheid datgene los te laten wat dit nog in de weg staat. Hierin zal ik jou aanreiken waar jij klaar voor bent. Ik laat me hierin volledig leiden in diep vertrouwen in  mezelf  en in intense samenwerking met de Entities of Light, en alle andere helpers uit het licht die met zoveel liefde de processen ondersteunen en geleiden.

In samenwerking met Stephan, waar hij als krachtige Healer  Sjamaan van licht, werkt vanuit de Holy Spirit. Stephan is al de Skywalker,  hij die hemel en aarde verbindt vanuit zijn authentieke kracht , en jou precies datgene zal geven wat jij nodig hebt en wat hij als geen ander kan. Vanuit de kracht van waarheid en wijsheid,  je zelf werkelijk onder ogen zien. Dat kan confronterend zijn, wat soms ook echt nodig is. Dit vanuit zoveel  liefde om jou te helpen bevrijden van oude emotionele bagage, om je mooie pure zelf  nog verder geboren te laten worden.

Wij bundelen onze krachten , het mannelijke en het vrouwelijke,  waarin we ervaren hebben dat wonderen kunnen gebeuren. Veel en innig samengewerkt voor het grote geheel waardoor dit op een hele natuurlijke manier vanzelf stroomt.

Ieder zal tijdens deze reis MANA ontvangen. Mana als life force and source- energy die bedoelt is krachtig door je heen te stromen. Je word herenigd met je oorsprongs energie…..Één met de Bron!
Hiervoor ga ik in samenwerking met jouw hogere zelf en de helpers uit het licht.  We gaan aan de slag met  wat de Mana aangeeft tijdens deze Retreat, alles wordt altijd prachtig geleid door alle hulp die er voor ons allen is. (https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/)

Wat betekent dat er geen vast programma is. Alles gericht om thuis te komen in jezelf. Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je ten diepst te verbinden met je lichaam, waar Stephan zeker ook het nodige energie- en lichaamswerk in zal zetten
Naast de Mana zul je nog  veel meer ontvangen. Stephan geeft  individuele lichaamsgerichte sessies, en van ons samen zul je diverse groepssessies ontvangen.
We beschikken over een geweldig privé zwembad en jacuzzi en zullen hier ook Bronbad sessies in geven.

Iedereen is welkom voor deze tweeweekse Retreat, ongeacht wat voor pad je al hebt afgelegd.
Omdat we een periode van 2 weken samen zullen doorbrengen zal dit een diep transformerende reis zijn
Wij willen de diepte in met diegenen die erbij zullen zijn. En niet alleen de diepte in in de prachtige, heldere azuurblauwe zee waar je je tenen kunt zien als je er in staat, maar zeker ook de diepte in je zelf.
Jezelf ontmoeten op de diepste lagen van je Zijn, waardoor je jouw ziel kunt belichamen als het prachtige wezen wie jij in essentie bent . Het leven ten volle leven  en stralen als je mooie Zelf!

Alles zal gedragen worden in de energie van onvoorwaardelijke liefde, in de prachtige samenwerking met de Entities of Light, wat deze tweeweekse Retreat juist zo uniek maakt.

Daarnaast gaan we diverse bijzondere krachtplekken op het eiland bezoeken, en krijg je de kans om te zwemmen met dolfijnen wat echt  een geweldige ervaring is.

We zullen samen genieten in een prachtige villa, die bij deze gedoopt is als de LIGHTHOUSE IN CURACAO, zonnebaden, zwemmen en snorkelen in de meest prachtige baaien waar Curacao zo beroemd om is, lekker eten en drinken,  en dan natuurlijk alle groeps- en individueel werk doen.
Maar niet te  vergeten : Genieten van het ZIJN. Want in de ontspanning van het Zijn gebeurt in de flow wat mag gebeuren op een zachte wijze als vanzelf.  Er zal dus voldoende ruimte zijn te ontspannen en te relaxen, tijd met jezelf,  wat heel
belangrijk, is om alles te laten integreren.

Wanneer je de roep voelt deel te nemen aan deze unieke MANA-FEELING INTENSIVE-Retreat , betekent het dat jouw ziel klaar is voor een grote volgende stap op jouw reis.

Hier een impressie van de Ligthouse-villa in Curacao waar we twee weken met elkaar zullen verblijven:

De totaalprijs exclusief de vlucht is € 1.395,- per persoon. Dit is inclusief alle overnachtingen, ontbijt , lunch en diner en drankjes in Villa de Ligthouse, transport over het eiland , alle individuele en groepssessies.

We vliegen op zondag 10 maart heen en landen zondag 24 maart terug in Amsterdam.
De vlucht is rechtstreeks en duurt ongeveer 8 a 9 uur.
De vliegtickets dien je zelf te reserveren, deze zijn  nu zeer goedkoop, bij Tui 560,-  euro retour. Je kunt je plek reserveren op dezelfde vlucht als wij , zodat we samen naar de plek van bestemming reizen als groep.

NOTE: Er zijn beperkte plekken voor deze reis, maximaal 16 personen kunnen mee,  dus wees er tijdig bij als je mee wilt. Vol= écht Vol.

****We zijn vanwege de grote interesse bezig met een mogelijke tweede groepsreis naar deze geweldige plek 19 mei tm 2 juni 2019****.

Wie weet duiken we samen in de azuurblauwe zee en proosten we samen met een pina colada in dit paradijsje , maart 2019!

Ondertussen gaan de individuele sessies hier  deze komende wintermaanden gewoon door in de Lighthouse, Welkom!

Take care, hou van je Mooie Zelf,

Met liefde,

Marieke

Mail voor aanmelden of meer informatie naar info.manamarieke@gmail.com

www.dehelendereisindepraktijk.nl
www.seva-healing.nl

Deze maand in het zonnetje

Ik, Marieke, heb de eer dat Anita en Roger, twee hele mooie mensen, een half jaar bij mij in de Lighthouse logeren in het benedenhuis.  Waar zij naast de diepe liefde die ze voor elkaar delen ook de passie hebben hun licht te stralen in deze wereld,  mag ik jou het volgende aanbieden namens hen…

HEALING-GROEP met Anita en Roger

‘THE WORLD CAN ONLY CHANGE FROM WITHIN’
Eckhart Tolle

Heb je Kanker of andere serieuze ziekte en lijkt het je fijn om jouw ervaringen te delen met de HEALING-GROEP,  dan is daar nu de gelegenheid voor in Vlissingen.
Een wekelijks terugkerende groep waarin alles bespreekbaar is,
voor steun en informatie met ruimte om met elkaar te lachen en te huilen.
Tijdens deze bijeenkomsten zal Roger, mijn dierbare zielsverwant, je een moment  Tai Chi laten ervaren , omdat het zo belangrijk is dat jouw energie in beweging is, dat alles wat mogelijk vastgezet is in jou,  weer mag stromen. Dit op hele gemakkelijke en milde wijze.

Dinsdag 23 Oktober 2018
10.00 tot 12.00 uur
Deelname is gratis (een kleine bijdrage voor koffie en thee is gewenst)

Kun je doordeweeks niet maar wel op zaterdag ochtend? Bij voldoende belangstelling kan ik eventueel i.p.v. Dinsdag ochtend de groep naar Zaterdag ochtend 27 Oktober (10.00 tot 12.00 uur) verschuiven.
Laat dit dus tijdig weten!

Ik ben Anita 55 , kunstenares en ervaringsdeskundige.
Mijn Journey met borstkanker begon ruim 10 jaar geleden,
5 jaar later had ik uitgezaaide borstkanker. Helaas kwam in 2017 de kanker terug voor een 3de keer, nu in mijn botten. Ik heb in die 10 jaar veel geleerd met vallen en opstaan. Heb alle fases doorgemaakt die daarbij horen en geen emotie is mij vreemd!

Voorheen zocht ik genezing vooral buiten mijzelf (operatie, chemo, bestraling, en veel meer)
Echter toen het een derde keer terug kwam voelde ik sterk de behoefte me naar binnen te gaan richten

Dus in maart 2017 besloot ik samen met Roger, ons een heel jaar terug te trekken in Spanje. In alle rust en weg van alles en iedereen om me te verbinden met mijn Ziel. Om antwoorden te krijgen, inmiddels weet ik dat kanker geen toeval is maar een boodschapper. Ik wist er moest iets veranderen en was dankbaar dat ik deze tijd kreeg.
We huurden een huisje op een idyllische plek in het Montgo’ Natuur reservaat in Pedreguer niet ver van de Boeddhistische Tempel.

Ik begon te mediteren en liet los wat niet meer bij mij paste, van overtuigingen en patronen tot vriendschappen die niet meer goed voelde. Het opruimen van blokkades en het verwerken van oud zeer was in alle hevigheid begonnen.

Deze tijd was een enorme ommekeer want ik nam verantwoordelijkheid en was nu de kapitein op m’n eigen schip. Dit gaf me een enorme drive om werkelijk alles uit de kast te halen. Ik las stapels boeken en luisterde naar inspirerende woorden van o.a. Deepak Chopra, Louise Hay, Eckhart Tolle, Brandon Bays en meer

Iedere ochtend liepen we de berg op naar de Tempel. Sommige dagen deden we dat in stilte en op andere dagen liep ik huilend en vloekend naar boven. Het was een bijzondere tijd. Hier was het waar ik Spiritueel Ontwaakte
Ook begon ik te zien dat ik al die jaren niet had geleefd maar overleefd.

Een Cursus in Wonderen zegt *Alle ziekte komt voort uit afscheiding *

Ziekte geeft je de kans wakker te worden en te leven vanuit je hart,
je te verbinden met alles wat Liefde is

Heb je interesse om deel te nemen aan deze Healing- groep?
Stuur dan een kort mailtje met je gegevens naar amazing.angel.art@gmail.com
Voor vragen en/of meer informatie, mail je naam en telefoon nummer
dan neem ik contact met je op.

Een andere activiteit die ik, Anita, aanbied in de Lighthouse zijn mijn Creatieve Workshops

Vrij schilderen in een mooie, rustige en veilige omgeving.
Zodat je op een andere manier dan met woorden uitdrukking kan geven aan je gevoelens. Op een speelse manier contact maken met je Innerlijke kind, wat SUPER HELEND werkt.

Je hoeft niet te kunnen schilderen om mee te doen en alles wat nodig is
is hier aanwezig.

Voor meer informatie over de tijden en kosten van de Creatieve workshops kun je contact opnemen met mij.

Wil je een persoonlijk gesprek met mij?
Voor vragen, advies en/of een luisterend oor. Dat kan, ook als je niet deelneemt aan de groep.
Kosten € 50 per uur

Ik kijk ernaar uit Jou te Ont moeten.

Lieve groetjes,
Anita Angel en Roger,

Locatie: de Lighthouse
Emmastraat 60 
Vlissingen

Sorry, comments are closed for this post.