Nieuwsbrief oktober, november

Nieuwsbrief oktober en november

Op het moment dat ik dit schrijf, voel ik me heel dicht bij mezelf. Voel ik de verbinding met mijn innerlijk kind en de grootsheid van mijn ziel, met mijn persoonlijkheid , mijn ikje van nu, daar ergens tussen in.

De ene keer voel ik meer de  verbinding met de grootsheid van mijn ziel, dan weer meer met de kleine Marieke, en als ik die twee hand in hand laat gaan voel ik me perfect in balans. Dan kan ik mijn ziel belichamen hier op aarde in deze realiteit en dan ervaar ik diepe rust in mezelf. Ik denk dat dit het Zijn genoemd wordt.

Laatst vroeg iemand,  ‘Ben jij verlicht, want ik denk dat jij dat bent’…Ik moest meten lachen,  dat klonk voor mij nogal als een titel, zo statig, alsof je dan beter bent of anders  of misschien juist een beetje raar en vreemd. Maar toen ze haar uitleg hierover gaf, dacht ik ja, misschien is dat wat verlicht wordt genoemd, ik weet het niet. Ik hoef geen titels en ben gewoon ik. Het gevoel van luchtig in het leven staan,  het oordeel wat wegvalt, de houvasten, welke het ook zijn,  losgelaten,  me eigenlijk nergens meer echt druk om maken,  en vooral dat er een diepe acceptatie is dat alles precies goed is zoals het is. Dat voelt wel lekker licht, dat klopt.

Ik merk dat me best heel blij voel, dat er een bepaalde zwaarte weg is, dat er een verantwoordelijkheid naar de ander, naar de wereld totaal van me afgevallen is, ik mag er gewoon zijn in deze wereld. Zoals iedereen dat mag. Ik hoef me niet te bemoeien met het pad van de ander tenzij de ander me om hulp vraagt. En ik mag hier doen wat ik leuk vindt Mijn innerlijk kind is zo blij, want ik ben nu  vooral gericht op haar, in plaats van de ander.  De ander, wie die ander ook was onderweg op mijn pad want er waren er velen, heb ik zo vaak belangrijker gemaakt dan mezelf. En… niet vanuit onvoorwaardelijke liefde. Dat zou heel mooi klinken.. Er was een deel in mij die hier zelf, al was het onbewust, nog wat uit kon halen.  Heel veel geven aan de ander zorgde voor een gevoel van zelfwaardering. De wereld proberen te verbeteren, zoveel mogelijk mensen wakker schudden vanuit een bepaalde strijdkracht,  zorgde ervoor dat ik diepe pijnen hierover niet hoefde te voelen. . altijd voor iedereen klaar staan wat zo enorm in mijn systeem geworteld zat, dat ik bijna niet beter wist dat dát was wie ik was,  was mijn tweede natuur en zorgde voor een continu bezig zijn in een overdrive aan mannelijke energie. Dit zorgde voor een soort continue adrenaline kick maar waardoor ik nooit werkelijk kon ontspannen, met alle gevolgen vandien …  Dit kwam voort uit diepere pijnstukken. Wanneer deze pijn is geheeld dondert dat hele mechanisme in elkaar. Het mechanisme wat al die tijd als een automatische piloot bezig was, kwam tot rust.

Tijd voor het volgende hoofdstuk in mijn  leven, met als titel GENIETEN! Dat betekent niet dat ik al het oude met tegenzin heb gedaan, zeker niet. Voor die periode was het perfect zoals het was. Ik wist niet beter en het was helemaal goed zo.

Waarom doe jij je healingwerk , werd me op een bepaald moment gevraagd. Omdat je het echt super leuk vindt voor jezelf? Of omdat je het idee heb de wereld te moeten verbeteren en mensen moet redden? Vanuit welke energie werk jij?  Als alles precies goed is zoals het is, dan kun je ontspannen en gaan doen wat je echt leuk vindt. Dat is dan in volledige vrijheid. Als daar nog een MOETEN op zit, wat altijd ten koste gaat van jezelf, dan is het interessant te kijken vanuit welk dieper gevoel dit voortkomt….

Ik ben blij dat ik geen oordeel op mezelf.  Want in het onderweg zijn mocht ik leren. En ook de ander. Het is 1 grote samenwerking waarin we elkaar onderweg precies datgene aanreiken wat we nodig hebben. Alle mensen met wie ik mocht werken gaven mij net zoveel als ik hen.  Er bestaat hierin geen hoog of laag of goed of slecht.  Welkom op de School of Life.

Dus lieve mensen , ik houd van mij, en ik houd van jullie!

In deze energie valt al het moeten weg. …Ik mag!

En zo mag ik mijn spirituele werk  wat niet meer als werk voelt doen, dit kost geen enkele energie op deze manier. Ik hoef alleen maar te Zijn, en mag doen wat ik leuk vind. En hierin ontstaat alles vanzelf. Moeiteloos. Ik geniet nog zoveel meer van alles nu.

Dit voelt thuis in mezelf,  verbonden met de eenheids- energie, waarin het een feest is om op aarde te zijn in deze hele speciale tijd.

Een warme omhelzing van een dankbare, blijde ikke,

Ik nodig je van harte uit voor de komende activiteiten die ik graag met jullie wil delen!

SUPER INTENSIVE SOUHEALING VOOR KERSTMIS

Zo vlak voor kerstmis is er op zaterdag 22 december, een SUPER INTENSIVE SOULHEALING, in het sfeervolle Auberge de Rouschin Heerlen. Met Paul, Marieke Meulenberg, Stephan Winters, en Lilian Ferru.Op deze middag word je teruggebracht naar het zuivere heilige bewustzijn van de stille getuige in jou. Wie één is met de Bron, is ontspannen en laat zich in het volste vertrouwen leiden dat je niets hoeft te doen. In deze veilige ruimte kan verandering en groei plaatsvinden.

Hoeveel mensen stuiteren niet van de kerststress en lopen als een kudde schapen achter de reclame aan?We verliezen ons in de wereld van menu’s en cadeautjes en zijn het contact met onszelf kwijt. Juist in deze periode is de energie sterk aanwezig om je te verbinden met de goddelijke kracht in jezelf. Jouw Zelf-liefde ís het lijntje met de Bron.

Deze middag is een Lichtfeest, waarbij eerst oude ballast wordt opgeruimd, waar je vervolgens naar dimensies voorbij deze wereld wordt opgetild, en waar je tot slot antwoorden krijgt op levensvragen. We gaan de diepte en de hoogte in. Je kunt je aansluiten, de energie is beschikbaar. Kerstmis zal een nieuwe betekenis krijgen: het grootste geschenk ben jij.

In het eerste deel neemt Marieke Meulenberg en Skywalker Stephan Winters je mee naar de liefde voor jezelf, waardoor jij je hart kunt openen voor de waarheid van wie je bent. We laten oudeovertuigingen van kleinheid en minderwaardigheid los en nemen onze grootsheid weer in eigendom.

In het tweede deel nodigt Paul zijn Galactische Vrienden uit, waarbij je aan een lichtinfuus wordt gelegd, waardoor jij je weer gaat herinneren wie en wat jij bent. Wie en wat ben je dan? Jij bent onlosmakelijk verbonden met de Bron. We laten onszelf weer geboren worden in de waarheid dat jij heel en genezen bent. Jij bent heilig, jij bent Licht. Ook jij hebt recht op vreugde en vrede.
In het derde deel is er gelegenheid voor het delen van ervaringen. Lilian Ferru zal de vertaalslag maken voor Paul en ook Marieke en Stephan zullen intuïtief reageren.

Info: Zaterdagmiddag 22 december  , Zaal open: 13:00 uur, aanvang 13:30 uur tot ongeveer 16:30 uur
Vergoeding 50 euro. Exclusief drankjes die jezelf aan de bar kunt bestellen.
Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen
Zaal: Kersentuin, (beperkt aantal plaatsen), met uitzicht op de vijver. Gratis parkeren.
www.derousch.nl
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee.

Reserveren bij  Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

SOULHEALING 9 & 10 FEBRUARI, LIGHTHOUSE, VLISSINGEN

Soulhealing met Paul, Marieke Meulenberg en Lilian Ferru

Op zaterdagmiddag is er weer een intense Soulhealing in het Lighthouse in Vlissingen.

In het eerste deel neemt Marieke Meulenberg je mee naar de liefde voor jezelf, waardoor jij je hart kunt openen voor de waarheid van wie je bent. We laten oude en ziekmakende overtuigingen van kleinheid, onzekerheid, en minderwaardigheid los en nemen onze grootsheid weer in eigendom.

In het tweede deel nodigt Paul zijn Galactische Vrienden uit, waarbij je aan een lichtinfuus wordt gelegd, waardoor jij je weer gaat herinneren wie en wat jij bent. Wat ben je dan? Jij bent licht, heel en genezen. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de Bron.

In het derde deel is er gelegenheid voor het delen van ervaringen. Lilian Ferru zal de vertaalslag maken voor Paul en ook Marieke zal waar nodig reageren.

Deze middag is een Lichtfeest, waarbij eerst oude ballast wordt opgeruimd, waar je vervolgens naar dimensies voorbij deze wereld wordt meegenomen, en waar je tot slot antwoorden krijgt op levensvragen.

Zaterdagmiddag 9 februari Soulhealing
Zaal open: 13:00 uur, aanvang 13:30 uur tot ongeveer 16:00/16:30 uur
Vergoeding 50 euro, inclusief drankjes.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee.
Reserveren bij Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

Op zondagochtend is er uitsluitend een healing van Paul
Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.

Zondagochtend 10 februari Healing Paul
Zaal open: 11:00 uur, aanvang 11:30 uur
Vergoeding 25 euro, inclusief drankjes
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee
Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl
Locatie: Lighthouse, Emmastraat 60, 4381 BG Vlissingen.

MANA/FEELING INTENSIVE -SUPER RETREAT IN CURACAO

Van 19 mei t/m 2 juni 2019
 Deze Retreat zal ik samen met Stephan Winters  begeleiden naar dit prachtige, exotische, Caraïbische eiland.
We vliegen op zondag 19 mei heen en landen t/m  2 juni terug in Amsterdam

Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen ook mee gaan met deze reis  met hun enorme liefdevolle betrokkenheid om te assisteren en samen te genieten. Twee stralende engeltjes op aarde.

Wij willen je uitnodigen met ons samen te Zijn  op het prachtige eiland Curaçao. Dit eiland is sterk verbonden met Atlantis en Lemurië. En Curaçao is ook verbonden met de Spirit van de Indianen.

Alle reizen naar Brazilië, alle spirituele operaties en diepgaande innerlijke processen, alle weekend-Retreats, de healingen met Paul en Lilian, de groepen met de School voor Lichtwerkers die ik begeleid heb, de vrouwengroep,  de Oneness groep samen met Stephan,  alles is samengekomen in mezelf. Door dit alles voel ik me 1 met mezelf,  krachtiger dan ooit. De reizen naar Brazilië zijn tot een eind gekomen en de boodschap is deze energie in samenwerking met de Entities of Light,  juist verder de wereld in te verspreiden.  Dit is een droom die werkelijkheid wordt!

Wanneer krachten gebundeld worden, door ten diepst te verbinden met je essentie creëren wij een veld van zoveel kracht en liefde, dat diepe healingen kunnen plaatsvinden.

In dit veld kunnen de Entities spirituele operaties uitvoeren en ons inzetten als instrument.

In deze eenheid, deze Zijns-energie, is alles mogelijk. Zo kun jij je leven creëren hoe jij het wilt. Jij bent een deel God en alles zit in jou. Je kunt je helende kwaliteiten vanzelf laten stromen omdat jij thuis bent in jezelf. Jij als instrument van het goddelijke, jij brengt de hemel op aarde door volledig in eenheid te zijn met jezelf. Daar heb je niets of niemand voor nodig dan jezelf.
De bereidheid datgene los te laten wat dit nog in de weg staat. Hierin zal ik jou aanreiken waar jij klaar voor bent. Ik laat me hierin volledig leiden in diep vertrouwen in  mezelf  en in intense samenwerking met de Entities of Light, en alle andere helpers uit het licht die met zoveel liefde de processen ondersteunen en geleiden.

In samenwerking met Stephan, waar hij als krachtige Healer  Sjamaan van licht, werkt vanuit de Holy Spirit. Stephan is al de Skywalker,  hij die hemel en aarde verbindt vanuit zijn authentieke kracht , en jou precies datgene zal geven wat jij nodig hebt en wat hij als geen ander kan. Vanuit de kracht van waarheid en wijsheid,  je zelf werkelijk onder ogen zien. Dat kan confronterend zijn, wat soms ook echt nodig is. Dit vanuit zoveel  liefde om jou te helpen bevrijden van oude emotionele bagage, om je mooie pure zelf  nog verder geboren te laten worden.

Wij bundelen onze krachten , het mannelijke en het vrouwelijke,  waarin we ervaren hebben dat wonderen kunnen gebeuren. Veel en innig samengewerkt voor het grote geheel waardoor dit op een hele natuurlijke manier vanzelf stroomt.

Ieder zal tijdens deze reis MANA ontvangen. Mana als life force and source- energy die bedoelt is krachtig door je heen te stromen. Je word herenigd met je oorsprongs energie…..Één met de Bron!
Hiervoor ga ik in samenwerking met jouw hogere zelf en de helpers uit het licht.  We gaan aan de slag met  wat de Mana aangeeft tijdens deze Retreat, alles wordt altijd prachtig geleid door alle hulp die er voor ons allen is. (https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/)

Wat betekent dat er geen vast programma is. Alles gericht om thuis te komen in jezelf. Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je ten diepst te verbinden met je lichaam, waar Stephan zeker ook het nodige energie- en lichaamswerk in zal zetten
Naast de Mana zul je nog  veel meer ontvangen. Stephan geeft  individuele lichaamsgerichte sessies, en van ons samen zul je diverse groepssessies ontvangen.
We beschikken over een geweldig privé zwembad en jacuzzi en zullen hier ook Bronbad sessies in geven.

Iedereen is welkom voor deze tweeweekse Retreat, ongeacht wat voor pad je al hebt afgelegd.
Omdat we een periode van 2 weken samen zullen doorbrengen zal dit een diep transformerende reis zijn
Wij willen de diepte in met diegenen die erbij zullen zijn. En niet alleen de diepte in in de prachtige, heldere azuurblauwe zee waar je je tenen kunt zien als je er in staat, maar zeker ook de diepte in je zelf.
Jezelf ontmoeten op de diepste lagen van je Zijn, waardoor je jouw ziel kunt belichamen als het prachtige wezen wie jij in essentie bent . Het leven ten volle leven  en stralen als je mooie Zelf!

Alles zal gedragen worden in de energie van onvoorwaardelijke liefde, in de prachtige samenwerking met de Entities of Light, wat deze tweeweekse Retreat juist zo uniek maakt.

Daarnaast gaan we diverse bijzondere krachtplekken op het eiland bezoeken, en krijg je de kans om te zwemmen met dolfijnen wat echt  een geweldige ervaring is.

We zullen samen genieten in een prachtige villa, die bij deze gedoopt is als de LIGHTHOUSE IN CURACAO, zonnebaden, zwemmen en snorkelen in de meest prachtige baaien waar Curacao zo beroemd om is, lekker eten en drinken,  en dan natuurlijk alle groeps- en individueel werk doen.
Maar niet te  vergeten : Genieten van het ZIJN. Want in de ontspanning van het Zijn gebeurt in de flow wat mag gebeuren op een zachte wijze als vanzelf.  Er zal dus voldoende ruimte zijn te ontspannen en te relaxen, tijd met jezelf,  wat heel
belangrijk, is om alles te laten integreren.

Wanneer je de roep voelt deel te nemen aan deze unieke MANA-FEELING INTENSIVE-Retreat , betekent het dat jouw ziel klaar is voor een grote volgende stap op jouw reis.

Hier een impressie van de Ligthouse-villa in Curacao waar we twee weken met elkaar zullen verblijven:

De totaalprijs exclusief de vlucht is € 1.395,- per persoon. Dit is inclusief alle overnachtingen, ontbijt , lunch en diner en drankjes in Villa de Ligthouse, transport over het eiland , alle individuele en groepssessies.

We vliegen op zondag 19 mei heen en landen t/m  2 juni terug in Amsterdam.
De vlucht is rechtstreeks en duurt ongeveer 8 a 9 uur.
De vliegtickets dien je zelf te reserveren, deze zijn  nu zeer goedkoop, bij Tui 560,-  euro retour. Je kunt je plek reserveren op dezelfde vlucht als wij , zodat we samen naar de plek van bestemming reizen als groep.

NOTE: Er zijn beperkte plekken voor deze reis, maximaal 16 personen kunnen mee,  dus wees er tijdig bij als je mee wilt. Vol= écht Vol.

Wie weet duiken we samen in de azuurblauwe zee en proosten we samen met een pina colada in dit paradijsje , mei 2019!

Mail voor aanmelden of meer informatie naar info.manamarieke@gmail.com

www.dehelendereisindepraktijk.nl
www.seva-healing.nl

En met liefde zet ik weer Anita en Roger in het zonnetje, 2 grote lichten hier in de Lighthouse, het is een eer dat ze een tijdje hier verblijven.
Naast de mooie dingen die ze aanbieden is het zo helend in hun liefdevolle aanwezigheid te zijn.

Heling groep met Anita en Roger in de Lighthouse

Dinsdag 6 November van 10.00 uur tot 12.00 uur

All healing is essentially a release from fear

A Course in Miracles 

Dag lieve mensen,
We hebben inmiddels onze eerste bijeenkomst gehad in de Lighthouse!!

Roger en ik kunnen alleen maar dankbaar zijn voor de mooie mensen die we hebben mogen ontmoeten. In een veilige sfeer die genezend werkt op alle lagen van ons mens zijn. Met brandende kaarsjes, de mooie Kristallen uit de CASA van Marieke en het geklater van het water uit de fontein op de achtergrond. Zo rustgevend…..
Een plek waar je gewoon mag ZIJN en de gelegenheid hebt om oude emoties die je lang niet hebt kunnen of durven voelen, nu te zuiveren.
Om het verhaal dat je jezelf altijd hebt verteld nu los te mogen laten want het heeft je ook gevangen gehouden in het verleden.
Alle momenten waarop we negatieve energie in onszelf blokkeren, ontbreekt de verbinding met onszelf. In deze ruimte mag je weer voelen! Het is zo belangrijk om vanuit je hart te leven

Ziekte heeft een energetische oorsprong en daarom is het fijn om d.m.v. de groep te ontdekken waar jouw kracht ligt en wat je kan helpen om weer in balans te komen. Thuis te komen in jezelf.

Roger, mijn prachtige Soulmate laat zijn hart spreken op een manier die voor allen in de groep een positieve uitwerking heeft, ook deelt hij zijn levenswijsheid en brede kennis op het gebied van heling.
Elke keer maken we ook tijd vrij voor een korte meditatie. Verder laten we het allemaal gewoon gebeuren en genieten van elkaar en het proces!

Heb jij ook met ziekte te maken? En wil je meedoen?
Je bent van harte welkom.
Stuur een kort mailtje naar
amazing.angel.art@gmail.com
dan neem ik contact met je op
Deelname  is gratis.
De eerstvolgende groep is op
Dinsdag 6 November van 10.00 uur tot 12.00 uur

Zaterdag 17 November  Creatieve Workshop

Tijd: van 10.00 uur tot 13.00 uur. Kosten €60 alles inclusief.
Zodat je op een andere manier dan met woorden uitdrukking kan geven aan je gevoelens. Op een speelse manier contact maken met je Innerlijke kind, wat SUPER HELEND werkt.
Je hoeft niet te kunnen schilderen om mee te doen en alles wat nodig is
is hier aanwezig. Je gaat naar huis met je eigen Kunstwerk.

Namaste,

Anita & Roger
De Lighthouse
Emmastraat 60
Vlissingen

Sorry, comments are closed for this post.