Entities of Light Retreat

Entities of Light Retreat

UNIEK IN NEDERLAND !!

“Retreat of the Entities of Light”

NIEUWE DATUM VOLGT

De eerste Retreat in the LIGHTHOUSE te Vlissingen!

 

Voor welke healing je ook komt, fysiek of emotioneel, uiteindelijk gaat het om het hoogste doel : Dat JIJ VOLLEDIG IN JE EIGEN LICHTKRACHT KOMT ZODAT JE UITEINDELIJK JEZELF HEALT. Want dat is wat er werkelijk gebeurt. De Entities  zijn geen tovenaars die jouw klachten weghalen, maar jou ALLES aanreiken om volledig in je eigen kracht terug te komen. Zij doen hierin de helft van het werk, en jij mag de andere helft doen waar je alle hulp bij krijgt om dit te realiseren. Wanneer heling van binnen naar buiten plaatsvindt, vanuit de diepste lagen van je Zijn, gaan je emotionele en fysieke lichaam mee vibreren. Zo kom je terug in jouw lichtkracht en kun  je de grootsheid van je ziel gaan belichamen. Hiervoor moet de tempel van je ziel bewoonbaar worden gemaakt. Dat is wat we tijdens deze Retreats doen. Fysieke en Emotionele opruiming, zodat jij thuis kunt komen in jezelf. JIJ BENT EEN GODSDEEL, het is tijd terug te gaan naar jouw Essentie!

De Entities of Light zijn hier voelbaar en soms zichtbaar aanwezig

De energie van de Entities voelt als pure onvoorwaardelijke liefde en wordt vaak gezien als zuiver helder licht, terwijl enkelen ze ook als personen zien. Hun energie heeft een diepgaande werking op de ziel.
Ik heb tijdens mijn bezoeken in Brazilie toestemming van de Entities of Light gekregen deze Retreats te organiseren en begeleiden, waarin liefde mijn grote drijfveer is.  Samenzijn,  verbinden met elkaar en met onze innerlijke ik. Onze essentie te ervaren, te herinneren wie we werkelijk zijn en dat we net zo groot, licht en waardevol zijn als de Entities.  Het gaat hier om ONAFHANKELIJKHEID. Niets buiten of boven jezelf plaatsen. Jj bent een kind van God, in actie! Dat is waar zij ons aan helpen herinneren. De liefde voor jezelf mag nog meer groeien, waardoor je je plek ten volle in kunt nemen hier op aarde. Je word met zoveel liefde uitgenodigd thuis te komen, jouw hemel op aarde te brengen en… ALLES ZIT IN JE ZELF!

Wat kun je verwachten tijdens deze Retreat?

Het gehele weekend zullen de Entities of Light en vele vele andere helpers zonder lichaam, hun helende, ondersteunende werk doen.

Er is krachtige en zo waardevolle ondersteuning van een prachtig team mensen waar ik mee samenwerk, naast jouw eigen unieke aandeel niet te vergeten! We doen het samen, het is één grote samenwerking!

Wat je zelf dient te doen is een volle JA te geven naar jezelf, in overgave te zijn, er is alle hulp voor jou aanwezig en daarin is er je eigen stukje verantwoordelijkheid die je dient te nemen zodra je bewust bent van de diepere lagen in jou die samenhangen met het doel van jouw deelname aan dit weekend. Hierin zal de Mana sessie die ieder individueel van mij  ontvangt,  je bewust maken en datgene geven waar jouw ziel klaar voor is. Ook krijg je de kans een energetische massage ontvangen die zeer diepwerkend is op alle lagen van je Zijn.  Je zult de onvoorwaardelijke liefde van de Entities ontvangen die jou op alle lagen heling geven, van binnen naar buiten. Dit werkt door  op alle niveaus in jou en  zorgt voor een enorme bewustzijnsverruiming wat door zal werken in de toekomst.

Wat je verder ontvangt:

  • Kristalbed-sessies, hier werken de Entities intens op jou terwijl je ontspannen ligt onder de kristallen.
  • Stilte- en geleide meditaties
  • Zingen
  • Energetische Massages
  • Individuele Mana sessie
  • Ziel-zuiverend Bronbadritueel
  • Ademsessie, adem is leven!
  • Zuiverend drink water
  • Heerlijk vegetarisch eten, met liefde bereid

Het gehele weekend wordt er van je gevraagd wat lichtere kleding te dragen, dit heeft te maken met het makkelijker op je werken van de Entities ipv met hele donkere kleding.

Prijs

€495,-

Dit is voor het gehele weekend , inclusief Kristlabedsessies, diepgaande  individuele energetische massagebehandeling , individuele Manasessie, alle maaltijden en drankjes, heerlijk verblijven in het energetische Lighthouse, met de zee op vijf minuten loopafstand!
Inclusief slaapplek, die ofwel in de Lighthouse  zal zijn of op loopafstand vlakbij de Lighthouse.

Aanmelden en meer informatie bij Marieke Meulenberg  manamarieke@gmail.com