SUPER INTENSIVE SOULHEALING, Zaterdag, 22 december: Heerlen

Zo vlak voor kerstmis is er op zaterdag 22 december, een SUPER INTENSIVE SOULHEALING, in het sfeervolle Auberge de Rouschin Heerlen. Met Paul, Marieke Meulenberg, Stephan Winter, en Lilian Ferru.Op deze middag word je teruggebracht naar het zuivere heilige bewustzijn van de stille getuige in jou. Wie één is met de Bron, is ontspannen en laat zich in het volste vertrouwen leiden dat je niets hoeft te doen. In deze veilige ruimte kan verandering en groei plaatsvinden.

Hoeveel mensen stuiteren niet van de kerststress en lopen als een kudde schapen achter de reclame aan?We verliezen ons in de wereld van menu’s en cadeautjes en zijn het contact met onszelf kwijt. Juist in deze periode is de energie sterk aanwezig om je te verbinden met de goddelijke kracht in jezelf. Jouw Zelf-liefde ís het lijntje met de Bron.

Deze middag is een Lichtfeest, waarbij eerst oude ballast wordt opgeruimd, waar je vervolgens naar dimensies voorbij deze wereld wordt opgetild, en waar je tot slot antwoorden krijgt op levensvragen. We gaan de diepte en de hoogte in. Je kunt je aansluiten, de energie is beschikbaar. Kerstmis zal een nieuwe betekenis krijgen: het grootste geschenk ben jij.

In het eerste deel neemt Marieke Meulenberg en Skywalker Stephan Winters je mee naar de liefde voor jezelf, waardoor jij je hart kunt openen voor de waarheid van wie je bent. We laten oudeovertuigingen van kleinheid en minderwaardigheid los en nemen onze grootsheid weer in eigendom.
In het tweede deel nodigt Paul zijn Galactische Vrienden uit, waarbij je aan een lichtinfuus wordt gelegd, waardoor jij je weer gaat herinneren wie en wat jij bent. Wie en wat ben je dan? Jij bent onlosmakelijk verbonden met de Bron. We laten onszelf weer geboren worden in de waarheid dat jij heel en genezen bent. Jij bent heilig, jij bent Licht. Ook jij hebt recht op vreugde en vrede.
In het derde deel is er gelegenheid voor het delen van ervaringen. Lilian Ferru zal de vertaalslag maken voor Paul en ook Marieke en Stephan zullen intuïtief reageren.

 

 

Zaterdagmiddag 22 december SUPER INTENSIVE SOULHEALING

Zaal open: 13:00 uur, aanvang 13:30 uur tot ongeveer 16:30 uur
Vergoeding 50 euro. Exclusief drankjes die jezelf aan de bar kunt bestellen.
Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen
Zaal: Kersentuin, (beperkt aantal plaatsen), met uitzicht op de vijver. Gratis parkeren.
www.derousch.nl

Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee.
Reserveren Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

www.jijbenteenwonder.nl
www.dehelendereisindepraktijk.nl

www.seva-healing.nl

www.degoednieuwkrant.nl

Sorry, comments are closed for this post.