Vandaag was het zo ver…

Vandaag was het zo ver… Voor de tweede keer mocht ik op het kristalbed. Ik wist inmiddels dat ik niet een soort grot in zou gaan met allerlei kristallen, want de eerste keer had ik mij het kristalbed heel anders voorgesteld. Echter de werking is zo bijzonder dat ik dat beeld met gemak kon loslaten.

De eerste keer voelde ik echt heel tintelingen, liefde en de straling vd kristallen op bepaalde plekken die heel diep gingen. Ook nadat ik klaar was kon ik de werking nog dagen later voelen.
Daarom had ik mezelf beloofd me dit nog een keer cadeau te doen. Want voelde nadien ook echt als een soort schoonmaak.

Nu was het begin vooral heel veel rust. Hier was ik ook echt aan toe. Wat daarna gebeurde was overweldigend, best spannend en mooi tegelijk… Het tintelen was nu ook aanwezig maar daarnaast werd ik bewogen! Mijn armen werden opzij gelegd en ik voelde onder in mijn rug hevige tintelingen die mij een soort van optilde. Daarna werd ik weer rustig neer gelegd en werd er gewerkt op mijn hoofd. Het werd opzij gedraaid warmte en tintelingen waren hevig aanwezig ik voelde echt handen die mij zachtjes en liefdevol lieten voelen wat er verwacht werd en waar ze werkte op mijn lijf.

Even dacht ik om Marieke te roepen, want ben niet zo’n held met zulke ervaringen. Maar het voelde zo vol liefde en zachtheid dat ik me eraan over durfde te geven en alles maar heb laten gebeuren.

Nadien was ik helderder ik kon de dingen weer beter zien voor wat ze waren. Voel me zachter en meer in mijn kracht. Ik merk dat de energieën ook nu nog doorwerken. Dit voel ik zeker sterk als ik mezelf bijvoorbeeld een reiki behandeling geef. Net of het effect nog doorwerkt.

De combinatie met de mana maakt het af. De woorden die binnenkomen via de mana en het opladen van je lichaam op het bed. Voor mij een hele mooie en helende ervaring. Ik heb mezelf al weer een volgende keer beloofd. Lieve Marieke, dankjewel dat jij dit mogelijk maakt. X Annet