Volledig JA zeggen tegen de Lichtwerker in jezelf

Voor mij persoonlijk was het inschrijven bij de School voor Lichtwerkers een speciaal moment… Ik voelde het voorafgaand aan de informatieavond al heel sterk, en deze bijzondere avond was hier een hele mooie bevestiging van. Op het moment dat je je inschrijft is dit eigenlijk een hele grote, belangrijke stap die je maakt helemaal voor jezelf…het is een volledig JA zeggen tegen de Lichtwerker in jezelf en haar de volledige erkenning geven waar ze al zo lang om vraagt.. en soms zelfs om schreeuwde…!!! Een heel logisch vervolg van dit volledige JA zeggen tegen jezelf is dat je ruimte wilt maken voor dit belangrijke Lichtwerk en het je prioriteit wilt laten Zijn. Een heleboel dingen die je niet meer dienen op dit pad zul je dus los moeten laten en ook los Willen en Kunnen laten. Hier ligt voor mij voel ik nog een mooie weg te gaan in het verder openen en er echt te zijn in deze wereld en in dit lichaam…om daadwerkelijk Lichtwerker te kunnen ZIJN.
De Lichtwerkersgroep is op een bepaalde manier ook de wereld in het klein.. en na de eerste bijeenkomst voelde ik dit heel sterk… ik ben dan ook letterlijk naar buiten gestapt die avond en zei hardop en spontaan; Hallo wereld, hier ben ik…!!!
Ik voel dat het heel waardevol is dat jullie ons telkens weer herinneren aan het gegeven dat  ‘Alles er mag zijn’.
Dit tezamen met jullie Liefdevolle begeleiding zal er zeker toe bijdragen dat wij allen mogen Openen, Verbinden, Groeien, Ontdekken, Voelen, Delen en ons Licht ten volle laten Stralen…
De school voor Lichtwerkers… Het belooft een prachtig te bewandelen pad te worden.
Ayse