Zo mooi was het weekend van liefde en licht

Stond maandag morgen gammel op…..ben naar de zee gegaan.
Dat voelde goed!
Veel groenten gehaald voor een soepie, ik was geïnspireerd door de heerlijk soepen in het weekend.
De soep maken dat ging nog goed, maar toen begon mijn hoofd te stromen…..verkouden?….. het stroomde uit mijn ogen en neus, het hield niet op…..toen begon ik achter elkaar te hoesten, tot bijna braken toe, toen begon mijn blaas te stromen……allemaal goed…..ik voelde het als een zuivering….
Ben gammel, maar alles voelt zo goed…..kan bijna niet lezen….maar zoek iedere keer jouw site op om te lezen…..dat is zo fijn….en blijf heerlijk bij mijzelf.

Toen ik zondag thuis kwam, kwam poes naar mij toe en bleef de hele tijd rond mij…..hij mauwde op een gegeven moment en gaf aan dat ik op de bank moest gaan zitten…..hij gelijk op mijn schoot….en bleef daar de hele avond……hij voelde die prachtige energie….

Ik kan het allemaal nog niet bevatten…..het was zoveel wat er gebeurde….

Ik was ook zo geroerd door de oesterschelp ” aarde engel met een hart van goud “, soms zeggen mensen weleens tegen mij dat ik een engel ben……vorig jaar toen ik bij de familie van mijn Indiaase vriendin in AbuDhabi was, zei een tante dat Allah mij gestuurd had naar hen. Ik was daar erg geroerd om….

Ga weer lekker bij mezelf blijven…..
Ik zend je heel veel licht en liefde, dankbaar dat jij op mijn pad gestuurd ben!
Met liefde, Ineke ️