Ademmeditatie

Ademmeditatie, ofwel Quantum Light Breath-meditatie!

Deze meditatie wordt o.a gedaan bij de School voor Lichtwerkers en tijdens Retreats in Kuuroord de Schouw. Je kunt deze meditatie ook individueel doen bij Marieke. Duur: anderhalf uur. Kosten € 125,-

ademmeditatie

Dit is een ademhalingsmeditatie op muziek, die een intensieve reiniging van lichaam en geest geeft. Deze meditatie is ontwikkeld door Jeru Kabbal. Je ademt snel, diep en met aandacht waardoor oude emoties, patronen en overtuigingen loskomen. Deze meditatie is diep proceswerk onder professionele begeleiding!

Ademen is Leven. Ademen heeft een grote invloed op ons emotionele leven, ons bewustzijn, onze energiehuishouding, op de verbinding met anderen, met het leven. Hoe minder diep we ademen, hoe minder we voelen. Tijdens deze meditatie ligt de focus op krachtig inademen, waardoor je in verbinding komt met wat er echt gevoeld wil worden en vrij wil komen.

Deze intensieve ademmeditatie is een toegangspoort tot de emoties en gevoelens, de trauma’s en verwondingen, die in je lijf liggen opgeslagen, en die mogelijk al vanaf de geboorte of zelfs vorige levens bij je zijn. Tijdens deze meditatie kan er boosheid, verdriet, vreugde, pijn of angst naar boven komen. Door de aandacht op de ademhaling kun je deze oude emoties loslaten. Hierdoor ontstaat een gevoel van bevrijding en van intense vreugde, door de reconnectie met je ware zelf. Een REBIRTHING. Het leven stroomt weer door je heen!