School for MANA

Start 26 maart in Roosendaal, 11 bijeenkomsten…

Na jarenlang vele Mana- sessies te hebben geven in mijn praktijk te Vlissingen, meerdere groepen te hebben begeleidt, is het nu tijd voor de School for MANA.
Ik blijf me verwonderen over de prachtige en zo krachtige, liefdevolle boodschappen en healingen die ik mag doorgeven met Mana.
Ik voel me altijd nog dankbaar dat ik in deze tijd hier op aarde ben en dat ik Mana mag geven.

Mana helpt om te beseffen, te voelen hoe waardevol jij bent. Deze  diepe healing en krachtige indaling in jezelf  werkt door op het grote geheel. Dit trilt o.a door op familielijnen, op het collectief ,het trilt  zelfs door op moeder Aarde en de kosmos. Door ons te bevrijden van bagage uit dit leven en vorige levens kunnen we in die verworven vrijheid ten volle genieten van onze tijd hier op aarde. Dan komen we in een moeiteloze flow. Het mooie is dat we hier op aarde zijn, om gewoon ons zelf te zijn, in al onze eenvoud. Dit is onze ware kracht. Dat is het meest wat we onszelf en de ander kunnen geven. Vanuit deze Zijnstoestand creeren we vanzelf, op een hele natuurlijke manier.
Mana betekent in het Polynesisch.. Grote Kracht, de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen bezitten.

Mana is ook als Manna, dat “brood uit de hemel” betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna  dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de Ziel. Mana voelt als een heel vertrouwd deel van mezelf. .

Mana zorgt voor diepere verbinding met jezelf waardoor eigenliefde groeit. Dit helpt jou om nog meer in je kracht te komen. Je authentieke, kwetsbare zelf kunnen zijn, met een open hart,  is de grootste kracht die er is.

Je zult Mana van mij ontvangen, waar ik als instrument fungeer tussen jou en je hoogste Zelf in samenwerking met jouw beschermengel , met de verlichte meesters en andere liefdevolle helpers uit het licht.

De Mana geeft precies aan waar je staat op je aardse reis, waar je je naar toe begeeft, jouw levensdoel, de blokkades die nog uitgewerkt dienen te worden, waar je nog belast bent door bagage uit je familie.  Mana verbind je vooral weer met wie jij in essentie bent.

School for MANA zorgt voor een enorme groei, bewustzijnsverruiming en verhoging van jouw trilling

Er is geen vast programma bij de School for Mana omdat alles geleid wordt. De Mana geeft precies aan wat nodig is, voor jou en voor de groep. De groep ontstaat dan ook altijd precies zoals het moet zijn, in de juiste samenstelling van aanwezigen.

Ook ingezet worden Bronstoelen en het Kristalbed.
Zie https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/
https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/kristalbed-entitiesoflight/
https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/energetische-stoelen/
Begeleidt door mezelf, Marieke, geassisteerd door Paul, met zijn onvoorwaardelijke liefde.

Voor info en aanmelden mail  manamarieke@gmail.com

SUPER INTENSIVE WEEKEND-RETREAT in KUUROORD DE SCHOUW 17,18 en 19 januari 2020

 

Blij te vertellen dat ik weer een bijzondere Weekend Retreat organiseer in Kuuroord de Schouw te Zeeland, in samenwerking met Stephan Winters.

HIER ONTVANG JE HELING DOOR DE STERKSTE KRACHT DIE ER IS… PURE LIEFDE.

Tijdens dit weekend zul je opgetild worden naar een hogere verbinding met jezelf. Er zal oude bagage ten diepst opgeruimd worden . Hierdoor ontstaat er ruimte in jezelf  waardoor jouw ware essentie kan indalen.   Lichamelijk zorgt dit voor doorstroom wat zeer helend werkt. Fysieke klachten kunnen sterk verbeteren en zelfs totaal verdwijnen.  Emotioneel kom je terug in balans. Je zult je vrijer en lichter voelen.

Je zult van mij  MANA ontvangen wat een belangrijk onderdeel van dit weekend vormt. Met Mana wordt er door mij heen
gewerkt en gesproken. Ik ben een kanaal van het goddelijke waar alles waar jij klaar voor bent  in het licht wordt gebracht. Dit zorgt voor krachtige heling op alle lagen van je Zijn.       Zie https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/

HIER NEEM JE EEN GROTE SPRONG VOORWAARTS IN JOUW ZIELSONTWIKKELING.

Er wordt tijdens deze Retreat een krachtig energetisch veld gecreëerd,  waar samenwerking met de Entities en verlichte Meesters plaats kan vinden. Het is in vele Weekend Retreats die ik de afgelopen jaren begeleid heb dat er spirituele operaties plaats hebben gevonden, net zoals dit gebeurt wanneer je de Casa in Brazilie bezoekt.  Het is vaak zo ontroerend wat er mag plaatsvinden, ieder ontvangt maximaal, je zult er nooit zomaar bij zijn! Dit weekend is bijna niet  uit te leggen, omdat er zoveel wonderlijks en moois gebeurt waar woorden te kort doen. Het is  één grote samenwerking wat van het begin tot het eind volledig geleid wordt. Er is dan ook geen vast programma, alles is in samenwerking met de helpers uit het licht.

Je zult tijdens dit weekend meerdere Kristalbedsessies ondergaan. Deze kristalbedden komen uit de Casa te Brazilie en worden in de Schouw geplaatst.  Zie  https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/kristalbed-entitiesoflight/

Omdat we in zulke hoge trilling  zijn is het belangrijk goed  verbonden te blijven met je lichaam. Daarom zal het lichaam tijdens dit weekend ook de nodige aandacht krijgen . Stephan is hier geweldig in .

Ook zul je een Bronbad ritueel ontvangen, als een inwijding, jouw hereniging met de Bron.
Kuuroord de Schouw is een plek waar al vele wonderlijke processen en helingen plaats mochten vinden, en waar de Entities of Light altijd sterk voelbaar en zichtbaar bij aanwezig zijn. Ik voel me altijd heel blij als ik hier weer binnenstap en de eer heb er met een prachtige groep mensen een healingweekend door te brengen.

Kuuroord de Schouw is ook al een helende plek op zich.  Er hangt hier een zalige rustgevende sfeer. De inrichting van Schouw is met leem , kristallen en natuurlijke elementen  en er hangt een zalige rustgevende sfeer.  Met  de  kapel als heilige interne groepsruimte, vele stijlvolle slaapkamers, mooie tuin en buiten zwembad , verwarmd energetisch Bronbad, Sauna, Infrarood, een relax-  en eetkamerruimte met heerlijke plofbanken , fijne zitjes en open haard, een winkel met spirituele hebbedingetjes en natuurvoeding, diverse massagecabines en zonnebank is het een weldaad hier te zijn.

Datum: vrijdag 17 januari vanaf 18.00 uur tm zondag 19 januari 16.00 uur.

Locatie: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe

Note: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn.

Totaalprijs inclusief ALLES:  495.- euro pp

Voor info en reserveren,  mail    manamarieke@gmail.com
www.dehelendereisindepraktijk.nl en www.seva-healing.nl

Super Intensive Retreat naar Sardinie IS VOL

Onze speciale gasten op deze reis zijn Paul en Lilian Ferru, zij zullen de hele week mee gaan, wat een feest dit met hen te mogen gaan beleven.
 Jij bent van harte uitgenodigd hier bij aanwezig  te zijn!
Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen ook mee gaan met deze reis  met hun enorme liefdevolle betrokkenheid om te assisteren en samen te genieten.

Sardinië is niet alleen een Blauwe Zone en een paradijs, maar ook een plek met bijzondere energie. Hier is de frequentie van de aarde officieel gemeten, een stuk hoger is dan gemiddeld in de wereld en dit heeft een positieve invloed op onze gezondheid en onze energie. Sardinië wordt ook wel een ‘enchanted place’ genoemd, een magische plek om zowel lichaam als geest op te laden.  Sardinie is een échte power plek.

We zullen hier samenzijn, in de energie van eenheid, Ik ben jij, en Jij bent ik! In  samenwerking met elkaar kunnen we ten diepst  verbinden met onze essentie en creëren wij een veld van zoveel kracht en liefde, dat diepe healingen kunnen plaatsvinden. In dit veld zullen de Entities, die altijd sterk aanwezig zijn , ons helpen waar ze kunnen , diepe healingen en spirituele operaties uitvoeren . Alle kracht zit in ons zelf, en juist daar helpen ze ons bij om met jouw innerlijke kracht weer helemaal te connecten.  Dat IS  je natuurlijke staat van ZIJN.
In  deze Zijns-energie, is alles mogelijk. Zo kun jij je leven creëren hoe jij het wilt. Jij bent een deel God en alles zit in jou. Daar heb je niets of niemand voor nodig.  De sky is the limit. Dan LEEF je ten VOLLE!

Samen met Stephan Winters bundelen wij onze krachten vanuit ons pure Zijn. Veel  en innig samengewerkt voor het grote geheel waardoor dit op een hele natuurlijke manier vanzelf stroomt.

Ieder zal tijdens deze reis MANA ontvangen. Mana als life force and source- energy die bedoelt is krachtig door je heen te stromen. Je word herenigd met je oorsprongs energie…..Één met de Bron!
(https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/)
Naast de Mana zul je nog  veel meer ontvangen . Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je ten diepst te verbinden met je lichaam, waar Stephan zeker ook het nodige energie- en lichaamswerk in zal zetten. www.seva-healing.nl

 


Daarnaast is er Paul, die ons meerdere krachtige HEALINGsessies zal geven in samenwerking met zijn Galactische Vrienden, samen met zijn lieve vrouw Lilian die dit met al haar liefde assisteert.
Hier een impressie van een Healing van Paul….

 

Onlangs kwam er weer een prachtig boek uit van Lilian:

www.jijbenteenwonder.nl

Lilian over Sardinie….

‘Sardinië is niet alleen een blue zone waar de mensen bovengemiddeld oud worden, een paradijs, een krachtplek met een bijzondere hoge energie, maar ook mijn vaderland. Het is een mysterieus eiland waar de bewoners in het verre verleden afstammen van zeerovers en ballingen. Niemand weet precies van de geschiedenis van Sardinië, maar er worden steeds meer skeletten van Giants, de reuzen, gevonden. Dan zijn er nog de Nuraghi, die met dezelfde mystiek zijn omgeven als de Stonehenge. Nuraghizijn magische torens ergens gebouwd rond 3000 voor christus. De frequentie van deze enorme stenen schijnt een helende werking te hebben. De Sardijnen zelf zijn open, gastvrij, leven lang, ver voorbij de honderd jaar.
Juist tijdens een vakantie in Sardinië was ik getuige van de eerste healing van Paul, bij een vriendin met buikklachten. Het was november, nog steeds een zwoele avond, toen Paul zich onder de sterren op haar afstemde. Ik wist niet wat ik zag. Hij veranderde compleet. De volgende dag was de opgezwollen buik ontspannen en al de helft minder. Op dit eiland veranderde alles. Mijn hele leven, eigenlijk. Toen drong de volle betekenis nog niet tot mij door, maar het was wel de eerste keer dat ik de aanwezigheid van mijn voorvaderen voelde. Alsof ze bij mij waren om mij de ogen te openen voor wie Paul is.
Diep in mijn hart verlang ik altijd naar Sardinië. Dat we terug keren om healings te geven is voor mij alsof alles bij elkaar komt. Ondertussen zijn de healings zoveel krachtiger, intenser. En dan doen we dit alles ook nog met een groep, met Marieke Meulenberg, Stephan Winters, en hun lieve team. Daar moeten wel wonderen uit voort komen. Liefde is de bakermat van alle wonderen. Laten we genezen in de wetenschap dat we al genezen zijn, op  dit bijzonder mooi e eiland. ‘
Con Amore ,
Lilian

Iedereen is welkom voor deze  Retreat, ongeacht wat voor pad je al hebt afgelegd.
Omdat we een periode van 1 week  samen zullen doorbrengen zal dit een diep transformerende reis zijn.
We zullen samen verblijven in een prachtig, authentiek iltaliaans landhuis , Gelegen in Iglesias, op 40 km van  Cagliari, Het Nuvoli landgoed is gelegen in de betoverende omgeving van de Cagliari kust, aan de voet van Marganai, gehuld een de zachte omhelzing van de moerbeibomen.  Op het landgoed Nuvoli ervaar je een oase van rust en natuur, gelegen op een landgoed van 7000 m2, met een groot prive zwembad en een pittoreske binnenplein wat  heel knus omsloten wordt door het hoofdgebouw en de bijgebouwen en waar je kunt genieten van een zalige zwoele Italiaanse zomeravond.


Prijs voor deze Retreat IS  975, -  euro pp,  wat inhoud alle overnachtingen, maaltijden  en  drankjes  die binnen het Landhuis aangeboden worden de gehele week,  transport over het eiland, en ALLE sessies, van mij, Stephan  en Paul en Lilian.
Exclusief is  de vlucht, deze kost op dit moment  300 euro ( dit is inclusief alle extra toeslagen ) met Ryan Air  Brussel - Cagliari retour , dit is een rechtstreeks e vlucht.
Als je mee wilt met deze bijzondere Retreat wacht niet met reserveren via mij manamarieke@gmail.com, want de Curacao reis zat binnen 2 dagen vol….
We kijken er naar uit met jou deze bijzondere week te gaan beleven!


Marieke, Stephan, Paul en Jacobien

 

SOULHEALING 9 & 10 FEBRUARI, LIGHTHOUSE, VLISSINGEN

Soulhealing met Paul, Marieke Meulenberg en Lilian Ferru

Op zaterdagmiddag is er weer een intense Soulhealing in het Lighthouse in Vlissingen.

In het eerste deel neemt Marieke Meulenberg je mee naar de liefde voor jezelf, waardoor jij je hart kunt openen voor de waarheid van wie je bent. We laten oude en ziekmakende overtuigingen van kleinheid, onzekerheid, en minderwaardigheid los en nemen onze grootsheid weer in eigendom.
In het tweede deel nodigt Paul zijn Galactische Vrienden uit, waarbij je aan een lichtinfuus wordt gelegd, waardoor jij je weer gaat herinneren wie en wat jij bent. Wat ben je dan? Jij bent licht, heel en genezen. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de Bron.
In het derde deel is er gelegenheid voor het delen van ervaringen. Lilian Ferru zal de vertaalslag maken voor Paul en ook Marieke zal waar nodig reageren.

Deze middag is een Lichtfeest, waarbij eerst oude ballast wordt opgeruimd, waar je vervolgens naar dimensies voorbij deze wereld wordt meegenomen, en waar je tot slot antwoorden krijgt op levensvragen.

Zaterdagmiddag 9 februari Soulhealing
Zaal open: 13:00 uur, aanvang 13:30 uur tot ongeveer 16:00/16:30 uur
Vergoeding 50 euro, inclusief drankjes.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee.
Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl

Op zondagochtend is er uitsluitend een healing van Paul

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.

Zondagochtend 10 februari Healing Paul
Zaal open: 11:00 uur, aanvang 11:30 uur
Vergoeding 25 euro, inclusief drankjes
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee
Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl

Locatie: Lighthouse, Emmastraat 60, 4381 BG Vlissingen.
http://www.dehelendereisindepraktijk.nl/

Reserveer tijdig, het aantal plaatsen is beperkt. Draag bij voorkeur lichte of witte kleren. 

Route beschrijving naar Vlissingen

A58 richting Vlissingen, bij het einde van de snelweg kom je bij stoplichten, hier ga je linksaf richting boot Breskens, boot Engeland, bij de eerste stoplichten naar rechts richting Centraal Station. Nu passeer je de spoorwegovergang, met de bocht mee naar links, tot jeop een T-splitsing komt. Hier ga je rechtsaf (dus niet richting Station) en direct over de grote rode brug bij stoplichten naar links richting HET ARSENAAL, hier ga je rechtdoor, dan in de bocht een onopvallende weg naar links nemen! Deze gaat richting de zeedijk, en kom je vanzelf over de volgende brug, rechtdoor tot T-splitsing, hier ga je rechtsaf. Gelijk in de eerste bocht sla je links af naar Simon Stevinstraat, deze loopt over in de Emmastraat. Praktijk de Helende Reis bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeeradvies:

Parkeren in Emmastraat is voor vergunninghouders, en betaald parkeren verder overal in de buurt.
Mogelijkheid tot gratis parkeren: nadat je de 2e brug over bent , is er aan de rechterzijde een grote parkeerplaats op de KONINGSWEG waar je de eerste drie uur gratis kunt staan.  Als je deze tweede brug op de Koningsweg gepasseerd bent kun je ook aan het einde van deze weg naar links. Dit heet de Commandoweg. Daar zie je de zeedijk een je rechterhand. Links van deze straat is het onbeperkt vrij parkeren. Als je dan terugloopt richting Arsenaal, links aanhouden , kom je in de Emmastraat. In de avonduren behalve vrijdag is het wel gratis parkeren in de Emmastraat. Op zondag is het de gehele dag gratis parkeren voor de deur.

Lopend? 
Vanaf station is het rechtdoor vanuit de hoofduitgang richting de sluizen, deze kun je als voetganger oversteken, houd dan links aan richting zeedijk , je loopt dan direct langs het water tot net voorbij de molen, voorbij de molen de eerste afgang naar beneden, rechtdoor straat uitlopen, einde rechts de hoek om, in de bocht aan de rechterkant bevindt zich Emmastraat 60, het oude monumentale pand met stalen balkon aan de voorzijde.

Impressie Healing in Vlissingen

MANA/FEELING INTENSIVE -SUPER RETREAT IN CURACAO

Van 10 tot en met 24 maart 2019 zal ik samen met Stephan Winters een groepsreis begeleiden naar dit prachtige, exotische, Caraïbische eiland.

Deze is VOL.  

Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen ook mee gaan met deze reis  met hun enorme liefdevolle betrokkenheid om te assisteren en samen te genieten. Twee stralende engeltjes op aarde.

Wij willen je uitnodigen met ons samen te Zijn  op het prachtige eiland Curaçao. Dit eiland is sterk verbonden met Atlantis en Lemurië. En Curaçao is ook verbonden met de Spirit van de Indianen.

Alle reizen naar Brazilië, alle spirituele operaties en diepgaande innerlijke processen, alle weekend-Retreats, de healingen met Paul en Lilian, de groepen met de School voor Lichtwerkers die ik begeleid heb, de vrouwengroep,  de Oneness groep samen met Stephan,  alles is samengekomen in mezelf. Door dit alles voel ik me 1 met mezelf,  krachtiger dan ooit. De reizen naar Brazilië zijn tot een eind gekomen en de boodschap is deze energie in samenwerking met de Entities of Light,  juist verder de wereld in te verspreiden.  Dit is een droom die werkelijkheid wordt!

Wanneer krachten gebundeld worden, door ten diepst te verbinden met je essentie creëren wij een veld van zoveel kracht en liefde, dat diepe healingen kunnen plaatsvinden.

In dit veld kunnen de Entities spirituele operaties uitvoeren en ons inzetten als instrument.

In deze eenheid, deze Zijns-energie, is alles mogelijk. Zo kun jij je leven creëren hoe jij het wilt. Jij bent een deel God en alles zit in jou. Je kunt je helende kwaliteiten vanzelf laten stromen omdat jij thuis bent in jezelf. Jij als instrument van het goddelijke, jij brengt de hemel op aarde door volledig in eenheid te zijn met jezelf. Daar heb je niets of niemand voor nodig dan jezelf.
De bereidheid datgene los te laten wat dit nog in de weg staat. Hierin zal ik jou aanreiken waar jij klaar voor bent. Ik laat me hierin volledig leiden in diep vertrouwen in  mezelf  en in intense samenwerking met de Entities of Light, en alle andere helpers uit het licht die met zoveel liefde de processen ondersteunen en geleiden.

In samenwerking met Stephan, waar hij als krachtige Healer  Sjamaan van licht, werkt vanuit de Holy Spirit. Stephan is al de Skywalker,  hij die hemel en aarde verbindt vanuit zijn authentieke kracht , en jou precies datgene zal geven wat jij nodig hebt en wat hij als geen ander kan. Vanuit de kracht van waarheid en wijsheid,  je zelf werkelijk onder ogen zien. Dat kan confronterend zijn, wat soms ook echt nodig is. Dit vanuit zoveel  liefde om jou te helpen bevrijden van oude emotionele bagage, om je mooie pure zelf  nog verder geboren te laten worden.

Wij bundelen onze krachten , het mannelijke en het vrouwelijke,  waarin we ervaren hebben dat wonderen kunnen gebeuren. Veel en innig samengewerkt voor het grote geheel waardoor dit op een hele natuurlijke manier vanzelf stroomt.

Ieder zal tijdens deze reis MANA ontvangen. Mana als life force and source- energy die bedoelt is krachtig door je heen te stromen. Je word herenigd met je oorsprongs energie…..Één met de Bron!
Hiervoor ga ik in samenwerking met jouw hogere zelf en de helpers uit het licht.  We gaan aan de slag met  wat de Mana aangeeft tijdens deze Retreat, alles wordt altijd prachtig geleid door alle hulp die er voor ons allen is. (https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/)

Wat betekent dat er geen vast programma is. Alles gericht om thuis te komen in jezelf. Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je ten diepst te verbinden met je lichaam, waar Stephan zeker ook het nodige energie- en lichaamswerk in zal zetten
Naast de Mana zul je nog  veel meer ontvangen. Stephan geeft  individuele lichaamsgerichte sessies, en van ons samen zul je diverse groepssessies ontvangen.
We beschikken over een geweldig privé zwembad en jacuzzi en zullen hier ook Bronbad sessies in geven.

Iedereen is welkom voor deze tweeweekse Retreat, ongeacht wat voor pad je al hebt afgelegd.
Omdat we een periode van 2 weken samen zullen doorbrengen zal dit een diep transformerende reis zijn
Wij willen de diepte in met diegenen die erbij zullen zijn. En niet alleen de diepte in in de prachtige, heldere azuurblauwe zee waar je je tenen kunt zien als je er in staat, maar zeker ook de diepte in je zelf.
Jezelf ontmoeten op de diepste lagen van je Zijn, waardoor je jouw ziel kunt belichamen als het prachtige wezen wie jij in essentie bent . Het leven ten volle leven  en stralen als je mooie Zelf!

Alles zal gedragen worden in de energie van onvoorwaardelijke liefde, in de prachtige samenwerking met de Entities of Light, wat deze tweeweekse Retreat juist zo uniek maakt.

Daarnaast gaan we diverse bijzondere krachtplekken op het eiland bezoeken, en krijg je de kans om te zwemmen met dolfijnen wat echt  een geweldige ervaring is.

We zullen samen genieten in een prachtige villa, die bij deze gedoopt is als de LIGHTHOUSE IN CURACAO, zonnebaden, zwemmen en snorkelen in de meest prachtige baaien waar Curacao zo beroemd om is, lekker eten en drinken,  en dan natuurlijk alle groeps- en individueel werk doen.
Maar niet te  vergeten : Genieten van het ZIJN. Want in de ontspanning van het Zijn gebeurt in de flow wat mag gebeuren op een zachte wijze als vanzelf.  Er zal dus voldoende ruimte zijn te ontspannen en te relaxen, tijd met jezelf,  wat heel
belangrijk, is om alles te laten integreren.

Wanneer je de roep voelt deel te nemen aan deze unieke MANA-FEELING INTENSIVE-Retreat , betekent het dat jouw ziel klaar is voor een grote volgende stap op jouw reis.

Hier een impressie van de Ligthouse-villa in Curacao waar we twee weken met elkaar zullen verblijven:

 

We vliegen op zondag 10 maart heen en landen zondag 24 maart terug in Amsterdam.
De vlucht is rechtstreeks en duurt ongeveer 8 a 9 uur.
De vliegtickets dien je zelf te reserveren, deze zijn  nu zeer goedkoop, bij Tui 560,-  euro retour. Je kunt je plek reserveren op dezelfde vlucht als wij , zodat we samen naar de plek van bestemming reizen als groep.

NOTE: Er zijn beperkte plekken voor deze reis, maximaal 16 personen kunnen mee,  dus wees er tijdig bij als je mee wilt. Vol= écht Vol.

De prijs voor deze bijzondere Retreat is € 1.395, dit zijn alle overnachtingen , maaltijden en drankjes in de Villa, en alle groeps en individuele sessies die je van ons ontvangt.

 

Wie weet duiken we samen in de azuurblauwe zee en proosten we samen met een pina colada in dit paradijsje , maart 2019

Ondertussen gaan de individuele sessies hier  deze komende wintermaanden gewoon door in de Lighthouse, Welkom!

Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen ook mee gaan met deze reis  met hun enorme liefdevolle betrokkenheid om te assisteren en samen te genieten. Twee stralende engeltjes op aarde.

Wij willen je uitnodigen met ons samen te Zijn  op het prachtige eiland Curaçao. Dit eiland is sterk verbonden met Atlantis en Lemurië. En Curaçao is ook verbonden met de Spirit van de Indianen.

Alle reizen naar Brazilië, alle spirituele operaties en diepgaande innerlijke processen, alle weekend-Retreats, de healingen met Paul en Lilian, de groepen met de School voor Lichtwerkers die ik begeleid heb, de vrouwengroep,  de Oneness groep samen met Stephan,  alles is samengekomen in mezelf. Door dit alles voel ik me 1 met mezelf,  krachtiger dan ooit. De reizen naar Brazilië zijn tot een eind gekomen en de boodschap is deze energie in samenwerking met de Entities of Light,  juist verder de wereld in te verspreiden.  Dit is een droom die werkelijkheid wordt!

Wanneer krachten gebundeld worden, door ten diepst te verbinden met je essentie creëren wij een veld van zoveel kracht en liefde, dat diepe healingen kunnen plaatsvinden.

In dit veld kunnen de Entities spirituele operaties uitvoeren en ons inzetten als instrument.

In deze eenheid, deze Zijns-energie, is alles mogelijk. Zo kun jij je leven creëren hoe jij het wilt. Jij bent een deel God en alles zit in jou. Je kunt je helende kwaliteiten vanzelf laten stromen omdat jij thuis bent in jezelf. Jij als instrument van het goddelijke, jij brengt de hemel op aarde door volledig in eenheid te zijn met jezelf. Daar heb je niets of niemand voor nodig dan jezelf.
De bereidheid datgene los te laten wat dit nog in de weg staat. Hierin zal ik jou aanreiken waar jij klaar voor bent. Ik laat me hierin volledig leiden in diep vertrouwen in  mezelf  en in intense samenwerking met de Entities of Light, en alle andere helpers uit het licht die met zoveel liefde de processen ondersteunen en geleiden.

 

We zullen samen genieten in een prachtige villa, die bij deze gedoopt is als de LIGHTHOUSE IN CURACAO, zonnebaden, zwemmen en snorkelen in de meest prachtige baaien waar Curacao zo beroemd om is, lekker eten en drinken,  en dan natuurlijk alle groeps- en individueel werk doen.
Maar niet te  vergeten : Genieten van het ZIJN. Want in de ontspanning van het Zijn gebeurt in de flow wat mag gebeuren op een zachte wijze als vanzelf.  Er zal dus voldoende ruimte zijn te ontspannen en te relaxen, tijd met jezelf,  wat heel
belangrijk, is om alles te laten integreren.

 

Wie weet duiken we samen in de azuurblauwe zee en proosten we samen met een pina colada in dit paradijsje , maart 2019!

Ondertussen gaan de individuele sessies hier  deze komende wintermaanden gewoon door in de Lighthouse, Welkom!