PEOPLE OF THE NEW EARTH-RETREAT

Terra Nova, Frankrijk
19 t/m 25 juni 2023

 

 

Terra Nova vertegenwoordigt de Nieuwe Aarde en dat is precies waar deze retreat over gaat;

Terra Nova is een krachtplek van Robert Bridgeman en zijn vrouw Monique en ligt in de Franse Pyreneeën, in het mystieke Katharenland. De Katharen vormden in de Middeleeuwen een spirituele groepering waar hun interpretatie van de Bijbelverhalen ver afweek  op die van de katholieke tradities. Zij geloofden in naastenliefde, gelijkwaardigheid, leven vanuit het hart en het herkennen en tot uitdrukking brengen van onze Goddelijke vonk.

 

‘Terra Nova is een magische plek. De geschiedenis is voelbaar en de energie is immens krachtig'.

Robert Bridgeman

 

In mei 2022 kreeg ik de prachtige aanbieding via de uitgever van mijn pasgeboren boek ‘de Stem van het Zelf’ een retreat te geven in Terra Nova waarbij ik meteen een volle Ja voelde. Deze zomerretreat was onvergetelijk mooi en voor herhaling vatbaar!

Tijdens deze transformerende week begeleid door mezelf, en in samenwerking met mijn zus Jacobien en Marianne Polderman die o.a yoga zal geven, zul je ervaren dat je een multidimensionaal wezen bent met een oneindig potentieel aan manifestatiekracht.

Dit betekent het einde van de zoektocht naar jezelf. Je zult jeZelf ontdekken en her-inneren wie je in essentie Bent. We zullen tijdens deze retreat de identificatie met oude ‘ikjes’, ofwel programmeringen en conditioneringen loslaten die gekoppeld zijn aan het collectieve 3D veld en er generatieslang voor hebben gezorgd dat we onszelf gingen onderdrukken. Wanneer we de rollen doorzien van waaruit we (over)leefden, ontwaken we uit de droom van het ik. Dan stoppen de verhalen en wordt het stil waarbij we vanuit het ware Zelf het beperkte perspectief van waaruit het ik kijkt en handelt overstijgen. We zullen ervaren dat we niets meer persoonlijk hoeven maken, dat de illusie van afgescheidenheid verdwijnt en dat we de energie verschuiven van alleen naar Al Eén.

Wij zijn de pioniers van de Nieuwe Aarde, die in deze cruciale tijd een groot verschil kunnen maken!

Hoe meer wij fysiek, mentaal en emotioneel ‘opschonen’ van collectieve, verdichte energieën, hoe meer lichaam en ziel één worden, zodat ons ware Zelf werkelijk belichaamd op aarde is. Zo brengen we de hoge frequentie die we ZIJN in het 3D veld; hier hoeven we niet hard voor te werken. Met onszelf is niets aan de hand, we zijn één met de Bron, daar kunnen we echt niets aan veranderen. Dat is wie we werkelijk zijn. Als we dit ons blijven beseffen kunnen we in overgave meebewegen met de soms intense fysieke en emotionele schommelingen in ons voertuig op aarde.

De fijngetrilde energie van ons ware Zelf die onvoorwaardelijke liefde IS, trilt de lagergetrilde, nog verdichte energie in de matrix los waardoor deze steeds meer oplost. Als er voldoende mensen in deze hoge trilling zijn, kunnen lagere frequenties niet meer overleven. Zo kunnen we SAMEN deze collectieve shift volbrengen. De verandering begint in onszelf, de sleutel zijn wij Zelf. Wij Zélf zijn de krachtige scheppers van een nieuwe, hartgedragen wereld met een potentieel aan ongekende mogelijkheden!

Door op de krachtige lichtplek ‘Terra Nova’ samen te Zijn krijgt de interne, en daarmee ook de externe shift een enorme boost.

De grote kracht van deze Retreat is...

dat alles wordt geleid in het Nu-moment, zodat er in de flow op het juiste moment datgene mag voltrekken waar jij aan toe bent. Hierdoor is er geen vast programma.

Terra Nova vertegenwoordigt de Nieuwe Aarde, waar de natuur volledig mee resoneert met alles wat er gebeurt. Dit hebben we tijdens de zomer-retreat 2022 sterk mogen ervaren, wat voor wonderbaarlijke gebeurtenissen zorgde.

Wat je kunt verwachten…

 • We verblijven in het mooie Terra Nova. Op deze magische krachtplek gelegen in de prachtige, groene franse natuur, waar het s’nachts stiller is dan stil, mogen we volop genieten van de Nieuwe Wereld energie.
 • Ieder zal tijdens deze retreat uitgebreid Mana via Marieke ontvangen. Mana betekent in het Polynesisch ‘Grote Kracht’,  de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen in ons dragen. Alle kracht komt van binnenuit. Een sterke, vrije stroom van deze levenskracht is een teken van  volledig ‘Alive’ zijn. Mana is ook als Manna, dat  ‘brood uit de hemel’ betekent in het oude testament. Mozes trok met het Joodse volk door de woestijn en werd door God gevoed met Manna dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de ziel. De Mana’s werken zeer diepgaand en zorgen voor een diepere verbinding met jeZelf waardoor Zelfliefde, vertrouwen en kracht groeien omdat het Zelf liefde, vertrouwen en kracht IS.
 • In de ochtend krijg je de mogelijkheid om je lichaam liefdevol te activeren  door begeleide Do-In Yoga van Marianne, wat het lichaamsbewustzijn vergroot. Hierna neem je wellicht een ochtendduik en plons je in het zwembad of in het natuurmeer.
 • Groepsbijeenkomsten waar we samenwerken aan collectieve thema’s, waar ieder zijn eigen unieke aandeel in heeft door persoonlijke stukken te neutraliseren.
 • Heling en balans door gebruik van een Kristalbed wat meegenomen zal worden naar Terra Nova. Hier mag je de hele week gebruik van maken. Het kristalbed werkt zeer ontspannend en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
 • Je zult van Marianne krachtige activaties met Tachyon energie ontvangen. Tachyon is de bron van alle frequenties en de eerste energie met een vorm die voortkomt uit het nulpunt energieveld, de oerbron van ons universum Deze lost blokkades op en herstelt energievelden zodat je cellen zich kunnen vernieuwen. Hier wordt je lichaam erg blij van!
 • Als het weer het toelaat zul je een krachtig Bronbad-ritueel ervaren, temidden in een vortex van Bronenergie.
 • Voor wie wil zal er een excursie zijn naar Rennes le Chateau, daar waar de energie van Maria Magdalena en Yeshua zo sterk voelbaar is. Hier eren we het heilige vrouwelijke in ons. Hier zullen we gezamenlijk met eigen auto’s heenrijden.
 • Dagelijks genieten we van de overvloed van een vers, heerlijk ontbijt, lunch en diner bereid door de superkok van Terra Nova.
 • Genieten van de prachtige natuur, de stilte, de rust, de warmte, de zon, wandelingen, spelen, het niets moeten, de verbinding met elkaar en vooral met je mooie pure Zelf.

 

 

Na deze Retreat:

We nemen hoge lichtfrequenties IN ons mee. In  het dagelijkse leven wat volgt lopen we als het ware stage met onsZelf, waarbij alles verder kan integreren en in ons verankerd wordt. Hierdoor worden we steeds meer uitgelijnd en komen we in een moeiteloze flow.. Door ons belichaamde Zelf te zijn, ZIJN wij the people of the New Earth!

 

Dat is het geschenk wat wij brengen hier op Aarde. Door te Zijn wie we ZIJN.

 

Vanuit dit Zijn zoeken we niet naar een doel. Wij ZIJN het doel. Vanuit dit Zijn zullen we ook vanzelf Doen. Vanuit binnen naar buiten, waarbij we bewuste scheppers worden van een nieuwe werkelijkheid en de Nieuwe Wereld steeds meer vorm krijgt.

Praktisch:

Data: 19 t/m 25 juni 2023

Op Terra Nova draait alles om jouw welzijn. De kok van Terra Nova zal met liefde dagelijks voor ons allen waanzinnig lekkere biologische ,vegetarische maaltijden bereiden, mjammie!

Je kunt heerlijk wandelen in het magische Katharenland rondom Terra Nova. De wandelroute GR7 naar Santiago de Compostella loopt vlak langs Terra Nova.

Alle slaapkamers (één-, twee- en driepersoonskamers) zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet en douche. Er is een woonkamer, een eetzaal en een sauna. Daarnaast kun je sporten in de gym, is er een buitenzwembad en een natuurmeer om in te zwemmen. Er zijn diverse relaxplekken. In de groepsruimte waar we regelmatig zullen samenkomen staat een koperen pyramide en zijn er grote kristallen aanwezig waardoor de energie hoog wordt gehouden.
Maak kennis met Terra Nova

Prijs voor de gehele retreat, inclusief alle overnachtingen en faciliteiten van Terra Nova, maaltijden en drankjes: 1195,- euro.

NOTE: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (voor max. 18 personen), wacht dus niet te lang met aanmelden. De ervaring is dat de Retreats die ik tot nu toe heb gegeven zeer snel vol zijn . Aanmelden kun je via  manamarieke@gmail.com

 

Reismogelijkheden naar Terra Nova, Domaine Denis, 11270 Saint Gauderic, France

 • Auto: Jacobien, Marianne en ik; Marieke reizen per auto. Mocht je het fijn vinden om met anderen samen te rijden dan breng ik jullie graag met elkaar in contact.
 • Trein: Met de trein is Terra Nova goed te bereiken. Er zijn nachttreinen zodat je ’s nachts lekker kunt slapen. In de buurt van Terra Nova zijn er diverse treinstations aanwezig.
 • Vliegtuig: Vanaf Amsterdam wordt er dagelijks gevlogen op Toulouse. Vanaf Brussel zijn er vluchten op Carcassonne. Het vliegveld van Toulouse ligt op ongeveer een uur van Terra Nova. Het vliegveld van Carcassonne op een half uur. Vanaf hier kun je met een huurauto of taxi naar Terra Nova.

 

Your own Self-realization is the greatest service you can render the world. Then all this earth shines like one house.’   

Ramana Maharshi

 

Laten we samen onsZelf Zijn hier op Aarde en het leven vieren!

samen

NIEUW: Samenwerking Daniel en Marieke!

Samen met mijn zoon Daniel bieden wij ondersteuning in stagnaties, onbegrip en problematiek in de verbinding tussen ouders en jongeren, op wat voor vlak ook. Je bent welkom bij ons als ouder(s), samen met je zoon of dochter. Tijdens de sessie belichten en bespreken we de kant van het ouder-zijn, samen met het aandeel wat je zoon/dochter inbrengt. Hierdoor wordt de krachtige samenwerking die jullie op een diepere laag hebben zichtbaar gemaakt en verandert de dynamiek tussen jullie. Zo kunnen weerstanden, problematiek en stagnaties tussen ouders en kind oplossen, omdat datgene wordt doorzien wat eerder niet doorzien werd. Er ontstaat een verdiepte band vanuit echte verbinding, van ziel tot ziel.

Door het pad wat Daniel en ik tot nu toe zijn gegaan, heb ik, mede door het krachtige aandeel van Daniel, als moeder geleerd om voorbij de moederrol te kijken en tot waarachtig contact te komen met Daniel als medeziel. Juist door de scenario’s die hij me aanreikte, kwam de moederrol vaak behoorlijk in het nauw. Dat was soms heel intens. Op zevenjarige leeftijd zei hij me al: ‘Mama, je zorgt heel goed voor me, maar toch mis ik je altijd…’

Daniel heeft me geleerd om echt te verbinden, voorbij de geprogrammeerde rol van moeder naar kind. Dit heeft voor een grote verschuiving in mezelf gezorgd en daardoor ook in ons contact. Ik heb hierdoor ont-dekt wat echt ondersteunend is voor Daniel voorbij de moederrol die me deels blindeerde om hem te zien voor wie hij werkelijk is. Hierdoor leerde ik ook mezelf nog meer zien voor wie ik werkelijk ben. Daniel heeft me vaak de spiegel voorgehouden wanneer hij merkte dat ik niet echt mezelf was maar nog onder invloed stond van de goedbedoelde, maar tevens bemoeiende en controlerende moederrol. Hij heeft hier glasheldere voelsprieten en innerlijke sensoren voor. Niet altijd gaf deze collectieve rol in mij toe dat het klopte wat Daniel in het licht bracht, ze was nogal hardnekkig en probeerde dan weg te komen met de boodschap dat ze het zo goed bedoelde. Dan bleef Daniel me er herhaaldelijk op wijzen dat hij voelde dat het niet zuiver was. Dankjewel Daniel voor je volharding en je kracht in deze. Ik weet dat de rol waarmee ik me soms nog identificeer best taai en ontkennend is. Dankjewel voor de samenwerking van ziel tot ziel. Dàt wat we eerst samen zouden uitwerken in de rollen als moeder en zoon en nu samen de wereld in mogen brengen, om andere ouders met hun zonen/dochters hierin te ondersteunen!
Deze sessies duren minimaal 1 en maximaal 2 uur en kunnen worden opgenomen en nagemaild. Vergoeding 95,- per uur, ongeacht met hoeveel personen je komt.  Het is ook mogelijk dit telefonisch of via Zoom te ontvangen.

Daniel Theone!

 

Daniel Theone!

'True wisdom is accepting that you don’t know a thing…
Who’s to say who to lose or to win
What is a flaw or a sin? Does it matter?
When feelings change up like the weather…
Feel like it’s better to make a flow of my own
Find your own Light to glow
go ahead and face it all, even when it gets low oh
No one is basic, and nobody knows, oh no
So no point in changing when they seems to break your heart
You are who you are, be your own superstar
So Learn how to love yourself even when it gets hard

accept the unknown, let go of the show…'
Daniel

 

Hoi, ik ben Daniel, de zoon van Marieke en ik ben ondertussen 17 en bijna 18 jaar oud. Je zou kunnen denken dat ik nog jong ben en niet veel levenservaring heb, maar als je bewust bent weet je dat leeftijd niets te maken heeft met innerlijke wijsheid. Een leeftijd is gewoon een getal wat vertelt hoelang je in een lichaam op deze aarde bent. Dat zegt dus niets over je mogelijke vorige levens en over wie je echt bent.

Eén van mijn grote kwaliteiten is dat ik iedereen als gelijke behandel. Of je nu 9 of 70 jaar bent, het maakt voor mij niets uit, ik zie iedereen als gelijk, als een medeziel. Dat wordt me overigens niet altijd in dank afgenomen door sommige ‘volwassenen’, maar vaak juist ook erg gewaardeerd.

Ik denk niet over alles hetzelfde als mijn moeder. We hebben beide de gave om mensen diep aan te kunnen voelen. En het voelt niet eens als een gave, het is voor mij gewoon wie ik ben. Tegelijkertijd had ik hier extreem veel last van. Ik voel altijd alles bij mensen om me heen, en zelfs vaak ook als ik ze fysiek niet zie, voel ik dit op afstand. Door alles te voelen bij mensen die niet zichzelf zijn en dat niet doorhebben van zichzelf, begreep ik deze wereld niet en had ik als kind vaak angsten. Hierdoor kon ik het aanwezig zijn in deze wereld, met daarin het hele systeem wat er heerst, moeilijk aan. Met als gevolg dat ik vastliep op school, regelmatig ziek werd en me vaak alleen en soms depressief voelde.

Ik snapte niet dat anderen de wereld niet ervaren zoals ik. Ik snapte ook niet waarom mensen zich anders gedragen dan dat ik kon voelen wie ze echt zijn, en daardoor voelde ik me hier niet thuis.

Eén van mijn grootste levenslessen is met dit alles leren omgaan en hier in deze wereld kunnen zijn helemaal als mezelf. En, net zoals jij die dit leest, blijven we leren. Ik ben niet slimmer of beter dan jullie, ik maak evenveel ‘fouten’ en ik leer evenveel.

Ik kan zeggen dat ik tot nu toe al veel heb meegemaakt. Wetende dat ik soms niet slim bezig was, maar het alsnog wilde ervaren om situaties aan te gaan en op mijn eigen manier te leren. Door bepaalde dingen te ervaren en hier bewustzijn op te krijgen, (ook met dank aan mijn moeder), ben ik meer in mijn kracht gekomen.

Ik heb ervaren hoe het bijvoorbeeld is om niet meer te willen leven, of zo erg te lijden dat ik mijn bed niet eens uit kon. Ook heb ik seksueel misbruik meegemaakt op jonge leeftijd en heb hiermee leren omgaan door er open over te spreken en alle intense gevoelens hierbij toe te laten. Ik heb de betrokken persoon dan ook kunnen vergeven en deze uit mijn hart gewenst dit ook los te laten.

Ik zie het leven als een soort spel waar we leren van en met elkaar, en daarin vooral proberen te blijven zien wie ik en de ander echt is. Door mijn ervaringen heb ik regelmatig open gesprekken met andere jongeren die soortgelijke ervaringen als ik of andere voor hen intense dingen hebben meegemaakt. Ik merkte dat dit hen altijd hielp. Het leek hierdoor soms wel of al een soort praktijk had omdat er steeds meer jongeren met me wilden praten over dingen waar ze niet eerder met anderen over durfden te spreken.

Daarnaast ken ik het straatleven, waar ik als pure ziel met paars haar (omdat ik dat mooi vond) gepest en zelfs bedreigd werd, gewoon omdat ik er anders uitzag. Dat is blijkbaar niet wat mensen met een gesloten mindset gewend zijn. Door in zulke situaties steeds te proberen rustig mezelf te blijven ben ik wel erg ver gekomen. Dat is wat ik de rest van mijn leven zal blijven doen, MEZELF zijn. Dat is waar je je kracht uithaalt, de kracht die iedereen op deze wereld in zich heeft. Dat is de grootste tip die ik jullie allemaal kan geven:)

Sinds ik geboren ben voel ik alle prikkels en begreep ik het niet. Ik had daar verschrikkelijk veel last van. Daardoor was ik bijvoorbeeld een “crybaby” en kon ik niet mee naar plekken waar veel mensen bijeen waren. Daar werd ik gewoon niet lekker van, zowel fysiek als emotioneel. Als mijn moeder bezorgd over me was wat vaak gebeurde, werd ik onrustig. Want ik voelde haar onderliggende angst. Zodra ze me liet voelen dat ze me daarin echt begreep, werd ik rustiger omdat ik haar pure zelf voelde voorbij haar moederrol. Dat was super belangrijk want dan had ik een echte houvast in deze gekke wereld. Daarom moest mijn moeder ook de bezorgdheid en de zorgrol die ze vaak te sterk had, loslaten om er echt voor mij te kunnen zijn. En dan was ze er vanzelf ook voor zichzelf. Als mensen echt zichzelf zijn voel ik echte verbinding en dat vind ik fijn.

Omdat ik zo gevoelig ben, wil ik dit graag verder inzetten als kracht.
Vaak kunnen mensen de diepere onderliggende gevoelens nog niet voelen in zichzelf, omdat daar beschermmechanismen op zitten. Terwijl ik ze bij hen wel kan voelen. Hierdoor kan ik ze helpen deze naar de oppervlakte te brengen. Van hieruit komt vanzelf een gesprek met inzichten voort waardoor je onverwerkte dingen los kunt laten door er eerst bewustzijn op te krijgen. Als ik iemands probleem aanvoel en aanhoor, komt er vanzelf bij mij een heel sterk gevoel en vanzelf heldere gedachtes over hoe ik mensen kan helpen en wat ik hieruit kan vertellen. Mijn ervaring is dat ik hierdoor al veel mensen, jongeren maar ook ouderen, waardevolle inzichten heb kunnen geven. Dit voelt als een natuurlijk deel van mij wat gewoon vanzelf gaat.

Ik wil graag mensen helpen die het moeilijk hebben in deze wereld, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe nodig dit is. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk is moet je de bereidheid hebben er doorheen te willen gaan. Soms heeft dat wat tijd nodig, omdat er veel trauma op zit. Dat is niet erg, het is al zo goed om erover te praten of in ieder geval iemand te hebben die naar je luistert, je begrijpt en geen oordeel over je heeft.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je mee zit, iedereen is welkom. Ik vind het fijn mensen te ontmoeten die willen ontdekken waar het écht over gaat. Ik wil graag met je praten, net zoals ik dat ook al doe met mijn ouders en vrienden. Dit leert ook mij weer en blijft mij ook motiveren om mijn pure zelf te zijn en te blijven.

Eén van m’n grote passies is muziek. Ik schrijf teksten en maak rap’s, geïnspireerd door het leven zelf.

Wat ik bied: Een luisterend oor en een diep invoelen. Van hieruit ontstaat vanzelf een gesprek waarin ik je help doorzien wat er op een diepere laag speelt.

Ik ontmoet je graag! Groetjes,

Daniel 

 

TRAJECT voor LICHTBRENGERS

TRAJECT voor LICHTBRENGERS

"Once we were particles of Light, now we are Beings of Light, radiating Love…" Rumi

Misschien heb je je altijd al anders gevoeld, alsof je niet helemaal in deze wereld past, en misschien heb je nog steeds moeite om hier te zijn.
Toch zou jij hier zijn, en wel met een krachtige reden… Jij bent een LICHTBRENGER!

We zijn allen verbonden met elkaar, als één collectief veld

Jij vertegenwoordigt, net als ieder ander, een waardevol deel van dit veld. Dat geldt voor iedereen, of je nu bewust of onbewust bent, welke rol je ook vertegenwoordigt. Hoe meer je je essentie belichaamt, hoe hoger de frequentie is van dit deel wat jij vertegenwoordigt. Dat heeft vanzelf invloed op het hele veld en dat is de belangrijkste reden dat we hier als Lichtbrengers zijn.

We hebben tijdens dit traject een krachtige samenwerking met elkaar. Je zult ervaren wie jij in wezen bent, voorbij je gedachten, gevoelens en gewoontepatronen. Je zult ervaren hoe veel Licht jij Bent en Brengt!

Wanneer het illusionaire, geprogrammeerde ik als het ware ‘sterft’, neem je jouw lichaam in eigendom en word jij de stuurman/ stuurvrouw van je leven. Als een wedergeboorte binnen hetzelfde lichaam.
Dit is een Life-change gebeuren

Je komt los van schijnidentiteiten en schijnhouvasten en je wordt jouw eigen anker, je authentieke zelf. Hier huist jouw enorme manifestatiekracht!

Je zult tijdens dit traject wat ik samen met m’n lieve zus Jacobien begeleid, meerdere keren Mana ontvangen wat je krachtig zal ondersteunen. Ik blijf me verwonderen over de prachtige en zo heldere liefdevolle boodschappen die tijdens Mana door me heen stromen. Je zult ook gaan ervaren hoe het is om zelf Mana te geven.

Mana helpt je herinneren wie jij werkelijk bent voorbij je persoonlijkheid. Voorbij het IK…om daarin ten diepst te beseffen hoe waardevol jij bent.

Dát wat jij werkelijk bent en nooit weg is geweest, maar door mis-identificaties op de achtergrond was geraakt. Mana werkt zonder omwegen, to the point, waardoor krachtige indaling van de ziel in het lichaam volgt. Dit zorgt voor snelle en diepe healing op alle lagen van je lichaam. Dit omdat jouw essentie van een veel hogere frequentie is dan het geprogrammeerde lichaam die generaties/lichamen-lang op de ‘automatische piloot’ draaide.

Mana betekent in het Polynesisch; Grote Kracht, de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen bezitten.

Mana is ook als Manna, dat 'brood uit de hemel' betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de ziel. Mana voelt als een heel vertrouwd deel van mezelf.

Mana zorgt voor een enorme groei en bewustzijnsverruiming. Het verhoogt je trilling en verbindt je met wie jij in essentie bent.

We bevrijden ons uit de loupe van programmeringen uit dit leven en vorige levens met de daaraan gekoppelde emoties. We ontstijgen het idee dat er nog iets gefixt moet worden. Er valt niets op te lossen als we her-inneren wie we werkelijk zijn. Dan lost de identificatie met het ‘ik’ op en lost dat wat we dus niet zijn vanzelf op, met innerlijke vrijheid als resultaat. We waren altijd al HEEL! Hoe meer we hier bewust van zijn wordt onze spirit steeds meer verankerd in ons lichaam. Door deze innerlijke shift trillen we vanzelf in een hogere frequentie en gaan we steeds meer leven vanuit onze essentie.

Je zult datgene loslaten wat nog in de weg zit om je natuurlijke, authentieke Zelf te belichamen. Te leven vanuit de spirit-Zelf is van daaruit een volgende beweging. Daar waar we ‘geprogrammeerde ikjes’ nog tegen zullen komen in het duale speelveld op aarde. We lopen hierin als het ware stage met onsZelf.
Vanuit dit pure ZIJN ontvouwt zich de rest van je leven. Je bent als de hemel waar de weersomstandigheden in plaats vinden. Alles wordt gedragen en geleid door je onveranderlijke, onsterfelijke Zelf.

In wezen is er niemand buiten ons. We zijn dezelfde Zelf, verdeeld in verschillende lichamen. Door dit te beseffen en steeds meer te belichamen lost de illusie van afgescheidenheid geheel op. Vanuit deze eenheidsverbinding zal de Nieuwe Wereld steeds meer vorm krijgen.

Mocht je jouw Lichtbrenger- ZIJN hier op aarde verder in de vorm neer willen zetten, ontstaat dat niet vanuit een aangeleerde methodiek. De ware teacher huist IN jou.  Deze zal tijdens dit traject steeds meer opstaan waardoor jouw potentieel en jouw gaven vrijkomen en je hierin natuurlijk leiderschap zult ervaren en vormgeven. Je hoeft dan ook geen vooropleiding of iets dergelijks te hebben, om deel te nemen aan dit traject voor Lichtbrengers. Iedereen is welkom hier.

Er zal tijdens alle bijeenkomsten altijd een kristalbed aanwezig zijn waar onbeperkt gebruik van mag worden gemaakt.

DATA: 8 bijeenkomsten. 1x per maand op onderstaande zaterdagen:
8 april, 13 mei, 10 juni, 8 juli, 9 september, 7 oktober, 4 november en 9 december.
Zo kan in jouw dagelijks leven integreren wat er per bijeenkomst geshift is.

TIJD: 10.00- 17.00 uur

LOCATIE: n het mooie Mozaïekkerkje, Dorpstraat 7, Gapinge (Zeeland)

VERGOEDING: 750,- voor alle bijeenkomsten, dit is inclusief lesmateriaal, lunch, thee en lekkers. (Er zijn nog enkele plekken, deze raakte door de fluistergangen heen al snel gevuld!)

Er zijn beperkte plekken, dit is een besloten groep gedurende het hele traject.

NOTE: Kom je van verder weg? Er zijn superleuke B&B’s in de buurt, mail me gerust voor tips!

UNCONDITIONAL LOVE-RETREAT

1-3 september kuuroord De Schouw, Zeeland

‘The touching of foreheads is an ancient greeting that honours the heart and soul of another human being. Amongst the Maori it is nose to nose, forehead to forehead- called hongi. The Hawaiians call it honi.
For some, this is how we bless the Beloved Feminine Devine. Third eye to third eye- sharing sacred breath.
This is very honorific as this represents the exchange of the breath of life, and MANA;  
the spirit power in ourSelf and between people.’

 

Als pioniers van de nieuwe tijd weten we dat we een spirit zijn, en dat we niet ons lichaam, onze gedachten en onze emoties zijn. We belichamen steeds meer wie we altijd al waren. Dit kan soms nog turbulent voelen…het lichaam waar zoveel programmeringen in opgeslagen zijn en die lichamen-lang zijn doorgegeven met daaraan gekoppelde onderdrukte emoties die mogelijk fysieke klachten veroorzaakten. Dit namen we generatieslang heel persoonlijk. We dachten, en denken soms nog steeds, dat wij dit lichaam met alle doorgegeven ‘roest’ echt zijn. Zolang we dit serieus nemen, ontkennen we dát wat we werkelijk zijn en kunnen we de ander ook niet zien voor wie hij/zij werkelijk is.

We gingen op zoek vanuit dit beperkte lichaamsbewustzijn naar onszelf en probeerden vanuit deze ‘ik’ de boel te fiksen om de verlichting te bereiken… die daardoor nooit bereikt kon worden. We identificeerden ons met dát wat we niet zijn. Dat heeft voor een hele bijzondere ‘poppenkast’ gezorgd. Dit is heel begrijpelijk en part of the game and the evolution of mankind.  De waarheid is dat er nooit iets mis met ons geweest; ik ben jij en jij bent ik, als dezelfde Zelf, als stralen van dezelfde zon.

Eén van de grootste dualiteiten op aarde is misschien wel dat we verdeeld zijn in mannen en vrouwen. Wanneer je in een vrouwenkostuum geboren wordt, hangt daar een hele waslijst aan over hoe je je hoort te gedragen op aarde als een zij. Als je in een mannenkostuum geboren wordt, hangt daar een andere waslijst aan over hoe je je hoort te gedragen als een hij. De dynamiek tussen beide geslachten versterkt deze rollen wat kan zorgen voor afhankelijkheidsenergie. Dit is generaties lang doorgegeven, en was het nieuwe normaal. De mens wist heel lang niet beter en dit kan nog als ‘roest’ in ons lichaam hangen.

Door de gigantische shift waar we gezamenlijk deel van uitmaken krijgen we een andere wisselwerking tussen mannelijk en vrouwelijk, zowel intern als extern.

 •  We voelen steeds meer onze ‘spirit-Zelf’ binnen het lichaam. De beladenheid tussen het mannelijk en vrouwelijk collectief is hierdoor aan het oplossen, waardoor de behoeftigheid verdwijnt en er een andere dynamiek ontstaat.
 • We hebben elkaar niet meer nodig om ons geliefd en gewaardeerd te voelen, of als opvulling voor leegte, of omdat we het niet alleen zouden kunnen, of om ons te redden van eenzaamheid.
 • We gaan elkaar steeds meer zien als medeziel, als eenzelfde Zelf, waardoor er vanzelf minder focus ligt op de lichamelijke aantrekkingskracht en het incompleet voelen, wat eerder gezocht werd bij de ander.

Een natuurlijk gevolg is dat we intieme relaties op een andere manier zullen gaan beleven. De aantrekkingskrachten tussen mensen ontstaat dan vanuit een andere energie. Dan verbinden we van ziel tot ziel, in gelijkwaardigheid en eenheid.

Vanuit de onvoorwaardelijke liefde die we Zijn

Iedereen is welkom bij deze Retreat. Mannen, vrouwen, of je nu single bent of een relatie hebt, het maakt niet uit. Wees welkom met alle uitdagingen die we allemaal nog tegenkomen, in welke relatie dan ook. Je zal ontvangen wat je nodig hebt en loslaten wat jou nog belemmert om een gezonde liefdevolle relatie met jezelf te hebben. Dit geeft vanzelf een vernieuwde dynamiek binnen intieme relaties. Zo binnen, zo buiten.

Tijdens deze retreat zullen we ingaan op dit collectieve thema. We zullen Mana ontvangen waarin we met elkaar een krachtige samenwerking hebben.  We kijken naar de balans van de mannelijke en vrouwelijke energie in ons. We gaan op onderzoek hoe vrij we zijn in ons lichaam.  Als man en als vrouw. Om datgene los te laten wat ons hierin nog blokkeert. We belichten thema’s als sexualiteit en intimiteit. We eren het heilige vrouwelijke èn het heilige mannelijke. Ongeacht hoe het lichaam er in de uiterlijke vorm uitziet, is het een intens levend energieveld.

We zijn onderweg in het belichamen van de Onvoorwaardelijke Liefde die we in wezen allen Zijn. Het lichaam gaan ervaren als de tempel van de ziel is een uitweg uit de gevangenis die het ego is.

Ooit aan het begin der tijden, 
voor het begin van het lijden.

Waar puurheid uit de Bron ontstond, 
een pure Godsvonk als uit een baarmoedermond. 

Puur leven, pure creatie,
pure energie vibratie.

Bedoeld om te creëren en te stromen, 
en na een tijd werd een vaste vorm aangenomen.

Om te ervaren en verder te ontplooien,
om een compleet nieuwe manier van Zijn te voltooien.

Eerst zou worden afgedaald in de vergetelheid, 
en ontpopte zich de dualiteit. 

De dualiteit van afscheiding met tralies als omheining,
het zou eerst doorleefd mogen worden waarna zou volgen de bevrijding. 

Het Vrouwelijke en het Mannelijke innerlijk en uiterlijk gescheiden, 
er was geen pure zuiverheid meer in beiden.

Niet meer zoals bedoeld om als Eenheid te creëren, 
ze gingen als afzonderlijke delen fungeren.

De splitsing was daar, 
als tegenpolen tegenover elkaar.

De weegschaal altijd uit balans, 
slachtoffer en dader, zonder winnaar of glans.

De evolutie ging door en door, 
de sluiers lieten schemeringen door. 

Schemeringen van hoe het bedoeld is om te Zijn, 
voorbij de dualiteit en de grenslijn.

Langzaam, stapje voor stapje kwam het Grote Ontwaken, 
eerst innerlijk vervolgens uiterlijk, waarbij de grenzen doorbraken.

De grenzen van alsmaar hetzelfde refrein, 
er werd nu opengetrokken het gordijn. 

Het gordijn van het Grote Plan hier op Aarde, 
dat weer liet herinneren en de lucht klaarde. 

Puur in beeld was de Mannelijke en Vrouwelijke onbalans,
waar het in Oorsprong wil zijn een dans.

Een dans van twee energieën zo puur, 
een dans van Eeuwige duur.

Waar de twee elkaar aanvullen en Samen Zijn, 
ver voorbij alle ruis en pijn.

Waar ze samen creëren en Samen Leven, 
waar ze de Oorsprong van de Schepping Leven Geven.

Leven hier op Aarde, 
Leven als de pure Godsvonk die de Bron baarde.

Jij mag als Godsvonk op Aarde Leven,
om puur Licht in de vorm te beleven.

De tijd is rijp, het is Klaar, 
de Nieuwe Aarde is daar.

De Nieuwe Aarde is wie wij Zijn,
waar doorklinkt geen enkel refrein. 

Pure Vrijheid, Broederschap en Evenwicht, 
waar immer schijnt het Eeuwige Licht.

Waar we Samen maken de dans, 
Waar we puur Licht Leven met een Gouden Glans.

(Bron: Wendy Golsteijn)

Dankjewel lieve Wendy, deze boodschap stroomde precies tijdens het schrijven van de aankondiging van deze retreat spontaan door jou heen. Wat een synchroniciteit, wat een samenwerking!

 

Tijdens deze Retreat ontvang je jouw unieke inwijding in het Bronbad. Je wordt gedreven in een bad van onvoorwaardelijke liefde. Dit is een onvergetelijke ervaring wat zorgt voor een diep gevoel van Thuiskomen in de de pure Liefde die jij BENT.

Gedurende de hele retreat bevind je je in een veld van hoge frequentie die we samen creëren, in samenwerking met de oneindige liefde van de helpers uit het licht, wat super helend is voor ons fysieke voertuig.

Het is altijd intens genieten in het mooie kuuroord de Schouw, waar we gebruik kunnen maken van alle faciliteiten, zoals de Finse sauna, infraroodcabine, koud dompelbad, zonnebank, verwarmd binnen-en buitenzwembad, massagestoel, grote tuin met zitjes, biowinkeltje, woonkamer met openhaard, handgemaakte sieraden van kristallen, en de heerlijke ambiance in het hele kuuroord met alles wat deze prachtige, bijzondere plek biedt.

Er zullen kristalbedden zijn waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Je kunt Mana, Tachyonbehandelingen, yoga en massages ontvangen. Daarnaast word je verwend met heerlijk eten, vers en met liefde bereid door een superteam.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze speciale geniet-retreat!

DATUM Retreat: weekend 1 tm 3 september 2023

LOCATIE: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe, Zeeland.

PRIJS: 495.- euro p.p.

NOTE: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn. De ervaring is dat het snel volgeboekt is.

LEEF JE VOLLE POTENTIEEL, ÉÉN MET DE BRON-RETREAT

KUUROORD DE SCHOUW, ZEELAND

 

De Shouw Bronbad Zeeland

Je bent van harte welkom bij de Één met de Bron-Retreats in kuuroord de Schouw.

Kuuroord de Schouw geeft mij altijd een gevoel van Thuiskomen.

We zitten in de overgang van de 3e naar de 5e dimensie. We hebben allen gekozen in deze hele bijzondere tijd hier op aarde te zijn en deze shift SAMEN te volbrengen. Door alle nog verdichte energie in onszelf te neutraliseren kunnen we belichamen wie we werkelijk zijn en doen waarvoor we gekomen zijn, ons volle potentieel benutten wat zo veel voldoening geeft. Tevens is dit het geschenk wat je de mensheid brengt.

Met veel liefde help ik jou de weg terugvinden naar je Zelf. Vanuit hart en ziel geef ik me over aan datgene wat wil gebeuren en waar jij klaar voor bent. Ik ben er, in samenwerking met een geweldig team van aardse helpers en oneindig veel helpers uit het licht, zodat er zal ontstaan wat er mag ontstaan. Moeiteloos en vanzelf.

Je bent welkom met ALLES in jou, met je lach en met je traan. We zullen samen genieten, ontvangen, loslaten, bevrijden, verdiepen, ontspannen,  waarbij je opgetild en teruggebracht wordt in jouw zielstrilling, in volle verbinding als het multidimensionale wezen die jij bent.

Je bent naar de Aarde gekomen om te stralen als jouw mooie, pure authentieke Zelf. Jij bent ik en ik ben jij, daar waar we verbinden in eenheid.

Tijdens deze retreats zal ik vele Mana’s geven.

Je zult herbronnen in het Bronbad. Dit is een zeer krachtige inwijding, een éénwording met jeZelf. 

De hele retreat is als een bad van LIEFDE waarin je continu wordt ondergedompeld!

Er zullen meerdere kristalbedden beschikbaar zijn waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Er zijn geweldige masseurs aanwezig, je kunt energetische behandelingen ontvangen, er is yoga, meditatie, en individuele sessies met diepwerkende TACHYON-energie.

Er zal ontstaan wat er wil ontstaan en je zult ALLES ontvangen waarvoor je komt.

Dit alles is inclusief heerlijk, vegetarisch eten, verse sapjes en theetjes en nog veel meer. Daarnaast staan alle faciliteiten, zoals sauna, infraroodcabine, zonnebank, verwarmd binnen- en buitenzwembad, grote tuin met zitjes, biowinkeltje, woonkamer met openhaard, de heerlijke ambiance in het hele kuuroord en alles wat deze prachtige, bijzondere plek biedt, het hele weekend tot jouw beschikking. Het is een zalige plek waar je met volle teugen kunt genieten van alles wat je aangereikt wordt.

DATA

10-12 maart 2023, dit is een weekend-Retreat  (deze is VOLgeboekt)
17-19 maart 2023, dit is een weekend-Retreat: 495.- euro p.p.

10-17 november , dit is een week-Retreat. Het is mogelijk bij deze retreat een weekend, een midweek of een gehele week deel te nemen.

*Weekend: 10 t/m 12 november. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies): 495.- euro p.p.

*Midweek: 13 t/m 17 november. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies): 695.- euro p.p.

*Gehele week: 10 t/m 17 november. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies): 950,- euro p.p.

LOCATIE: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe, Zeeland.

NOTE: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn. De ervaring is dat het snel volgeboekt is.

Voor informatie en/of een plek reserveren mail manamarieke@gmail.com  of app/bel Marieke: 0616359318

We hebben er nu al zin in dit met jou te gaan beleven, met zoveel liefde, toewijding en plezier!

Waar je heengaat word je al verwacht, je zult ALLES ontvangen waarvoor je komt.

We hebben tijdens deze retreat het geluk ons te mogen laten raken door de fijngevoelige muzikale gaven van Steven Curinckx. Ook zal Linda Evenhuis voor ons zingen, een engel als mens verkleed die in Terra Nova m’n pad kruiste. Hun muzikale bijdrage ontvouwt zich intuïtief en vanzelf, op de juiste momenten.

Hier vast een voorproefje van één van de magisch mooie liedjes van Linda, waarbij ze zich liet inspireren door een Mana sessie die iemand ontving tijdens een Schouwretreat met een krachtige boodschap die voor ons allen geldt: Wij zijn als de Oceaan. Door de omstandigheden van het leven en de identificatie hiermee, kan het voelen alsof we de bumpy golven zijn…. als we deze golven door ons heen laten bewegen zonder ermee te identificeren zijn het golven die komen en ook weer gaan, terwijl de Oceaan die wij in wezen Zijn onveranderlijk blijft.

Marieke en team

Rondleiding in kuuroord de Schouw

SamenZIJN- avonden!

ZULLEN WE SAMEN ONSZELF ZIJN?

 

SamenZIJN- avonden MANA

Je bent van harte welkom voor de SamenZIJN- avonden, waar we ten diepste verbinden met ons Zelf èn met elkaar in de Nieuwe Wereld-energie. Wanneer we onze authentieke, soevereine Zelf nog meer belichamen, is dit een feest van thuiskomen, wat bedoeld is verder vorm te geven op Aarde. Dat is waarvoor we gekomen zijn!

Tijdens deze avonden is er mogelijkheid MANA te ontvangen. We helpen elkaar in deze grote shift, deze turbulente tijd, door in openheid samen te zijn waar vanzelf ontvouwt wat plaats wil vinden en waarbij je datgene zult ontvangen wat je op dat moment nodig hebt.

Samen delen is samen helen. In deze tijd is het zo belangrijk en fijn om samen te komen en onze frequentie hoog te houden.


DATA

Eén maandagavond per maand. (Je bent niet verplicht om elke maand te komen, je zult er zijn wanneer het zo voelt voor jou en dan zul je merken dat het ook klopt dat je erbij bent!)

De data voor 2023 t/m de zomer zijn:  maandag 23 januari, 20 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei en 12 juni.

TIJD: 19.30 – 21.30 
LOCATIE: In het kerkje in de Dorpstraat 7, Gapinge (Zeeland)
KOSTEN: 25,- per keer

Ivm beperkte plekken graag even een berichtje tevoren als je komt.

* BALI *11 daagse Retreat Bali, nieuwe datum volgt!

 

Ga jij mee? 

Tijdens deze retreat draait het om jou! Ten diepst thuiskomen in je zelf.

Wie jij werkelijk bent belichamen hier op aarde. Baden in de liefde van ons als team omdat we dit met zoveel toewijding vanuit hart en ziel doen, in samenwerking met elkaar en met de Spirits.Tijdens deze Retreat draait het om jou! Ten diepst thuiskomen in je zelf. Wie jij werkelijk bent belichamen hier op aarde. Baden in de liefde van ons als team omdat we dit met zoveel toewijding vanuit hart en ziel doen, in samenwerking met elkaar en met de Spirits.

Elke dag groeps- en individueel werk. We laten ons in volle overgave leiden in wat er mag gebeuren zodat er geen vast programma is. Dit zorgt er voor dat juist datgene kan ontstaan wat werkelijk wil gebeuren. We zullen de diepte in gaan met ons zelf, je zult Mana ontvangen en nog heel veel meer….

We logeren in Abasan Mountain Resort, welke met zorg uitgekozen is voor deze krachtige Retreat. Dit Resort is privé gelegen in de heuvels van het rustige, stille en wonderschone, noord Bali. Een unieke plek die uit het hart is gecreëerd. Je logeert hier in 1 van de luxueuze ingerichte Balinese bungalows, die verspreid liggen over het terrein, met puur de natuur om je heen. Je badkamer is dan ook buiten gesitueerd! Deze hele Resort is privé en dus alléén door ons bezet, waardoor we de energie van onze groep kunnen waarborgen en datgene kunnen laten gebeuren waar we klaar voor zijn.

De enigen die naast ons aanwezig zijn, zijn wat aapjes in de jungle rondom ons en misschien exotische zingende vogels. Er is ook de zorgzame staff van deze bijzondere plek, die ons met liefde zal voorzien van gezond en zalig Indonesisch eten. Er is de hele dag mineral water, herbal tea en ook traditionele Balinese coffee beschikbaar. Ook maken zij heerlijke verse sapjes voor je klaar. Zij zijn daar om ons op en top te verwennen.

Er is hier volop de kans om te zonnebaden, te zwemmen of weg te dromen in het natuurlijke zoutwater zwembad op de Resort of te relaxen op het natuurlijke open terras beschut door bomen en bamboe met geweldig uitzicht over de vallei en de oceaan. De oceaan is op een paar kilometer afstand, er is een shuttle die je er heen brengt, gratis service van de Resort.

Zie gaia-oasis.com/abasan-mountain-retreat

In de Mountain Lotus room in Abasan Mountain Resort, met de groene jungle om ons heen zullen we groepswerk en individuele sessies doen. Deze plek wordt niet voor niets het hart van moeder Aarde genoemd. Te midden van de ongerepte natuur zal dit zeker effect hebben op ons energiewerk.

Je krijgt de kans een Reinigingsritueel te ontvangen in de eeuwenoude mystieke Pura Tirta Empul tempel, wat betekent ‘tempel van het heilige water met kristalheldere stroom’. Hier vind je een bron met onafgebroken zuiverend, geneeskrachtig water uit de aarde. Een heilige bron met, zoals de Balinezen zeggen, magische krachten.

Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om Bali te verkennen…. dit kent vele mooie stranden met prachtige snorkelplekken waar je zeeschildpadden kunt tegenkomen, indrukwekkende manta-roggen, en bij Lovina zelfs ook dolfijnen.

Bali heeft vele wondermooie tempeltjes, zeer de moeite waard is het kunstenaars en hippie-dorp Ubud wat we zullen bezoeken, de rijstvelden, de jungle, de vele speelse apen, de Mount Agung vulkaan, allerlei traditionele kleine dorpjes, de kleurrijke stoffen en hebbedingetjes, en de droom om in een 25 meter hoge waterval plek te zwemmen.

Er is ook de mogelijkheid om per boot het rustige, oh zo mooie Nusa Lembongan eiland te bezoeken, wat het paradijsje onder Bali wordt genoemd en maar een half uurtje varen is.

En mét onze mooie zelven de schoonheid van dit wonderlijke eiland in de Indische Oceaan.

Inbegrepen: Alle overnachtingen, alle vervoer over het eiland, alle hapjes en drankjes binnen Abasan Mountain Resort, alle groeps -en individuele sessies, het ritueel in de holy tempel. Prijs: 1495,- euro.

Je dient zelf je vliegreis te regelen, als je het fijn vindt kun je boeken op dezelfde vlucht waar wij op vliegen. We zullen zodra wij op de meest geschikte vlucht gereserveerd zijn de precieze gegevens hierover doorgeven.

NB. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen je reis te verlengen en nog langer te genieten van het mooie Bali!

De plekken voor deze bijzondere retreat zijn beperkt, vol is vol, dus als je graag mee wilt laat het dan zo snel mogelijk weten. De laatste Curacao Retreat was in 2 dagen volgeboekt.

Met heel veel liefs van ons en we kijken er naar uit met jou op reis te gaan! * Marieke , Stephan, Paul en Jacobien

Voor info en aanmelden: manamarieke@gmail.com

10 DAAGSE RETREAT SAN- BLAS, PANAMA, Nieuwe datum volgt!  Hier is 1 plek vrijgekomen!

 

Terug naar de oorsprong. Thuiskomen…om te Zijn wie jij in wezen Bent.

Met blijdschap kondig ik deze nieuwe en hele speciale 10- daagse Retreat aan, in de eenvoud van puur ZIJN.

Alles wat je nog weghoudt van je pure Zelf te zijn zul je mogen transformeren tijdens deze ZIJNS-RETREAT in dit paradijsje op Moeder Aarde.

Laatst vroeg iemand, waarom zijn je reizen soms zo ver weg? Wat hier de boodschap is, is dat bepaalde plekken op aarde ankerpunten zijn voor energie. Het heeft te maken met het lichtwerk wat we daar doen, en dat er dan juist door zo intensief lichtwerk te doen op die plek, er een sterke input is in het Aarde-grid. Naar waar en wanneer deze reizen zijn, wordt geleid, en de groep die hiervoor samenkomt heeft (onbewust) de afspraak dit samen te doen.

Daarnaast is het voor mij echt genieten om met een mooie groep mensen op reis te gaan, zowel in de wereld als in zichzelf.
Deze reis wordt begeleid door mezelf in samenwerking met een superteam. Mijn zus Jacobien sprong een gat in de lucht om deze reis mee te gaan maken, naar de indianen, een droom die voor haar uitkomt.We zullen verblijven op San Blas, ofwel Kuna Yala genoemd, wat betekent ’land van Kuna’. Dit zijn de pure, ongerepte indianen-eilanden bij Panama, pareltjes in de Caribean. San Blas, een gebied van 378 bounty-eilandjes, sommigen bewoond door Kuna Indianen; een indianenstam die nog geheel volgens zijn oude tradities leeft.De Kuna’s leiden een autonoom bestaan in Panama. Hun leider, de Sahila, is zowel hun politieke als spirituele leider. De inheemse indianen leven al jaren vooral van de ruilhandel in kokosnoten. De indianen leiden hier een basic bestaan, ze verplaatsen zich in houten kano’s, wonen in rieten huisjes met daken van palmbladeren, waar zij slapen in traditionele hangmatten. De Kuna indianen versieren zich met kralen om armen en benen en dragen kleurrijke kleding.

Hier overnachten we in traditionele indianenhuisjes op één van de eilandjes, waar je heerlijk kunt relaxen in de schaduw van metershoge palmbomen, zwemmen in een kristalheldere zee en nippen van vers kokoswater uit een kokosnoot. Voor even zul je leven op je eigen onbewoonde privé eiland.

Dit zijn de huisjes waarin we overnachten, enkelen op palen boven de oceaan, en enkelen op het strand. Je hebt een eigen douche en toilet in je huisje. Je loopt in een paar minuten het hele eiland rond. Telefoons hebben geen bereik, Wifi bestaat hier niet. Je vindt op San Blas geen hotels, geen auto’s, alles is eenvoud. Het hele eilandje is voor ons gereserveerd als groep.
DIT IS EEN RETREAT IN VOLLE OVERGAVE AAN HET ZIJN

We zullen luieren in de zon en zeesterren tellen in het water. We kunnen snorkelen boven kleurrijke koraalriffen en roggen uit het water zien springen. En met geluk zelfs dolfijnen. Iedereen is hier relaxt, niks hoeft, alles mag. In de avonden kunnen we genieten van een feestmaal, vooral verse vis, bereid door de Kuna indianen, waarna we genieten van de zonsondergang. Dit is op de San Blas eilanden spectaculair, de lucht kleurt paars/oranje boven het kalme water. Het continue geluid van de zee en samen ZIJN onder een heldere sterrenhemel, op dit Kuna Yala paradijsje op Aarde.

Je zult tijdens deze reis meerdere sessies ontvangen, in de groep en Mana individueel. Je zult maximaal ontvangen waar jij voor komt. Dit alles wordt geleid in samenwerking met de spirits. Er is tevoren geen programma, alles wordt geleid en ontstaat in het moment. Op deze plek zal zeker ook de energie van de indianen zeer aanwezig zijn. In alle eenvoud terug naar de eenvoud in je Zelf. PUUR JIJ!

Maaltijden worden 3x per dag voor ons bereid door de Kuna indianen. Dit zal vooral verse vis zijn. En kokosnoten… Het is wel mogelijk verzoekjes in te dienen, al is dit beperkt, zijn ze niet bekend met diëten. En de supermarkt is daar niet om de hoek!

We zullen ook bijna dagelijks een excursie maken naar diverse nabij gelegen eilandjes, om de indianendorpjes te bezoeken en mooie snorkelplekken en mangroves. Dit alles gebeurt over het water, per boot.

We vliegen naar Panama city, en vanaf daar met 2 kleine vliegtuigjes door naar de San Blas eilanden. Het bijzondere is dat dit onlangs door een Mana sessie met Ramphy en zijn vrouw Eefke spontaan ontstond. Ramphy is een oud collega van mijn baan bij KLM én is vlieger, en bood aan dit voor ons te regelen. Zij zullen tijdens deze Retreat er samen ook bij zijn in de groep, dank Ramphy en Eefke, echt super!

Vanaf het vliegveld-eilandje, waar we zullen landen in San Blas, worden we met een boot naar ons Retreat-eilandje gebracht. Dat is max een half uurtje varen, waar het hele eilandje privé voor ons is als groep. Zie hierboven de foto met het vliegtuigje waar we mee zullen vliegen naar de eilanden en de start / landingsbaan op het vliegveld-eilandje. Alleen al de reis ernaartoe is een unieke ervaring. Het betekent wel dat je niet veel bagage dan het hoognodige mee kunt nemen. Er is een max gewicht voor deze vliegtuigjes.

Echt back to basic!

De prijs van het verblijf daar, inclusief alle maaltijden en drankjes, alle sessies groeps- en individueel, alle excursies, boottochtjes. Inclusief de retourvlucht van Panama City naar San Blas, is 2195,- euro pp

Het enige wat hier nog bij komt is de vlucht naar Panama City vanuit Amsterdam of Brussel. We zijn hier nog mee bezig om een zo gunstig mogelijke prijs voor het vliegticket te vinden. Het kan zijn dat door de heen en terug reis je een dag eerder vertrekt of later thuis bent dan 5 en 15 februari.
De  plekken zijn beperkt, vol=vol

SEE YOU IN SAN BLAS, WAAR IK MET JE WIL DANSEN AAN ZEE MET ONZE BLOTE VOETEN IN HET ZAND. 

XXX  MARIEKE

Vragen over deze reis? Mail me gerust. Weet dat alle reizen tot nu toe in 1 weekend vol waren, dus wacht niet als je de YES voelt in jezelf.

Impressie San Blas, Guna Yala of the San Blas Islands

Voor info en reserveren: manamarieke@gmail.com