PEOPLE OF THE NEW EARTH-RETREAT

Terra Nova, Frankrijk
19 t/m 25 juni 2023

 

 

Terra Nova vertegenwoordigt de Nieuwe Aarde en dat is precies waar deze retreat over gaat;

Terra Nova is een krachtplek van Robert Bridgeman en zijn vrouw Monique en ligt in de Franse Pyreneeën, in het mystieke Katharenland. De Katharen vormden in de Middeleeuwen een spirituele groepering waar hun interpretatie van de Bijbelverhalen ver afweek  op die van de katholieke tradities. Zij geloofden in naastenliefde, gelijkwaardigheid, leven vanuit het hart en het herkennen en tot uitdrukking brengen van onze Goddelijke vonk.

 

‘Terra Nova is een magische plek. De geschiedenis is voelbaar en de energie is immens krachtig'.

Robert Bridgeman

 

In mei 2022 kreeg ik de prachtige aanbieding via de uitgever van mijn pasgeboren boek ‘de Stem van het Zelf’ een retreat te geven in Terra Nova waarbij ik meteen een volle Ja voelde. Deze zomerretreat was onvergetelijk mooi en voor herhaling vatbaar!

Tijdens deze transformerende week begeleid door mezelf, en in samenwerking met mijn zus Jacobien en Marianne Polderman die o.a yoga zal geven, zul je ervaren dat je een multidimensionaal wezen bent met een oneindig potentieel aan manifestatiekracht.

Dit betekent het einde van de zoektocht naar jezelf. Je zult jeZelf ontdekken en her-inneren wie je in essentie Bent. We zullen tijdens deze retreat de identificatie met oude ‘ikjes’, ofwel programmeringen en conditioneringen loslaten die gekoppeld zijn aan het collectieve 3D veld en er generatieslang voor hebben gezorgd dat we onszelf gingen onderdrukken. Wanneer we de rollen doorzien van waaruit we (over)leefden, ontwaken we uit de droom van het ik. Dan stoppen de verhalen en wordt het stil waarbij we vanuit het ware Zelf het beperkte perspectief van waaruit het ik kijkt en handelt overstijgen. We zullen ervaren dat we niets meer persoonlijk hoeven maken, dat de illusie van afgescheidenheid verdwijnt en dat we de energie verschuiven van alleen naar Al Eén.

Wij zijn de pioniers van de Nieuwe Aarde, die in deze cruciale tijd een groot verschil kunnen maken!

Hoe meer wij fysiek, mentaal en emotioneel ‘opschonen’ van collectieve, verdichte energieën, hoe meer lichaam en ziel één worden, zodat ons ware Zelf werkelijk belichaamd op aarde is. Zo brengen we de hoge frequentie die we ZIJN in het 3D veld; hier hoeven we niet hard voor te werken. Met onszelf is niets aan de hand, we zijn één met de Bron, daar kunnen we echt niets aan veranderen. Dat is wie we werkelijk zijn. Als we dit ons blijven beseffen kunnen we in overgave meebewegen met de soms intense fysieke en emotionele schommelingen in ons voertuig op aarde.

De fijngetrilde energie van ons ware Zelf die onvoorwaardelijke liefde IS, trilt de lagergetrilde, nog verdichte energie in de matrix los waardoor deze steeds meer oplost. Als er voldoende mensen in deze hoge trilling zijn, kunnen lagere frequenties niet meer overleven. Zo kunnen we SAMEN deze collectieve shift volbrengen. De verandering begint in onszelf, de sleutel zijn wij Zelf. Wij Zélf zijn de krachtige scheppers van een nieuwe, hartgedragen wereld met een potentieel aan ongekende mogelijkheden!

Door op de krachtige lichtplek ‘Terra Nova’ samen te Zijn krijgt de interne, en daarmee ook de externe shift een enorme boost.

De grote kracht van deze Retreat is...

dat alles wordt geleid in het Nu-moment, zodat er in de flow op het juiste moment datgene mag voltrekken waar jij aan toe bent. Hierdoor is er geen vast programma.

Terra Nova vertegenwoordigt de Nieuwe Aarde, waar de natuur volledig mee resoneert met alles wat er gebeurt. Dit hebben we tijdens de zomer-retreat 2022 sterk mogen ervaren, wat voor wonderbaarlijke gebeurtenissen zorgde.

Wat je kunt verwachten…

 • We verblijven in het mooie Terra Nova. Op deze magische krachtplek gelegen in de prachtige, groene franse natuur, waar het s’nachts stiller is dan stil, mogen we volop genieten van de Nieuwe Wereld energie.
 • Ieder zal tijdens deze retreat uitgebreid Mana via Marieke ontvangen. Mana betekent in het Polynesisch ‘Grote Kracht’,  de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen in ons dragen. Alle kracht komt van binnenuit. Een sterke, vrije stroom van deze levenskracht is een teken van  volledig ‘Alive’ zijn. Mana is ook als Manna, dat  ‘brood uit de hemel’ betekent in het oude testament. Mozes trok met het Joodse volk door de woestijn en werd door God gevoed met Manna dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de ziel. De Mana’s werken zeer diepgaand en zorgen voor een diepere verbinding met jeZelf waardoor Zelfliefde, vertrouwen en kracht groeien omdat het Zelf liefde, vertrouwen en kracht IS.
 • In de ochtend krijg je de mogelijkheid om je lichaam liefdevol te activeren  door begeleide Do-In Yoga van Marianne, wat het lichaamsbewustzijn vergroot. Hierna neem je wellicht een ochtendduik en plons je in het zwembad of in het natuurmeer.
 • Groepsbijeenkomsten waar we samenwerken aan collectieve thema’s, waar ieder zijn eigen unieke aandeel in heeft door persoonlijke stukken te neutraliseren.
 • Heling en balans door gebruik van een Kristalbed wat meegenomen zal worden naar Terra Nova. Hier mag je de hele week gebruik van maken. Het kristalbed werkt zeer ontspannend en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
 • Je zult van Marianne krachtige activaties met Tachyon energie ontvangen. Tachyon is de bron van alle frequenties en de eerste energie met een vorm die voortkomt uit het nulpunt energieveld, de oerbron van ons universum Deze lost blokkades op en herstelt energievelden zodat je cellen zich kunnen vernieuwen. Hier wordt je lichaam erg blij van!
 • Als het weer het toelaat zul je een krachtig Bronbad-ritueel ervaren, temidden in een vortex van Bronenergie.
 • Voor wie wil zal er een excursie zijn naar Rennes le Chateau, daar waar de energie van Maria Magdalena en Yeshua zo sterk voelbaar is. Hier eren we het heilige vrouwelijke in ons. Hier zullen we gezamenlijk met eigen auto’s heenrijden.
 • Dagelijks genieten we van de overvloed van een vers, heerlijk ontbijt, lunch en diner bereid door de superkok van Terra Nova.
 • Genieten van de prachtige natuur, de stilte, de rust, de warmte, de zon, wandelingen, spelen, het niets moeten, de verbinding met elkaar en vooral met je mooie pure Zelf.

 

 

Na deze Retreat:

We nemen hoge lichtfrequenties IN ons mee. In  het dagelijkse leven wat volgt lopen we als het ware stage met onsZelf, waarbij alles verder kan integreren en in ons verankerd wordt. Hierdoor worden we steeds meer uitgelijnd en komen we in een moeiteloze flow.. Door ons belichaamde Zelf te zijn, ZIJN wij the people of the New Earth!

 

Dat is het geschenk wat wij brengen hier op Aarde. Door te Zijn wie we ZIJN.

 

Vanuit dit Zijn zoeken we niet naar een doel. Wij ZIJN het doel. Vanuit dit Zijn zullen we ook vanzelf Doen. Vanuit binnen naar buiten, waarbij we bewuste scheppers worden van een nieuwe werkelijkheid en de Nieuwe Wereld steeds meer vorm krijgt.

Praktisch:

Data: 19 t/m 25 juni 2023

Op Terra Nova draait alles om jouw welzijn. De kok van Terra Nova zal met liefde dagelijks voor ons allen waanzinnig lekkere biologische ,vegetarische maaltijden bereiden, mjammie!

Je kunt heerlijk wandelen in het magische Katharenland rondom Terra Nova. De wandelroute GR7 naar Santiago de Compostella loopt vlak langs Terra Nova.

Alle slaapkamers (één-, twee- en driepersoonskamers) zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet en douche. Er is een woonkamer, een eetzaal en een sauna. Daarnaast kun je sporten in de gym, is er een buitenzwembad en een natuurmeer om in te zwemmen. Er zijn diverse relaxplekken. In de groepsruimte waar we regelmatig zullen samenkomen staat een koperen pyramide en zijn er grote kristallen aanwezig waardoor de energie hoog wordt gehouden.
Maak kennis met Terra Nova

Prijs voor de gehele retreat, inclusief alle overnachtingen en faciliteiten van Terra Nova, maaltijden en drankjes: 1195,- euro.

NOTE: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (voor max. 18 personen), wacht dus niet te lang met aanmelden. De ervaring is dat de Retreats die ik tot nu toe heb gegeven zeer snel vol zijn . Aanmelden kun je via  manamarieke@gmail.com

 

Reismogelijkheden naar Terra Nova, Domaine Denis, 11270 Saint Gauderic, France

 • Auto: Jacobien, Marianne en ik; Marieke reizen per auto. Mocht je het fijn vinden om met anderen samen te rijden dan breng ik jullie graag met elkaar in contact.
 • Trein: Met de trein is Terra Nova goed te bereiken. Er zijn nachttreinen zodat je ’s nachts lekker kunt slapen. In de buurt van Terra Nova zijn er diverse treinstations aanwezig.
 • Vliegtuig: Vanaf Amsterdam wordt er dagelijks gevlogen op Toulouse. Vanaf Brussel zijn er vluchten op Carcassonne. Het vliegveld van Toulouse ligt op ongeveer een uur van Terra Nova. Het vliegveld van Carcassonne op een half uur. Vanaf hier kun je met een huurauto of taxi naar Terra Nova.

 

Your own Self-realization is the greatest service you can render the world. Then all this earth shines like one house.’   

Ramana Maharshi

 

Laten we samen onsZelf Zijn hier op Aarde en het leven vieren!

 

 

LEEF JE VOLLE POTENTIEEL, ÉÉN MET DE BRON-RETREAT

KUUROORD DE SCHOUW, ZEELAND

 

De Shouw Bronbad Zeeland

Je bent van harte welkom bij de Één met de Bron-Retreats in kuuroord de Schouw.

Kuuroord de Schouw geeft mij altijd een gevoel van Thuiskomen.

We zitten in de overgang van de 3e naar de 5e dimensie. We hebben allen gekozen in deze hele bijzondere tijd hier op aarde te zijn en deze shift SAMEN te volbrengen. Door alle nog verdichte energie in onszelf te neutraliseren kunnen we belichamen wie we werkelijk zijn en doen waarvoor we gekomen zijn, ons volle potentieel benutten wat zo veel voldoening geeft. Tevens is dit het geschenk wat je de mensheid brengt.

Met veel liefde help ik jou de weg terugvinden naar je Zelf. Vanuit hart en ziel geef ik me over aan datgene wat wil gebeuren en waar jij klaar voor bent. Ik ben er, in samenwerking met een geweldig team van aardse helpers en oneindig veel helpers uit het licht, zodat er zal ontstaan wat er mag ontstaan. Moeiteloos en vanzelf.

Je bent welkom met ALLES in jou, met je lach en met je traan. We zullen samen genieten, ontvangen, loslaten, bevrijden, verdiepen, ontspannen,  waarbij je opgetild en teruggebracht wordt in jouw zielstrilling, in volle verbinding als het multidimensionale wezen die jij bent.

Je bent naar de Aarde gekomen om te stralen als jouw mooie, pure authentieke Zelf. Jij bent ik en ik ben jij, daar waar we verbinden in eenheid.

Tijdens deze retreats zal ik vele Mana’s geven.

Je zult herbronnen in het Bronbad. Dit is een zeer krachtige inwijding, een éénwording met jeZelf. 

De hele retreat is als een bad van LIEFDE waarin je continu wordt ondergedompeld!

Er zullen meerdere kristalbedden beschikbaar zijn waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Er zijn geweldige masseurs aanwezig, je kunt energetische behandelingen ontvangen, er is yoga, meditatie, en individuele sessies met diepwerkende TACHYON-energie.

Er zal ontstaan wat er wil ontstaan en je zult ALLES ontvangen waarvoor je komt.

Dit alles is inclusief heerlijk, vegetarisch eten, verse sapjes en theetjes en nog veel meer. Daarnaast staan alle faciliteiten, zoals sauna, infraroodcabine, zonnebank, verwarmd binnen- en buitenzwembad, grote tuin met zitjes, biowinkeltje, woonkamer met openhaard, de heerlijke ambiance in het hele kuuroord en alles wat deze prachtige, bijzondere plek biedt, het hele weekend tot jouw beschikking. Het is een zalige plek waar je met volle teugen kunt genieten van alles wat je aangereikt wordt.

DATA

10-12 maart 2023, dit is een weekend-Retreat  (deze is VOLgeboekt)
17-19 maart 2023, dit is een weekend-Retreat: 495.- euro p.p.

10-17 november , dit is een week-Retreat. Het is mogelijk bij deze retreat een weekend, een midweek of een gehele week deel te nemen.

*Weekend: 10 t/m 12 november. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies): 495.- euro p.p.

*Midweek: 13 t/m 17 november. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies): 695.- euro p.p.

*Gehele week: 10 t/m 17 november. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies): 950,- euro p.p.

LOCATIE: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe, Zeeland.

NOTE: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn. De ervaring is dat het snel volgeboekt is.

Voor informatie en/of een plek reserveren mail manamarieke@gmail.com  of app/bel Marieke: 0616359318

We hebben er nu al zin in dit met jou te gaan beleven, met zoveel liefde, toewijding en plezier!

 

Marieke en team

Rondleiding in kuuroord de Schouw

BRON-DAG

21 januari te Zutphen

Een dag her-bronnen met Marieke in samenwerking met lieve zus Jacobien. Heerlijk opladen in de Bron-energie!
Er is geen programma, deze dag ontvouwt zich vanuit de Bron van ZIJN. Je zult precies datgene ontvangen wat je nodig hebt en jij bent zo welkom!

Je zult op deze dag baden in Bron-energie, loslaten wat jou niet langer dient, om nog meer je ware Zelf te belichamen. Daar waar jij voor gekomen bent en wat ons verbindt in eenheid.

Het mooiste wat je kunt zijn is jeZelf. Dat is het grootste geschenk wat je jezelf en de ander kunt geven.

Dit heeft als gevolg dat onze manifestatiekracht gaat stromen. Niet meer overleven vanuit eeuwenoude programmeringen, maar ten VOLLE leven vanuit hart en ziel, hier en NU.

Zo vormen we het fundament van de Nieuwe Wereld.

Centrum Volledig Leven

DATA

LOCATIE: Het mooie Centrum Volledig Leven, Hanzeweg 6, Zutphen
DATUM: zaterdag 21 januari,  10.00 – 17.00 uur
KOSTEN: 95,-
ROUTE: Centrum Volledig Leven

Deze dag is voorzien van diverse theetjes, koffie, lekkers, met als lunch heerlijke versgemaakte soep.

Wil je overnachten in de sfeervolle, historische Hanzestad Zutphen, om er een mooi weekendje van te maken? Zie https://www.inzutphen.nl/nl/plan-je-bezoek/overnachten/bed-and-breakfast

Ivm beperkte plekken graag tijdig aanmelden via manamarieke@gmail.com

SamenZIJN- avonden!

ZULLEN WE SAMEN ONSZELF ZIJN?

 

SamenZIJN- avonden MANA

Je bent van harte welkom voor de SamenZIJN- avonden, waar we ten diepste verbinden met ons Zelf èn met elkaar in de Nieuwe Wereld-energie. Wanneer we onze authentieke, soevereine Zelf nog meer belichamen, is dit een feest van thuiskomen, wat bedoeld is verder vorm te geven op Aarde. Dat is waarvoor we gekomen zijn!

Tijdens deze avonden is er mogelijkheid MANA te ontvangen. We helpen elkaar in deze grote shift, deze turbulente tijd, door in openheid samen te zijn waar vanzelf ontvouwt wat plaats wil vinden en waarbij je datgene zult ontvangen wat je op dat moment nodig hebt.

Samen delen is samen helen. In deze tijd is het zo belangrijk en fijn om samen te komen en onze frequentie hoog te houden.


DATA

Eén maandagavond per maand. (Je bent niet verplicht om elke maand te komen, je zult er zijn wanneer het zo voelt voor jou en dan zul je merken dat het ook klopt dat je erbij bent!)

De data voor 2023 t/m de zomer zijn:  maandag 23 januari, 20 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei en 12 juni.

TIJD: 19.30 – 21.30 
LOCATIE: In het kerkje in de Dorpstraat 7, Gapinge (Zeeland)
KOSTEN: 25,- per keer

Ivm beperkte plekken graag even een berichtje tevoren als je komt.

* BALI *11 daagse Retreat Bali, nieuwe datum volgt!

 

Ga jij mee? 

Tijdens deze retreat draait het om jou! Ten diepst thuiskomen in je zelf.

Wie jij werkelijk bent belichamen hier op aarde. Baden in de liefde van ons als team omdat we dit met zoveel toewijding vanuit hart en ziel doen, in samenwerking met elkaar en met de Spirits.Tijdens deze Retreat draait het om jou! Ten diepst thuiskomen in je zelf. Wie jij werkelijk bent belichamen hier op aarde. Baden in de liefde van ons als team omdat we dit met zoveel toewijding vanuit hart en ziel doen, in samenwerking met elkaar en met de Spirits.

Elke dag groeps- en individueel werk. We laten ons in volle overgave leiden in wat er mag gebeuren zodat er geen vast programma is. Dit zorgt er voor dat juist datgene kan ontstaan wat werkelijk wil gebeuren. We zullen de diepte in gaan met ons zelf, je zult Mana ontvangen en nog heel veel meer….

We logeren in Abasan Mountain Resort, welke met zorg uitgekozen is voor deze krachtige Retreat. Dit Resort is privé gelegen in de heuvels van het rustige, stille en wonderschone, noord Bali. Een unieke plek die uit het hart is gecreëerd. Je logeert hier in 1 van de luxueuze ingerichte Balinese bungalows, die verspreid liggen over het terrein, met puur de natuur om je heen. Je badkamer is dan ook buiten gesitueerd! Deze hele Resort is privé en dus alléén door ons bezet, waardoor we de energie van onze groep kunnen waarborgen en datgene kunnen laten gebeuren waar we klaar voor zijn.

De enigen die naast ons aanwezig zijn, zijn wat aapjes in de jungle rondom ons en misschien exotische zingende vogels. Er is ook de zorgzame staff van deze bijzondere plek, die ons met liefde zal voorzien van gezond en zalig Indonesisch eten. Er is de hele dag mineral water, herbal tea en ook traditionele Balinese coffee beschikbaar. Ook maken zij heerlijke verse sapjes voor je klaar. Zij zijn daar om ons op en top te verwennen.

Er is hier volop de kans om te zonnebaden, te zwemmen of weg te dromen in het natuurlijke zoutwater zwembad op de Resort of te relaxen op het natuurlijke open terras beschut door bomen en bamboe met geweldig uitzicht over de vallei en de oceaan. De oceaan is op een paar kilometer afstand, er is een shuttle die je er heen brengt, gratis service van de Resort.

Zie gaia-oasis.com/abasan-mountain-retreat

In de Mountain Lotus room in Abasan Mountain Resort, met de groene jungle om ons heen zullen we groepswerk en individuele sessies doen. Deze plek wordt niet voor niets het hart van moeder Aarde genoemd. Te midden van de ongerepte natuur zal dit zeker effect hebben op ons energiewerk.

Je krijgt de kans een Reinigingsritueel te ontvangen in de eeuwenoude mystieke Pura Tirta Empul tempel, wat betekent ‘tempel van het heilige water met kristalheldere stroom’. Hier vind je een bron met onafgebroken zuiverend, geneeskrachtig water uit de aarde. Een heilige bron met, zoals de Balinezen zeggen, magische krachten.

Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om Bali te verkennen…. dit kent vele mooie stranden met prachtige snorkelplekken waar je zeeschildpadden kunt tegenkomen, indrukwekkende manta-roggen, en bij Lovina zelfs ook dolfijnen.

Bali heeft vele wondermooie tempeltjes, zeer de moeite waard is het kunstenaars en hippie-dorp Ubud wat we zullen bezoeken, de rijstvelden, de jungle, de vele speelse apen, de Mount Agung vulkaan, allerlei traditionele kleine dorpjes, de kleurrijke stoffen en hebbedingetjes, en de droom om in een 25 meter hoge waterval plek te zwemmen.

Er is ook de mogelijkheid om per boot het rustige, oh zo mooie Nusa Lembongan eiland te bezoeken, wat het paradijsje onder Bali wordt genoemd en maar een half uurtje varen is.

En mét onze mooie zelven de schoonheid van dit wonderlijke eiland in de Indische Oceaan.

Inbegrepen: Alle overnachtingen, alle vervoer over het eiland, alle hapjes en drankjes binnen Abasan Mountain Resort, alle groeps -en individuele sessies, het ritueel in de holy tempel. Prijs: 1495,- euro.

Je dient zelf je vliegreis te regelen, als je het fijn vindt kun je boeken op dezelfde vlucht waar wij op vliegen. We zullen zodra wij op de meest geschikte vlucht gereserveerd zijn de precieze gegevens hierover doorgeven.

NB. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen je reis te verlengen en nog langer te genieten van het mooie Bali!

De plekken voor deze bijzondere retreat zijn beperkt, vol is vol, dus als je graag mee wilt laat het dan zo snel mogelijk weten. De laatste Curacao Retreat was in 2 dagen volgeboekt.

Met heel veel liefs van ons en we kijken er naar uit met jou op reis te gaan! * Marieke , Stephan, Paul en Jacobien

Voor info en aanmelden: manamarieke@gmail.com

10 DAAGSE RETREAT SAN- BLAS, PANAMA, Nieuwe datum volgt!  Hier is 1 plek vrijgekomen!

 

Terug naar de oorsprong. Thuiskomen…om te Zijn wie jij in wezen Bent.

Met blijdschap kondig ik deze nieuwe en hele speciale 10- daagse Retreat aan, in de eenvoud van puur ZIJN.

Alles wat je nog weghoudt van je pure Zelf te zijn zul je mogen transformeren tijdens deze ZIJNS-RETREAT in dit paradijsje op Moeder Aarde.

Laatst vroeg iemand, waarom zijn je reizen soms zo ver weg? Wat hier de boodschap is, is dat bepaalde plekken op aarde ankerpunten zijn voor energie. Het heeft te maken met het lichtwerk wat we daar doen, en dat er dan juist door zo intensief lichtwerk te doen op die plek, er een sterke input is in het Aarde-grid. Naar waar en wanneer deze reizen zijn, wordt geleid, en de groep die hiervoor samenkomt heeft (onbewust) de afspraak dit samen te doen.

Daarnaast is het voor mij echt genieten om met een mooie groep mensen op reis te gaan, zowel in de wereld als in zichzelf.
Deze reis wordt begeleid door mezelf in samenwerking met een superteam. Mijn zus Jacobien sprong een gat in de lucht om deze reis mee te gaan maken, naar de indianen, een droom die voor haar uitkomt.We zullen verblijven op San Blas, ofwel Kuna Yala genoemd, wat betekent ’land van Kuna’. Dit zijn de pure, ongerepte indianen-eilanden bij Panama, pareltjes in de Caribean. San Blas, een gebied van 378 bounty-eilandjes, sommigen bewoond door Kuna Indianen; een indianenstam die nog geheel volgens zijn oude tradities leeft.De Kuna’s leiden een autonoom bestaan in Panama. Hun leider, de Sahila, is zowel hun politieke als spirituele leider. De inheemse indianen leven al jaren vooral van de ruilhandel in kokosnoten. De indianen leiden hier een basic bestaan, ze verplaatsen zich in houten kano’s, wonen in rieten huisjes met daken van palmbladeren, waar zij slapen in traditionele hangmatten. De Kuna indianen versieren zich met kralen om armen en benen en dragen kleurrijke kleding.

Hier overnachten we in traditionele indianenhuisjes op één van de eilandjes, waar je heerlijk kunt relaxen in de schaduw van metershoge palmbomen, zwemmen in een kristalheldere zee en nippen van vers kokoswater uit een kokosnoot. Voor even zul je leven op je eigen onbewoonde privé eiland.

Dit zijn de huisjes waarin we overnachten, enkelen op palen boven de oceaan, en enkelen op het strand. Je hebt een eigen douche en toilet in je huisje. Je loopt in een paar minuten het hele eiland rond. Telefoons hebben geen bereik, Wifi bestaat hier niet. Je vindt op San Blas geen hotels, geen auto’s, alles is eenvoud. Het hele eilandje is voor ons gereserveerd als groep.
DIT IS EEN RETREAT IN VOLLE OVERGAVE AAN HET ZIJN

We zullen luieren in de zon en zeesterren tellen in het water. We kunnen snorkelen boven kleurrijke koraalriffen en roggen uit het water zien springen. En met geluk zelfs dolfijnen. Iedereen is hier relaxt, niks hoeft, alles mag. In de avonden kunnen we genieten van een feestmaal, vooral verse vis, bereid door de Kuna indianen, waarna we genieten van de zonsondergang. Dit is op de San Blas eilanden spectaculair, de lucht kleurt paars/oranje boven het kalme water. Het continue geluid van de zee en samen ZIJN onder een heldere sterrenhemel, op dit Kuna Yala paradijsje op Aarde.

Je zult tijdens deze reis meerdere sessies ontvangen, in de groep en Mana individueel. Je zult maximaal ontvangen waar jij voor komt. Dit alles wordt geleid in samenwerking met de spirits. Er is tevoren geen programma, alles wordt geleid en ontstaat in het moment. Op deze plek zal zeker ook de energie van de indianen zeer aanwezig zijn. In alle eenvoud terug naar de eenvoud in je Zelf. PUUR JIJ!

Maaltijden worden 3x per dag voor ons bereid door de Kuna indianen. Dit zal vooral verse vis zijn. En kokosnoten… Het is wel mogelijk verzoekjes in te dienen, al is dit beperkt, zijn ze niet bekend met diëten. En de supermarkt is daar niet om de hoek!

We zullen ook bijna dagelijks een excursie maken naar diverse nabij gelegen eilandjes, om de indianendorpjes te bezoeken en mooie snorkelplekken en mangroves. Dit alles gebeurt over het water, per boot.

We vliegen naar Panama city, en vanaf daar met 2 kleine vliegtuigjes door naar de San Blas eilanden. Het bijzondere is dat dit onlangs door een Mana sessie met Ramphy en zijn vrouw Eefke spontaan ontstond. Ramphy is een oud collega van mijn baan bij KLM én is vlieger, en bood aan dit voor ons te regelen. Zij zullen tijdens deze Retreat er samen ook bij zijn in de groep, dank Ramphy en Eefke, echt super!

Vanaf het vliegveld-eilandje, waar we zullen landen in San Blas, worden we met een boot naar ons Retreat-eilandje gebracht. Dat is max een half uurtje varen, waar het hele eilandje privé voor ons is als groep. Zie hierboven de foto met het vliegtuigje waar we mee zullen vliegen naar de eilanden en de start / landingsbaan op het vliegveld-eilandje. Alleen al de reis ernaartoe is een unieke ervaring. Het betekent wel dat je niet veel bagage dan het hoognodige mee kunt nemen. Er is een max gewicht voor deze vliegtuigjes.

Echt back to basic!

De prijs van het verblijf daar, inclusief alle maaltijden en drankjes, alle sessies groeps- en individueel, alle excursies, boottochtjes. Inclusief de retourvlucht van Panama City naar San Blas, is 2195,- euro pp

Het enige wat hier nog bij komt is de vlucht naar Panama City vanuit Amsterdam of Brussel. We zijn hier nog mee bezig om een zo gunstig mogelijke prijs voor het vliegticket te vinden. Het kan zijn dat door de heen en terug reis je een dag eerder vertrekt of later thuis bent dan 5 en 15 februari.
De  plekken zijn beperkt, vol=vol

SEE YOU IN SAN BLAS, WAAR IK MET JE WIL DANSEN AAN ZEE MET ONZE BLOTE VOETEN IN HET ZAND. 

XXX  MARIEKE

Vragen over deze reis? Mail me gerust. Weet dat alle reizen tot nu toe in 1 weekend vol waren, dus wacht niet als je de YES voelt in jezelf.

Impressie San Blas, Guna Yala of the San Blas Islands

Voor info en reserveren: manamarieke@gmail.com

School for MANA (=School voor Lichtwerkers)
10 wekelijkse bijeenkomsten

 

Een traject van 10 wekelijkse bijeenkomsten, van 19:30 - 21:30 uur

Je wordt door mij begeleid in samenwerking met ‘de helpers’ en je hoger Zelf, ofwel je Ware Zelf. Ik blijf me verwonderen over de prachtige en zo krachtige, liefdevolle boodschappen die ik mag doorgeven met Mana. Ik ben dankbaar dat ik in deze tijd hier op aarde ben en dat ik Mana mag geven.

Mana helpt je herinneren wie jij werkelijk bent voorbij je persoonlijkheid. Voorbij het IK…om daarin ten diepst te beseffen hoe waardevol jij bent.

Mana ruimt datgene op wat nog in de weg zit zodat jouw pure Zelf overblijft. Dat wat nooit weg is geweest, maar door misidentifcaties op de achtergrond was geraakt. Het Zelf komt meer en meer tevoorschijn, voorbij alle rollen, alle mechanismen en maskers. Deze laatstgenoemden worden door Mana aan het licht gebracht waardoor ze losgelaten kunnen worden. Mana werkt zonder omwegen, to the point, waardoor krachtige indaling van de ziel in het lichaam volgt, wat weer zorgt voor snelle en diepe healing op alle lagen van je lichaam. Dit omdat jouw essentie van een veel hogere frequentie is dan het geprogrammeerde lichaam die al generatieslang, vele lichamen lang, op aarde op de ‘automatische piloot’ draait.

 

school voor Mana Marieke Meulenberg

We zijn allen verbonden met elkaar, als één groot collectief veld.

Jij vertegenwoordigt net als ieder ander een deel van dit veld. Dat geldt voor iedereen, of je nu bewust of onbewust bent.

Hoe meer je jouw essentie belichaamd , hoe hoger de frequentie is van dit deel wat jij vertegenwoordigt in het collectieve veld waardoor alle energie die hierin lager trilt een boost krijgt.

Jouw Mana trilt dus door op de familielijnen, het collectief, moeder Aarde en de hele kosmos.

 

 

We bevrijden ons uit de loupe van programmeringen uit dit leven en vorige levens met de daaraan gekoppelde emoties, als we de illusie doorzien. We ontstijgen het idee dat er nog iets gefixt moet worden. Er valt niets op te lossen als we her-inneren wie we werkelijk zijn. Dan lost de identificatie met het ik op en lost dat wat we dus niet zijn vanzelf op, met innerlijke vrijheid als resultaat. We waren altijd al HEEL! Onszelf hier eerst bewust van te worden zodat het steeds meer verankerd in ons lichaam zorgt ervoor dat we door deze innerlijke shift in een hoger getrilde energie komen.

Wanneer het illusionaire, geprogrammeerde ik als het ware sterft in jou, neem je jouw lichaam in eigendom. Als een wedergeboorte binnen hetzelfde lichaam. Dit is een lifechange gebeuren. Je wordt je ware ZELF, je eigen houvast, je eigen anker. Vanuit dit pure ZIJN ontvouwd zich de rest van je leven. Je bent als de hemel waar de weersomstandigheden in plaats vinden. Alles wordt gedragen en geleid door je onveranderlijke, onsterfelijke ware Zelf.

In wezen is er niemand buiten ons. We zijn dezelfde Zelf, verdeelt in verschillende lichamen. Door dit te beseffen en steeds meer te belichamen lost de illusie van afgescheidenheid geheel op. Vanuit deze eenheidsverbinding zal de Nieuwe Wereld steeds meer vorm krijgen.

Mana betekent in het Polynesisch; Grote Kracht, de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen bezitten.

Mana is ook als Manna, dat 'brood uit de hemel' betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de ziel. Mana voelt als een heel vertrouwd deel van mezelf.

Mana verbindt je vooral weer met wie jij in essentie bent. School voor MANA zorgt voor een enorme groei en bewustzijnsverruiming, verhoging van jouw trilling.

Je zult ook gaan ervaren hoe het is om zelf Mana te geven. Er is geen vast programma bij de School for Mana omdat alles zich geheel natuurlijk ontvouwt. De Mana geeft precies aan wat nodig is, voor jou en voor de groep. De groep ontstaat dan ook altijd precies zoals het moet zijn, in de juiste samenstelling van aanwezigen. Je hoeft geen vooropleiding of iets dergelijks te hebben om deel te nemen aan de School voor Mana. Iedereen is welkom hier.

 

DATA:  9, 16, 30 januari, 6, 13, 27 februari, 6, 13, 27 maart, 1 april 2023.

Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Prijs: 500,- euro voor het hele traject.
Locatie: Dorpsstraat 7, Gapinge

Voor info en aanmelden mail  manamarieke@gmail.com