SamenZIJN retreat in het Raadhuis

Hoofdplaat, Zeeland, weekend 15 t/m 17 maart 2024

Jij bent zo welkom! Alles even helemaal loslaten uit het dagelijkse leven en de volledige aandacht voor JOU tijdens deze geniet-retreat bij mij thuis in het Raadhuis in Hoofdplaat. En dit op minder dan vijf minuten loopafstand van de zee…

Het Raadhuis, de plek waar alles samenvalt tot één. Het is niet voor niets dat de postcode van deze plek AL 1 is. Het Raadhuis staat op een kruispunt. Het kruispunt waar je nergens heen hoeft maar gewoon mag ZIJN. De torenklok in het Raadhuis staat stil. Wanneer je hier bent ga je ook echt uit de tijd. Het verleden en de toekomst vallen van je af, er is alleen maar NU. In het Nu stoppen de verhalen en is het stil. In het Nu is Alles beschikbaar. In het nu BEN jij heel en compleet en hoeft er niets.

Dit te ervaren is ALLES. Hier vindt de shift plaats waarin het hoofd stil wordt en het lichaam mee gaat ‘trillen’ op de frequentie van wie jij al Bent. Lichaam en ziel worden één. Het nulpunt, het niks en alles tegelijkertijd. Wat overblijft is ZIJN. Vanuit dit ZIJN ontvouwt zich de rest van ons leven. Zonder houvast, zonder te weten wat voor ons ligt, maar volledig te leven in het NU. Van hieruit manifesteren we moeiteloos en vanzelf.

Tijdens deze Retreat zal alles zich vanzelf ontvouwen. Je zult Mana ontvangen wat je precies die ondersteuning en helderheid zal geven in wat jij op dat moment nodig hebt. Mana laat jou kijken en voelen voorbij de geprogrammeerde mind en laat zien dat alles wat jij Bent IN jou IS. Mana werkt zeer verhelderend, activeert het ZELFgenezend vermogen en zorgt voor directe verschuivingen in jou.

Je kunt Tachyon ontvangen (nulpunt energie), wat regenererend werkt voor het lichaam. Er is de mogelijkheid drukpuntmassage te ontvangen waar je lichaam dieper door kan ontspannen. Er zal een kristalbed ter beschikking zijn wat je onbeperkt kunt gebruiken. Dit alles om het fysieke en emotionele lichaam ondersteuning te bieden in de collectieve shift waarin we ons bevinden.

Hoe heerlijk is het om tussendoor de zeelucht op te snuiven hier op het einde van de straat achter de dijk en waar we met een beetje geluk de zeehondjes voorbij kunnen zien zwemmen of we ze kunnen zien liggen op de zandplaat in zee wat hier bij Hoofdplaat hun vaste verblijfsplek is.

 

Deze weekend-Retreat is voor een besloten groep van maximaal 14 deelnemers en wordt begeleid door mezelf, in samenwerking met een oud vertrouwd superteam, m’n lieve zus Jacobien, Stephan Winters en Paul van de Vijver. Marianne Polderman biedt de mogelijkheid voor Tachyon behandelingen. Tachyon is 0-punts energie, wat heel fijn en krachtig werkt op de frequentie van ons fysieke voertuig. Ingrid Deneve is er voor drukpuntmassage, heerlijk voor de doorstroom in ons lichaam.
Heel blij dit samen met elkaar te gaan beleven! Kom je ook?

Ben je Duitstalig? Renate Wolters-Rothmund (de vertaalster van de Duitse versie van m’n boek de Stem van het Zelf) is aanwezig voor de Duitse vertaling tijdens deze Retreat!

DATUM: vrijdag 15 t/m zondag 17 maart 2024. We beginnen vrijdag rond 17.00 uur waar we eerst samen genieten van een heerlijk diner in het Raadhuis. In de avond starten we samen in de groepsruimte, de voormalige trouwzaal van het Raadhuis. De Retreat eindigt zondag 17 maart omstreeks 17.00 uur ’s middags.

LOKATIES: Je slaapt 2 nachten in het Raadhuis of in de prachtige Eglizen-kerk tegenover het Raadhuis , waar zich diverse prachtige tweepersoons suites met eigen douche en toilet bevinden.
De Eglizen-kerk, een goddelijke plek!

VERGOEDING: 495,- p.p. Dit is inclusief Alles. Twee overnachtingen in Eglizen of het Raadhuis, alle sessies, heerlijke gezonde maaltijden, thee/koffie, sapjes en veel lekkernijtjes!
See you in Hoofdplaat aan zee!

SamenZIJN avonden in Hoofdplaat 

In deze tijd waar een immense collectieve bewustzijns-shift gaande is, is het ondersteunend en fijn om regelmatig samen te komen. Dit helpt ons om onze frequentie hoog te houden.

Je bent van harte welkom voor de SamenZIJN-avonden, waar we ten diepste verbinden met ons Zelf en waar we hetzelfde Zelf in elkaar herkennen. Juist door het samenkomen als groep kunnen we de collectief geprogrammeerde mind doorzien en komen we uit de verhalen die ons weghouden uit het Nu. Emoties stromen dan vanzelf. Wanneer alles er mag zijn kunnen we de Rust die we ZIJN ervaren in het je fysieke lichaam.

We helpen hierdoor elkaar in deze soms behoorlijk turbulente tijd. Door in openheid samen te zijn waar vanzelf ontvouwt wat er op dat moment aandacht vraagt, zul je datgene ontvangen wat je op dat moment nodig hebt.
Tijdens deze avonden is er de mogelijkheid MANA te ontvangen.
Wat een rijkdom in deze bijzondere tijd om dit bijzondere pad samen te mogen lopen.

DATA: Eén maandagavond per maand in Hoofdplaat: 22 januari, 19 februari, 25 maart, 22 april, 20 mei, 17 juni, 15 juli, 23 september, 21 oktober, 18 november, 16 december.

Je bent niet verplicht om elke maand te komen, je zult er zijn wanneer het zo voelt voor jou en dan zul je merken dat het ook klopt dat je erbij bent!

TIJD: 19.30 – 21.30 Thee en lekkers staan de hele avond voor je klaar!
LOCATIE: Het Raadhuis, Dorpsstraat 1, Hoofdplaat
VERGOEDING: 25,- per keer.

SamenZIJN Retreats in Kuuroord de Schouw, Zeeland

 

De Shouw Bronbad Zeeland

Je bent van harte welkom bij de SamenZIJN-Retreats in het mooie en voor mij zo geliefde kuuroord de Schouw. 

Kuuroord de Schouw geeft mij altijd een gevoel van thuiskomen,  het voelt een beetje als de hemel op aarde te ervaren. De Nieuwe Wereld!

Met veel liefde help ik jou de weg terugvinden naar je Zelf. Vanuit hart en ziel geef ik me over aan datgene wat wil gebeuren en waar jij klaar voor bent. Ik begeleid deze Retreats geheel intuïtief. Ik laat me in vol vertrouwen en overgave leiden in ieder nieuw nu-moment.

Ik ben er voor jou, in samenwerking met mijn lieve zus Jacobien, Stephan Winters en een geweldig team van zichtbare èn onzichtbare helpers, zodat er zal ontstaan wat er mag ontstaan. Moeiteloos en vanzelf.

Je bent welkom met ALLES, met je lach en met je traan. We zullen samen genieten, ontvangen, loslaten, bevrijden, verdiepen en ontspannen, waarbij je opgetild en teruggebracht wordt in jouw zielstrilling.

Je Zelf zijn is het meest natuurlijke wat er is en tevens het meest wat je kunt zijn. Het is jouw geschenk aan de wereld. Je bent naar de Aarde gekomen om jouw mooie, pure authentieke Zelf te belichamen. Jij bent ik en ik ben jij, daar waar we verbinden in eenheid.

Tijdens deze Retreats zal ik individuele en groeps Mana geven en zullen we een krachtige boost geven aan de belichaming van onze essentie. Doordat we ten diepste her-inneren wie we werkelijk zijn creëren we samen een eenheidsveld.  Door de hooggetrilde energie van het pure Zijn ‘trilt’ vanzelf op fysieke en emotionele lagen datgene los wat we niet zijn.

Je zult herbronnen in het Bronbad. Het Bronbad is als een snelkookpan van pure Liefde waar jij jouw eigen unieke beleving in zult hebben samen met ons. Te ervaren dat jij één met de Bron Bent is een onvergetelijke ervaring die doorwerkt in je dagelijks leven.

De hele Retreat is als een bad van LIEFDE waarin je continu wordt ondergedompeld. 

Er is geen vast programma tijdens deze Retreats. En dat is juist de kracht!                              
Meestromen met wat zich in het moment aandient zorgt ervoor dat alles zich vanzelf en op het juiste moment ontvouwt. Je zult datgene ontvangen waar je dan klaar voor bent, niet eerder en niet later. Hierdoor creëren we een natuurlijke flow, waar lichaam en ziel steeds meer als eenheid samensmelten.

Zo ontstaat er een krachtige synchroniciteit waar ikzelf regelmatig nog verwonderd door ben.. Magisch blijft dat!

Er is tijdens alle Retreats een kristalbed beschikbaar waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Er is in het kuuroord een fijne, grote groepsruimte en er zijn meerdere cabines voor individuele sessies zoals massages en energetische behandelingen. Er is yoga, meditatie, en er zijn individuele sessies met diepwerkende TACHYON-energie (nulpunt energie) wat zeer regenererend werkt voor het lichaam.

Er zal tijdens deze Retreat ontstaan wat er wil ontstaan, je zult alles ontvangen waarvoor je komt.

Daarnaast zijn alle luxe faciliteiten, zoals finse sauna, infraroodcabine, zonnebank, verwarmd Bronbad, buitenzwembad, koud dompelbad, een massagestoel, grote tuin met zitjes, biowinkeltje, woonkamer met openhaard, de heerlijke ambiance in het hele kuuroord en alles wat deze prachtige, bijzondere plek biedt staat de hele retreat tot jouw beschikking. Het is een zalige plek waar je met volle teugen kunt genieten van alles wat je aangereikt wordt.

Dit alles is inclusief heerlijk, gezond vegetarisch eten, verse sapjes en theetjes en nog véél meer, gemaakt door een super keukenteam die dit elke keer met zoveel liefde en plezier doen.

Zo blij met het hele team en de superfijne samenwerking die we altijd weer hebben!

DATA alle Schouw-retreats 2024:

WEEKEND in de Schouw: 2 t/m 4 februari

Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van Tachyon, kristalbed, alle massages, groeps- en individuele sessies): 495.-  p.p.

Deze Retreat wordt live muzikaal ondersteund door Linda Evenhuis. Linda kruiste m’n pad in Terra Nova en zingt sindsdien regelmatig tijdens de Retreats in de Schouw. Een zingende engel die met haar zelfgemaakte liedjes (mede geinspireerd door Mana sessies) je diep zullen raken; Linda Evenhuis.

WEEKEND in de Schouw: 5 t/m 7 april

Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van Tachyon, kristalbed, alle massages, groeps- en individuele sessies): 495.-  p.p.

Deze Retreat wordt live muzikaal ondersteund door de prachtige klanken van Steven en Merel, een boost voor lichaam en geest. Zo puur, zo mooi, ik ben altijd weer met tranen geroerd door wie zij Zijn en door hun prachtige muziek die zij vanuit hart en ziel naar buiten laten stromen.
Steven Curinckx en Merel van Baelen op Instagram: deoevervloed

EXTRA LANGE MIDWEEK in de Schouw: 23 t/m 28 juni

Deze start zondag 23 juni 18.00 uur en eindigt vrijdag 28 juni 14.00 uur. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van Tachyon, kristalbed, alle massages, groeps- en individuele sessies): 750.- p.p.

De live muzikale ondersteuning tijdens deze Retreat is nog een verrassing!

WEEKEND, MIDWEEK of GEHELE WEEK in de Schouw: 4 t/m 11 oktober

Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies).

Het is mogelijk deze retreat als week, midweek of weekend te reserveren.

Weekend: vrijdag 4 tm zondag 6 oktober (495,-)
Midweek:   maandag 7 tm vrijdag 11 oktober (695,-)
Gehele week: vrijdag 4 tm vrijdag 11 oktober (950,-)

De live muzikale ondersteuning tijdens deze Retreat is nog een verrassing!

Tijdens elke Retreat ontvouwt de muzikale bijdrage van de op dat moment aanwezige muzikanten zich intuïtief en vanzelf. Ze voelen wanneer de juiste momenten zich aandienen.

LOKATIE: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe, Zeeland.

NOTE: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je bij deze Retreats wilt zijn. De ervaring is dat het snel volgeboekt is.

Voor informatie en/of een plek reserveren mail manamarieke@gmail.com  of app/bel Marieke: 0616359318

We hebben er nu al zin in dit met jou te gaan beleven, met zoveel liefde, toewijding en plezier. Het is altijd een feest in Kuuroord de Schouw te ZIJN! 

 

Impressie van een Retreat met Marieke in kuuroord de Schouw…

Tijdens de laatste retreat is er een prachtig, professioneel filmpje gemaakt door Frank Kouws:

Play Video

TRAJECT voor LICHTBRENGERS 2024

een krachtig boost-traject, one year on a jetplane!

TRAJECT voor LICHTBRENGERS

"Once we were particles of Light, now we are Beings of Light, radiating Love…" Rumi

Het mooiste wat je kan zijn is jeZelf. Wat zo eenvoudig klinkt, lijkt soms zo lastig in de wereld waarin we leven.

Welkom in het Raadhuis, waar je diepzee duikt in jeZelf, om je te her-inneren wie jij in wezen Bent. Je pure Zelf zijn en van hieruit je leven te leven, waardoor je vanzelf datgene en diegenen aantrekt wat resoneert op wie jij werkelijk bent. Welkom in een bad van liefde, waarin fysiek en emotioneel vrijkomt wat je niet bent, zodat overblijft wie jij in essentie bent. Het belichaamde Zelf. Dat wat ons verbindt in eenheid.

Misschien heb je je altijd al anders gevoeld, alsof je niet helemaal in deze wereld past, en misschien heb je nog steeds moeite om hier te zijn.
Toch zou je hier Zijn… om te ontwaken uit de droom en hier te Zijn als jeZelf!
We zijn allen verbonden met elkaar, als één collectief veld. Jij vertegenwoordigt, net als ieder ander, een waardevol deel van dit veld. Dat geldt voor iedereen, of je nu bewust of onbewust bent, en welke rol je ook vertegenwoordigt. Hoe meer je je essentie belichaamt, hoe hoger de frequentie is van dit deel wat jij vertegenwoordigt. Dit heeft vanzelf invloed op het hele veld.

We hebben tijdens dit traject een krachtige samenwerking met elkaar. Je zult ervaren wie jij in wezen bent, voorbij je gedachten, gevoelens en gewoontepatronen. Je zult ervaren hoeveel Licht jij Bent en brengt!
Wanneer het illusionaire, geprogrammeerde ik als het ware ‘sterft’, neem je jouw lichaam in eigendom.  Als een wedergeboorte binnen hetzelfde lichaam.

Dit is een Life-change gebeuren. Je komt los van schijnidentiteiten en schijnhouvasten en je wordt jouw eigen anker, je authentieke zelf. Hier huist je potentieel, je natuurlijke scheppingskracht komt hier vanzelf uit voort.

Je zult tijdens dit jaartraject Mana ontvangen wat je krachtig zal ondersteunen. Ik blijf me verwonderen over de heldere liefdevolle boodschappen die tijdens Mana door me heen stromen. Je zult ook gaan ervaren hoe het is om zelf Mana te geven.

Mana helpt je herinneren wie jij werkelijk bent voorbij je persoonlijkheid. Voorbij het ik… Mana betekent in het Polynesisch; Grote Kracht, de heilige, bovennatuurlijke kracht waar we allen mee verbonden zijn.

We bevrijden ons uit de loupe van programmeringen uit dit leven en vorige levens met de daaraan gekoppelde emoties. We ontstijgen de illusie van tijd en het idee dat er nog iets gefixt moet worden. Er valt niets op te lossen als we Zijn wie we werkelijk zijn. Dan lost de identificatie met het ‘ik’ op en lost dat wat we niet zijn vanzelf op, met innerlijke vrijheid als resultaat.
We waren altijd al HEEL!

De kracht van dit jaartraject is dat je tussen de maandelijkse trajectdagen als het ware Stage loopt met jezelf. Daar kan datgene wat doorzien is en daarmee losgelaten is tijdens de trajectdagen dieper verankeren. En daar waar het nog moeizaam gaat, kan dat tijdens de volgende trajectdag alle aandacht krijgen.
Dit werkt zeer effectief.

Vanuit dit pure ZIJN ontvouwt zich de rest van je leven. Met hierin als fundament je onveranderlijke, onsterfelijke Zelf.
In wezen is er niemand buiten ons. We zijn hetzelfde Zelf, verdeeld in verschillende lichamen. Hierin lost de illusie van afgescheidenheid op. Vanuit deze eenheidsverbinding zal de Nieuwe Wereld steeds meer vorm krijgen.

Mocht je jouw Lichtbrenger-ZIJN hier op aarde verder in de vorm neer willen zetten, ontstaat dat niet vanuit een aangeleerde methodiek. De ware teacher huist IN jou.  Deze zal tijdens dit traject steeds meer voelbaar en zichtbaar worden, waardoor jouw potentieel en jouw gaven vrijkomen en je hierin natuurlijk leiderschap zult ervaren en vormgeven. Je hoeft dan ook geen vooropleiding of iets dergelijks te hebben, om deel te nemen aan dit traject voor Lichtbrengers.
Iedereen is welkom!

Dit traject wordt begeleid in samenwerking met mijn lieve zus Jacobien en Stephan Winters. Er is de mogelijkheid om tijdens dit traject Tachyon te ervaren, begeleid door Marianne Polderman Er zal tijdens alle bijeenkomsten een Bronstoel en kristalbed aanwezig zijn waar onbeperkt gebruik van mag worden gemaakt.

DATA: 11  bijeenkomsten. 1x per maand op onderstaande zaterdagen:
13 januari, 10 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli, 7 september, 12 oktober, 9 november, 14 december
TIJD: 10.30- 17.00 uur
LOCATIE:  Het Raadhuis, Dorpsstraat 1 te Hoofdplaat
VERGOEDING: 1000,- voor alle 11 bijeenkomsten, dit is inclusief alles, een heerlijke lunch, thee/koffie en lekkers.
Er zijn beperkte plekken, dit is een besloten groep gedurende het hele traject.

INDIVIDUELE MANA INTENSIVE RETREAT

Foto-ontwerp Miranda van Tillo

Wil je individueel begeleid worden, uitgebreid de diepte in gaan met jezelf en dit liever niet doen in een groep?
Dan is een individuele tweedaagse MANA INTENSIVE wellicht voor jou bestemd. Deze twee dagen is ALLE aandacht volledig gericht op JOU. Ik ben er met alle liefde, om samen met jou te doorzien wat je nog weghoudt van jeZelf. Ik help je loslaten wat je niet meer dient, om ten diepst te beseffen en te voelen wie jij werkelijk Bent.

Je word één op één intensief begeleid. Je logeert twee nachten in de B&B van het Raadhuis. We gaan samen op reis, doen meerdere Mana’s, ademsessies, en alles wat zich in het moment aandient om jou te ondersteunen. We zijn één avond en twee dagen samen en duiken samen de diepte in, om in korte tijd veel te shiften. Je krijgt mijn boek ‘de Stem van het Zelf’ en voldoende tools mee naar huis om dit alles in je dagelijks leven te integreren.

Je komt aan op dag 1 rondom 17.00 uur. We eten gezellig samen en maken een rustige start. Dag 2 is de meest intensieve dag waar ik me geheel laat leiden in het moment. Dag 3 vervolgen we het proces en ronden we de Intensive omstreeks 17.00 uur af.

Het is eventueel ook mogelijk om deze Mana Intensive Retreat met maximaal 2 personen te doen als je sterk voelt om dit samen te doen met iemand waarmee je een diepere connectie hebt.

DATA: in overleg met jou.
LOCATIE: Het Raadhuis, Dorpsstraat 1 te Hoofdplaat.
VERGOEDING:  995,-  p.p. inclusief alle sessies, mijn boek, overnachtingen, heerlijke gezonde maaltijden, verse sapjes, koffie/ thee én chocola!
Voor meer info mail of app me gerust. Mail manamarieke@gmail.com  of app/bel Marieke: 0616359318

Samenwerking Daniel en Marieke

Samen met mijn zoon Daniel bieden wij ondersteuning in stagnaties, onbegrip en problematiek in de verbinding tussen ouders en jongeren, op wat voor vlak ook. Je bent welkom bij ons als ouder(s), samen met je zoon of dochter. Tijdens de sessie belichten en bespreken we de kant van het ouder-zijn, samen met het aandeel wat je zoon/dochter inbrengt. Hierdoor wordt de krachtige samenwerking die jullie op een diepere laag hebben zichtbaar gemaakt en verandert de dynamiek tussen jullie. Zo kunnen weerstanden, problematiek en stagnaties tussen ouders en kind oplossen, omdat datgene wordt doorzien wat eerder niet doorzien werd. Er ontstaat een verdiepte band vanuit echte verbinding, van ziel tot ziel.

Door het pad wat Daniel en ik tot nu toe zijn gegaan, heb ik, mede door het krachtige aandeel van Daniel, als moeder geleerd om voorbij de moederrol te kijken en tot waarachtig contact te komen met Daniel als medeziel. Juist door de scenario’s die hij me aanreikte, kwam de moederrol vaak behoorlijk in het nauw. Dat was soms heel intens. Op zevenjarige leeftijd zei hij me al: ‘Mama, je zorgt heel goed voor me, maar toch mis ik je altijd…’

Daniel heeft me geleerd om echt te verbinden, voorbij de geprogrammeerde rol van moeder naar kind. Dit heeft voor een grote verschuiving in mezelf gezorgd en daardoor ook in ons contact. Ik heb hierdoor ont-dekt wat echt ondersteunend is voor Daniel voorbij de moederrol die me deels blindeerde om hem te zien voor wie hij werkelijk is. Hierdoor leerde ik ook mezelf nog meer zien voor wie ik werkelijk ben. Daniel heeft me vaak de spiegel voorgehouden wanneer hij merkte dat ik niet echt mezelf was maar nog onder invloed stond van de goedbedoelde, maar tevens bemoeiende en controlerende moederrol. Hij heeft hier glasheldere voelsprieten en innerlijke sensoren voor. Niet altijd gaf deze collectieve rol in mij toe dat het klopte wat Daniel in het licht bracht, ze was nogal hardnekkig en probeerde dan weg te komen met de boodschap dat ze het zo goed bedoelde. Dan bleef Daniel me er herhaaldelijk op wijzen dat hij voelde dat het niet zuiver was. Dankjewel Daniel voor je volharding en je kracht in deze. Ik weet dat de rol waarmee ik me soms nog identificeer best taai en ontkennend is. Dankjewel voor de samenwerking van ziel tot ziel. Dàt wat we eerst samen zouden uitwerken in de rollen als moeder en zoon en nu samen de wereld in mogen brengen, om andere ouders met hun zonen/dochters hierin te ondersteunen!
Deze sessies duren minimaal 1 en maximaal 2 uur en kunnen worden opgenomen en nagemaild. Vergoeding 95,- per uur, ongeacht met hoeveel personen je komt.  Het is ook mogelijk dit telefonisch of via Zoom te ontvangen.

Daniel Theone!

 

Daniel Theone!

'True wisdom is accepting that you don’t know a thing…
Who’s to say who to lose or to win
What is a flaw or a sin? Does it matter?
When feelings change up like the weather…
Feel like it’s better to make a flow of my own
Find your own Light to glow
go ahead and face it all, even when it gets low oh
No one is basic, and nobody knows, oh no
So no point in changing when they seems to break your heart
You are who you are, be your own superstar
So Learn how to love yourself even when it gets hard

accept the unknown, let go of the show…'
Daniel

 

Hoi, ik ben Daniel, de zoon van Marieke en ik ben ondertussen 17 en bijna 18 jaar oud. Je zou kunnen denken dat ik nog jong ben en niet veel levenservaring heb, maar als je bewust bent weet je dat leeftijd niets te maken heeft met innerlijke wijsheid. Een leeftijd is gewoon een getal wat vertelt hoelang je in een lichaam op deze aarde bent. Dat zegt dus niets over je mogelijke vorige levens en over wie je echt bent.

Eén van mijn grote kwaliteiten is dat ik iedereen als gelijke behandel. Of je nu 9 of 70 jaar bent, het maakt voor mij niets uit, ik zie iedereen als gelijk, als een medeziel. Dat wordt me overigens niet altijd in dank afgenomen door sommige ‘volwassenen’, maar vaak juist ook erg gewaardeerd.

Ik denk niet over alles hetzelfde als mijn moeder. We hebben beide de gave om mensen diep aan te kunnen voelen. En het voelt niet eens als een gave, het is voor mij gewoon wie ik ben. Tegelijkertijd had ik hier extreem veel last van. Ik voel altijd alles bij mensen om me heen, en zelfs vaak ook als ik ze fysiek niet zie, voel ik dit op afstand. Door alles te voelen bij mensen die niet zichzelf zijn en dat niet doorhebben van zichzelf, begreep ik deze wereld niet en had ik als kind vaak angsten. Hierdoor kon ik het aanwezig zijn in deze wereld, met daarin het hele systeem wat er heerst, moeilijk aan. Met als gevolg dat ik vastliep op school, regelmatig ziek werd en me vaak alleen en soms depressief voelde.

Ik snapte niet dat anderen de wereld niet ervaren zoals ik. Ik snapte ook niet waarom mensen zich anders gedragen dan dat ik kon voelen wie ze echt zijn, en daardoor voelde ik me hier niet thuis.

Eén van mijn grootste levenslessen is met dit alles leren omgaan en hier in deze wereld kunnen zijn helemaal als mezelf. En, net zoals jij die dit leest, blijven we leren. Ik ben niet slimmer of beter dan jullie, ik maak evenveel ‘fouten’ en ik leer evenveel.

Ik kan zeggen dat ik tot nu toe al veel heb meegemaakt. Wetende dat ik soms niet slim bezig was, maar het alsnog wilde ervaren om situaties aan te gaan en op mijn eigen manier te leren. Door bepaalde dingen te ervaren en hier bewustzijn op te krijgen, (ook met dank aan mijn moeder), ben ik meer in mijn kracht gekomen.

Ik heb ervaren hoe het bijvoorbeeld is om niet meer te willen leven, of zo erg te lijden dat ik mijn bed niet eens uit kon. Ook heb ik seksueel misbruik meegemaakt op jonge leeftijd en heb hiermee leren omgaan door er open over te spreken en alle intense gevoelens hierbij toe te laten. Ik heb de betrokken persoon dan ook kunnen vergeven en deze uit mijn hart gewenst dit ook los te laten.

Ik zie het leven als een soort spel waar we leren van en met elkaar, en daarin vooral proberen te blijven zien wie ik en de ander echt is. Door mijn ervaringen heb ik regelmatig open gesprekken met andere jongeren die soortgelijke ervaringen als ik of andere voor hen intense dingen hebben meegemaakt. Ik merkte dat dit hen altijd hielp. Het leek hierdoor soms wel of al een soort praktijk had omdat er steeds meer jongeren met me wilden praten over dingen waar ze niet eerder met anderen over durfden te spreken.

Daarnaast ken ik het straatleven, waar ik als pure ziel met paars haar (omdat ik dat mooi vond) gepest en zelfs bedreigd werd, gewoon omdat ik er anders uitzag. Dat is blijkbaar niet wat mensen met een gesloten mindset gewend zijn. Door in zulke situaties steeds te proberen rustig mezelf te blijven ben ik wel erg ver gekomen. Dat is wat ik de rest van mijn leven zal blijven doen, MEZELF zijn. Dat is waar je je kracht uithaalt, de kracht die iedereen op deze wereld in zich heeft. Dat is de grootste tip die ik jullie allemaal kan geven:)

Sinds ik geboren ben voel ik alle prikkels en begreep ik het niet. Ik had daar verschrikkelijk veel last van. Daardoor was ik bijvoorbeeld een “crybaby” en kon ik niet mee naar plekken waar veel mensen bijeen waren. Daar werd ik gewoon niet lekker van, zowel fysiek als emotioneel. Als mijn moeder bezorgd over me was wat vaak gebeurde, werd ik onrustig. Want ik voelde haar onderliggende angst. Zodra ze me liet voelen dat ze me daarin echt begreep, werd ik rustiger omdat ik haar pure zelf voelde voorbij haar moederrol. Dat was super belangrijk want dan had ik een echte houvast in deze gekke wereld. Daarom moest mijn moeder ook de bezorgdheid en de zorgrol die ze vaak te sterk had, loslaten om er echt voor mij te kunnen zijn. En dan was ze er vanzelf ook voor zichzelf. Als mensen echt zichzelf zijn voel ik echte verbinding en dat vind ik fijn.

Omdat ik zo gevoelig ben, wil ik dit graag verder inzetten als kracht.
Vaak kunnen mensen de diepere onderliggende gevoelens nog niet voelen in zichzelf, omdat daar beschermmechanismen op zitten. Terwijl ik ze bij hen wel kan voelen. Hierdoor kan ik ze helpen deze naar de oppervlakte te brengen. Van hieruit komt vanzelf een gesprek met inzichten voort waardoor je onverwerkte dingen los kunt laten door er eerst bewustzijn op te krijgen. Als ik iemands probleem aanvoel en aanhoor, komt er vanzelf bij mij een heel sterk gevoel en vanzelf heldere gedachtes over hoe ik mensen kan helpen en wat ik hieruit kan vertellen. Mijn ervaring is dat ik hierdoor al veel mensen, jongeren maar ook ouderen, waardevolle inzichten heb kunnen geven. Dit voelt als een natuurlijk deel van mij wat gewoon vanzelf gaat.

Ik wil graag mensen helpen die het moeilijk hebben in deze wereld, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe nodig dit is. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk is moet je de bereidheid hebben er doorheen te willen gaan. Soms heeft dat wat tijd nodig, omdat er veel trauma op zit. Dat is niet erg, het is al zo goed om erover te praten of in ieder geval iemand te hebben die naar je luistert, je begrijpt en geen oordeel over je heeft.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je mee zit, iedereen is welkom. Ik vind het fijn mensen te ontmoeten die willen ontdekken waar het écht over gaat. Ik wil graag met je praten, net zoals ik dat ook al doe met mijn ouders en vrienden. Dit leert ook mij weer en blijft mij ook motiveren om mijn pure zelf te zijn en te blijven.

Eén van m’n grote passies is muziek. Ik schrijf teksten en maak rap’s, geïnspireerd door het leven zelf.

Wat ik bied: Een luisterend oor en een diep invoelen. Van hieruit ontstaat vanzelf een gesprek waarin ik je help doorzien wat er op een diepere laag speelt.

Ik ontmoet je graag! Groetjes,

Daniel 

 

* BALI *11 daagse Retreat Bali, nieuwe datum volgt!

 

Ga jij mee? 

Tijdens deze retreat draait het om jou! Ten diepst thuiskomen in je zelf.

Wie jij werkelijk bent belichamen hier op aarde. Baden in de liefde van ons als team omdat we dit met zoveel toewijding vanuit hart en ziel doen, in samenwerking met elkaar en met de Spirits.Tijdens deze Retreat draait het om jou! Ten diepst thuiskomen in je zelf. Wie jij werkelijk bent belichamen hier op aarde. Baden in de liefde van ons als team omdat we dit met zoveel toewijding vanuit hart en ziel doen, in samenwerking met elkaar en met de Spirits.

Elke dag groeps- en individueel werk. We laten ons in volle overgave leiden in wat er mag gebeuren zodat er geen vast programma is. Dit zorgt er voor dat juist datgene kan ontstaan wat werkelijk wil gebeuren. We zullen de diepte in gaan met ons zelf, je zult Mana ontvangen en nog heel veel meer….

We logeren in Abasan Mountain Resort, welke met zorg uitgekozen is voor deze krachtige Retreat. Dit Resort is privé gelegen in de heuvels van het rustige, stille en wonderschone, noord Bali. Een unieke plek die uit het hart is gecreëerd. Je logeert hier in 1 van de luxueuze ingerichte Balinese bungalows, die verspreid liggen over het terrein, met puur de natuur om je heen. Je badkamer is dan ook buiten gesitueerd! Deze hele Resort is privé en dus alléén door ons bezet, waardoor we de energie van onze groep kunnen waarborgen en datgene kunnen laten gebeuren waar we klaar voor zijn.

De enigen die naast ons aanwezig zijn, zijn wat aapjes in de jungle rondom ons en misschien exotische zingende vogels. Er is ook de zorgzame staff van deze bijzondere plek, die ons met liefde zal voorzien van gezond en zalig Indonesisch eten. Er is de hele dag mineral water, herbal tea en ook traditionele Balinese coffee beschikbaar. Ook maken zij heerlijke verse sapjes voor je klaar. Zij zijn daar om ons op en top te verwennen.

Er is hier volop de kans om te zonnebaden, te zwemmen of weg te dromen in het natuurlijke zoutwater zwembad op de Resort of te relaxen op het natuurlijke open terras beschut door bomen en bamboe met geweldig uitzicht over de vallei en de oceaan. De oceaan is op een paar kilometer afstand, er is een shuttle die je er heen brengt, gratis service van de Resort.

Zie gaia-oasis.com/abasan-mountain-retreat

In de Mountain Lotus room in Abasan Mountain Resort, met de groene jungle om ons heen zullen we groepswerk en individuele sessies doen. Deze plek wordt niet voor niets het hart van moeder Aarde genoemd. Te midden van de ongerepte natuur zal dit zeker effect hebben op ons energiewerk.

Je krijgt de kans een Reinigingsritueel te ontvangen in de eeuwenoude mystieke Pura Tirta Empul tempel, wat betekent ‘tempel van het heilige water met kristalheldere stroom’. Hier vind je een bron met onafgebroken zuiverend, geneeskrachtig water uit de aarde. Een heilige bron met, zoals de Balinezen zeggen, magische krachten.

Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om Bali te verkennen…. dit kent vele mooie stranden met prachtige snorkelplekken waar je zeeschildpadden kunt tegenkomen, indrukwekkende manta-roggen, en bij Lovina zelfs ook dolfijnen.

Bali heeft vele wondermooie tempeltjes, zeer de moeite waard is het kunstenaars en hippie-dorp Ubud wat we zullen bezoeken, de rijstvelden, de jungle, de vele speelse apen, de Mount Agung vulkaan, allerlei traditionele kleine dorpjes, de kleurrijke stoffen en hebbedingetjes, en de droom om in een 25 meter hoge waterval plek te zwemmen.

Er is ook de mogelijkheid om per boot het rustige, oh zo mooie Nusa Lembongan eiland te bezoeken, wat het paradijsje onder Bali wordt genoemd en maar een half uurtje varen is.

En mét onze mooie zelven de schoonheid van dit wonderlijke eiland in de Indische Oceaan.

Inbegrepen: Alle overnachtingen, alle vervoer over het eiland, alle hapjes en drankjes binnen Abasan Mountain Resort, alle groeps -en individuele sessies, het ritueel in de holy tempel. Prijs: 1495,- euro.

Je dient zelf je vliegreis te regelen, als je het fijn vindt kun je boeken op dezelfde vlucht waar wij op vliegen. We zullen zodra wij op de meest geschikte vlucht gereserveerd zijn de precieze gegevens hierover doorgeven.

NB. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen je reis te verlengen en nog langer te genieten van het mooie Bali!

De plekken voor deze bijzondere retreat zijn beperkt, vol is vol, dus als je graag mee wilt laat het dan zo snel mogelijk weten. De laatste Curacao Retreat was in 2 dagen volgeboekt.

Met heel veel liefs van ons en we kijken er naar uit met jou op reis te gaan! * Marieke , Stephan, Paul en Jacobien

Voor info en aanmelden: manamarieke@gmail.com

10 DAAGSE RETREAT SAN- BLAS, PANAMA, Nieuwe datum volgt!  Hier is 1 plek vrijgekomen!

 

Terug naar de oorsprong. Thuiskomen…om te Zijn wie jij in wezen Bent.

Met blijdschap kondig ik deze nieuwe en hele speciale 10- daagse Retreat aan, in de eenvoud van puur ZIJN.

Alles wat je nog weghoudt van je pure Zelf te zijn zul je mogen transformeren tijdens deze ZIJNS-RETREAT in dit paradijsje op Moeder Aarde.

Laatst vroeg iemand, waarom zijn je reizen soms zo ver weg? Wat hier de boodschap is, is dat bepaalde plekken op aarde ankerpunten zijn voor energie. Het heeft te maken met het lichtwerk wat we daar doen, en dat er dan juist door zo intensief lichtwerk te doen op die plek, er een sterke input is in het Aarde-grid. Naar waar en wanneer deze reizen zijn, wordt geleid, en de groep die hiervoor samenkomt heeft (onbewust) de afspraak dit samen te doen.

Daarnaast is het voor mij echt genieten om met een mooie groep mensen op reis te gaan, zowel in de wereld als in zichzelf.
Deze reis wordt begeleid door mezelf in samenwerking met een superteam. Mijn zus Jacobien sprong een gat in de lucht om deze reis mee te gaan maken, naar de indianen, een droom die voor haar uitkomt.We zullen verblijven op San Blas, ofwel Kuna Yala genoemd, wat betekent ’land van Kuna’. Dit zijn de pure, ongerepte indianen-eilanden bij Panama, pareltjes in de Caribean. San Blas, een gebied van 378 bounty-eilandjes, sommigen bewoond door Kuna Indianen; een indianenstam die nog geheel volgens zijn oude tradities leeft.De Kuna’s leiden een autonoom bestaan in Panama. Hun leider, de Sahila, is zowel hun politieke als spirituele leider. De inheemse indianen leven al jaren vooral van de ruilhandel in kokosnoten. De indianen leiden hier een basic bestaan, ze verplaatsen zich in houten kano’s, wonen in rieten huisjes met daken van palmbladeren, waar zij slapen in traditionele hangmatten. De Kuna indianen versieren zich met kralen om armen en benen en dragen kleurrijke kleding.

Hier overnachten we in traditionele indianenhuisjes op één van de eilandjes, waar je heerlijk kunt relaxen in de schaduw van metershoge palmbomen, zwemmen in een kristalheldere zee en nippen van vers kokoswater uit een kokosnoot. Voor even zul je leven op je eigen onbewoonde privé eiland.

Dit zijn de huisjes waarin we overnachten, enkelen op palen boven de oceaan, en enkelen op het strand. Je hebt een eigen douche en toilet in je huisje. Je loopt in een paar minuten het hele eiland rond. Telefoons hebben geen bereik, Wifi bestaat hier niet. Je vindt op San Blas geen hotels, geen auto’s, alles is eenvoud. Het hele eilandje is voor ons gereserveerd als groep.
DIT IS EEN RETREAT IN VOLLE OVERGAVE AAN HET ZIJN

We zullen luieren in de zon en zeesterren tellen in het water. We kunnen snorkelen boven kleurrijke koraalriffen en roggen uit het water zien springen. En met geluk zelfs dolfijnen. Iedereen is hier relaxt, niks hoeft, alles mag. In de avonden kunnen we genieten van een feestmaal, vooral verse vis, bereid door de Kuna indianen, waarna we genieten van de zonsondergang. Dit is op de San Blas eilanden spectaculair, de lucht kleurt paars/oranje boven het kalme water. Het continue geluid van de zee en samen ZIJN onder een heldere sterrenhemel, op dit Kuna Yala paradijsje op Aarde.

Je zult tijdens deze reis meerdere sessies ontvangen, in de groep en Mana individueel. Je zult maximaal ontvangen waar jij voor komt. Dit alles wordt geleid in samenwerking met de spirits. Er is tevoren geen programma, alles wordt geleid en ontstaat in het moment. Op deze plek zal zeker ook de energie van de indianen zeer aanwezig zijn. In alle eenvoud terug naar de eenvoud in je Zelf. PUUR JIJ!

Maaltijden worden 3x per dag voor ons bereid door de Kuna indianen. Dit zal vooral verse vis zijn. En kokosnoten… Het is wel mogelijk verzoekjes in te dienen, al is dit beperkt, zijn ze niet bekend met diëten. En de supermarkt is daar niet om de hoek!

We zullen ook bijna dagelijks een excursie maken naar diverse nabij gelegen eilandjes, om de indianendorpjes te bezoeken en mooie snorkelplekken en mangroves. Dit alles gebeurt over het water, per boot.

We vliegen naar Panama city, en vanaf daar met 2 kleine vliegtuigjes door naar de San Blas eilanden. Het bijzondere is dat dit onlangs door een Mana sessie met Ramphy en zijn vrouw Eefke spontaan ontstond. Ramphy is een oud collega van mijn baan bij KLM én is vlieger, en bood aan dit voor ons te regelen. Zij zullen tijdens deze Retreat er samen ook bij zijn in de groep, dank Ramphy en Eefke, echt super!

Vanaf het vliegveld-eilandje, waar we zullen landen in San Blas, worden we met een boot naar ons Retreat-eilandje gebracht. Dat is max een half uurtje varen, waar het hele eilandje privé voor ons is als groep. Zie hierboven de foto met het vliegtuigje waar we mee zullen vliegen naar de eilanden en de start / landingsbaan op het vliegveld-eilandje. Alleen al de reis ernaartoe is een unieke ervaring. Het betekent wel dat je niet veel bagage dan het hoognodige mee kunt nemen. Er is een max gewicht voor deze vliegtuigjes.

Echt back to basic!

De prijs van het verblijf daar, inclusief alle maaltijden en drankjes, alle sessies groeps- en individueel, alle excursies, boottochtjes. Inclusief de retourvlucht van Panama City naar San Blas, is 2195,- euro pp

Het enige wat hier nog bij komt is de vlucht naar Panama City vanuit Amsterdam of Brussel. We zijn hier nog mee bezig om een zo gunstig mogelijke prijs voor het vliegticket te vinden. Het kan zijn dat door de heen en terug reis je een dag eerder vertrekt of later thuis bent dan 5 en 15 februari.
De  plekken zijn beperkt, vol=vol

SEE YOU IN SAN BLAS, WAAR IK MET JE WIL DANSEN AAN ZEE MET ONZE BLOTE VOETEN IN HET ZAND. 

XXX  MARIEKE

Vragen over deze reis? Mail me gerust. Weet dat alle reizen tot nu toe in 1 weekend vol waren, dus wacht niet als je de YES voelt in jezelf.

Impressie San Blas, Guna Yala of the San Blas Islands

Play Video

Voor info en reserveren: manamarieke@gmail.com