School voor lichtwerkers

SCHOOL VOOR MANA, VOOR ALLE LICHTWERKERS

Wij, die lichtwerkers zijn, hoeven niet noodzakelijk iets “toe te voegen” aan onszelf om ons voor te bereiden op onze missie. Wij bezitten namelijk al aangeboren kwaliteiten, zelfs als deze op dit moment niet zichtbaar zijn. In plaats daarvan moeten wij werken aan het loslaten van onze angsten die ervoor zorgen dat wij ons onzeker voelen in onze lichtwerkers eigenschappen. Wanneer jij jezelf herinnert dat jouw kracht als lichtwerker komt vanuit jouw hogere zelf en god, niet vanuit jou, voel je je hierdoor automatisch gerustgesteld ten opzichte van jouw kwaliteiten als spirituele healer.

Bron Doreen Virtue

Lied van Svenja, deelnemer school voor lichtwerkers.

lichtwerkers

Hoe herken je dat je een lichtwerker bent?

 • Je voelt je van jongs af aan “anders” en vaak ook buitengesloten, eenzaam en onbegrepen.
 • Je voelt een innerlijke drang die niet genegeerd kan worden om je spiritueel te ontwikkelen.
 • Je bent zachtmoedig, gevoelig en invoelend (hoogsensitief) en hebt moeite met omgaan met agressie en het opkomen voor jezelf.
 • Je pikt makkelijk emoties van anderen op.
 • Je voelt je geroepen om anderen te helen, drang tot hulpverlening is duidelijk aanwezig.
 • Je hebt mogelijk veel meegemaakt in je leven.
 • Je geeft veel aan anderen en bent geneigd jezelf te vergeten.
 • Een gevoel van haast hebben om je missie te vervullen, ook al weet je niet wat die missie is of hoe je dit kunt doen.
 • Je hebt onverklaarbare ervaringen gehad, zoals voorspellende dromen of helderziende waarnemingen.
 • Je hebt een spiritueel levensbesef en draagt herinneringen met je mee aan de niet-aardse lichtsferen waaruit je komt. Je kunt heimwee hiernaar voelen, je een vreemde voelen in de aardse werkelijkheid.
 • Vaak kun je binnen bestaande organisaties en banen je draai niet vinden. Lichtwerkers hebben van nature een anti-autoritair temperament. Je verzet je tegen waarden of regels die gebaseerd zijn op macht of hiërarchie. Deze anti-autoritaire trek is sterk aanwezig, ook al ben je nog zo timide en bescheiden.
 • Je hebt het gevoel dat je meer kunt dat je nu doet, en niet je volledig potentieel benut.

Wie zijn wij?

Marieke Meulenberg boeken De Helende Reis in de praktijk en De Stem van het Zelf

Oprichter en begeleider: 
Marieke Meulenberg

 

paul-van-de-vijver

Paul van de Vijver zal als ‘groepsengel’ aanwezig zijn, met zijn grote liefde die hij IS , om de energie te helpen doorstromen in de groep.

We hebben er ontzettend veel zin in met jou dit traject in te stappen!

Praktisch

Bij de school voor Lichtwerkers bied ik, samen met Paul van de Vijver, in 10 lessen een diepgaand, inspirerend programma, vol innerlijke groei en openheid; een ontdekkingsreis in jezelf. Je zult verbaasd zijn over de poorten die opengaan naar jouw eigenheid, jouw wijsheid en andere dimensies. Hier zet je krachtige stappen op jouw lichtpad.

Ik voel me sterk verbonden met de goddelijke hulp die er voor ons allen is. Ik laat me leiden in het moment en vertrouw ten diepste dat tijdens dit traject datgene mag en zal gebeuren waar jouw ziel klaar voor is.

Wat je kunt verwachten tijdens de lessen; MANA, Zielsboodschappen, Meditaties, visualisaties, energiewerk, Innerlijk kind werk, contact met gidsen, engelen en vorige levens, creativiteit, energetisch lichaamswerk en muziek…..Bij de School voor Lichtwerkers wordt ook gewerkt met de Bronstoel en het Kristalbed.

Informatie over een volgende lichtwerkerscursus mail of bel  manamarieke@gmail.com