SCHOOL VOOR MANA, VOOR ALLE LICHTWERKERS

Informatie over een volgende lichtwerkerscursus mail of bel  manamarieke@gmail.com 

Wij, die lichtwerkers zijn, hoeven niet noodzakelijk iets “toe te voegen” aan onszelf om ons voor te bereiden op onze missie. Wij bezitten namelijk al aangeboren kwaliteiten, zelfs als deze op dit moment niet zichtbaar zijn. In plaats daarvan moeten wij werken aan het loslaten van onze angsten die ervoor zorgen dat wij ons onzeker voelen in onze lichtwerkers eigenschappen. Wanneer jij jezelf herinnert dat jouw kracht als lichtwerker komt vanuit jouw hogere zelf en god, niet vanuit jou, voel je je hierdoor automatisch gerustgesteld ten opzichte van jouw kwaliteiten als spirituele healer.

Bron Doreen Virtue

Lied van Svenja, deelnemer school voor lichtwerkers.

 

lichtwerkers

Hoe herken je dat je een lichtwerker bent?

 • Je voelt je van jongs af aan “anders” en vaak ook buitengesloten, eenzaam en onbegrepen.
 • Je voelt een innerlijke drang die niet genegeerd kan worden om je spiritueel te ontwikkelen.
 • Je bent zachtmoedig, gevoelig en invoelend (hoogsensitief) en hebt moeite met omgaan met agressie en het opkomen voor jezelf.
 • Je pikt makkelijk emoties van anderen op.
 • Je voelt je geroepen om anderen te helen, drang tot hulpverlening is duidelijk aanwezig.
 • Je hebt mogelijk veel meegemaakt in je leven.
 • Je geeft veel aan anderen en bent geneigd jezelf te vergeten.
 • Een gevoel van haast hebben om je missie te vervullen, ook al weet je niet wat die missie is of hoe je dit kunt doen.
 • Je hebt onverklaarbare ervaringen gehad, zoals voorspellende dromen of helderziende waarnemingen.
 • Je hebt een spiritueel levensbesef en draagt herinneringen met je mee aan de niet-aardse lichtsferen waaruit je komt. Je kunt heimwee hiernaar voelen, je een vreemde voelen in de aardse werkelijkheid.
 • Vaak kun je binnen bestaande organisaties en banen je draai niet vinden. Lichtwerkers hebben van nature een anti-autoritair temperament. Je verzet je tegen waarden of regels die gebaseerd zijn op macht of hiërarchie. Deze anti-autoritaire trek is sterk aanwezig, ook al ben je nog zo timide en bescheiden.
 • Je hebt het gevoel dat je meer kunt dat je nu doet, en niet je volledig potentieel benut.

 

Marieke-ShvartsWie ben ik?

Oprichter en begeleider: Marieke Meulenberg

Paul van de Vijver zal als ‘groepsengel’ aanwezig zijn, met zijn grote liefde die hij IS , om de energie te helpen doorstromen in de groep.

We hebben er ontzettend veel zin in met jou dit traject in te stappen!

Praktisch:

Bij de school voor Lichtwerkers bied ik, samen met Paul van de Vijver, in 10 lessen een diepgaand, inspirerend programma, vol innerlijke groei en openheid; een ontdekkingsreis in jezelf. Je zult verbaasd zijn over de poorten die opengaan naar jouw eigenheid, jouw wijsheid en andere dimensies. Hier zet je krachtige stappen op jouw lichtpad.

Ik voel me sterk verbonden met de goddelijke hulp die er voor ons allen is. Ik laat me leiden in het moment en vertrouw ten diepste dat tijdens dit traject datgene mag en zal gebeuren waar jouw ziel klaar voor is.

Wat je kunt verwachten tijdens de lessen; MANA, Zielsboodschappen, Meditaties, visualisaties, energiewerk, Innerlijk kind werk, contact met gidsen, engelen en vorige levens, creativiteit, energetisch lichaamswerk en muziek…..Bij de School voor Lichtwerkers wordt ook gewerkt met de Bronstoel en het Kristalbed.

lichtwerkers

School for MANA,  nieuwe data volgen!

Begeleid door mezelf, geassisteerd door 2 engelen, mn zus Jacobien en vriend Paul. Ik blijf me verwonderen over de prachtige en zo krachtige, liefdevolle boodschappen / healingen die ik mag doorgeven met Mana. Ik ben dankbaar dat ik in deze tijd hier op aarde ben en dat ik Mana mag geven.
Mana helpt je herinneren hoe waardevol jij bent. Mana ruimt datgene op wat hier nog voor in de weg zit. Voorbij alle rollen, alle mechanismen en maskers, deze worden door Mana aan het licht gebracht, waardoor deze losgelaten worden. Mana werkt zonder omwegen, to the point.

Dit zorgt voor snelle en diepe healing waardoor krachtige indaling in jezelf volgt. Jij wordt jouw eigen anker in plaats van dat je je bestaansrecht nog ontleent door wat voor rol of mechanisme je ooit nodig had om te overleven.
Dit alles werkt weer door op het grote geheel. Dit trilt door op de familielijnen, op het collectief, moeder Aarde en de hele kosmos.

Door ons te bevrijden van bagage uit dit leven en vorige levens kunnen we in die verworven vrijheid ten volle genieten van onze tijd hier op aarde. Dan komen we in een moeiteloze flow.

Het mooie is dat we hier op aarde zijn, om gewoon ons zelf te zijn, in al onze eenvoud. Dit is onze ware kracht. Dat is het meest wat we onszelf en de ander kunnen geven. Vanuit deze Zijnstoestand creëren we vanzelf, op een hele natuurlijke manier.

Mana betekent in het Polynesisch.. Grote Kracht, de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen bezitten.

Mana is ook als Manna, dat “brood uit de hemel” betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de Ziel. Mana voelt als een heel vertrouwd deel van mezelf. .
Mana zorgt voor diepere verbinding met jezelf waardoor eigenliefde groeit. Dit helpt jou om nog meer in je kracht te komen. Je authentieke, kwetsbare zelf kunnen zijn, met een open hart, is de grootste kracht die er is. Je zult Mana van mij ontvangen, waar ik als instrument fungeer tussen jou en je hoogste Zelf in samenwerking met jouw beschermengel, met de verlichte meesters en andere liefdevolle helpers uit het licht.

De Mana geeft precies aan waar je staat op je aardse reis, waar je je naar toe begeeft, jouw levensdoel, de blokkades die nog uitgewerkt dienen te worden, waar je nog belast bent door bagage uit je familie. Mana verbindt je vooral weer met wie jij in essentie bent. School voor MANA zorgt voor een enorme groei en bewustzijnsverruiming, verhoging van jouw trilling. Je zult ook gaan ervaren hoe het is om zelf Mana te geven. Er is geen vast programma bij de School for Mana omdat alles geleid wordt. De Mana geeft precies aan wat nodig is, voor jou en voor de groep. De groep ontstaat dan ook altijd precies zoals het moet zijn, in de juiste samenstelling van aanwezigen. Ook ingezet worden Bronstoelen en het Kristalbed.

Zie dehelendereisindepraktijk.nl/mana/  en
dehelendereisindepraktijk.nl/kristalbed-entitiesoflight/ en
dehelendereisindepraktijk.nl/energetische-stoelen/

Je hoeft geen vooropleiding of iets dergelijks te hebben om deel te nemen aan de School voor Mana.

Iedereen is welkom hier.
Voor info en aanmelden mail manamarieke@gmail.com