Kristalbed EntitiesofLight

kristalbed

Elke keer wanneer ik zelf onder het kristalbed lig, doet het me heel goed.

Ik ervaar sterk de aanwezigheid van ‘goddelijke helpers’ die me als het ware aanraken met liefdesenergie wat me doet herinneren aan de liefde die ik in wezen ben.

Dit werkt zeer helend en rustgevend. Het ankert me weer versneld in mijn Zelf. 

Marieke

Het Kristalbed heeft 7 gepolijste en verlichte kristallen welke allen een specifieke vibratie hebben. Dit instrument is geplaatst boven een massagetafel of bed, waar je met gesloten en bedekte ogen op je rug op ligt, terwijl je luistert naar helende meditatieve muziek.

De verlichte kristallen hangen boven je lichaam, gericht op je 7 Chakra’s. Onze Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam, die zich op de middenlijn van het lichaam bevinden. Via deze centra absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen.

OS-chakras

Chakra’s kunnen verschillende niveaus van activiteit hebben.
Wanneer ze open zijn worden ze beschouwd als dat ze op een normale manier functioneren. Sommige Chakra’s zijn door emotionele/energetische blokkades niet open genoeg, en om daarvoor te compenseren zijn andere Chakra’s overactief. De ideale staat is die waarbij de Chakra’s in balans zijn. Dit is bepalend voor ons totale welzijn. Dit gebeurt als we ons lichaam weer in eigendom nemen, wat generatieslang en door een collectief veld geprogrammeerd is geweest.

Het licht wat het kristal uitstraalt boven de desbetreffende Chakra, schijnt in verschillende frequenties wat doorwerkt op deze energiecentra van het lichaam. Het effect van deze kristal-heling, is het resultaat door de vibraties van de kristallen. Dit resoneert met onze cellen en wordt opgenomen. Ook de ongezonde cellen in het lichaam ontvangen deze helende energie.

Tijdens een Kristalbed sessie, kun je de aanwezigheid van één of meerdere lichtwezens ervaren. Dit kun je ervaren doordat je ze ZIET, door je derde oog ofwel voorhoofdchakra, of voelt,  door tintelingen, warmte, een hand die je aanraakt, maar vooral door hun enorme liefde voor jou! Of doordat je ze hoort, doordat je heldere ingevingen(boodschappen) krijgt. Weet gewoon dat ze er voor jou ZIJN.

In wezen staan de lichtwezens symbool voor je ware Zelf. Je wordt steeds meer Eén met wie je altijd al was. Lichaam en ziel Eén. Hierdoor ben je vanzelf verbonden met het eenheidsveld en daardoor met de lichtwezens die trillen op dezelfde frequentie.

NOTE: je hoeft niet wakker te blijven, als je vanzelf in slaap valt is dat helemaal oke! Zo ervaar je jouw kristalbedsessie als een moment van ontspannning.

De heling van een Kristalbad werkt door op alle lagen van je Zijn: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel.

Wat een Kristalbad dus doet:

Zorgt voor verbeterde Balans van je levensenergie. Stimuleert het ontwikkelen van je Spirituele bewustzijn. Geblokkeerde energie wordt vrijgemaakt. Heeft een positieve invloed op je Cellen en communicatie tussen je cellen. Zorgt ervoor dat negatieve emoties losgelaten en vervangen kunnen worden door positiviteit. Harmoniseert en geeft innerlijke rust.

Dit Kristalbed is verbonden met de onvoorwaardelijke liefde van de Spirits. Zij zijn verbonden met dit Kristalbed en geven hun energie door aan jou, vanuit het eenheidsveld waar jij deel van Bent.

Kleuren en Chakra

Crown = Kruin -Chakra (Paars). Deze Chakra verbindt de mens met zijn spiritualiteit, heeft te maken met één zijn met de wereld.

Brow = Derde oog-Chakra (Indigo). Deze Chakra heeft te maken met inzicht en visualisatie. Staat voor creatieve energie en de kunst om nieuwe ideeen te ontwikkelen.

Throat = Keel-Chakra (Blauw). Deze Chakra heeft te maken met zelfexpressie en praten. 

Heart = Hart-Chakra (Groen). Deze Chakra heeft te maken met liefde voelen voor de mensen en dieren om ons heen. Je ziet je medemensen precies zoals ze zijn.

Solar Plexus = Zonnevlecht, ofwel Navel-Chakra (Geel). Deze Chakra heeft te maken met voldoende zelfwaardering, je verbondenheid met je medemensen een diep innerlijk weten dat je een unieke plaats in het universum hebt. Je staat gevoelens toe zonder te worden overspoeld.

Sacral = Sacraal-Chakra (Oranje). Deze Chakra houdt verband met de kwaliteit van iemands sexleven. Je bent open voor intimiteit.

Root = Wortel-Chakra (Rood). Deze Chakra heeft te maken met je thuis voelen, je veilig en geaard voelen. Ook bepaald deze Chakra de hoeveelheid fysieke energie en de wil om in de fysieke werkelijkheid te leven. In het Hier en Nu aanwezig zijn.

kristalbed uitleg

45 minuten duurt je Kristalbedsessie.

Prijs voor een losse Kristalbedsessie  € 50, –

Wat ik sterk aanraad is vooraf een Mana sessie te ontvangen. Dit geeft een enorme meerwaarde aan je Kristalbed sessie. Hier spreken de Entities door me heen wat er voor zorgt dat je heel bewust wordt gemaakt waarvoor je werkelijk bent gekomen en waar tijdens je Kristalbedsessie op gewerkt gaat worden. Na de Mana ontvang je dan meteen je Kristalbed sessie. Deze combinatie sessie duurt minimaal 2 uur.

Dit werkt door op alle lagen van je Zijn,  je ziel, je emotielichaam en je fysiek.

lees meer ervaringen kristalbed