Kristalbed EntitiesofLight

lees ervaringen kristalbed

kristalbed

Elke keer wanneer ik zelf onder het kristalbed lig, doet het me heel goed.

Ik ervaar sterk de aanwezigheid van ‘goddelijke helpers’ die me als het ware aanraken met liefdesenergie wat me doet herinneren aan de liefde die ik in wezen ben.

Dit werkt zeer helend en rustgevend. Het ankert me weer versneld in mijn Zelf. 

Marieke

Het Kristalbed Is een therapeutisch instrument met 7 gepolijste en verlichte kristallen welke allen een specifieke vibratie hebben.

Dit instrument is geplaatst boven een massagetafel of bed, waarop je met gesloten en bedekte ogen op je rug ligt, terwijl je luistert naar speciale meditatieve muziek.

Deze verlichte kristallen hangen boven je lichaam , gericht op je 7 Chakra’s.

Onze Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam, die zich op de middenlijn van het lichaam bevinden. Via deze centra absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen.  Chakra’s kunnen verschillende niveaus van activiteit hebben. Wanneer ze open zijn worden ze beschouwd als dat ze op een normale manier functioneren. Sommige Chakra’s zijn niet open genoeg, en om daarvoor te compenseren zijn andere Chakra’s overactief.  De ideale staat is die waarbij de Chakra’s in balans zijn. Dit is bepalend voor ons totale welzijn!

Deze kristallen hebben een transformerende, helende werking en zorgen ervoor dat de energie van de Chakra’s weer in evenwicht komt.

OS-chakras

Het licht wat de kristal uitstraalt boven de desbetreffende Chakra, schijnt in verschillende frequenties om de energie van die Chakra te reinigen en transformeren.

Het therapeutische effect van deze kristal-heling, is het resultaat van de vibraties van de kristallen. Dit resoneert met onze cellen en wordt opgenomen.
Ook de ongezonde cellen ontvangen deze helende energie. Wanneer je deze behandeling regelmatig ondergaat, kunnen de cellen en organen waar de Chakra’s mee verbonden zijn, helen.

Een kristalbedsessie werkt verjongend, reinigend en herstellend op de energie van het lichaam.

Het kan zijn dat tijdens een Kristalbad heftige emoties of reacties opkomen.

De duur van een Kristalbed sessie is ongeveer 30 minuten.

De aanwezigheid van goddelijke energie wordt vaak ervaren tijdens een Kristalbed sessie. Zij werken namelijk met hun energie op jou, de tijd dat jij onder de helende kristallen ligt. 

De heling van een Kristalbedsessie werkt door op alle lagen van je Zijn: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel.

Wat een Kristalbed sessie doet:

 • Zorgt voor verbeterde Balans van je levensenergie.
 • Stimuleert het ontwikkelen van je Spirituele bewustzijn.
 • Geblokkeerde energie wordt vrijgemaakt.
 • Maakt je Chakra’s schoon en zuiver wat doorwerkt op alle lagen van je Zijn.
 • Heeft een positieve invloed op je Cellen en communicatie tussen je cellen.
 • Zorgt ervoor dat negatieve emoties losgelaten en vervangen kunnen worden door positiviteit.
 • Harmoniseert je Chakra’s en geeft innerlijke rust.
 • Voorkomt dat een ‘oude ongezonde leefconditie’ vastgehouden wordt.

Crown = Kruin -Chakra (Paars). Deze Chakra verbindt de mens met zijn spiritualiteit, heeft te maken met één zijn met de wereld.

Brow = Derde oog-Chakra (Indigo). Deze Chakra heeft te maken met inzicht en visualisatie. Staat voor creatieve energie en de kunst om nieuwe ideeen te ontwikkelen.

Throat = Keel-Chakra (Blauw). Deze Chakra heeft te maken met zelfexpressie en praten. 

Heart = Hart-Chakra (Groen). Deze Chakra heeft te maken met liefde voelen voor de mensen en dieren om ons heen. Je ziet je medemensen precies zoals ze zijn.

Solar Plexus = Zonnevlecht, ofwel Navel-Chakra (Geel). Deze Chakra heeft te maken met voldoende zelfwaardering, je verbondenheid met je medemensen een diep innerlijk weten dat je een unieke plaats in het universum hebt. Je staat gevoelens toe zonder te worden overspoeld.

Sacral = Sacraal-Chakra (Oranje). Deze Chakra houdt verband met de kwaliteit van iemands sexleven. Je bent open voor intimiteit.

Root = Wortel-Chakra (Rood). Deze Chakra heeft te maken met je thuis voelen, je veilig en geaard voelen. Ook bepaald deze Chakra de hoeveelheid fysieke energie en de wil om in de fysieke werkelijkheid te leven. In het Hier en Nu aanwezig zijn.

kristalbed uitleg

Hoe onderga je de Kristalbed sessie?

 • Aangeraden is lichte of witte kleding te dragen.
 • Geen mobiele telefoon bij je te houden.
 • Geen horloge bij je te dragen of andere metalen objecten zoals metalen sieraden.
 • Geen bril.
 • Geen riem, kleding dient los en comfortabel te zitten.
 • De verlichte kristallen dienen op de Chakra’s gericht te zijn.
 • Je ogen houd je gesloten, er wordt een doekje op de ogen gelegd.
 • Ontspan , terwijl je op je rug ligt, en geniet van de rustgevende muziek.

45 minuten duurt je Kristalbedsessie.

Prijs voor een losse Kristalbedsessie  € 50, –

Wat ik sterk aanraad is vooraf een Mana sessie te ontvangen. Hierin wordt door mij afgestemd op de Energie van de Entities (goddelijke helpers). Dit geeft een enorme meerwaarde aan je Kristalbed sessie. Hier spreken de Entities door me heen wat er voor zorgt dat je heel bewust word gemaakt waarvoor je werkelijk bent gekomen en waar tijdens je Kristalbedsessie op gewerkt gaat worden. Na de Mana ontvang je dan meteen je Kristalbed sessie. Deze combinatie sessie duurt minimaal 2 uur.

Dit werkt door op alle lagen van je Zijn,  je ziel, je emotielichaam en je fysiek.