Nieuwsbrief januari 2019

Ik wens jou veel lichtpuntjes toe voor 2019, laten we er een mooi nieuw jaar van maken!

Agenda voor de komende tijd

School for MANA

Nieuw

Start 26 maart in Roosendaal, 11 bijeenkomsten…

Na jarenlang vele Mana- sessies te hebben geven in mijn praktijk te Vlissingen, meerdere groepen te hebben begeleidt, is het nu tijd voor de School for MANA.
Ik blijf me verwonderen over de prachtige en zo krachtige, liefdevolle boodschappen en healingen die ik mag doorgeven met Mana.
Ik voel me altijd nog dankbaar dat ik in deze tijd hier op aarde ben en dat ik Mana mag geven.
Mana helpt om te beseffen, te voelen hoe waardevol jij bent. Deze  diepe healing en krachtige indaling in jezelf  werkt door op het grote geheel. Dit trilt o.a door op familielijnen, op het collectief ,het trilt  zelfs door op moeder Aarde en de kosmos. Door ons te bevrijden van bagage uit dit leven en vorige levens kunnen we in die verworven vrijheid ten volle genieten van onze tijd hier op aarde. Dan komen we in een moeiteloze flow. Het mooie is dat we hier op aarde zijn, om gewoon ons zelf te zijn, in al onze eenvoud. Dit is onze ware kracht. Dat is het meest wat we onszelf en de ander kunnen geven. Vanuit deze Zijnstoestand creeren we vanzelf, op een hele natuurlijke manier.
Mana betekent in het Polynesisch.. Grote Kracht, de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen bezitten.
Mana is ook als Manna, dat “brood uit de hemel” betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna  dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de Ziel. Mana voelt als een heel vertrouwd deel van mezelf. .
Mana zorgt voor diepere verbinding met jezelf waardoor eigenliefde groeit. Dit helpt jou om nog meer in je kracht te komen. Je authentieke, kwetsbare zelf kunnen zijn, met een open hart,  is de grootste kracht die er is.
Je zult Mana van mij ontvangen, waar ik als instrument fungeer tussen jou en je hoogste Zelf in samenwerking met jouw beschermengel , met de verlichte meesters en andere liefdevolle helpers uit het licht.
De Mana geeft precies aan waar je staat op je aardse reis, waar je je naar toe begeeft, jouw levensdoel, de blokkades die nog uitgewerkt dienen te worden, waar je nog belast bent door bagage uit je familie.  Mana verbind je vooral weer met wie jij in essentie bent.

School for MANA zorgt voor een enorme groei, bewustzijnsverruiming en verhoging van jouw trilling

Er is geen vast programma bij de School for Mana omdat alles geleid wordt. De Mana geeft precies aan wat nodig is, voor jou en voor de groep. De groep ontstaat dan ook altijd precies zoals het moet zijn, in de juiste samenstelling van aanwezigen.
Ook ingezet worden Bronstoelen en het Kristalbed.
Zie https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/
https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/kristalbed-entitiesoflight/
https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/energetische-stoelen/
Begeleidt door mezelf, Marieke, geassisteerd door Paul, met zijn onvoorwaardelijke liefde.
Iedereen die zich geroepen voelt is welkom deel te nemen.
School for MANA: Start 26 maart bij Centrum ‘de Soulcircle’ in Roosendaal, zie  http://www.soulcircle.nl/
Dit bestaat uit 11 bijeenkomsten is op dinsdagavonden van 19.30 tm 21.30 uur.
Data  26 maart, 2 april, 16 april, 23 april, 7 mei, 14 mei, 21 mei, 4 juni, 18 juni, 25 juni, en 2 juli .
Bijdrage : 350,- euro voor dit gehele traject. Beperkte plekken!
Voor info en aanmelden mail  manamarieke@gmail.com

De groepsreizen naar Curaçao en Sardinië zijn volgeboekt.

SOULHEALING 9 & 10 FEBRUARI,
LIGHT HOUSE, VLISSINGEN

Soulhealing met Paul, Marieke Meulenberg en Lilian Ferru
Op zaterdagmiddag is er weer een intense Soulhealing in het Lighthouse in Vlissingen.
In het eerste deel neemt Marieke je mee naar de liefde voor jezelf, waardoor jij je hart kunt openen voor de waarheid van wie je bent. We laten oude en ziekmakende overtuigingen van kleinheid, onzekerheid, en minderwaardigheid los en nemen onze grootsheid weer in eigendom.
In het tweede deel nodigt Paul zijn Galactische Vrienden uit, waarbij je aan een lichtinfuus wordt gelegd, waardoor jij je weer gaat herinneren wie en wat jij bent. Wat ben je dan? Jij bent licht, heel en genezen. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de Bron.
In het derde deel is er gelegenheid voor het delen van ervaringen. Lilian Ferru zal de vertaalslag maken voor Paul en ook Marieke zal waar nodig reageren.
Deze middag is een Lichtfeest, waarbij eerst oude ballast wordt opgeruimd, waar je vervolgens naar dimensies voorbij deze wereld wordt meegenomen, en waar je tot slot antwoorden krijgt op levensvragen.
Zaterdagmiddag 9 februari Soulhealing
Zaal open: 13:00 uur, aanvang 13:30 uur tot ongeveer 16:00/16:30 uur
Vergoeding 50 euro, inclusief drankjes.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee.
Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl
Op zondagochtend is er uitsluitend een healing van Paul
Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.
Zondagochtend 10 februari Healing Paul
Zaal open: 11:00 uur, aanvang 11:30 uur
Vergoeding 25 euro, inclusief drankjes
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee
Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl
Locatie: Lighthouse, Emmastraat 60, 4381 BG Vlissingen.
http://www.dehelendereisindepraktijk.nl/
Reserveer tijdig, het aantal plaatsen is beperkt.

SUPER INTENSIVE WEEKEND RETREAT IN KUUROORD DE SCHOUW 21,22,23 juni

     

Blij te vertellen dat ik weer een bijzondere Weekend Retreat organiseer in Kuuroord de Schouw te Zeeland, in samenwerking met Stephan Winters.
HIER ONTVANG JE HELING DOOR DE STERKSTE KRACHT DIE ER IS… PURE LIEFDE.
Nog enkele plekken vrij, meer info , lees….
https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/workshops/

Met liefde,

Marieke

Nieuwsbrief november

Mijn wens voor jou……………… Ik wens jou  dat je gelooft in jezelf. …. Dat je mag stralen als je mooie Zelf.  Dat je jezelf liefhebt, wat je ook hebt mee gemaakt of waar je nu ook in zit..  Ik wens je moed , kracht en vertrouwen wanneer je dit nodig hebt. Ik wens dat je… lees verder

Nieuwsbrief oktober, november

Nieuwsbrief oktober en november Op het moment dat ik dit schrijf, voel ik me heel dicht bij mezelf. Voel ik de verbinding met mijn innerlijk kind en de grootsheid van mijn ziel, met mijn persoonlijkheid , mijn ikje van nu, daar ergens tussen in. De ene keer voel ik meer de  verbinding met de grootsheid… lees verder

SUPER INTENSIVE SOULHEALING, Zaterdag, 22 december: Heerlen

Zo vlak voor kerstmis is er op zaterdag 22 december, een SUPER INTENSIVE SOULHEALING, in het sfeervolle Auberge de Rouschin Heerlen. Met Paul, Marieke Meulenberg, Stephan Winter, en Lilian Ferru.Op deze middag word je teruggebracht naar het zuivere heilige bewustzijn van de stille getuige in jou. Wie één is met de Bron, is ontspannen en… lees verder

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober NIEUW!   MANA/FEELING INTENSIVE -SUPER RETREAT IN CURACAO Van 10 tot en met 24 maart 2019 zal ik samen met Stephan Winters een groepsreis begeleiden naar dit prachtige, exotische, Caraïbische eiland. Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen ook mee gaan met deze reis  met hun enorme liefdevolle betrokkenheid om te… lees verder

Nieuwsbrief ZOMER en agenda

Nieuwsbrief juli…HOERA , HET IS ZOMER! Hoera , het is zomer, als de zon schijnt straal ik altijd een stukje extra mee, jij ook? Deze nieuwsbrief gaat over KRACHT. Alle kracht die in jou zelf zit. Alle kracht die jij bent. Tijdens mijn reizen naar Brazilie vroeg ik de Entities om in mijn volle lichtkracht… lees verder

Nieuwsbrief en agenda mei juni 2018

Lieve lezer, Er waaien winden van verandering…  de overgangsfase van oud naar nieuw, van laatste resten  opruimen in onszelf wat nog hoort bij onze oude ikken, de oude manier van doen, waarbij ik zelf  voel zoveel mogelijk in de rust en stilte te moeten zijn, heel dicht bij mezelf, zodat datgene wat binnen in mij… lees verder

Nieuwsbrief april

Hier schijnt vandaag de zon, in Vlissingen en in mijn hart. Net terug van een exotische cruise reis  Anita Moorjani en Joe Dispenza die daar elke dag seminars gaven. Anita Moorjani is de auteur van het indrukwekkende boek ‘Ik moest doodgaan om mezelf te genezen”.   Het was heel fijn.  De naam die ze dit gegeven… lees verder

Nieuwsbrief februari 2018

Vroeger als meisje, wilde ik toneelspeelster of actrice worden. Het grappige is  dat ik steeds meer naar het leven kijk als één groot toneelstuk. Waar ieder zijn unieke rol speelt. Ieder zijn waardevolle aandeel heeft.  Het drama van het leven. Soms is het geweldig en dan weer verschrikkelijk. Een komische film of soms bijna horror… lees verder