Energetische stoelen

Energetische stoelen

In mijn Praktijk werk ik met twee energetsiche stoelen. De Urim- code en de Bronstoel. Deze zijn door Monique Timmers weer op aarde gebracht.

Bij de School voor Lichtwerkers wordt de Urim altijd gebruikt, dit geeft een krachtige werking, de stoel zorgt ervoor dat op een diep niveau wordt geintegreerd wat er aan transformatie plaatsvindt. In mijn Praktijk werk ik intuïtief tijdens verschillende individuele sessies met de Urim.

Lees hieronder meer over de Bronstoel.

URIM-Code

urim codeDe Urim-Code, is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades te reguleren, inzichten te krijgen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielniveau en je helende vermogen te activeren. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar. De Licht-matrix van de Urim-Code zorgt ervoor dat eventuele ‘zieke’ cellen weer gaan communiceren met de gezonde cellen, zo ontvangen zij weer de juiste helende informatie die nodig is voor een zelfhelingsproces. Ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen met alle andere gevolgen van dien. De zieke cellen gedragen zich asociaal. Pas als zij weer de verbinding aangaan met de gezonde cellen, is heling mogelijk.

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder  je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektro-magnetisch Lichtveld, die verzegeld en geactiveerd is door Monique. Deze Licht-matrix kan ook worden geleid en aangestuurd door jouw intenties, afstemming en bewustzijn.

De werking van URIM-Code

De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De  Licht-matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt en daardoor krijg je datgene aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en ook aankan. De Urim-Code heeft invloed op het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de tril­lingsfre­quenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen!  Dit is meetbaar en vaak ook  voelbaar!

De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de stoel, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Wanneer een onbalans zich nog aan het ontwikkelen is en nog niet tot grote ontregeling heeft geleid, is het effect van de Stoel meestal direct merkbaar. Bij gevorderde celschade en blokkades, zo blijkt uit metingen, treedt allereerst een verlichtend, verzachtend en inzichtelijk effect op en zal, bij regelmatig gebruik, steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen gaan plaatsvinden. Reacties kunnen soms even heftig zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dit is mogelijk. Het werken op de verfijnde lichaamsenergieën en energiebanen is niet voor iedereen voelbaar.

De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij URIM-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma en hoofdpijnen, pijnklachten enz.  Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelfgenezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning. URIM-Code gaat een “samenwerking”  aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.

Genezing kan nooit gegarandeerd worden maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen.

De Bronstoel

broncode

De Bronstoel is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in werkelijkheid zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale zijn. Door een sessie in deze stoel kun je  op cel- en zielniveau zeer versneld oude ballast en geblokkeerde energie loslaten.  De Bronstoel is een zeer krachtig instrument, verbonden met de lichtmatrix en een lichtmeester die de sessie ondersteunt.

Beide stoelen werden in de tijd van Atlantis gebruikt voor proceswerk. De aarde is er klaar voor om dit unieke instrument weer in te zetten!

De Bronstoel kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

  • Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vinden).
  • Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.
  • Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.
  • Programma 4 zorgt ervoor dat jouw zielfrequentie weer in evenwicht komt en harmonieert met je ‘aardse’ frequenties. Eenheid! Hooggevoeligheid wordt omgevormd naar authentieke kracht.
  • Programma 5 zorgt ervoor dat de hartfrequentie sterk geactiveerd wordt.

De inwijding, toen ik de eerste keer op mijn Bronstoel plaatsnam, ervaring van Marieke:

Ik ga zitten, leg mijn handen op de kristallen in de armleuningen en laat mijn hoofd rusten tegen het kopstuk van de stoel.
Meteen voel ik twee handen duidelijk op mijn voorhoofd.
Niemand raakt me fysiek aan, het zijn energetische handen.
Ik zie met mijn geestesoog een Jezus-achtige gestalte achter me staan.
Ik kan mijn hoofd niet meer bewegen, ik word vastgehouden en dit voelt heel prettig, veilig, gekoesterd.
Dan voel ik de stoel heel groot worden, als een troon, waardoor ik me heel klein voel.
Daarna wordt ik groter en één met de stoel.
Mijn hart klopt in mn keel, tegelijk voel ik heel veel kracht in mezelf. Mijn voeten voel ik heel stevig op de grond.
Een oerkracht maakt zich meester in mij. Ik voel en zeg hardop: “Ik ben er klaar voor!”
Als Monique Timmers die me hierin begeleidt, me vraagt wat ik voel benoem ik het Lichtwezen ofwel de Lichtmeester achter de stoel die me nog steeds vasthoudt.
En wanneer ik dit weer heel bewust voel moet ik huilen van zoveel liefde die er van deze gestalte afstraalt.
Ik ontvang zijn onvoorwaardelijke liefde met de boodschap: “Ik wachtte op je.”  Monique zegt: “Jullie  mogen weer samenwerken, je hebt een grote licht energie bij je en vanaf nu zijn jullie weer altijd verbonden. Je zult je nooit meer alleen voelen.” Ik voel wat druk op de borst, hartepijn van oud gemis aan deze verbinding die ik nu ervaar.
De handpalmen tintelen, alles gaat verder tintelen in mijn lichaam wat een teken is dat de energie zich verspreid.
Mijn voeten voelen heel groot, in de aarde gezakt.
Ik hoor: “Akasha”. Vanaf nu volledige toegang tot de Akasha kronieken.
Ik ontvang een stralende ster op derde oog.
De energie verspreid zich verder door me heen en ik voel me het middelpunt van alles, hemel, aarde universum.
Mijn lichaam ontspant zich meer en meer.
Mijn hoofd is stil.
Wat vooral opvalt is de kracht die ik voel. Ik spreek uit: “Ik ben er klaar voor.”Ik zeg JA!”
Op dat moment weet ik niet precies waar voor, maar het voelt dat het te maken heeft met een hoger doel. Vol vertrouwen.
Nu voel ik ook heel bewust de kracht in mijn gezicht, de pleaser verdwijnt.
Waarheidsgetrouw zijn.
Trouw aan mezelf.
Soms valt er niets te lachen.
Ik voel dat ik moeite heb terug te komen en mijn ogen weer te openen.
De verbinding met de Lichtmeester achter de stoel blijft terwijl ik rustig toch mijn ogen open.
Ik voel nog steeds zijn handen op mijn voorhoofd met de boodschap : “De verbinding is gemaakt, Het is goed.”

De ervaringen die ik later op de Bronstoel had waren net zo mooi maar steeds weer anders omdat ik op dat moment was waar ik was met mijn zielsontwikkeling. Altijd met de hulp van de lichtmeester. De Bronstoel werkt zeer diep op alle levels en geeft je dat wat je nodig hebt.