MANA

IMG_1516

Mana is het doorgeven van Bron energie.  Mana is als manna, dat “brood uit de hemel” betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna  dat uit de hemel viel.  In het Polynesisch betekent Mana ‘Beyond belief’. In Hawaïi betekent Mana “Grote kracht” of “Almachtig” . Mana voelt als een bekend en heel vertrouwd deel van mijzelf.

De tijd is rijp is voor de taal van het licht…de taal die iedereen door Mana kan verstaan

Tijdens een MANA sessie worden symbolische coderingen en energetische lichtfrequenties door middel van ‘de taal van het licht’ doorgegeven. Deze mag ik in begrijpelijke taal overbrengen zodat de zielsboodschap helder wordt.  Deze codes en lichtfrequenties ondersteunen het menselijk evolutie pad en helpen hierdoor Gods plan op aarde te vervullen. Je innerlijk weten wordt helderder en hierdoor zal  er meer bewustzijn integreren. Je krijgt duidelijkheid in je levenstaak en wat je daar eventueel nog vandaan houdt. Blokkades verlagen de frequentie van je ziel en vertragen je pad. In deze roerige maar juist speciale periode waarin we nu leven hebben we de keus en mogelijkheid veel uit te zuiveren. Door de ‘nieuwe energie’ die nu op aarde is, heeft er al veel zuivering bij iedereen plaats kunnen vinden en tijdens de MANA sessie mogen de laatste hardnekkige blokkades ook aan het licht komen en daardoor transmuteren.

Mana werkt van binnen naar buiten. Jouw essentie, je ziel, ontvangt heling. Dit gaat doortrillen in het emotionele en fysieke lichaam, waarop deze gaan resoneren. KRACHTIGE EN ZEER DIEPE healing op alle niveaus vindt direct plaats. .

Er is er tijdens de sessie altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of om dieper op iets in te gaan. De sessie wordt opgenomen en per mail naar je toegezonden zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt luisteren.

Mijn werkwijze verschilt per persoon en sessie, alles draait om wederzijdse overgave en vertrouwen. Ik hou tijdens de sessie je handen vast, en vanaf dat moment gaat de energie stromen. Dit komt door in o.a woorden, gevoelens, beelden en emoties. Alles wat er door mij heenstroomt bevat pure Bron energie. Er worden soms vorige levens benoemd waar je jezelf zult herkennen in patronen of onderdrukte delen van jezelf die op dat moment vrij mogen komen. Mana zorgt voor bevrijding! Er zijn altijd ‘helpers uit het licht’ nauw betrokken bij de Mana sessies. Hierdoor is de onvoorwaardelijke liefde uit de Bron sterk voelbaar tijdens de sessies, wat een zeer helende werking heeft!

Mana is een bijzondere en unieke ervaring, rijke voeding voor je ziel. Regelmatig gebeurt het dat er tijdens de Mana doorgegeven wordt dat een proces op de Bronstoel plaats mag vinden om direct iets los te laten ofwel te transformeren. Ofwel meteen in dezelfde sessie ofwel wordt er een aparte afspraak gemaakt om dit verder uit te werken, afhankelijk wat er in de Mana doorgegeven wordt. Ditzelfde geldt voor het Kristalbed als aanvulling om iets wat in de sessie helder wordt gemaakt en waar het licht verder op mag stralen via de lichtbehandeling van dit bijzondere instrument uit Brazilie, van de Casa Dom Ignacio.

Een losse Mana duurt tussen de 1 en 2 uur.
De kosten zijn 75 euro per uur.
Mocht het financieel een probleem zijn, geef me dit aan, dat is zeker bespreekbaar.
Iedereen is welkom hier.

 

 Mana ontvang je op de Bronstoel. De Bronstoel is familie van de Energetische stoel (Urim) die ook in mijn praktijk staat. De  Bronstoel werkt diep, en specifieker op celniveau. In de Bronstoel word je direct aangesloten op de universele lichtmatrix. Hierdoor worden alle zielsboodschappen direct geïntegreerd. Je fysieke- en lichtlichaam worden in dezelfde trilling gebracht.

Door de energie van de Bronstoel  ontstaat er een sterke verfijning in de trillingsfrequentie van je ziel. De manier van werken met beide stoelen is direct vanuit de Bron energie door gegeven.

 Meer info over deze stoelen www.moniquetimmers.nl

 

 

bronstoel2

 

Er is ook de mogelijkheid een Mana bijeenkomst bij jou thuis te organiseren voor meerdere personen. Neem hiervoor contact met me op voor meer info.

Maak een afspraak via manamarieke@gmail.com of vul het contactformulier in.

 

 

 

 

 

 

mana is ‘beyond belief’
mana is de taal van het licht
mana is mana

de taal van het licht
is de taal van het hart

de taal van het hart
spreekt jouw ziel aan
zonder komma’s, uitroeptekens, vraagtekens
wel is de taal van het licht duidelijk, helder en vol liefde
de taal van het licht laat het licht schijnen op dat wat jou niet langer dient
je wordt lichter

hierdoor mag jij helemaal zichtbaar worden
jouw stralende licht laten schijnen
en jouw unieke kleur aannemen

vol vertrouwen en in overgave
een stralend voorbeeld
de hemel op aarde verwezenlijkt
zoals bedoeld..