School for MANA (=School voor Lichtwerkers)
10 wekelijkse bijeenkomsten, nieuwe data volgen

Een traject van 10 wekelijkse bijeenkomsten, van 19:30 - 21:30 uur

Je wordt door mij begeleid in samenwerking met de helpers en je hoger Zelf. Ik blijf me verwonderen over de prachtige en zo krachtige, liefdevolle boodschappen / healingen die ik mag doorgeven met Mana. Ik ben dankbaar dat ik in deze tijd hier op aarde ben en dat ik Mana mag geven.
Mana helpt je herinneren hoe waardevol jij bent. Mana ruimt datgene op wat daar nog voor in de weg zit.  Voorbij alle rollen, alle mechanismen en maskers , deze worden door Mana aan het licht gebracht, waardoor deze losgelaten worden.  Mana werkt zonder omwegen, to the point. Dit zorgt voor snelle en diepe healing waardoor krachtige indaling in jezelf volgt. Jij wordt jouw eigen anker in plaats van dat je jouw bestaansrecht nog ontleent aan wat voor rol of mechanisme je ooit nodig had om te overleven. Dit alles werkt weer door op het grote geheel. Dit trilt door op de familielijnen, op het collectief, moeder Aarde en de hele kosmos.
Door ons te bevrijden van bagage uit dit leven en de vorige levens kunnen we in die verworven vrijheid ten volle genieten van onze tijd hier op aarde. Dan komen we in een moeiteloze flow. Het mooie is dat we hier op aarde zijn om gewoon ons zelf te zijn, in al onze eenvoud. Dit is onze ware kracht. Dat is het meeste wat we onszelf en de ander kunnen geven. Vanuit deze Zijnstoestand creëren we vanzelf, op een hele natuurlijke manier.

Mana betekent in het Polynesisch; Grote Kracht, de heilige, bovennatuurlijke kracht die wij allen bezitten.

Mana is ook als Manna, dat 'brood uit de hemel' betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna dat uit de hemel viel. Mana is voeding voor de Ziel. Mana voelt als een heel vertrouwd deel van mezelf. Mana zorgt voor diepere verbinding met jezelf waardoor eigenliefde groeit. Dit helpt jou om nog meer in jouw kracht te komen. Jouw authentieke, kwetsbare zelf kunnen zijn, met een open hart, is de grootste kracht die er is. Je zult Mana van mij ontvangen, waar ik als instrument fungeer tussen jou en jouw hoogste Zelf in samenwerking met jouw beschermengel, met de verlichte meesters en andere liefdevolle helpers uit het licht. De Mana geeft precies aan waar je staat op je aardse reis, waar je je naar toe begeeft, jouw levensdoel, de blokkades die nog uitgewerkt dienen te worden, waar je nog belast bent door bagage uit je familie.

Mana verbindt je vooral weer met wie jij in essentie bent. School voor MANA zorgt voor een enorme groei en bewustzijnsverruiming, verhoging van jouw trilling.

Je zult ook gaan ervaren hoe het is om zelf Mana te geven. Er is geen vast programma bij de School for Mana omdat alles geleid wordt. De Mana geeft precies aan wat nodig is, voor jou en voor de groep. De groep ontstaat dan ook altijd precies zoals het moet zijn, in de juiste samenstelling van aanwezigen. Ook ingezet worden Bronstoelen en het Kristalbed. Je hoeft geen vooropleiding of iets dergelijks te hebben om deel te nemen aan de School voor Mana. Iedereen is welkom hier.

DATA:  nieuwe data volgen

Prijs: 350,- euro voor alle tien bijeenkomsten.
Locatie: Volgt

Voor info en aanmelden mail  manamarieke@gmail.com

MANA op afstand

Je bent welkom om Mana op afstand te ontvangen. Voor diegenen die behoefte hebben aan een Mana sessie, weet dat dit ook mogelijk is. Zeker nu het lastiger is met het openbaar vervoer naar Vlissingen te reizen, en voor de Belgen zelfs onmogelijk is om naar Nederland te komen. Ik doe dit per telefoon, heb oortjes in zodat we heel close verbonden zijn, en stem me af op jou. Ik heb gemerkt dat het geen enkel verschil maakt. En dat is eigenlijk ook heel logisch. Als je hier voor me in de stoel zit, heb ik ook mijn ogen gesloten en stem ik me ook af op jou in samenwerking met de ‘helpers’, dat werkt precies hetzelfde. Het enige verschil is dat ik graag na de sessie lekker thee met je drink en chocola met je eet, en dat dat het enige is wat door de telefoon een beetje lastig is.

WEET DAT HET OOK MOGELIJK IS VIA JOU MET JE KIND TE WERKEN. Dit werkt heel goed en is zo mooi. Ook dit kan in mijn praktijk of op afstand via de telefoon. Je kind geeft precies door tijdens de Mana sessie wat er speelt op diepe lagen, wat hij of zij in de persoonlijkheid niet kan verwoorden. Zo kan via jou en/of je partner heling voor je kind plaatsvinden. Het is het fijnste als je hier samen voor beschikbaar bent als ouders, life of telefonisch.

Natuurlijk ben je ook welkom voor een Mana sessie in hier in mijn praktijk.

Het tarief voor Mana op afstand is hetzelfde,  95 euro per uur.

Mail voor aan afspraak naar: manamarieke@gmail.com

Mana is het doorgeven van Bron energie

 

IMG_1516 Mana is als manna, dat “brood uit de hemel” betekent in het oude testament. Mozes trok met het joodse volk door de woestijn en werd door god gevoed met manna  dat uit de hemel viel.  In het Polynesisch betekent Mana ‘Beyond belief’. In Hawaïi betekent Mana “Grote kracht” of “Almachtig” . Mana voelt als een bekend en heel vertrouwd deel van mijzelf.

De tijd is rijp voor de taal van het licht…de taal die iedereen door Mana kan verstaan

Tijdens een MANA sessie worden symbolische coderingen en energetische lichtfrequenties door middel van ‘de taal van het licht’ doorgegeven. Deze mag ik in begrijpelijke taal overbrengen zodat de zielsboodschap helder wordt.  Deze codes en lichtfrequenties ondersteunen het menselijk evolutie pad en helpen hierdoor Gods plan op aarde te vervullen. Je innerlijk weten wordt helderder en hierdoor zal  er meer bewustzijn integreren. Je krijgt duidelijkheid in je levenstaak en wat je daar eventueel nog vandaan houdt. Blokkades verlagen de frequentie van je ziel en vertragen je pad. In deze roerige maar juist speciale periode waarin we nu leven hebben we de keus en mogelijkheid veel uit te zuiveren. Door de ‘nieuwe energie’ die nu op aarde is, heeft er al veel zuivering bij iedereen plaats kunnen vinden en tijdens de MANA sessie mogen de laatste hardnekkige blokkades ook aan het licht komen en daardoor transmuteren.

Mana werkt van binnen naar buiten. Jouw essentie, je ziel, ontvangt heling. Dit gaat doortrillen in het emotionele en fysieke lichaam, waarop deze gaan resoneren. KRACHTIGE EN ZEER DIEPE healing op alle niveaus vindt direct plaats. .

Er is er tijdens de sessie altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of om dieper op iets in te gaan. De sessie wordt opgenomen en per mail naar je toegezonden zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt luisteren.

Mijn werkwijze verschilt per persoon en sessie, alles draait om wederzijdse overgave en vertrouwen. Ik hou tijdens de sessie je handen vast, en vanaf dat moment gaat de energie stromen. Dit komt door in o.a woorden, gevoelens, beelden en emoties. Alles wat er door mij heenstroomt bevat pure Bron energie. Er worden soms vorige levens benoemd waar je jezelf zult herkennen in patronen of onderdrukte delen van jezelf die op dat moment vrij mogen komen. Mana zorgt voor bevrijding! Er zijn altijd ‘helpers uit het licht’ nauw betrokken bij de Mana sessies. Hierdoor is de onvoorwaardelijke liefde uit de Bron sterk voelbaar tijdens de sessies, wat een zeer helende werking heeft!

Mana is een bijzondere en unieke ervaring, rijke voeding voor je ziel. Regelmatig gebeurt het dat er tijdens de Mana doorgegeven wordt dat een proces op de Bronstoel plaats mag vinden om direct iets los te laten ofwel te transformeren. Ofwel meteen in dezelfde sessie ofwel wordt er een aparte afspraak gemaakt om dit verder uit te werken, afhankelijk wat er in de Mana doorgegeven wordt. Ditzelfde geldt voor het Kristalbed als aanvulling om iets wat in de sessie helder wordt gemaakt en waar het licht verder op mag stralen via de lichtbehandeling van dit bijzondere instrument uit Brazilie, van de Casa Dom Ignacio.

Een losse Mana duurt tussen de 1 en 2 uur.
De kosten zijn 95 euro per uur.
Mocht het financieel een probleem zijn, geef me dit aan, dat is zeker bespreekbaar.
Iedereen is welkom hier.

 

 Mana ontvang je op de Bronstoel. De Bronstoel is familie van de Energetische stoel (Urim) die ook in mijn praktijk staat. De  Bronstoel werkt diep, en specifieker op celniveau. In de Bronstoel word je direct aangesloten op de universele lichtmatrix. Hierdoor worden alle zielsboodschappen direct geïntegreerd. Je fysieke- en lichtlichaam worden in dezelfde trilling gebracht.

Door de energie van de Bronstoel  ontstaat er een sterke verfijning in de trillingsfrequentie van je ziel. De manier van werken met beide stoelen is direct vanuit de Bron energie door gegeven.

 Meer info over deze stoelen www.moniquetimmers.nl

 

 

bronstoel2

 

Er is ook de mogelijkheid een Mana bijeenkomst bij jou thuis te organiseren voor meerdere personen. Neem hiervoor contact met me op voor meer info.

Maak een afspraak via manamarieke@gmail.com of vul het contactformulier in.

 

 

 

 

 

 

mana is ‘beyond belief’
mana is de taal van het licht
mana is mana

de taal van het licht
is de taal van het hart

de taal van het hart
spreekt jouw ziel aan
zonder komma’s, uitroeptekens, vraagtekens
wel is de taal van het licht duidelijk, helder en vol liefde
de taal van het licht laat het licht schijnen op dat wat jou niet langer dient
je wordt lichter

hierdoor mag jij helemaal zichtbaar worden
jouw stralende licht laten schijnen
en jouw unieke kleur aannemen

vol vertrouwen en in overgave
een stralend voorbeeld
de hemel op aarde verwezenlijkt
zoals bedoeld..