Helende Reis

De Helende Reis is ontwikkeld door Brandon Bays

Zij heeft zichzelf kunnen genezen van een grote tumor door deze unieke methodiek.

Ik heb 2006/2007 de gehele training bij Brandon Bays gevolgd tot Journey Practitioner ofwel Helende Reis therapeut.

Een Helende Reis is een effectieve manier om naar de diepste oorzaak van je klacht te gaan.  Tijdens een Helende Reis ga je aan het werk met de emoties die verbonden zijn met bepaalde gebeurtenissen uit je leven. Emoties bestaan altijd, ze komen en gaan, maar sommige konden niet op gezonde wijze ervaren worden. Ze waren zo verbonden met een nare of traumatische gebeurtenis, dat het lichaam de boodschap heeft gekregen die emoties niet meer toe te laten en je niet meer open te stellen voor dergelijke gebeurtenissen. Daarmee worden ze met de herinnering op celniveau opgeslagen. Dit gebeurt onbewust en uit pure zelfbescherming. Door een Helende Reis is het mogelijk om toegang te krijgen tot deze herinneringen en ons te bevrijden van de bijbehorende blokkades. Je weer te verbinden met de Bron, met wie jij werkelijk bent, dit ten volle te ervaren zodat we een volwaardig leven kunnen leiden en onze ware zelf kunnen  zijn.

Hoe werkt een Helende Reis?

Een helende reis onderga je zittend in een stoel, waar ik tegenover je zit en je alles zal aanreiken. Je hebt je ogen gesloten zodat je je beter kunt richten op je binnenwereld.

Je maakt contact met de in het lichaam opgeslagen emoties en de herinneringen die er bij horen. De essentie ligt verborgen in de emoties. Oude pijn wordt geuit en bevrijd door emotioneel te openen. Dan ontdek je wat vergeving eigenlijk is en wat het bewerkstelligt. Letterlijk worden oude (eiwit)structuren in het lichaam ontbonden en kunnen nieuwe gezonde cellen zich vormen. Elke cel weet weer hoe te communiceren met andere cellen wat zorgt voor heling.

Wanneer werkt De Helende Reis optimaal?

Als je bereid bent je open te stellen en je oude emotionele lading los te laten. Tijdens een Helende Reis ontdoe je jezelf van oude onwaarheden, ideeën waarmee je hebt geleefd. Het vinden van je waarheid en daar mee gaan leven brengt je in innerlijke rust en kracht. Hierdoor komen meer mogelijkheden tot je beschikking. Door de Helende Reis vinden genezing en heling plaats door bewustzijn op het diepste cellulair niveau, meestal met blijvende verbazingwekkende veranderingen, innerlijke conflicten lossen op.

Voordat we de Reis beginnen doe ik een korte Mana sessie die veel informatie geeft over het doel van de Reis en bevat duidelijke verhelderende boodschappen voor de ziel. Dit ervaar ik als een unieke combinatie. Sinds ik de Mana voor de Helende Reis geef, zijn de Reizen dieper dan ooit tevoren, waardoor meer losgelaten wordt. Er ontstaat een gevoel van compassie naar het Zelf, en het pad waar je als ziel voor gekozen hebt. Dit geeft innerlijke rust.

Een Helende Reis duurt ongeveer 3 a vier uur en de kosten zijn € 300 voor volwassenen en € 195 voor een kinderreis. De prijs is inclusief Mana voorafgaande aan de Reis, en een telefonisch naconsult. Beide sessies die meteen na elkaar plaatsvinden worden opgenomen en per mail toegezonden,  zodat je deze nog eens terug kunt luisteren.

Je kunt je voorbereiden op een Helende Reis door het boek ‘de Helende reis’ van Brandon Bays of mijn  boek ’de Helende reis in de Praktijk’ te lezen.

citaat Helende Reis Brandon Bays Marieke Meulenberg