Marieke’s nieuws in januari 2024


Foto-ontwerp Miranda van Tillo

Als eerste wens ik jou een heerlijk en mooi nieuw jaar toe, waar je gewoonweg geniet van het Zijn. Op naar nog meer innerlijke rust. Door gewoon onsZelf te zijn en van hieruit onze innerlijke flow te volgen, ontstaat de rest vanzelf.

Merk jij ook dat je steeds gevoeliger lijkt te worden in deze tijd?

Doordat we steeds sneller de geprogrammeerde mind doorzien, blijft vanzelf een dieper voelen over. Voelen is zoiets natuurlijks, maar is zo onderdrukt geraakt. Het kan, en zeker in deze tijd omdat er collectief enorm veel aan het shiften is, voor komen dat je zo veel en zo intens voelt dat het soms moeilijk te verteren is. Dan kunnen we geneigd zijn om weer in ons hoofd te verdwijnen waar de valkuil op de loer ligt om er toch weer een persoonlijk verhaal van te maken. We zijn sterk geconditioneerd om in verhalen te verzanden. Dan is er meteen een ik en een jij, en liggen er door de illusoire dualiteit projecties op de loer met alle gevolgen vandien.

Wat helpt is heel dichtbij jezelf te blijven. Je niet laten meeslepen in persoonlijke verhalen, niet van de ander, maar ook niet van het persoonlijke ik in onszelf waar we zo gewend aan zijn om ons mee te identificeren. Door de kleine en grote verhalen rondom ons niet te serieus te nemen, worden we ons steeds bewuster van het onveranderlijke Zelf. Door regelmatig in de stilte te zijn, en de gevoelens die je in je lichaam ervaart er gewoon te laten zijn, kun je jouw innerlijke stem steeds beter horen. Die komt dan niet uit je hoofd, maar uit je hart en ziel. 

Een mooi voorbeeld hierin is Maarten. Over Maarten heb ik geschreven in mijn laatste boek ‘de Stem van het Zelf’. Maarten is, zoals zijn moeder Marlies het altijd zo mooi zegt, Andersvalide. Maarten is de puurheid zelve en voelt dingen haarfijn aan. Maarten komt erg graag naar de Retreats in kuuroord de Schouw. De laatste weekretreat in november hadden we het geluk dat Maarten er weer bij was. Maarten is ondanks zijn beperkte woordenschat, heel duidelijk in ‘Ja’ en ‘Nee’.  

Er was tijdens deze retreat een moment dat Maarten duidelijk aangaf Mana te willen ontvangen. Ik weet dat wanneer Maarten Mana wil ontvangen, hij een boodschap heeft voor ons allemaal, inclusief mezelf. Op het moment dat zijn Mana begon reageerde Maarten opvallend onrustig vanuit zijn rolstoel, met hevig op en neer gaande bewegingen van zijn hoofd en bovenlichaam. Hierbij riep hij steeds herhalend; “Open, Dicht, Open, Dicht!” Al snel kreeg ik bij zijn woorden een beeld van een boek voor me wat steeds open en dicht ging. De boodschap die hierbij kwam was dat we als mensen nog zoveel in verhalen zitten en dat het boek dicht mag. En dat we dan toch steeds geneigd zijn het boek weer open te doen om weer in herhalende verhalen te belanden. Maarten gaf duidelijk aan dat het boek nu echt dicht mag. Ik vroeg aan Maarten of het klopte wat ik zei. Meteen riep hij heel luid en duidelijk bevestigend “JAAAA!”. “Mag het POTdicht?” vroeg ik hem. Toen moest hij zo lachen en riep “JAAA, POTDICHT!” Het woord ‘Potdicht’ bleef hij meerdere keren herhalen. 

Dit was zo’n duidelijke reminder voor ons allen. We mogen ons er keer op keer aan herinneren om het boek van onze steeds herhalende verhalen, ofwel de saboterende loupjes van de geprogrammeerde mind, potdicht te doen. Deze loupjes kunnen zich presenteren in verschillende scenario’s met ofwel steeds dezelfde of met andere mensen, maar onderliggend gaat het steeds om dezelfde thema’s waar we ons als Ik nog mee identificeren waardoor het zich blijft herhalen.                                                      
Toen zei Maarten terwijl hij steeds rustiger werd: “KIJK, kijk, KIJK, Mooi!” terwijl hij met zijn hand naar het raam wees naar een prachtige grote boom waar we uitzicht op hadden vanuit de groepsruimte. En daarna wees Maarten op het uniek bewerkte glas in lood raam bovenin de groepsruimte. “KIJK, kijk, MOOI!” riep hij weer. Waarop ik hem vroeg, “Bedoel je Maarten, dat als we uit de verhalen komen, dat we dan in het echt, in het Nu aanwezig zijn en het leven in het Nu beleven?” Daarop riep Maarten blij en enthousiast “JAAAA!!” 

Dankjewel Maarten, voor je heldere boodschap. Juist in deze pure eenvoud, wat het bestaan in wezen Is.

Wat ons hierin kan helpen is regelmatig op een afstandje te kijken naar het ik; naar de persoonlijkheid die je soms nog denkt dat je bent en die in een verhaal verstrikt kan zijn geraakt. Kijk vanuit het Zelf naar het ik, alsof je naar een ander kijkt. Die IK is niet wie jij werkelijk bent! Terwijl je tegelijkertijd wel de gevoelens er laat zijn die je in je lichaam ervaart, zonder deze gevoelens persoonlijk te maken. Door te voelen wat er op dat moment is zonder er een verhaal van te maken wordt het hoofd vanzelf stiller.                                                                                                                                        
Zie emoties als golven in de oceaan, ze komen en ze gaan. We zijn niet onze emoties. Ze willen alleen maar, zoals een golf in de oceaan, mogen stromen. Geheel natuurlijk. Ze lossen dan altijd vanzelf weer op. Ze hebben een begin en een eind als we ze niet vastgrijpen en er een persoonlijk verhaal van maken.  Zo blijven we wel verbonden met ons lichaam maar verliezen we onszelf niet in dat wat we niet zijn. 

Want hoe kan de oceaan zich verliezen door de golven die hierin plaatsvinden? Dat is onmogelijk. Het kan soms wel voelen alsof we ons verliezen, omdat we dan identificeren met een golf. Maar vergeet niet, we Zijn de oceaan! 

Denk maar eens aan een kind; als dit kind huilt en het verdriet er gewoon mag zijn, dan stopt het vanzelf weer en zie je het kind even later weer vrolijk en onbevangen spelen. Het pure kind gaat niet in het hoofd zitten in allerlei verhalen waarbij emoties worden onderdrukt. De baby, puur en transparant, verbonden met de Bron, groeide op in een soort poppenkast waar de mensheid in de geconditioneerde mind gevangen is geraakt.

Dit was generaties lang het enige normaal. In deze bijzondere tijd waar je zeker ook in een spirituele poppenkast kan verdwalen, vinden we de simpele waarheid IN onsZelf. Er valt niets buiten ons te zoeken en te vinden. Ons onderscheidingsvermogen wordt hierin steeds helderder. Zo leren we steeds meer te vertrouwen op onsZelf. Hierin verdwijnt ook de afhankelijkheid naar wie dan ook. We worden zelf het anker en zijn ons eigen houvast. Hier vinden de ware verbinding. Met onsZelf, en van daaruit vanzelf met elkaar.

De mensheid is in zoveel verhalen beland, ook spirituele verhalen, waardoor het steeds ingewikkelder leek om terug te keren naar je authentieke zelf. Dat werd een zoektocht en een missie op zich. 

Ikzelf merk dat ik steeds minder kan onthouden. Alsof veel delen uit mijn ‘hoofdelijke bibliotheek’ als het ware zijn opgelost. Eerder maakte ik, en daarmee bedoel ik het denkende ikje in mijn hoofd, me daar soms zorgen over. Nu voelt het juist fijn, zoveel rust. Wat overblijft is de volledige aanwezigheid en beschikbaarheid in het Nu. Dat is ALLES!

Er is geen verleden en geen toekomst, er is alleen maar NU. En in dit Nu Ben jij. Heel en compleet. Je kunt niet meer en niet minder worden dan je al bent. Jij BENT er en dat is maximaal. Vanuit dit Zijn, ontvouwt zich de rest van je leven, in ieder nieuw NU moment. Dat is vrijheid. Jij bent de Vrijheid.

Het leven is NU.
Het leven BEN jij.
Just BE en LEEF!

Ga lekker rustig zitten en luister…  Ik Leef! van Anna Fernhout

In Hoofdplaat is het historische pand Het Raadhuis omgetoverd tot praktijk en Retreat-centrum

Ondertussen is er de afgelopen maanden hard gewerkt met veel hulp van lieve vrienden en bekenden in het prachtige Raadhuis hier in Hoofdplaat om dit historische pand om te toveren tot praktijk en Retreat-centrum. Een hele grote dankjewel en wat was het gezellig! De authentieke details van deze bijzondere plek zijn nog meer tevoorschijn gekomen. In de oude Raadzaal (waar vroeger velen zijn getrouwd) is een serene groepsruimte gemanifesteerd.

Ik ben superblij en dankbaar en wil hierbij Anique, de lieve eigenaresse van het Raadhuis die me de mogelijkheid heeft geboden dit hier neer te mogen zetten en er te mogen wonen, nogmaals enorm bedanken. Lieve Anique, de liefde die jij Bent en jouw liefdevolle ondersteuning in deze is GROOT, het is niet in woorden uit te drukken maar zo voelbaar hier in het Raadhuis en in mijzelf.

AGENDA 2024:

De eerste samenZIJN retreat in het Raadhuis

Hoofdplaat, Zeeland, weekend 15 t/m 17 maart 2024

Jij bent zo welkom! Alles even helemaal loslaten uit het dagelijkse leven en de volledige aandacht voor JOU tijdens deze geniet-retreat bij mij thuis in het Raadhuis in Hoofdplaat. En dit op minder dan vijf minuten loopafstand van de zee…

Het Raadhuis, de plek waar alles samenvalt tot één. Het is niet voor niets dat de postcode van deze plek AL 1 is. Het Raadhuis staat op een kruispunt. Het kruispunt waar je nergens heen hoeft maar gewoon mag ZIJN. De torenklok in het Raadhuis staat stil. Wanneer je hier bent ga je ook echt uit de tijd. Het verleden en de toekomst vallen van je af, er is alleen maar NU. In het Nu stoppen de verhalen en is het stil. In het Nu is Alles beschikbaar. In het nu BEN jij heel en compleet en hoeft er niets. 

Dit te ervaren is ALLES. Hier vindt de shift plaats waarin het hoofd stil wordt en het lichaam mee gaat ‘trillen’ op de frequentie van wie jij al Bent. Lichaam en ziel worden één. Het nulpunt, het niks en alles tegelijkertijd. Wat overblijft is ZIJN. Vanuit dit ZIJN ontvouwt zich de rest van ons leven. Zonder houvast, zonder te weten wat voor ons ligt, maar volledig te leven in het NU. Van hieruit manifesteren we moeiteloos en vanzelf.

Tijdens deze Retreat zal alles zich vanzelf ontvouwen. Je zult Mana ontvangen wat je precies die ondersteuning en helderheid zal geven in wat jij op dat moment nodig hebt. Mana laat jou kijken en voelen voorbij de geprogrammeerde mind en laat zien dat alles wat jij Bent IN jou IS. Mana werkt zeer verhelderend, activeert het ZELFgenezend vermogen en zorgt voor directe verschuivingen in jou.

Je kunt Tachyon ontvangen (nulpunt energie), wat regenererend werkt voor het lichaam. Er is de mogelijkheid drukpuntmassage te ontvangen waar je lichaam dieper door kan ontspannen. Er zal een kristalbed ter beschikking zijn wat je onbeperkt kunt gebruiken. Dit alles om het fysieke en emotionele lichaam ondersteuning te bieden in de collectieve shift waarin we ons bevinden. 

Hoe heerlijk is het om tussendoor de zeelucht op te snuiven hier op het einde van de straat achter de dijk en waar we met een beetje geluk de zeehondjes voorbij kunnen zien zwemmen of ze kunnen zien liggen op de zandplaat in zee wat hier bij Hoofdplaat hun vaste verblijfsplek is. 

Deze weekend-Retreat is voor een besloten groep van maximaal 14 deelnemers en wordt begeleid door mezelf, in samenwerking met een oud vertrouwd superteam, m’n lieve zus Jacobien, Stephan Winters en Paul van de Vijver. Marianne Polderman biedt de mogelijkheid voor Tachyon behandelingen. Tachyon is 0-punts energie, wat heel fijn en krachtig werkt op de frequentie van ons fysieke voertuig. Ingrid Deneve is er voor drukpuntmassage, heerlijk voor de doorstroom in ons lichaam. 
Heel blij dit samen met elkaar te gaan beleven! Kom je ook?

Ben je Duitstalig? Renate Wolters-Rothmund (de vertaalster van de Duitse versie van m’n boek de Stem van het Zelf) is aanwezig voor de Duitse vertaling tijdens deze Retreat!

DATUM: vrijdag 15 t/m zondag 17 maart 2024. We beginnen vrijdag rond 17.00 uur waar we eerst samen genieten van een heerlijk diner in het Raadhuis. In de avond starten we samen in de groepsruimte, de voormalige trouwzaal van het Raadhuis. De Retreat eindigt zondag 17 maart omstreeks 17.00 uur ’s middags.

LOKATIES: Je slaapt 2 nachten in het Raadhuis of in de prachtige Eglizen-kerk tegenover het Raadhuis , waar zich diverse prachtige tweepersoons suites met eigen douche en toilet bevinden.
De Eglizen-kerk, een goddelijke plek!

VERGOEDING: 495,- p.p. Dit is inclusief Alles. Twee overnachtingen in Eglizen of het Raadhuis, alle sessies, heerlijke gezonde maaltijden, thee/koffie, sapjes en veel lekkernijtjes!
See you in Hoofdplaat aan zee!

TRAJECT voor LICHTBRENGERS

Een krachtig boost-traject, one year on a jetplane!

“Once we were particles of Light, now we are Beings of Light, radiating Love…”  Rumi

Het mooiste wat je kan zijn is jeZelf. Wat zo eenvoudig klinkt, lijkt soms zo lastig in de wereld waarin we leven.

Welkom in het Raadhuis, waar je diepzee duikt in jeZelf, om je te her-inneren wie jij in wezen Bent. Je pure Zelf zijn en van hieruit je leven te leven, waardoor je vanzelf datgene en diegenen aantrekt wat resoneert op wie jij werkelijk bent. Welkom in een bad van liefde, waarin fysiek en emotioneel vrijkomt wat je niet bent, zodat overblijft wie jij in essentie bent. Het belichaamde Zelf. Dat wat ons verbindt in eenheid.

Misschien heb je je altijd al anders gevoeld, alsof je niet helemaal in deze wereld past, en misschien heb je nog steeds moeite om hier te zijn.
Toch zou je hier Zijn… om te ontwaken uit de droom en hier te Zijn als jeZelf!
We zijn allen verbonden met elkaar, als één collectief veld. Jij vertegenwoordigt, net als ieder ander, een waardevol deel van dit veld. Dat geldt voor iedereen, of je nu bewust of onbewust bent, en welke rol je ook vertegenwoordigt. Hoe meer je je essentie belichaamt, hoe hoger de frequentie is van dit deel wat jij vertegenwoordigt. Dit heeft vanzelf invloed op het hele veld. 

We hebben tijdens dit traject een krachtige samenwerking met elkaar. Je zult ervaren wie jij in wezen bent, voorbij je gedachten, gevoelens en gewoontepatronen. Je zult ervaren hoeveel Licht jij Bent en brengt!
Wanneer het illusionaire, geprogrammeerde ik als het ware ‘sterft’, neem je jouw lichaam in eigendom.  Als een wedergeboorte binnen hetzelfde lichaam.

Dit is een Life-change gebeuren. Je komt los van schijnidentiteiten en schijnhouvasten en je wordt jouw eigen anker, je authentieke zelf. Hier huist je potentieel, je natuurlijke scheppingskracht komt hier vanzelf uit voort.

Je zult tijdens dit jaartraject Mana ontvangen wat je krachtig zal ondersteunen. Ik blijf me verwonderen over de heldere liefdevolle boodschappen die tijdens Mana door me heen stromen. Je zult ook gaan ervaren hoe het is om zelf Mana te geven.

Mana helpt je herinneren wie jij werkelijk bent voorbij je persoonlijkheid. Voorbij het ik… Mana betekent in het Polynesisch; Grote Kracht, de heilige, bovennatuurlijke kracht waar we allen mee verbonden zijn.

We bevrijden ons uit de loupe van programmeringen uit dit leven en vorige levens met de daaraan gekoppelde emoties. We ontstijgen de illusie van tijd en het idee dat er nog iets gefixt moet worden. Er valt niets op te lossen als we Zijn wie we werkelijk zijn. Dan lost de identificatie met het ‘ik’ op en lost dat wat we niet zijn vanzelf op, met innerlijke vrijheid als resultaat.
We waren altijd al HEEL!

De kracht van dit jaartraject is dat je tussen de maandelijkse trajectdagen als het ware Stage loopt met jezelf. Daar kan datgene wat doorzien is en daarmee losgelaten is tijdens de trajectdagen dieper verankeren. En daar waar het nog moeizaam gaat, kan dat tijdens de volgende trajectdag alle aandacht krijgen.
Dit werkt zeer effectief.

Vanuit dit pure ZIJN ontvouwt zich de rest van je leven. Met hierin als fundament je onveranderlijke, onsterfelijke Zelf.
In wezen is er niemand buiten ons. We zijn hetzelfde Zelf, verdeeld in verschillende lichamen. Hierin lost de illusie van afgescheidenheid op. Vanuit deze eenheidsverbinding zal de Nieuwe Wereld steeds meer vorm krijgen.

Mocht je jouw Lichtbrenger-ZIJN hier op aarde verder in de vorm neer willen zetten, ontstaat dat niet vanuit een aangeleerde methodiek. De ware teacher huist IN jou.  Deze zal tijdens dit traject steeds meer voelbaar en zichtbaar worden, waardoor jouw potentieel en jouw gaven vrijkomen en je hierin natuurlijk leiderschap zult ervaren en vormgeven. Je hoeft dan ook geen vooropleiding of iets dergelijks te hebben, om deel te nemen aan dit traject voor Lichtbrengers.
Iedereen is welkom!

Dit traject wordt begeleid in samenwerking met mijn lieve zus Jacobien en Stephan Winters. Er is de mogelijkheid om tijdens dit traject Tachyon te ervaren, begeleid door Marianne Polderman Er zal tijdens alle bijeenkomsten een Bronstoel en kristalbed aanwezig zijn waar onbeperkt gebruik van mag worden gemaakt.

DATA: 11  bijeenkomsten. 1x per maand op onderstaande zaterdagen:
13 januari, 10 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli, 7 september, 12 oktober, 9 november, 14 december
TIJD: 10.30- 17.00 uur
LOCATIE:  Het Raadhuis, Dorpsstraat 1 te Hoofdplaat
VERGOEDING: 1000,- voor alle 11 bijeenkomsten, dit is inclusief alles, een heerlijke lunch, thee/koffie en lekkers.
Er zijn beperkte plekken, dit is een besloten groep gedurende het hele traject.

SamenZIJN avonden in Hoofdplaat 

Zullen we samen onsZELF zijn?

In deze tijd waar een immense collectieve bewustzijns-shift gaande is, is het ondersteunend en fijn om regelmatig samen te komen. Dit helpt ons om onze frequentie hoog te houden.

Je bent van harte welkom voor de SamenZIJN-avonden, waar we ten diepste verbinden met ons Zelf en waar we hetzelfde Zelf in elkaar herkennen. Juist door het samenkomen als groep kunnen we de collectief geprogrammeerde mind doorzien en komen we uit de verhalen die ons weghouden uit het Nu. Emoties stromen dan vanzelf. Wanneer alles er mag zijn kunnen we de Rust die we ZIJN ervaren in het je fysieke lichaam.  

We helpen hierdoor elkaar in deze soms behoorlijk turbulente tijd. Door in openheid samen te zijn waar vanzelf ontvouwt wat er op dat moment aandacht vraagt, zul je datgene ontvangen wat je op dat moment nodig hebt. 
Tijdens deze avonden is er de mogelijkheid MANA te ontvangen.
Wat een rijkdom in deze bijzondere tijd om dit bijzondere pad samen te mogen lopen.                             

DATA: Eén maandagavond per maand in Hoofdplaat: 22 januari, 19 februari, 25 maart, 22 april, 20 mei, 17 juni, 15 juli, 23 september, 21 oktober, 18 november, 16 december.

Je bent niet verplicht om elke maand te komen, je zult er zijn wanneer het zo voelt voor jou en dan zul je merken dat het ook klopt dat je erbij bent!

TIJD: 19.30 – 21.30 Thee en lekkers staan de hele avond voor je klaar!
LOCATIE: Het Raadhuis, Dorpsstraat 1, Hoofdplaat
VERGOEDING: 25,- per keer.

INDIVIDUELE MANA INTENSIVE RETREAT

Foto-ontwerp Miranda van Tillo

Wil je individueel begeleid worden, uitgebreid de diepte in gaan met jezelf en dit liever niet doen in een groep?

Dan is een individuele tweedaagse MANA INTENSIVE wellicht voor jou bestemd. Deze twee dagen is ALLE aandacht volledig gericht op JOU. Ik ben er met alle liefde, om samen met jou te doorzien wat je nog weghoudt van jeZelf. Ik help je loslaten wat je niet meer dient, om ten diepst te beseffen en te voelen wie jij werkelijk Bent. 

Je wordt één op één intensief begeleid. Je logeert twee nachten in de B&B van het Raadhuis. We gaan samen op reis, doen meerdere Mana’s, ademsessies, en alles wat zich in het moment aandient om jou te ondersteunen. We zijn één avond en twee dagen samen en duiken samen de diepte in, om in korte tijd veel te shiften. Je krijgt mijn boek ‘de Stem van het Zelf’ en voldoende tools mee naar huis om dit alles in je dagelijks leven te integreren.

Je komt aan op dag 1 rondom 17.00 uur. We eten gezellig samen en maken een rustige start. Dag 2 is de meest intensieve dag waar ik me geheel laat leiden in het moment. Dag 3 vervolgen we het proces en ronden we de Intensive omstreeks 17.00 uur af. 

Het is eventueel ook mogelijk om deze Mana Intensive Retreat met maximaal 2 personen te doen als je sterk voelt om dit samen te doen met iemand waarmee je een diepere connectie hebt.

DATA: in overleg met jou.
LOCATIE: Het Raadhuis, Dorpsstraat 1 te Hoofdplaat.
VERGOEDING:  995,-  p.p. inclusief alle sessies, mijn boek, overnachtingen, heerlijke gezonde maaltijden, verse sapjes, koffie/ thee én chocola!

Voor meer info mail of app me gerust.
Mail manamarieke@gmail.com  of app/bel Marieke: 0616359318

SamenZIJN Retreats in Kuuroord de Schouw, Zeeland

Je bent van harte welkom bij de SamenZIJN Retreats in het mooie en voor mij zo geliefde kuuroord de Schouw. 

Kuuroord de Schouw geeft mij altijd een gevoel van thuiskomen,  het voelt een beetje als de hemel op aarde te ervaren. De Nieuwe Wereld!

 Met veel liefde help ik jou de weg terugvinden naar je Zelf. Vanuit hart en ziel geef ik me over aan datgene wat wil gebeuren en waar jij klaar voor bent. Ik begeleid deze Retreats geheel intuïtief. Ik laat me in vol vertrouwen en overgave leiden in ieder nieuw nu-moment.    

Ik ben er voor jou, in samenwerking met mijn lieve zus Jacobien, Stephan Winters en een geweldig team van zichtbare èn onzichtbare helpers, zodat er zal ontstaan wat er mag ontstaan. Moeiteloos en vanzelf.

Je bent welkom met ALLES, met je lach en met je traan. We zullen samen genieten, ontvangen, loslaten, bevrijden, verdiepen en ontspannen, waarbij je opgetild en teruggebracht wordt in jouw zielstrilling.

Je Zelf zijn is het meest natuurlijke wat er is en tevens het meest wat je kunt zijn. Het is jouw geschenk aan de wereld. Je bent naar de Aarde gekomen om jouw mooie, pure authentieke Zelf te belichamen. Jij bent ik en ik ben jij, daar waar we verbinden in eenheid. 

Tijdens deze Retreats zal ik individuele en groeps Mana geven en zullen we een krachtige boost geven aan de belichaming van onze essentie. Doordat we ten diepste her-inneren wie we werkelijk zijn creëren we samen een eenheidsveld.  Door de hooggetrilde energie van het pure Zijn ‘trilt’ vanzelf op fysieke en emotionele lagen datgene los wat we niet zijn.

Je zult herbronnen in het Bronbad. Het Bronbad is als een snelkookpan van pure Liefde waar jij jouw eigen unieke beleving in zult hebben samen met ons. Te ervaren dat jij één met de Bron Bent is een onvergetelijke ervaring die doorwerkt in je dagelijks leven. 

De hele Retreat is als een bad van LIEFDE waarin je continu wordt ondergedompeld. 

Er is geen vast programma tijdens deze Retreats. En dat is juist de kracht!                              
Meestromen met wat zich in het moment aandient zorgt ervoor dat alles zich vanzelf en op het juiste moment ontvouwt. Je zult datgene ontvangen waar je dan klaar voor bent, niet eerder en niet later. Hierdoor creëren we een natuurlijke flow, waar lichaam en ziel steeds meer als eenheid samensmelten.    

Zo ontstaat er een krachtige synchroniciteit waar ikzelf regelmatig nog verwonderd door ben.. Magisch blijft dat!

Er is tijdens alle Retreats een kristalbed beschikbaar waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Er is in het kuuroord een fijne, grote groepsruimte en er zijn meerdere cabines voor individuele sessies zoals massages en energetische behandelingen. Er is yoga, meditatie, en er zijn individuele sessies met diepwerkende TACHYON-energie (nulpunt energie) wat zeer regenererend werkt voor het lichaam. 

Er zal tijdens deze Retreat ontstaan wat er wil ontstaan, je zult alles ontvangen waarvoor je komt.

Daarnaast zijn alle luxe faciliteiten, zoals finse sauna, infraroodcabine, zonnebank, verwarmd Bronbad, buitenzwembad, koud dompelbad, een massagestoel, grote tuin met zitjes, biowinkeltje, woonkamer met openhaard, de heerlijke ambiance in het hele kuuroord en alles wat deze prachtige, bijzondere plek biedt staat de hele retreat tot jouw beschikking. Het is een zalige plek waar je met volle teugen kunt genieten van alles wat je aangereikt wordt. 

Dit alles is inclusief heerlijk, gezond vegetarisch eten, verse sapjes en theetjes en nog véél meer, gemaakt door een super keukenteam die dit elke keer met zoveel liefde en plezier doen. 

Zo blij met het hele team en de superfijne samenwerking die we altijd weer hebben!

De ervaring van Veerle:

“Wat een prachtig retreat heb ik beleefd! Losgelaten, diep in mezelf gezakt, de bron van mijn vuur mogen voelen, helpen en geholpen worden, de zuivere liefde die ik ben mogen ervaren en delen, heel diep vertrouwen in meZelf! Het leven wordt steeds mooier, alles kan nu nog meer stromen!
Dankjewel aan heel het team, alle aanwezigen en in het bijzonder aan de jeugd die me soms terug 16 deed voelen! Dankbaar voor de muziek en de creativiteit die daarin mocht stromen, voor de liefde en de vriendschap!” Veerle

DATA alle Schouw retreats 2024:

WEEKEND in de Schouw: 2 t/m 4 februari 

Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van Tachyon, kristalbed, alle massages, groeps- en individuele sessies): 495.-  p.p.

Deze Retreat wordt live muzikaal ondersteund door Linda Evenhuis. Linda kruiste m’n pad in Terra Nova en zingt sindsdien regelmatig tijdens de Retreats in de Schouw. Een zingende engel die met haar zelfgemaakte liedjes (mede geinspireerd door Mana sessies) je diep zullen raken; Linda Evenhuis. 

WEEKEND in de Schouw: 5 t/m 7 april

Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van Tachyon, kristalbed, alle massages, groeps- en individuele sessies): 495.-  p.p.

Deze Retreat wordt live muzikaal ondersteund door de prachtige klanken van Steven en Merel, een boost voor lichaam en geest. Zo puur, zo mooi, ik ben altijd weer met tranen geroerd door wie zij Zijn en door hun prachtige muziek die zij vanuit hart en ziel naar buiten laten stromen.
Steven Curinckx en Merel van Baelen op Instagram: deoevervloed   

EXTRA LANGE MIDWEEK in de Schouw: 23 t/m 28 juni

Deze start zondag 23 juni 18.00 uur en eindigt vrijdag 28 juni 14.00 uur. Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van Tachyon, kristalbed, alle massages, groeps- en individuele sessies): 750.- p.p.

De live muzikale ondersteuning tijdens deze Retreat is nog een verrassing!

WEEKEND, MIDWEEK of GEHELE WEEK in de Schouw: 4 t/m 11 oktober

Totaalprijs inclusief ALLES (je eigen kamer, eten, drinken, gebruik van alle faciliteiten van het kuuroord, onbeperkt gebruik van de kristalbedden, massages en alle groeps- en individuele sessies).

Het is mogelijk deze retreat als week, midweek of weekend te reserveren.

Weekend: vrijdag 4 tm zondag 6 oktober (495,-)
Midweek:   maandag 7 tm vrijdag 11 oktober (695,-)
Gehele week: vrijdag 4 tm vrijdag 11 oktober (950,-)

De live muzikale ondersteuning tijdens deze Retreat is nog een verrassing! 

Tijdens elke Retreat ontvouwt de muzikale bijdrage van de op dat moment aanwezige muzikanten zich intuïtief en vanzelf. Ze voelen wanneer de juiste momenten zich aandienen.

LOKATIE: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe, Zeeland.

NOTE: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je bij deze Retreats wilt zijn. De ervaring is dat het snel volgeboekt is.

Voor informatie en/of een plek reserveren mail manamarieke@gmail.com of app/bel Marieke: 0616359318

We hebben er nu al zin in dit met jou te gaan beleven, met zoveel liefde, toewijding en plezier. Het is altijd een feest in Kuuroord de Schouw te ZIJN! 

INDIVIDUELE SESSIES zijn ook dit jaar weer mogelijk

Mijn zoon Daniel is dit jaar ook beschikbaar voor gesprekken met jongeren. Zie het zelfgeschreven stukje van Daniel op onze webpagina Mana.  

Mana is mogelijk zowel telefonisch als hier in het Raadhuis.

Onlangs mocht ik Mana geven aan een lieve vrouw die hier samen met haar 14 jarige dochter Mila kwam. Haar dochter wilde graag met Daniel in gesprek, terwijl ik tegelijkertijd samen met haar moeder in een aparte ruimte was en Mana gaf. Dit werkte dubbel zo krachtig, echt wauwie!

Reactie van Mila over haar gesprek met Daniel: “Daniel heeft met laten inzien dat ik gewoon verdrietig of boos mag zijn. Dat ik niet m’n best hoef te doen om altijd maar de kant van iemand anders in te zien. En dat vaders en moeders niets hoeven te doen, alleen luisteren en het begrijpen.” Mila

NIEUW! Vooraankondiging:

Wat in wording is en BIJNA KLAAR OM GEBOORTE TE GEVEN! 
Met de eerstvolgende nieuwsbrief gaat de ONLINE SamenZIJN-Comunity van start, om ook via deze weg te verbinden met elkaar. Wordt vervolgd. 

Psstt….vakantie aan de Zeeuwse kust

Wil je graag in 2024 op vakantie naar de Zeeuwse kust en logeren in het mooie historische Raadhuis? Dan kun je rechtstreeks reserveren bij mij; contact met Marieke.
Afgelopen zomer was alles snel volgeboekt, het is hier dan ook heerlijk vertoeven aan zee.
Voor een impressie zie het gastenverblijf in het Raadhuis.

Het boek ‘de Stem van het Zelf’

Mijn boek is te koop in papieren versie, als E-book en als Luisterboek. Het is nu ook in het Duits vertaald!

Zo mooi om te delen met jullie, elektriciteit opwekken uit planten

Samenwerken met de natuur zorgt voor magie

Gezien in het programma ‘Binnenstebuiten’ duurzame lifestyle van de KRO-NCRV: Licht opwekken met planten.
Wat een wondere wereld waarin wij leven! 

Hartegroetjes,

Marieke