Alles hoort erbij

‘Langs deze weg wil ik je nogmaals danken voor al het moois wat ik dit weekend heb mogen beleven door jou en je lieve “team”!

Ik heb er eigenlijk geen woorden voor hoe ik me voel en ook zo ontzettend krachtig, het is eigenlijk niet uit te leggen maar ik heb weer vertrouwen in het leven waar het leven voor bedoeld is, wat er ook op m’n pad komt en wat er ook gebeurt. De ware liefde zit in jezelf en niets gebeurt voor niets en dat heb jij me laten zien door dit bijzondere weekend. Verdriet, vreugde, blijdschap, alles hoort erbij en mag gebeuren en stromen in een mens z’n leven en vasthouden heeft geen zin… ook dit bevrijde gevoel vasthouden heeft geen zin maar ik kan er nu wel wat mee en weet dat het leven pieken en dalen heeft en dat dat ook mag. Alles uit je echte zelf en liefde beleven en geven. LEVEN.

De mana vond ik weer meer dan wonderlijk en alles klopte weer helemaal, ongelooflijk.

Ik ga de liefde doorgeven vanuit oprechte  harte liefde!

Heeel veel liefs van een gelukkig en bevrijde ik.’

Anique