Nieuwsbrief november

Mijn wens voor jou………………

Ik wens jou  dat je gelooft in jezelf. …. Dat je mag stralen als je mooie Zelf.  Dat je jezelf liefhebt, wat je ook hebt mee gemaakt of waar je nu ook in zit..  Ik wens je moed , kracht en vertrouwen wanneer je dit nodig hebt. Ik wens dat je je veilig en geborgen voelt.  Ik wens je dat je warmte mag ervaren en mensen om je heen die van je houden . Ik wens je dat je je innig verbonden voelt met je innerlijk kind, dat je hem of haar met liefde  koestert en respecteert. Ik wens je dat je jezelf op nummer één zet. Ik wens je een gezond lichaam en dat je de tempel van je ziel eert. Ik wens je dat je pure onschuld ziet wanneer je in de spiegel kijkt. Ik wens je dat je je eeuwig jong voelt en jezelf zo vrij voelt om waar en bij wie je ook bent jezelf te zijn.  Ik wens je dat je buiten je comfort zone durft te gaan, en het leven mag beleven als een groot avontuurlijk geschenk vol verassingen.  Ik wens je dat je verwonderd kunt raken van de schoonheid van de natuur en de dieren.  Ik wens je dat je speels en gek mag doen wanneer je maar wilt, zelfs zo dat de ander je hierom zou kunnen veroordelen, maar dat jij dit durft te ontstijgen.  Ik wens  ook dat je verdrietig of boos mag zijn, zelfs heel hard mag huilen en woedend mag schreeuwen,  als dit vrij wil komen in jou  Ik wens dat je jezelf blootgeeft en kwetsbaar mag zijn. Ik wens dat je authentiek mag zijn.  Ik wens je dat je angsten mag loslaten en in overgave en vertrouwen mag zijn.  Ik wens je dat je in de diepste diepten durft te springen,  ontdekkende dat je onderweg vleugels krijgt. Ik wens je kracht, om ten alle tijde trouw te blijven aan jezelf. Ik wens je wijsheid en waarheid, dat jij zegt wat je werkelijk te zeggen hebt.  Ik wens je dat je mag herinneren dat je een groots en prachtig lichtwezen bent in een menselijke ervaring. Ik wens je dat je het verhaal mag ontstijgen, en mag leven in ontspanning en vrijheid.  Ik wens je lachen en plezier, oneindig genieten  van al het magische wat het leven je bied.  Ik wens je overvloed. Ik wens je dat je jouw tijd hier op aarde werkelijk mag beleven. Ik wens je dat je zo diep met jezelf zult verbinden zodat je de verbinding met alles en iedereen zult voelen .  Ik wens je dat je jezelf werkelijk kunt zien voor wie jij in wezen bent. .  Ik wens je dat je in extase mag zijn van de schoonheid van jouw eigen essentie.. Ik wens je dat je ten volle leeft en  wonderen kunt ervaren …  Je hoeft niet te geloven in wonderen….

Jij bént het wonder.Een mooie afronding  van 2018 met jezelf en je dierbaren , hele liefdevolle feestdagen toegewenst,

MARIEKE

 

AGENDA 2019:

SOULHEALING 9 & 10 FEBRUARI 2019, LIGHTHOUSE VLISSINGEN

Soulhealing met Paul, Marieke Meulenberg en Lilian Ferru
Op zaterdagmiddag is er  een Intens Soulhealing in de Lighthouse in Vlissingen.
In het eerste deel neemt Marieke Meulenberg je mee naar de liefde voor jezelf, waardoor jij je hart kunt openen voor de waarheid van wie je bent. We laten oude en ziekmakende overtuigingen van kleinheid, onzekerheid, en minderwaardigheid los en nemen onze grootsheid weer in eigendom.
In het tweede deel nodigt Paul zijn Galactische Vrienden uit, waarbij je aan een lichtinfuus wordt gelegd, waardoor jij je weer gaat herinneren wie en wat jij bent. Wat ben je dan? Jij bent licht, heel en genezen. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de Bron.
In het derde deel is er gelegenheid voor het delen van ervaringen. Lilian Ferru zal de vertaalslag maken voor Paul en ook Marieke zal waar nodig reageren.
Deze middag is een Lichtfeest, waarbij eerst oude ballast wordt opgeruimd, waar je vervolgens naar dimensies voorbij deze wereld wordt meegenomen, en waar je tot slot antwoorden krijgt op levensvragen.

Datum: Zaterdagmiddag 9 februari
Zaal open: 13:00 uur, aanvang 13:30 uur tot 16:30 uur
Vergoeding 50 euro, inclusief drankjes.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee.

Reserveren bij Lilian:  info@jijbenteenwonder.nl
Op zondagochtend is er uitsluitend een Healing van Paul.
Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere Universa.  Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.

Zondagochtend 10 februari Healing Paul
Zaal open: 11:00 uur, aanvang 11:30 uur
Vergoeding 25 euro, inclusief drankjes
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee

Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl
Locatie: Lighthouse, Emmastraat 60, 4381 BG Vlissingen.

Hieronder een impressie van de HEALING MET PAUL:

CURACAO RETREAT 10 tm 23 maart : VOL GEBOEKT !

 

SUPER INTENSIVE WEEKEND-RETREAT in KUUROORD DE SCHOUW 21, 22 & 23 juni 2019
 

Blij te vertellen dat ik weer een bijzondere Weekend Retreat organiseer in Kuuroord de Schouw te Zeeland, in samenwerking met Stephan Winters.

HIER ONTVANG JE HELING DOOR DE STERKSTE KRACHT DIE ER IS… PURE LIEFDE.

Tijdens dit weekend zul je opgetild worden naar een hogere verbinding met jezelf. Er zal oude bagage ten diepst opgeruimd worden . Hierdoor ontstaat er ruimte in jezelf  waardoor jouw ware essentie kan indalen.   Lichamelijk zorgt dit voor doorstroom wat zeer helend werkt. Fysieke klachten kunnen sterk verbeteren en zelfs totaal verdwijnen.  Emotioneel kom je terug in balans. Je zult je vrijer en lichter voelen.

Je zult van mij  MANA ontvangen wat een belangrijk onderdeel van dit weekend vormt. Met Mana wordt er door mij heen
gewerkt en gesproken. Ik ben een kanaal van het goddelijke waar alles waar jij klaar voor bent  in het licht wordt gebracht. Dit zorgt voor krachtige heling op alle lagen van je Zijn.       Zie https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/

HIER NEEM JE EEN GROTE SPRONG VOORWAARTS IN JOUW ZIELSONTWIKKELING.

Er wordt tijdens deze Retreat een krachtig energetisch veld gecreëerd,  waar samenwerking met de Entities en verlichte Meesters plaats kan vinden. Het is in vele Weekend Retreats die ik de afgelopen jaren begeleid heb dat er spirituele operaties plaats hebben gevonden, net zoals dit gebeurt wanneer je de Casa in Brazilie bezoekt.  Het is vaak zo ontroerend wat er mag plaatsvinden, ieder ontvangt maximaal, je zult er nooit zomaar bij zijn! Dit weekend is bijna niet  uit te leggen, omdat er zoveel wonderlijks en moois gebeurt waar woorden te kort doen. Het is  één grote samenwerking wat van het begin tot het eind volledig geleid wordt. Er is dan ook geen vast programma, alles is in samenwerking met de helpers uit het licht.

Je zult tijdens dit weekend meerdere Kristalbedsessies ondergaan. Deze kristalbedden komen uit de Casa te Brazilie en worden in de Schouw geplaatst.  Zie  https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/kristalbed-entitiesoflight/

Omdat we in zulke hoge trilling  zijn is het belangrijk goed  verbonden te blijven met je lichaam. Daarom zal het lichaam tijdens dit weekend ook de nodige aandacht krijgen . Stephan is hier geweldig in .

Ook zul je een Bronbad ritueel ontvangen, als een inwijding, jouw hereniging met de Bron.
Kuuroord de Schouw is een plek waar al vele wonderlijke processen en helingen plaats mochten vinden, en waar de Entities of Light altijd sterk voelbaar en zichtbaar bij aanwezig zijn. Ik voel me altijd heel blij als ik hier weer binnenstap en de eer heb er met een prachtige groep mensen een healingweekend door te brengen.

Kuuroord de Schouw is ook al een helende plek op zich.  Er hangt hier een zalige rustgevende sfeer. De inrichting van Schouw is met leem , kristallen en natuurlijke elementen  en er hangt een zalige rustgevende sfeer.  Met  de  kapel als heilige interne groepsruimte, vele stijlvolle slaapkamers, mooie tuin en buiten zwembad , verwarmd energetisch Bronbad, Sauna, Infrarood, een relax-  en eetkamerruimte met heerlijke plofbanken , fijne zitjes en open haard, een winkel met spirituele hebbedingetjes en natuurvoeding, diverse massagecabines en zonnebank is het een weldaad hier te zijn.

 

 

Je hebt tijdens deze Retreat je eigen slaapkamer binnen het Kuuroord.  We zorgen dit weekend voor heerlijke , hemelse vegetarisch maaltijden en gezonde drankjes.

Datum: vrijdag 21 juni vanaf 18.00 uur tm zondag 23 juni 16.00 uur.

Locatie: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe

Note: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn.

Totaalprijs inclusief ALLES:  495.- euro pp

Voor info en reserveren,  mail    manamarieke@gmail.com
www.dehelendereisindepraktijk.nl en www.seva-healing.nl

 

 

 

Sorry, comments are closed for this post.