Nieuwsbrief november

Mijn wens voor jou………………

Ik wens jou  dat je gelooft in jezelf. …. Dat je mag stralen als je mooie Zelf.  Dat je jezelf liefhebt, wat je ook hebt mee gemaakt of waar je nu ook in zit..  Ik wens je moed , kracht en vertrouwen wanneer je dit nodig hebt. Ik wens dat je je veilig en geborgen voelt.  Ik wens je dat je warmte mag ervaren en mensen om je heen die van je houden . Ik wens je dat je je innig verbonden voelt met je innerlijk kind, dat je hem of haar met liefde  koestert en respecteert. Ik wens je dat je jezelf op nummer één zet. Ik wens je een gezond lichaam en dat je de tempel van je ziel eert. Ik wens je dat je pure onschuld ziet wanneer je in de spiegel kijkt. Ik wens je dat je je eeuwig jong voelt en jezelf zo vrij voelt om waar en bij wie je ook bent jezelf te zijn.  Ik wens je dat je buiten je comfort zone durft te gaan, en het leven mag beleven als een groot avontuurlijk geschenk vol verassingen.  Ik wens je dat je verwonderd kunt raken van de schoonheid van de natuur en de dieren.  Ik wens je dat je speels en gek mag doen wanneer je maar wilt, zelfs zo dat de ander je hierom zou kunnen veroordelen, maar dat jij dit durft te ontstijgen.  Ik wens  ook dat je verdrietig of boos mag zijn, zelfs heel hard mag huilen en woedend mag schreeuwen,  als dit vrij wil komen in jou  Ik wens dat je jezelf blootgeeft en kwetsbaar mag zijn. Ik wens dat je authentiek mag zijn.  Ik wens je dat je angsten mag loslaten en in overgave en vertrouwen mag zijn.  Ik wens je dat je in de diepste diepten durft te springen,  ontdekkende dat je onderweg vleugels krijgt. Ik wens je kracht, om ten alle tijde trouw te blijven aan jezelf. Ik wens je wijsheid en waarheid, dat jij zegt wat je werkelijk te zeggen hebt.  Ik wens je dat je mag herinneren dat je een groots en prachtig lichtwezen bent in een menselijke ervaring. Ik wens je dat je het verhaal mag ontstijgen, en mag leven in ontspanning en vrijheid.  Ik wens je lachen en plezier, oneindig genieten  van al het magische wat het leven je bied.  Ik wens je overvloed. Ik wens je dat je jouw tijd hier op aarde werkelijk mag beleven. Ik wens je dat je zo diep met jezelf zult verbinden zodat je de verbinding met alles en iedereen zult voelen .  Ik wens je dat je jezelf werkelijk kunt zien voor wie jij in wezen bent. .  Ik wens je dat je in extase mag zijn van de schoonheid van jouw eigen essentie.. Ik wens je dat je ten volle leeft en  wonderen kunt ervaren …  Je hoeft niet te geloven in wonderen….

Jij bént het wonder.Een mooie afronding  van 2018 met jezelf en je dierbaren , hele liefdevolle feestdagen toegewenst,

MARIEKE

 

AGENDA 2019:

SOULHEALING 9 & 10 FEBRUARI 2019, LIGHTHOUSE VLISSINGEN

Soulhealing met Paul, Marieke Meulenberg en Lilian Ferru
Op zaterdagmiddag is er  een Intens Soulhealing in de Lighthouse in Vlissingen.
In het eerste deel neemt Marieke Meulenberg je mee naar de liefde voor jezelf, waardoor jij je hart kunt openen voor de waarheid van wie je bent. We laten oude en ziekmakende overtuigingen van kleinheid, onzekerheid, en minderwaardigheid los en nemen onze grootsheid weer in eigendom.
In het tweede deel nodigt Paul zijn Galactische Vrienden uit, waarbij je aan een lichtinfuus wordt gelegd, waardoor jij je weer gaat herinneren wie en wat jij bent. Wat ben je dan? Jij bent licht, heel en genezen. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de Bron.
In het derde deel is er gelegenheid voor het delen van ervaringen. Lilian Ferru zal de vertaalslag maken voor Paul en ook Marieke zal waar nodig reageren.
Deze middag is een Lichtfeest, waarbij eerst oude ballast wordt opgeruimd, waar je vervolgens naar dimensies voorbij deze wereld wordt meegenomen, en waar je tot slot antwoorden krijgt op levensvragen.

Datum: Zaterdagmiddag 9 februari
Zaal open: 13:00 uur, aanvang 13:30 uur tot 16:30 uur
Vergoeding 50 euro, inclusief drankjes.
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee.

Reserveren bij Lilian:  info@jijbenteenwonder.nl
Op zondagochtend is er uitsluitend een Healing van Paul.
Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere Universa.  Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven. Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.

Zondagochtend 10 februari Healing Paul
Zaal open: 11:00 uur, aanvang 11:30 uur
Vergoeding 25 euro, inclusief drankjes
Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem een warme plaid en sokken mee

Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl
Locatie: Lighthouse, Emmastraat 60, 4381 BG Vlissingen.

PS: ER IS BINNENKORT, 22 DECEMBER OOK NOG EEN PRACHTIGE BIJEENKOMST WAAR NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ ZIJN…. ZIE:
http://jijbenteenwonder.nl/index.php/agenda/49-zaterdag-22-december-super-intensive-soulhealing-heerlen
Hieronder een impressie van de HEALING MET PAUL:

CURACAO RETREAT 10 tm 23 maart : VOL GEBOEKT !

 

SUPER INTENSIVE WEEKEND-RETREAT in KUUROORD DE SCHOUW 21, 22 & 23 juni 2019
 

Blij te vertellen dat ik weer een bijzondere Weekend Retreat organiseer in Kuuroord de Schouw te Zeeland, in samenwerking met Stephan Winters.

HIER ONTVANG JE HELING DOOR DE STERKSTE KRACHT DIE ER IS… PURE LIEFDE.

Tijdens dit weekend zul je opgetild worden naar een hogere verbinding met jezelf. Er zal oude bagage ten diepst opgeruimd worden . Hierdoor ontstaat er ruimte in jezelf  waardoor jouw ware essentie kan indalen.   Lichamelijk zorgt dit voor doorstroom wat zeer helend werkt. Fysieke klachten kunnen sterk verbeteren en zelfs totaal verdwijnen.  Emotioneel kom je terug in balans. Je zult je vrijer en lichter voelen.

Je zult van mij  MANA ontvangen wat een belangrijk onderdeel van dit weekend vormt. Met Mana wordt er door mij heen
gewerkt en gesproken. Ik ben een kanaal van het goddelijke waar alles waar jij klaar voor bent  in het licht wordt gebracht. Dit zorgt voor krachtige heling op alle lagen van je Zijn.       Zie https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/mana/

HIER NEEM JE EEN GROTE SPRONG VOORWAARTS IN JOUW ZIELSONTWIKKELING.

Er wordt tijdens deze Retreat een krachtig energetisch veld gecreëerd,  waar samenwerking met de Entities en verlichte Meesters plaats kan vinden. Het is in vele Weekend Retreats die ik de afgelopen jaren begeleid heb dat er spirituele operaties plaats hebben gevonden, net zoals dit gebeurt wanneer je de Casa in Brazilie bezoekt.  Het is vaak zo ontroerend wat er mag plaatsvinden, ieder ontvangt maximaal, je zult er nooit zomaar bij zijn! Dit weekend is bijna niet  uit te leggen, omdat er zoveel wonderlijks en moois gebeurt waar woorden te kort doen. Het is  één grote samenwerking wat van het begin tot het eind volledig geleid wordt. Er is dan ook geen vast programma, alles is in samenwerking met de helpers uit het licht.

Je zult tijdens dit weekend meerdere Kristalbedsessies ondergaan. Deze kristalbedden komen uit de Casa te Brazilie en worden in de Schouw geplaatst.  Zie  https://www.dehelendereisindepraktijk.nl/kristalbed-entitiesoflight/

Omdat we in zulke hoge trilling  zijn is het belangrijk goed  verbonden te blijven met je lichaam. Daarom zal het lichaam tijdens dit weekend ook de nodige aandacht krijgen . Stephan is hier geweldig in .

Ook zul je een Bronbad ritueel ontvangen, als een inwijding, jouw hereniging met de Bron.
Kuuroord de Schouw is een plek waar al vele wonderlijke processen en helingen plaats mochten vinden, en waar de Entities of Light altijd sterk voelbaar en zichtbaar bij aanwezig zijn. Ik voel me altijd heel blij als ik hier weer binnenstap en de eer heb er met een prachtige groep mensen een healingweekend door te brengen.

Kuuroord de Schouw is ook al een helende plek op zich.  Er hangt hier een zalige rustgevende sfeer. De inrichting van Schouw is met leem , kristallen en natuurlijke elementen  en er hangt een zalige rustgevende sfeer.  Met  de  kapel als heilige interne groepsruimte, vele stijlvolle slaapkamers, mooie tuin en buiten zwembad , verwarmd energetisch Bronbad, Sauna, Infrarood, een relax-  en eetkamerruimte met heerlijke plofbanken , fijne zitjes en open haard, een winkel met spirituele hebbedingetjes en natuurvoeding, diverse massagecabines en zonnebank is het een weldaad hier te zijn.

 

 

Je hebt tijdens deze Retreat je eigen slaapkamer binnen het Kuuroord.  We zorgen dit weekend voor heerlijke , hemelse vegetarisch maaltijden en gezonde drankjes.

Datum: vrijdag 21 juni vanaf 18.00 uur tm zondag 23 juni 16.00 uur.

Locatie: Kuuroord de Schouw, Donkere weg 1, Noordgouwe

Note: Er zijn beperkte plekken dus reserveer tijdig als je voelt dat je hierbij wilt zijn.

Totaalprijs inclusief ALLES:  495.- euro pp

Voor info en reserveren,  mail    manamarieke@gmail.com
www.dehelendereisindepraktijk.nl en www.seva-healing.nl

 

Super Intensive Week- Retreat naar Sardinie,7 tm 14 september 2019

Van 7 tot en met 14 september 2019 zal ik samen met Stephan Winters een groepsreis begeleiden naar dit energetische,  Italiaanse eiland in de Middelandse Zee.
Onze speciale gasten op deze reis zijn Paul en Lilian Ferru, zij zullen de hele week mee gaan, wat een feest dit met hen te mogen gaan beleven.
Jij bent van harte uitgenodigd hier bij aanwezig  te zijn!
Mijn lieve zus Jacobien en dierbare vriend Paul zullen ook mee gaan met deze reis  met hun enorme liefdevolle betrokkenheid om te assisteren en samen te genieten.

Sardinië is niet alleen een Blauwe Zone en een paradijs, maar ook een plek met bijzondere energie. Hier is de frequentie van de aarde officieel gemeten, een stuk hoger is dan gemiddeld in de wereld en dit heeft een positieve invloed op onze gezondheid en onze energie. Sardinië wordt ook wel een ‘enchanted place’ genoemd, een magische plek om zowel lichaam als geest op te laden.  Sardinie is een échte power plek.

 

 

In  samenwerking met  elkaar kunnen we ten diepst verbinden met onze essentie en creëren wij een veld van zoveel kracht en liefde, dat diepe healingen kunnen plaatsvinden. In dit veld zullen de Entities, die altijd sterk aanwezig zijn met alles wat ik doe, ons helpen waar ze kunnen , diepe healingen en spirituele operaties uitvoeren . Alle kracht zit in ons zelf, en juist daar helpen ze ons bij om met jouw innerlijke kracht weer helemaal te connecten.  Dat IS  je natuurlijke staat van ZIJN.
In  deze Zijns-energie, is alles mogelijk. Zo kun jij je leven creëren hoe jij het wilt.

Samen met Stephan Winters bundelen wij onze krachten vanuit ons pure Zijn. Veel  en innig samengewerkt voor het grote geheel waardoor dit op een hele natuurlijke manier vanzelf stroomt.

Ieder zal tijdens deze reis MANA ontvangen. Mana als life force and source- energy die bedoelt is krachtig door je heen te stromen. Je word herenigd met je oorsprongs energie…..Één met de Bron!

Naast de Mana zul je nog  veel meer ontvangen . Je zult gaan ervaren hoe fijn het is om dieper te voelen, je ten diepst te verbinden met je lichaam, waar Stephan zeker ook het nodige energie- en lichaamswerk in zal zetten. www.seva-healing.nl

Daarnaast is er Paul, die ons meerdere krachtige HEALINGsessies zal geven in samenwerking met zijn Galactische Vrienden, samen met zijn lieve vrouw Lilian die dit met al haar liefde assisteert.
Onlangs kwam er weer een prachtig boek uit van Lilian:

www.jijbenteenwonder.nl

Lilian over Sardinie….
‘Sardinië is niet alleen een blue zone waar de mensen bovengemiddeld oud worden, een paradijs, een krachtplek met een bijzondere hoge energie, maar ook mijn vaderland. Het is een mysterieus eiland waar de bewoners in het verre verleden afstammen van zeerovers en ballingen. Niemand weet precies van de geschiedenis van Sardinië, maar er worden steeds meer skeletten van Giants, de reuzen, gevonden. Dan zijn er nog de Nuraghi, die met dezelfde mystiek zijn omgeven als de Stonehenge. Nuraghizijn magische torens ergens gebouwd rond 3000 voor christus. De frequentie van deze enorme stenen schijnt een helende werking te hebben. De Sardijnen zelf zijn open, gastvrij, leven lang, ver voorbij de honderd jaar.
Juist tijdens een vakantie in Sardinië was ik getuige van de eerste healing van Paul, bij een vriendin met buikklachten. Het was november, nog steeds een zwoele avond, toen Paul zich onder de sterren op haar afstemde. Ik wist niet wat ik zag. Hij veranderde compleet. De volgende dag was de opgezwollen buik ontspannen en al de helft minder. Op dit eiland veranderde alles. Mijn hele leven, eigenlijk. Toen drong de volle betekenis nog niet tot mij door, maar het was wel de eerste keer dat ik de aanwezigheid van mijn voorvaderen voelde. Alsof ze bij mij waren om mij de ogen te openen voor wie Paul is.
Diep in mijn hart verlang ik altijd naar Sardinië. Dat we terug keren om healings te geven is voor mij alsof alles bij elkaar komt. Ondertussen zijn de healings zoveel krachtiger, intenser. En dan doen we dit alles ook nog met een groep, met Marieke Meulenberg, Stephan Winters, en hun lieve team. Daar moeten wel wonderen uit voort komen. Liefde is de bakermat van alle wonderen. Laten we genezen in de wetenschap dat we al genezen zijn, op  dit bijzonder mooi e eiland. ‘
Con Amore ,
Lilian

Iedereen is welkom voor deze  Retreat, ongeacht wat voor pad je al hebt afgelegd.
Omdat we een periode van 1 week  samen zullen doorbrengen zal dit een diep transformerende reis zijn.
We zullen samen verblijven in een prachtig, authentiek iltaliaans landhuis , Gelegen in Iglesias, op 40 km van  Cagliari, Het Nuvoli landgoed is gelegen in de betoverende omgeving van de Cagliari kust, aan de voet van Marganai, gehuld een de zachte omhelzing van de moerbeibomen.  Op het landgoed Nuvoli ervaar je een oase van rust en natuur, gelegen op een landgoed van 7000 m2, met een groot privé zwembad en mooie tuinen.

Prijs voor deze Retreat is  975, –  euro pp,  wat inhoud alle overnachtingen, maaltijden  en  drankjes  binnen het Landhuis,  transport over het eiland, en ALLE sessies, van mij, Stephan  en Paul en Lilian.
Exclusief is  de vlucht, deze kost op dit moment  ongeveer 300 euro ( dit is inclusief alle extra toeslagen ) met Ryan Air  Brussel – Cagliari retour , dit is een rechtstreeks e vlucht.
Als je mee wilt met deze bijzondere Retreat wacht niet met reserveren via mij:  manamarieke@gmail.com, want de Curacao reis die maart 2019 plaatsvindt zat binnen 2 dagen vol.

We kijken er naar uit met jou deze bijzondere week te gaan beleven!


Marieke, Stephan, Paul en Jacobien

Sorry, comments are closed for this post.